Toamna meserii din plastilină

Toamna meserii din plastilină

Meșteșugurile din temele de toamnă arata interesante, luminoase și ajută copiii să cunoască lumea în jur. Din acest material moale și elastic puteți face atât aplicații originale, cât și cifre care ilustrează animalele sau cadouri de toamnă.

Ce fac obiectele?

Aplicații frumoase cu mâinile lor în etape pot face atât copii, cât și copii din grupul mai tânăr.

pădure

Pentru a crea aceste meșteșuguri de toamnă din plasticină, veți avea nevoie de carton sau hârtie dens. Procesul de modelare astfel de imagine o compune din cinci etape.

 • Pentru a începe din plasticină galbenă, roșie și portocalie, trebuie să rotiți flagelarea subțire de diferite lungimi.
 • Ei au nevoie pentru a forma spirale.
 • Aceste mici detalii sunt atașate pe carton. Dintre ele formează o coroană de un copac. spirale de joc au nevoie în ordine haotic. În acest caz, copac toamna va arata mai natural. Fiecare dintre elementele trebuie să fie ușor presată pe carton.
 • Din plastilină maro, este necesar să se taie în jos și mai dens flageli lat. Ele sunt atașate la partea de jos a meșteșugurile și îndeplini rolul de arbori. Că baza sa uitat mai atent, aceasta trebuie să fie ușor hrănite în sus.
 • Din resturile de plastilină galben, roșu și portocaliu, trebuie să formă frunze spirale, care vor fi ocupate de spațiul din partea de jos a imaginii. O parte din elemente de culoare ar trebui să fie mai neclară, le apăsând pe carton și ușor netezit marginile.

Completați spațiul liber poate fi detalii de albastru, violet și alb. Acestea sunt fixate pe hârtie și ușor wagging peste ea. Astfel arata un peisaj ca o carte poștală cu drepturi depline.

frunză de arțar

Un astfel de exercițiu pentru prescolarii pot face parte dintr-o carte poștală sau o compoziție de flori mare. Pentru traversele de frunze de arțar de culoare trebuie să utilizați hârtie albă, mai multe bucăți de plastilină lumina de diferite culori și foarfece. Tehnologia de a crea astfel de meserii este foarte simplu.

 • Pentru a începe cu o bucată de carton este în valoare de tăiere frunza de arțar de dimensiunea dorită.
 • Din barele de plastilina de culori diferite, va trebui să taie în jos câteva mici detalii.
 • Fiecare dintre aceste piese trebuie să fie demolate și se descompune pe hârtie în ordine haotic.
 • Toate aceste detalii trebuie să fie unse pe suprafață, ușor, amestecând culori. Tranzițiile între diferite nuanțe ar trebui să fie netede.

Această frunză de arțar în toamna temă poate fi decorat suplimentar cu puncte negre, astfel încât se pare mai natural.

Citește mai mult  Cum sa faci o șopârlă de plastilină?

Cadouri de toamnă

Puteți portretiza pe viață carton și încă constând din legume de toamnă, fructe și ciuperci. Toamna recolta arată luminos și eficient. Puteți vedea acest lucru pe exemplul de meserii care prezintă un coș cu ciuperci. Să dăm instrucțiuni pas cu pas pentru crearea ei.

 • Pentru a începe cu, aveți nevoie pentru a face detaliul principal al acestui appliqué – un coș. Trebuie să se taie dintr-o bucată mare de plasticină maro.
 • Semicercul plat este atașat la carton și decorat cu stivă.
 • Orange și arome maro nevoie pentru a face un mâner. Se pare mai voluminos.
 • După coșul este gata, puteți începe modelarea ciuperci. Ele sunt fabricate din plasticină de culori diferite. Fiecare ciupercă constă dintr-o pălărie și picioare.
 • Este posibil să se plaseze ciuperci în diferite părți ale Appliqué.

Completați frunzele verde ale imaginii, precum și melcii mici. Uită-te frumos la compoziția creată din fructe și fructe de padure. Acesta poate fi tăiat complet din plastilină sau desena, și apoi să completeze elementele volumetrice.

Frumos arata ca un artizanat, constând din mere, pere și struguri albastru. Completează frunzele ei verzi în vrac.

Volumul luminos

Cifrele volumetrice colorate nu sunt mai puțin frumoase decât appliques. Copiii pot lucra cu ei orice vârstă.

Melci

O versiune excelentă a meșteșugurilor care pot fi atribuite școlii este un melc așezat pe o foaie. Ca bază, puteți utiliza blancurile sau meșteșugurile colectate din hârtie și plastilină. Despre cum să facă astfel de frunze deja spus mai devreme.

 • Pentru a începe din plasticină, trebuie să formați o bandă alungită cu un capăt ascuțit. Corpul melcului cu aspectul său seamănă ușor cu morcovul obișnuit.
 • Completează baza stack-ului tras și urechile trasee din plasticină sau ramuri subțiri.
 • Cleancake poate fi efectuată din diferite materiale. În acest scop, puteți folosi nuci, ghindă sau castan. De asemenea, coaja de melc este fabricată din plasticină colorată, laminată în dungi subțiri și răsucite în spirală.

O astfel de artizanat arată simplu, dar este frumoasă.

Caterpillar

Chiar și un copil mic se poate face față cu crearea unui frumos caterpillar lung. Pentru modelul ei este necesar să pregătiți mai multe bile colorate. Cel mai bine este să alegeți pentru această figură „toamnă” nuanțe: portocaliu, galben și maro.

Toate aceste detalii în ordine aleatorie sunt conectate unul cu celălalt. Pentru montarea lor, puteți utiliza o linie de pescuit sau o sârmă de metal. Datorită acestui fapt, ele sunt fixate în siguranță între ele. Puteți decora o astfel de omidă cu coarne și picioare de culoare scurtă.

Citește mai mult  Cum puteți face un tigru din plasticină?

Ciuperci

Ca bază pentru această ambarcațiune, plasticina este verde. Pentru modelarea amansorului luminos, materialul culorilor roșii și albe este potrivit. Astfel de ciuperci sunt făcute foarte simple și rapide.

 • În primul rând, trebuie să tăiați picioarele ciupercilor. Faceți-le de plasticină albă. Baza piciorului poate fi completată cu un cerc subțire de același material.
 • Pentru a crea o pălărie, o bilă roșie nevoie să fie răsucite și îndoiți marginile lui.
 • După aceea trebuie să fie atașat la picior.
 • Complement la pălării municipale de un punct mic alb de diferite dimensiuni.

Ciupercile rezultate sunt atașate pe iarba verde. Pentru a crea compoziția de toamnă este în valoare folosind cifre diferite.

recolta de toamnă

Culoare legume plastilină și fructe pot adăuga, de asemenea, orice compoziție de toamnă. Asemenea meserii sunt modelate foarte simplu. Deci, pentru a crea un morcov luminos, este suficient doar să se rostogolească o minge de plastilină portocaliu, trageți-l în lungime și se adaugă o coadă verde.

măr roșu Bright tăiat din plastilină, de asemenea, doar. Baza fructului este făcută din plastilină luminoase. De sus, atelierul este acoperit cu un strat de material întunecat. Datorită acestui fapt, fructul va arata chiar frumos în contextul. Complement ambarcațiunile de o coadă subțire și pliante.

Vulpe

Foxul luminos de plasticină portocalie poate adăuga o ambarcațiune mare pe subiectul toamnei.

 • De la masa principală de care aveți nevoie pentru a forma corpul și vulpea capului. Ambele elemente trebuie să fie volumetrice și ușor alungite.
 • Picioarele de vulpe trebuie să taie din cârnați lungi. Partea frontală se dovedește mai scurtă, spate – lungă și curbată în mijloc. Picioarele gata sunt atașate de corpul vulpei.
 • Linia sălbatică a culorilor albe și portocalii sunt folosite pentru TAYPOWER. Detalii luminoase roșcate decorate cu un vârf alb. Coada este atașată de corpul vulpei și se îndoaie puțin spre.
 • Când ambarcațiunea este gata, trebuie să decorați capul vulpei. Pentru aceasta, din portocaliu și plasticină albă este necesar să tăiați urechile și ochii. Elevii și nasul sunt fabricate din material brun.

O astfel de artizanat în subiectele de toamnă este foarte frumoasă.

Ce să orbi cu materiale naturale?

Materialele naturale pot fi folosite pentru a crea meșteșuguri de toamnă.

Cu Bishie

Utilizarea plastilină moale și conuri obișnuite, puteți afla cum să creați o varietate de animale, cu propriile mâini.

 • Arici. La crearea figuri ale acestui animal, protuberanța este folosit ca material principal. Detaliile rămase pot fi tăiate din plastilină de toate culorile preferate. Principala parte a ambarcațiunii este un cap, care este format dintr-o minge ușor alungit. Complement ei ochii mici și nasul curat. Din același material și labele sunt de aceeași dimensiune. Ele sunt atașate la un chish în locurile potrivite și ușor decorate cu stiva.
Citește mai mult  model de crab plastilină

 • Veveriţă. Pentru a crea această meserie, veți avea nevoie de plastilină de culoare, un cucui și mai multe ghinde. Baza pentru figurine este jupuit de portocaliu material și completate de detaliu alb, situat în centrul meșteșugurilor. Baloanele de animale, precum și capul lui, care sunt completate de urechi, nas și ochi. Coada este atașat la corpul proteinelor cu o mică bucată de lut. In loc de ghindă picioare folosite mai mici. Produsul este obținut volumetric și neobișnuit.

 • Șoarece. Pentru a tăia un astfel de animal dragut, aveți nevoie pentru a ridica în avans și uscat o denivelare de pin lung. Se creează un fruct de plastilină alb, precum și urechile și picioarele de aceeași culoare. La partea din spate a figurii atașată o coadă subțire de lumină. Complement ochi de culoare închisă produs și nas.

Simplu de lucru din plastilină și conuri pot fi atribuite la grădiniță, pentru că ele arata frumos și destul.

Cu semințe

Ariciul drăguț mic poate fi decorat nu numai cu un nodul, dar, de asemenea, semințe. Pentru modelarea o astfel de ambarcațiune, trebuie să se pregătească semințe plastilina, stiva și floarea-soarelui. Procesul de creare a acestuia constă în trei etape.

 • În primul rând aveți nevoie pentru a face baza figurinelor. De la plastilină negru, este necesar să se taie corpul.
 • Fața animalului trebuie să fie făcut mai alungite. La ei se încheie nasul de culoare închisă este atașat.
 • Semințele care îndeplinește rolul de ace sunt atașate la corpul de cifre.

Puteți decora o astfel de cracare cu ciuperci, fructe de padure si fructe aplatizate din plastilină moale.

Sfat util

În cazul în care copilul este dificil de a lucra cu plastilină, sfatul nostru îl poate ajuta.

 • În cazul în care copilul este dificil de a sculpta cifrele din plastilină groase, materialul este pus într-un ambalaj sau folie în folie alimentară și omit în apă pentru câteva minute. În acest timp, el se înmoaie bine – acesta va fi mult mai ușor să lucreze cu el.
 • Pentru a desena diverse elemente mici, în valoare folosind o stivă sau scobitoare. Totul depinde de mărimea acestor piese.
 • Pentru a nu se păta suprafața de lucru, sculpta meșteșugurile pe o masă specială sau pe masă, cu o suprafață de urmărire. Păr atunci când se lucrează cu plastilină Este demn de a scoate un șoc.

meșteșugurile de toamnă din aer sau de plastilină convenționale și alte prietena poate face orice copil. Principalul lucru este de a determina alegerea subiectelor și să nu fie teamă să fantezii în acest proces.

Cum sa faci aplicea de plastilină „Toamna copac“, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: