Cum sa faci un coș de dovleac?

Cum sa faci un coș de dovleac?

Poate că toată lumea știe un astfel de plante minunat ca un dovleac. Acesta nu este numai frumos și saturat cu substanțe utile, dar, de asemenea, destul de misterios – încă nu există pentru a determina cu exactitate ce este: legume, fructe sau boabe. În plus, dovleac servește ca o mostră magnifica material decorativ vegetal.

Caracteristicile de lucru cu material

Multe specii de dovleac, pentru meserii folosesc în principal soiuri decorative, dar acestea nu au capacități complete cum ar putea părea. De exemplu, de la dovleci de grade alimentare tradiționale face coșuri superbe folosind materiale auxiliare: cu flori, legume, frunze și t. D. accesoriu similar devine luminos și accent neobișnuit în interior.

Ca un material pentru un astfel de produs de a alege fructe holistică, fără deteriorări și deformări vizibile. Dovleac trebuie să aibă „Curat“ și suprafața netedă abis fără ciobire, zgârieturi, pete urâte și urme de lovituri, posedă dimensiuni medii. spălare de fructe și dau uscat. În continuare ar trebui să fie prelucrate prin metode diferite, în funcție de serviciul propus al accesoriului viitorului. Diferențele sunt încheiate în principal în ceea ce privește uscare: de exemplu, pentru a crea ustensile durabile pentru uscare, va dura cel puțin șase luni.

Pentru aceasta, fructele selectate sunt înmuiate cu atenție, apoi tratate cu o soluție slabă de alcool. În continuare, dovleci sunt plasate într-un spațiu de miere cu o bună ventilație, observând bine distanța dintre fructele – în nici un caz nu ar trebui să atingă. În cazul în care produsul este de a servi ca un decor temporar, iar numirea acestuia face parte din designul sezonier, expoziția de expoziții de toamnă, o expoziție în școală sau grădiniță, atunci totul este mult mai ușor și mai rapid. Dovleacul spălat, liber de pulpă și umpleți hârtia să se usuce. Cel mai calitativ îl face un ziar.

hârtie umedă este înlocuită cu uscat până dispare umezeala.

După aceea, ei începe să creați o operă de artă, cu propriile lor mâini.

Pentru țagle, fructele sunt alese cu o structură rigidă și densă de coaja. secțiuni Soft începe foarte curând să putrezească. Pentru uscare este corect să progreseze și să se pregătească mai multe fructe.

Citește mai mult  Cum să faci un elefant din sfeclă?

Pentru meserii folosesc soiuri fine, cu toate acestea, pumpkones decorative necesita mai mult de lucru silitor, deci este mai ușor de a lucra cu un dovleac mediu convențional.

Instrumente necesare

coș de dovleac – opțiunea cea mai comună pentru meserii sezoniere din această cultură grădină. Explicația este simplă – ușor de reținut luminos al fătului, ușurința de prelucrare. În plus, materialul este păstrat perfect prin forma, potrivit pentru fir, cu procesare corespunzătoare pot fi stocate timp de decenii. Utilizarea de dovleac este abilitatea de a crea, compozitii, toamna mistice fabuloase de o frumusețe extraordinară.

Setul de instrumente necesare depinde în mare măsură sarcinile. Dar, pentru orice opțiune de care aveți nevoie baza în sine – martor. Apoi, locul de muncă începe să creeze meserii cu anumite corpuri.

O sa ai nevoie:

 • cuțit ascuțit+

 • lingură de oțel pentru pastă+

 • Shilo pentru puncții+

 • Umiditate servetele de eliminare+

 • Corpuri de tăiere Face de legume+

 • Feltaster, Paint, Tassel, Scotch.

Poate fi nevoie de hârtie colorată, textile pentru decorarea o suprafață interioară sau exterioară.

opţiuni de producție

Pentru a face o ambarcațiune de coș de dovleac cu propriile lor mâini, pentru a efectua munca în mai multe etape:

 • Alege fructe+

 • Proces și uscat+

 • Cut și decorează.

Compoziții de toamnă pentru grădiniță sau la școală se face cel mai bine, împreună cu copii – aceasta este o ocupatie fascinanta, dezvoltarea gândirii creative, fin motilitate, extinderea orizontului copilului. În plus, în acest proces, copilul va învăța cum să păstreze în mod corect cuțitul, descoperă că se poate face cu ea, cum se efectuează cel mai simplu fir, ce materiale naturale sunt potrivite. Ceea ce urmează este o instrucțiune pas-cu-pas, cu o performanță pe etape pe tema toamnă, creând o compoziție frumoasă a unui dovleac mic sau mare.

Simplu

Pentru a efectua coșul de obicei, uncompressive și ușor de execuție din dovleac, va fi nevoie de uneltele de mai sus. După aceea, este jenant meserii:

 • Selectate spălare dovleac și uscate+

 • Se determină înălțimea dorită a ambarcațiunii viitorului+

 • După aceea face o felie circulară și elimina rezultat „pălărie“, cu o coadă+

 • lingură de oțel (de aluminiu nu se potrivește, pentru că se va îndoi) scoate partea interioara – carne cu semințe+

 • curățat cu grijă de „lohmushches“ ale pereților din interior, se spală cu apă curată, după care rodul fructelor cu ziarele în scopul uscării în continuare+

 • Pe uscat țagle desena un model simplu, care simulează țesătura mare a viței de vie, taie și secțiuni de proces ale secțiunilor, ceea ce le face netede și netedă.

Citește mai mult  Ce meserii fac din tomate?

Figura poate fi transformat într-o trecere prin sau de a face imitație cu crestături de lumină.

Cu fructe

Pentru acest tip la îndemână, cele mai potrivite va fi un dovleac luminos cotat portocaliu pentru fructe de albastru, verde, violet, negru (prune, struguri, kiwi). Pentru fructe galben-roșu (mere, piersici, portocale, nectarine) dovleci mai potrivite de culori verzi.

Coș cu mâner este realizată prin tehnologia tradițională. Mânerul este un monolit cu baza: părțile laterale sunt tăiate în jumătatea superioară, cu excepția stilouri cu arc. Pe suprafața produsului, puteți aplica un model-imitație de țesut sau de a efectua un fir real,. Produsul este decorat cu tulpini uscate, ramuri frumoase, flori și completați cu fructe potrivite. Dacă există o dorință de a vedea accesoriul pentru o lungă perioadă de timp, fructele reale sunt înlocuite cu milya.

Cu flori

În atenția tatălui și mamele sunt oferite de un alt coș opțiune. De data aceasta va fi încadrată cu flori. Rezultatul final este superb și destul de original, și este realizată atât de simplu încât copiii chiar de gradinita este destul de accesibil.

secvenţierea:

 • Dovleac este plasat pe 3 părți+

 • tăiate de la una din cele de mai sus trei părți+

 • efectuează prelucrarea internă și uscare deja mod familiar+

 • După aceea, partea superioară este returnat la locul și fixați-l cu scotch-ul de jos+

 • Timpul de înregistrare a desenului sau modelului original, – prin ambele tăieturi trage un desen în zigzag cu dinți mari+

 • Tăiat cu atenție pe conturul provocat, ca urmare, obtinerea capacului, care, atunci când închiderea va lua exact în canelurile dinții+

 • Dar acum coșul trebuie să fie plasate în flori – în fiecare cavitate pentru a fi introdus în mai multe capete florale pe scurt tulpini și fixate cu bandă din interior (acestea pot fi plasate peste tot suprafața zigzaguri)+

 • Partea superioară este acoperită de partea de jos, obținându-se decorul original, cum ar fi flori germinarea prin suprafața dovleacului.

Cu legume

Acesta este un design mai complex datorită faptului că trebuie să faceți o sculptură a legumelor. Pentru coșul alegeți fructul formei ovale alungite. Tăiați coșul cu un mâner pentru tehnologia deja familiară, procesată, uscată și cauzată de fire pe întreaga suprafață. Legumele se transformă în flori și umple coșul. În compoziția puteți adăuga elemente decorative: plante, flori vii și frunze.

Citește mai mult  Efectuarea de Artizanat din sfecla

Cu frunze

Acest coș este, de asemenea, cu un mâner, dar pentru o varietate va fi făcută din viță de vie. Pentru a face acest lucru, de la ramurile subțiri de salcie, vânturi sau birches țese marginea gâtului și mânerului, fixați firul subțire. După aceea, rămâne să luați un dovleac pregătit de cea mai faimoasă metodă, lipiți un billet din viță de vie. Este posibil ca rezistența în mai multe locuri pentru a asigura designul firului, trecând prin corpul fătului.

Interiorul coșului este căptușit cu mușchi, introduceți dulciurile de frunze frumoase în ea, decorate cu un mâner cu panglică, accesorii floristice, boabe de toamnă, de exemplu, Rowan și Viburnum.

Cu un mâner

Cum se face un coș cu un mâner – etapa deja cunoscută. Puteți adăuga numai că pentru a facilita lucrarea cu fructele, unele șabloane de utilizare, cu care contururile sunt aplicate piesei de prelucrat, după care începe procedura de tăiere. Dacă cineva este mai ușor, mânerul poate fi realizat de un element separat și se poate fixa cu scobitori. Suprafața produsului este decorată cu sculptură de sculptură sau vopsea, care este mult mai simplă.

Cum să decoreze?

Există un set infinit de opțiuni, cum să decoreze meșteșugurile de dovleac:

 • Accesoriu de design finit este vopsit cu vopsele acrilice, vopsite+

 • Coșul va decora cu materiale appliant: strasuri, margele, panglici, benzi din organza sau atlas+

 • Decoreaza cu aplicatii, sculptura, elemente de legume: materiale uscate, spikes, ramuri si t. D.+

 • Alternativ, puteți pune o bandă LED sau o ghirlandă de pom de Crăciun în coș, adăugați un mod corespunzător – se dovedește o lumină de noapte minunată într-o cameră de copii.

Tot farmecul de lucru cu un astfel de material natural, ca un dovleac, este disponibilitatea sa pentru Maestrul Orice calificare. Un specialist cu experiență în Karving și copilul de la grădiniță poate lucra cu el, un școală și un maestru pentru fabricarea de mâncăruri de dovleac de sticlă – Lagenarians. Munca poate fi un hobby preferat sau aduce venituri suplimentare.

Și despre cum puteți face un buchet de dovleac, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: