Diversitatea de meserii piper

Diversitatea de meserii piper

Crearea de cifre simple din legume este un buget și o divertisment interesant pentru copiii mici. Meșteșugurile din ardeiul bulgar și alte materiale primare sunt obținute nu numai frumoase, ci și utile.

Animalele de piper o fac singur

Copiii mici Piper dulce cel mai des folosit pentru a crea cifre volumetrice pe animale.

Vulpe

Pentru a crea această ambarcațiune, veți avea nevoie de patru ardei de aceeași culoare, scobitura, cuțitul și garoafa. Această cifră se face foarte simplă.

 1. Pentru a începe, legumele trebuie să fie spălate sub apă curgătoare și ștergeți uscarea.
 2. Capul de vulpe din piper mic.
 3. Pe scobitoare de suprafață are nevoie de trei găuri. În locul lor de ochi și nasul a introdus cuișoare mici.
 4. Pepper-ul mai mare este Fox Torso. De la legume, este necesar să tăiați cu ușurință partea inferioară. Cifra ar trebui să se dovedească a fi stabilă.
 5. Capul vulpei este atașat la corp cu scobitori.
 6. În partea de jos a corpului trebuie să tăiați o mică gaură. Este necesar să se introducă fructul unui alt piper. Ea va fi o coadă de vulpe.
 7. După aceea, trebuie să luați un alt bănuț puțin și tăiat de pe partea din spate a acestuia. Baza legumelor trebuie tăiată în patru detalii egale.
 8. Ei vor îndeplini rolul de labe. Aceste detalii sunt atașate vulpei de torsiune cu jumătăți de scobitori.
 9. Din resturile de legume este necesar să se taie urechile triunghiulare mici. Ele sunt atașate la vulpea Makushka.

Gata de artizanat arată luminos și frumos.

Broască

Din legume verzi, un copil poate face o broască frumoasă. Pentru a începe cu piper, este necesar să scoateți fructele și semințele. După aceea, nevoia de legume să fie clătite bine cu apă și se taie rulează în două jumătăți. Unul dintre ei va fi folosit ca o broască trunchiului. Wide jumătate au nevoie să taie în 4 dungi subțiri. Aceste labe sunt atașate la partea din față și din spate a cifrelor cu piesele scobitoare. Decora acest cracker stă în ochii mici din garoafe.

Astfel de broaște pot fi servite la masă sau pot găti pe grătar. Ardeii sunt perfect combinați cu carnea.

Arici

Pentru a crea această ambarcațiune, copilul va avea nevoie de:

 • Ardei verde+
 • Scobitoare+
 • Garoafa+
 • Olive+
 • Struguri verzi.
Citește mai mult  Ce meserii pot fi făcute din ceapă?

Procesul pas cu pas de creare a acestei meșteșuguri de toamnă este foarte simplu.

 1. Mai întâi trebuie să alegeți un piper mic. El va servi ca bază a acestei figuri.
 2. Acoperirea acului sunt făcute din struguri verzi atașați la scobitori ascuțite de cadru. Acestea ar trebui să fie localizate destul de aproape unul de celălalt.
 3. Nasul-măslin este, de asemenea, atașat la partea din față a figurii cu scobitori.
 4. Când ambarcațiunea este gata, rămâne să decoreze cu ochii mici din garoafă.

Acest hedgehog poate fi atribuit expoziției în școală sau grădiniță. Astfel încât produsul durează mai mult, este necesar să alegeți copt, dar nu prea boabe prea suculente.

Făcând flori

aplicatii piper Volumetric se poate face în mai multe moduri. Pentru locul de muncă, puteți utiliza orice materiale de suflare. Se pare frumos, compoziție care constă din ardei și măsline negre. Pentru a-l crea toate componentele trebuie să fie tăiate pe două părți egale. Măsline sunt atașate la mijlocul imaginii. ardei jumătate galben-verde sunt situate de-a lungul marginilor florii. floarea-soarelui Gata poate decora în plus frunze verzi sau patrunjel.

Pentru a crea o a doua ambarcațiune, veți avea nevoie de un ardei roșu și verde, precum și roșii cherry. Legumele proaspete au nevoie să taie în inele subțiri. Detalii de diferite dimensiuni sunt stivuite unul în celălalt. În centrul fiecărei flori este o rosie.

Decoreaza compoziția de trandafir tulpini. Ei adaugă appliques de realism.

Lalele, trandafiri și alte flori din ardei dulci arata foarte frumos. Astfel de spații libere pot fi de asemenea folosite pentru a decora diferite feluri de mâncare. Ei se vor bucura de toate gospodăriile și oaspeții de vacanță.

Citește mai mult  Varietatea de meserii castravete

Cum de a face locomotiva cu abur?

Pentru a crea un tren originale, vor fi necesare următoarele ingrediente:

 • 3 ardei bulgari+
 • 3 morcovi+
 • 3 Castravete+
 • Scobitoare.

Procesul creării unui astfel de ambarcațiune de ardei proaspete constă din următorii pași.

 1. Partea de sus a fiecărui piper ar trebui să fie tăiată cu ușurință.
 2. Legumele trebuie să fie curățate de semințe și se spală în apă caldă.
 3. Castraveții și morcovii trebuie să taie în cercuri. Patru roți din două culori sunt atașate la fiecare remorcă. Ele sunt fixate cu scobitori ascuțite. Pentru a crea roțile este necesar să se utilizeze cani de aceeași dimensiune.
 4. Toate tăvile multicolore trebuie combinate între ele. Pentru a face acest lucru folosește, de asemenea, scobitori.

Trenurile de tren pot fi umplute cu bucăți de mere, morcovi sau castraveți. Puteți utiliza, de asemenea, un patrunjel sau frunze verzi pentru decorarea.

Alte opțiuni pentru meșteșuguri

Utilizarea ardei dulce și puțină imaginație, copiii pot face o casă mică dintr-o legumă pentru personaje fabuloase, un cuib sau o ciupercă luminoasă. Frumos aspect și o barcă cu vele mic, făcut de prietena. Pentru crearea sa, ardei roșu ar trebui să fie tăiate în două jumătăți și curățați fiecare dintre ele din semințe.

O parte a figurii este o scobitoare sau ramificație dreaptă. piper Jumătate umplut cu bucăți de mere sau orice alte fructe. La partea de sus a scobitorile atașat o mică casetă de selectare roșu. Vele din ardei galben. Ele sunt de asemenea asociate cu scobitoarea. velier pare luminos și frumos.

Un alt mestesuguri populare pe care copilul poate face pentru a Halloween-ul este o portocală „dovleac“. Pentru ao crea, în partea de sus a piper ar trebui să fie tăiat cu grijă cu un cuțit ascuțit. După aceea, trebuie curățat cu toate semințele. Cuțit pe zidurile sale trebuie să „tragă“ ochi, nas si gura. Procesul de creare a unor astfel de chipuri originale este fascinant chiar și cei mai tineri copii.

Citește mai mult  Crazy meserii cu paturi

Această piesă de lucru poate fi utilizat pentru a prepara ardei umpluți. O asemenea fel de mâncare o va deveni un decor real al mesei pe festival de toamnă. În plus, cifrele portocalii pot fi folosite ca sfesnice.

Lucrul cu legume proaspete, este înțelegere în valoare de faptul că ambarcațiunile din ele sunt obținute de scurtă durată,. Deci, nu-i ține prea mult timp, chiar dacă ele arata foarte frumos.

Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: