Efectuarea de cactuși de la castraveți

Efectuarea de cactuși de la castraveți

Multe interesante și meserii neobișnuite pot fi realizate din recolta bogata. De exemplu, de la castraveți obișnuiți pot face cactuși elegant. Astfel de reîncarnări interesante sunt destul de simple în punerea în aplicare, prin urmare, chiar și cele mai mici maeștrii pot recurge la ele.

Opțiunea clasică

Fabricarea de cactuși originale de la castraveți este o ocupație destul de disponibil pentru vârsta preșcolară „auto-reîncuie“. Copilul nu va doar doar, dar, de asemenea, curios să se angajeze într-o astfel de muncă de creație.

Desigur, toate procesele efectuate trebuie să fie strict controlate de către adulți, pentru a evita orice consecințe neplăcute sau în timp pentru a ajuta copilul.

Instrumente și materiale

Fiecare persoană știe perfect, ce cactuși uite și ce castraveți arata ca. Este extrem de dificil să le confunde, deoarece acestea sunt doar ca de culoare. Cu toate acestea, în fața copilului puteți pune o sarcină interesantă, care constă în a face un cactus real de la castravete. Cei mai mulți tineri de masterat sunt imediat interesate în procese similare.

În cazul în care nu copilul anterior stăpânit astfel de meserii, este recomandabil să se înceapă cu cele mai multe opțiuni simple, clasice. După ce le-stăpânit, copilul va fi mai ușor să continue să facă mai multe niveluri la lucru manual complexe.

Pentru a face cactus din castravete într-o schemă clasică, aveți nevoie pentru a stoca astfel de componente:

 • Mai multe castraveți proaspeți+
 • Scobitoare+
 • ace (acestea pot fi colectate de la chips-uri sau pini)+
 • Flori (potrivite plante absolut orice atractiv)+
 • Acesta va lua subiectul din care va ieși un vas bun pentru cactus de casă (puteți utiliza piper bulgar pentru aceste scopuri).

instrumente complexe nu sunt disponibile. Suficient pentru a pregăti un cuțit cu o lamă ascuțită.

Pas cu pas instrucțiuni

Dacă sunt pregătite toate materialele și instrumentele necomplicate, puteți proceda direct la fabricarea ambarcațiunilor originale din cultura proaspătă. Luați în considerare instrucțiunile pas cu pas, deoarece ar trebui să se facă corect.

 • În primul rând, toate legumele vor avea nevoie Spălați și uscați.
 • Apoi trebuie să luați un castravete proaspete. Va lua cu atenție tăierea pictorului. Mergeți mai departe la scobitori. Cu ajutorul lor, va fi necesar să se atașeze o piesă tăiată la un castravete întregi. Ca rezultat, ar trebui obținut un design verde, a căror formă seamănă cu un mic cactus.
 • La martor chiar mai mult ca o plantă prickly, va fi necesar să se completeze alte detalii importante. Vorbim despre acele spinoase, în avans colectate de la pin sau mâncat. În plus, piesa de prelucrat va trebui să fie completată cu o floare mică, astfel încât este mai mult ca un cactus.
 • Trebuie să pregătiți în mod corespunzător un vas pentru meșteșuguri. Pentru a face acest lucru, tăiat partea de sus de piper bulgar. Toate elementele care sunt în interior, trebuie să fie complet eliminate.
 • cactus Gata de castraveți vor trebui să fie plasate în oala de recoltat ardei roșu bulgar. Crafts va fi nu numai foarte original, dar, de asemenea, frumos. O astfel de cactus de castraveți poate fi făcut în grădiniță.
Citește mai mult  Cum de a face balene din dovlecei?

Cum de a face cu morcovi?

cactuși Creative de castraveți se poate face nu numai cu utilizarea de flori și clopot piper. Cute meserii sunt obținute în cazul în care combinarea castraveți cu morcovi.

Luați în considerare pas cu pas, după cum se poate face rapid un astfel de produs o, nu se confruntă cu dificultăți inutile.

 • La fel ca în cazul precedent, în primul rând toate legumele trebuie să fie destul de. Morcov va trebui să fie curățate.
 • Ca un cactus reală, o planta de la castraveți ar trebui să fie amplasate într-un vas adecvat. Se poate face nu numai de la piperul bulgar, ci și din orice altă legumă sau fructe. De exemplu, poate fi o jumătate de pepene galben.

Ca și în cazul piperului roșu, este necesar să tăiați partea de sus cu ea pentru a elibera toate în interiorul. Partea inferioară ar trebui să fie, de asemenea, puțin, astfel încât oală să fie durabilă.

 • Când capacitatea pentru cactusul improvizat este gata, puteți merge la locul de muncă cu castraveți. Ar trebui să luați un castravete mai mare și încă un castravete în mărime. Și primul, iar al doilea element trebuie tăiat de pictor.
 • După aceea, vor avea nevoie de două legume verzi Credit împreună cu mai multe scobitori.
 • În etapa următoare, castraveții trebuie să fie suplimentați cu spiners, care sunt una dintre principalele componente ale oricărui cactus. În aceste scopuri, puteți utiliza din nou acele, pre-asamblate din pomii de Crăciun sau pini. Dacă nu doriți să utilizați aceste ingrediente naturale, puteți trece mai ușor – să ia scobitori ordinare.
 • În ambele castraveți, asamblate între ele, va trebui să introduceți un număr suficient de scobitori ascuțite. Este recomandabil să le inserați la adâncimea de aproximativ mijloc. Intre aceste spini din lemn, este recomandabil să plece diferite, dar nu și intervale prea mici.
 • În versiunea anterioară a exercițiului fost suplimentată cu flori naturale la partea de sus. În această clasă de master, florile nu mai sunt folosite. În loc de acestea vor fi angajate în malaxat și curățate morcovi.
 • Morcovii va trebui să taie ușor în cercuri separate,. Unul dintre ele va fi nevoie să taie în cuțit mici, în așa fel încât sa format un detaliu în formă de floare cu patru petale.
 • Gata de Flori de la Morcov proaspăt va avea nevoie stabilească în partea de sus a fiecărui castravete-cactus.
 • Original și artizanat amuzant, practic, gata. Rămâne de a pune „îmbrăcați“ castraveți cu ace și morcovi într-o oală, format din jumatati ale unui pepene mic. În această etapă, produsul va fi pe deplin pregătită.
Citește mai mult  Artizanat din boabe

În ciuda faptului că cactus de castraveți și morcovi este destul de simplu, singur, copilul său nu este mai bine să accident.

Adulții trebuie să urmeze toate acțiunile unui maestru puțin, astfel încât el să nu se taie despre lama de cuțit, nu a rănit scobitorile și așa mai departe. La unele etape, copiii de gradinita vor avea nevoie de ajutor cu siguranță să.

Recomandări

   Stăpânirea a ambarcațiunii rece de legume nu este deloc dificil. Chiar și cele mai mici copii vor face față cu ușurință astfel de lucrări. Cu toate acestea, este recomandabil să se ia în considerare câteva recomandări utile în ceea ce privește astfel de operațiuni creative.

   • Principalul lucru este că adulții și copiii ar trebui să fie amintit – aceasta este puritatea tuturor produselor din care se face ambarcațiunea. Și castraveți, precum și orice alte legume trebuie să fie perfect curate. Produsele nu ar trebui să fie urme de praf și murdărie. Se recomandă face cactus sau orice alte lucruri, nu numai de la spălat, dar, de asemenea, componente absolut uscate.

   • Dacă vreau toate lucrările să fie luate cu atenție, trebuie să utilizați cuțite bine îndeplinite,. Nu se recomandă instrumente de bucătărie de a folosi cu lame stupide. Cu astfel de cuțite nu va fi posibil să se facă reduceri îngrijite. Aceasta va afecta în mod negativ atractivitatea meșteșugurile gata făcute.

   • De multe ori, produsele din castraveți și alte produse sunt sarcini la grădiniță sau clase de școală mai mici. De exemplu, poate fi meserii pe tema „Toamna“. Trebuie avut în vedere faptul că meșteșugurile de toamnă se recomandă să fie stăpânite numai de componentele imersate.
   Citește mai mult  Efectuarea de Artizanat din sfecla

   • Utilizați legume proaspete în mod excepțional. În cazul în care castraveți mint, au daune, se înnegrește, urme de putregai sau mucegai, atunci ei nu le pot utiliza în lucrarea în nici un caz. Din componentele rasfatate o ambarcațiune frumoasă nu va fi capabil să facă.

   Cum să crească cactus la castraveți, uite în clipul video de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: