meserii conopidă

meserii conopidă

Meșteșuguri din conopidă – câine, iepure, oi – pot fi făcute cu propriile mâini pentru grădiniță sau școală, concurență creativă, expoziție sezonieră. Aceasta leguma se pare neobișnuit, nu este rău pentru depozitarea pe termen lung, este ușor de prelucrat și în combinație cu alte materiale naturale. Puteți face un frumos copac de toamnă din conopidă, petrecând câteva ore pe creativitate comună cu copiii, este suficient să urmați planul detaliat pas cu pas stabilit în clasa Master.

Cum să faci pudel?

Fun artizanat în grădiniță, cu mâinile lor, sub forma unei perechi periculoase de podeli, poate fi făcută atât din conopidă, cât și din broccoli. Alte materiale nu vor fi necesare, cu excepția a 3 abilități de piper negru pe fiecare figură pentru proiectarea feței, precum și scobitoare, cu care părțile sunt fixate.

Pentru corpul trebuie să alegeți o inflorescență mare cu un picior gros. Iată procesul de adunare suplimentar.

 1. Corpul este plasat astfel încât partea magnifică a inflorescenței să fie în regiunea sânilor.
 2. Surplus o scăpare mai mică pe partea de sus a acestuia. Va fi un cap. Este fixat cu un picior ascuțit înainte pe 1 sau 2 scobitori. De la piper piper, răsfățat în conopidă, ochi și nas.
 3. Inflorescența subțire și elegantă pe un picior lung fixat în partea din spate a corpului. Aceasta este coada.
 4. Auto-înșelăciunea cu lăstari largi și dense este selectată pentru labe. Veți avea nevoie de 2 picioare din față și 2 picioare posterioare. Ele sunt atașate la partea în vrac în jos.

Figura Poodle din conopidă arată incredibil de elegant și realist. Inflorescențele luxuriante de zăpadă creează o similitudine specială a meșteșugurilor cu un câine real. În același timp, cifra este foarte simplă în execuție, copilul va fi capabil să facă față fabricării sale practic fără adulți. Este foarte valoroasă deoarece vă permite să dezvoltați abilități creative, dă copilului posibilitatea de a se manifesta în mod activ.

Dacă conopida nu este suficientă, corpul pudel poate fi făcut din cartofi de calitate albă.

Miel și miel

Mielul sau oile sunt ușor de fabricat din infreditatea de zăpadă albă de conopidă coaptă.

Pentru organism, cele mai ramificate, dense Kochang.

Procesul de fabricație constă în mai multe etape.

 1. Ia o inflorescență puțin luxuriantă. Va fi un miel de cap. În ea, bumele sunt inserate în ochii piperului negru sau în alte materiale.
 2. La baza capului pentru a tăia piciorul în două locuri, astfel încât coarnele să iasă, îndoiți ușor înainte.
 3. Cu ajutorul a două scobitori, fixați capul pe corp.
 4. Pentru picioare, puteți lua picioarele scurte de inflorescențe. Ei vor fi 4. Toată lumea este atașată la fundul corpului de pe scobitori.

Nu mai puțin interesant, mini miel de conopidă și măsline. Fructele neagră strălucitoare devin o alegere excelentă pentru a crea un cap de contrast al animalului. Urechile și ochii pot fi făcute din plasticină. Picioarele de miel sunt mai ușor de tăiat din bum, și apoi fixați locul selectat în partea de jos a corpului.

Alte idei

Confecțiile de contamificare sunt incredibil de diverse. Acest lucru arată de legume bună compoziții tematice complexe, care nu este rușine să prezinte expoziția la școală sau grădiniță. figuri de animale Expresiv sunt obținute din această legumă, copaci luxuriante, cu coroane ramificate. Practic, în orice ambarcațiune în loc de conopidă, puteți folosi inflorescențe de broccoli – diferența va fi numai în luminozitate de culoare. Pentru a afla mai multe despre astfel de meserii, este pas cu pas pentru a dezasambla caracteristicile lor de execuție.

Câine

Din broccoli sau conopida este destul de ușor de a crea nu numai picioarele obișnuite de pe picioare. Stând arată câine și mai eficient.

Principala diferență este într-o prelucrare mai atentă a materialului.

Luați în considerare mai mulți pași importanți care trebuie efectuate în cadrul clasei de master.

 1. Pick up inflorescență luxuriant pentru cap. Pentru a-l trata cu un cuțit, divizarea piciorul pentru a crea un efect de gura deschisă. Înăuntru, puteți pune o bucată de morcovi sau piper dulce, imitând limbajul de lipire. Merită adăugarea de relief și alte părți ale capului, făcând un accent pe urechi. Dacă este imposibil să atingeți efectul cu un cuțit, le puteți face deasupra capului, de la inflorescențe individuale.
 2. De la 2-luxuriante, dar nu prea mari Kochenes conopidă face corpul. Segmentul mic este așezat astfel încât câinele să se așeze așezat. De la picioarele scurte sunt labele din spate. Un fragment mai mare de inflorescențe pentru organism este instalat pe partea de sus, ușor de schimbat înainte.
 3. O mică parte a kochancanului este făcută de coadă. Piciorul său poate fi tăiat suplimentar cu un cuțit, făcând mai elegant. Fixați corpul la scobitoare.
 4. Pregătiți 2 inflorescențe de dimensiuni rotunjite și 2 mai multe – pentru labe. Combinați-le prin configurarea capacelor luxuriante. Combina. Atașați la pudelul de sân.

Va rămâne pentru a instala capul în poziție și apoi fixați-vă ochii de la margele strălucitoare sau mine de piper negru pe ea. Nasul poate fi, de asemenea, emis în mod similar. Dacă faceți un câine de ședere din inflorescențele verzi ale broccoli, acesta va arăta și mai neobișnuit.

Lemn

Meșteșuguri pe tema toamnei – principalele exponate ale expozițiilor școlare sezoniere. Nu este surprinzător faptul că părinții trebuie să-și spargă șefii pentru a surprinde criticii exigenți cu ideile lor creative. Birch în stil de toamnă este ușor de fabricat din materialele cele mai accesibile – morcovi mari, conopidă în inflorescențe dense, scobitori de dinți. Pentru decorarea este în valoare de preparare a unei mici tăieri de cauciuc de spumă, vopsele guache, perii.

Vom examina mesteacanul pas cu pas.

 1. Trimiterea morcosului lat. Ar trebui să fie durabilă, deoarece din acest material este ca barilul viitorului trop.
 2. Blocul este acoperit strâns cu guașă albă. Uscat.
 3. Cochan conopidei demontat pe inflorescențe separat. Fiecare picior este echipat cu un sistem de închidere scobitoare.
 4. inflorescențe Conopidă sunt fixate pe un morcov pictat uscat. Krone este format într-o tulburare artistică.
 5. cauciuc spumă muiată cu grijă în vopsea galbenă și verde, mânjiți colorare coroana. Lumina va atinge permite să aplicați lovituri originale, fără a pierde farmecul natural al conopidă.
 6. Alb „trunchi“, cu o perie este acoperit cu accidente vasculare cerebrale orizontale. Așa va arăta ca un adevărat mesteacan.

nouă

Fotografii

Toamna copaci din darurile naturii, copilul poate decora cu ușurință în gustul lor.

Puteți pune pe boabe lor de Viburnum și Rowan, figuri de fluturi, schimba culoarea trunchiului.

Spațiu pentru creativitate este limitată numai de fantezia copilului. De exemplu, puteți pune sat la substrat din plastilină, să orbească ciuperci miniaturale, plasându-le în jos.

Iepurasul pe poiana

Acesta este un artizanat foarte simplu, dar spectaculos, colectate pe deplin de cadouri de sezon ale naturii. Puteți folosi creativitatea în comun pentru intalniri un copil cu diferite tipuri de legume utile și delicioase. Pentru proiectarea compoziției va avea nevoie de o tavă de plastic rotunjite. peluză Improvizată va fi creat pe ea.

Dăm procedura.

 1. Aranjarea compensare legume. legume de sezon sunt folosite – broccoli și conopidă inflorescențe, tăieturi inel piper antifurt, paie de la castraveti si morcovi. Pentru a face o varietate, este suficient pentru a picta o conopidă pentru un substrat guașă în, portocaliu, violet ton piersic.
 2. Creați o figură de iepure. Acesta este facut din conopidă Kochan luxuriantă și dens, pus într-o aprofundare cu privire la compensarea. Urechile sunt realizate din jumatati de castravete. Plasat între inflorescențe. Din măsline fără oase, ochi și distanța dintre iepure sunt realizate – acestea sunt fixate cu scobitori.

Delica este gata.

Singura valoare lucru luat în considerare este: Pentru o mai bună siguranță, compoziția va trebui să fie stropite periodic cu apă din spray.

Câteva mai multe moduri de a face meserii din conopidă, vei învăța uitându-vă la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: