Efectuarea DIY Crane

Efectuarea DIY Crane

A face o varietate de meserii – ocupația preferată a multor băieți și fete. Din plastilină, hârtie sau materiale naturale, este posibil pentru a simula o mulțime de lucruri, obiecte, figuri de bijuterii și animale fascinante. Deci, un copil poate face cel mai simplu pentru a face o macara fermecătoare. În articol ne vom ocupa de modul de a crea un astfel de ambarcațiuni de.

Cum să faci hârtie?

Pentru a crea o macara atractivă, nu este necesar să se pregătească o mulțime de materiale scumpe și rare. meserii foarte bune sunt obținute din hârtie obișnuită. Acest material nu este numai cât mai accesibile, dar, de asemenea, foarte militant. Chiar și cei mai mici maestru va fi ușor de a lucra cu detalii de hârtie pentru a obține rezultate frumoase.

De la culoare sau hârtie albă, puteți face posibil să se facă foarte multe meserii variate care descriu macaraua. Poate fi o imagine originală, o figurină de volum sau o casă de casă, realizată în tehnica Origami populară.

Alege cea mai accesibilă și mai interesantă schemă poate un copil de orice vârstă, cu orice nivel de cunoștințe și abilități. De regulă, timpul minim cheltuit pentru modelarea oricăror meșteșuguri de hârtie.

Luați în considerare modul cel mai simplu de a crea o macara de hârtie atractivă.

 • În primul rând, va trebui să pregătească tot ce ai nevoie pentru munca de creație și mai mult. Nu faceți fără o foaie de hârtie albă, marcator negru sau creion, foarfece. În fabricarea unei ambarcațiuni similare, se recomandă să fie adulți, deoarece copilul va trebui să lase foarfece ascuțite.
 • La prima etapă se va lua un mic pătrat dintr-o foaie de hârtie albă. Trebuie să fie pliat foarte frumos pe diagonală. Toate coturile care rezultă este mai bine pentru a netezi ca piesa de prelucrat devine mai curat.
 • Acum, trebuie să luați un creion. Ei au nevoie să pună în umbră colțuri drepte ale triunghiului rezultat. Va fi necesar să-l facă pe ambele părți.
 • În continuare, va trebui să se agită unghiul ascuțit al semifabricatului de hârtie primită. Fa-o nevoie de două părți.
 • Pe linia de existente ori, copilul va avea nevoie pentru a trage capul păsării, precum și ei aranja trunchi.
 • Atunci când sunt pregătite toate schițele, veți avea nevoie de foarte atent tăiat capul și trunchiul caravrack cu foarfeca. Cu toate acestea, trebuie să se țină seama de faptul că tăierea pieselor specificate nu trebuie să se facă până la sfârșitul foii de hârtie.
 • Pe de altă parte, ca și în cazul în care extinderea liniei de corpul păsării, va fi necesar să se facă o incizie.
 • Ciocul pe ambele părți cu atenție vopsea creion roșu portocaliu sau luminoase. În aceeași etapă, vopsea păsări de curte ar trebui să fie vopsite.
 • Toate colțurile umbrite anterior de necesitatea de hârtie goală pentru a fi tăiate, iar apoi strângeți prin lame de foarfece.
 • Acum, pătratul alb al hârtiei poate fi dezvăluit în siguranță. Piesa de prelucrat trebuie să fie desfășurată. În incizia anterioară, va fi necesară introducerea ușoară a coastei macaralei. Delica este gata!

Această hârtie caravlik se face foarte simplă și rapidă. Copilul va transmite cu siguranță procesul de modelare.

Fabricarea de plasticină

Meșteșugurile rece sunt obținute din plasticina obișnuită. Plasticina Zhuravlik poate fi făcută pentru grădinițele sau clasele școlare primare, unde o astfel de sarcină este adesea dată. Pentru un proces creativ de succes, copilul va trebui să stocheze astfel de componente:

 • Negru, gri, alb, roșu și galben și galben+
 • chibrituri+
 • sârmă+
 • Plastic sau stivă de lemn.
Citește mai mult  Totul despre meșteșugurile din Berriesh

Obținerea păsărilor de plasticină în picioare.

 • În primul rând, va fi necesar să se coacă bine masura de plasticină (a treia parte a barului) având o culoare gri. Apoi, această piesă se rostogolește în minge. Din toate părțile vor fi necesare pentru a presa cu degetele pentru a forma un trunchi de păsări sub forma unui necompletat alungit și predat.
 • Următorul este luat de adăpost de plasticină neagră. De la el trebuie să se detașeze o mică parte, pentru a face capul și gâtul macaralei. În partea interioară a golurilor de plasticină, va fi necesar să se introducă un fir pre-pregătit. Acesta va servi ca un element fiabil pentru conectarea capului și gâtului. În același timp, gâtul va fi destul de flexibil.
 • De la piesa de prelucrare a griului, concepute pentru a crea un corp de pasăre, merită să trageți unele plastifiere. Ar trebui să fie strâns la gâtul mai întunecat. În detrimentul unor astfel de manipulări, două detalii vor fi conectate într-una.
 • Apoi este bara de plasticină albă de zăpadă. De la ea trebuie să faci o pereche de piese strălucitoare și alungite. Aceste elemente vor trebui să se alăture șefului păsării de plasticină. Apoi fac ochii și ciocul pentru macara.
 • Pentru a simula coada pentru pasarea, costul de a folosi stiva. Va fi necesar să se ia o masă plastilina de culori gri și negru. Coada trebuie sa fie mai pufos. După aceea, coada terminat plipping fluxul corpului. În locurile de conectare, plastilină trebuie să fie foarte blând.
 • În etapa următoare, aveți nevoie pentru a face aripi pentru păsări. Pentru a face acest lucru, de la masă plastilină gri fac o pereche de semifabricate în formă de picături aplatizate. La partea de jos a acestor părți fixa pene de plastilina negru sub forma de flageli mici. Prin stivă, aripile sunt date un relief caracteristic.
 • aripi gata PLIP la corpul caravlik. Asigurați-vă că este necesar pe laturile. Aripile ar trebui să fie ușor început în spatele partea din spate, astfel încât au acoperit ușor coada.
 • Urmatoarele picioare fac pentru păsări. Pentru a face acest lucru, să ia meciuri și plastilină de gri sau negru. Meciurile sunt fascinați de material plastic, lăsând vârfurile meciurilor deschid. Apoi, vor fi detaliile care vor fi introduse de aceste sfaturi în organism.

Dacă acționați cu efect ferm și strict, ambarcațiunea este foarte frumoasă și naturalistă. Sculptorul tânăr va veni cu siguranță de la rezultatele muncii sale creative.

Produse din materiale naturale

Macaraua frumoasă este posibilă pentru a nu face ca hârtia sau masa de plasticină, ci și de origine naturală. Dintre aceste componente, se obțin meșteșuguri frumoase. Un copil poate merge la școală o pasăre fermecătoare aflată în cuib, o compoziție naturală spectaculoasă sau o aplicație originală.

Citește mai mult  O varietate de meserii din nuci

Foarte frumoasă și neobișnuită devine Caravel din conuri naturale și crengi. Pentru a face acest lucru, va fi necesar:

 • Mai multe conuri pure fără deteriorări+
 • 1 ramură cu cățea și 2 ramuri simple fără cățea+
 • O mică masă de plasticină+
 • pene+
 • coajă pentru a sta sub figura.

În cazul în care sunt preparate toate componentele, puteți începe să creați o pasăre frumoasă. Mai întâi, trebuie să luați 1 cucui deschis, un cuplu de nuiele picior și 1 crenguță cu o catea care va fi folosit pentru cap și gât.

Ramura pentru cap este frumos tăiate și ascuțit, cu un cuțit la elementul prelucrat amintit ciocul caravlik. Tartinabile picioare, de asemenea, ar trebui să fie ușor punctată la partea de sus, astfel încât acestea sunt mai ușor de a insera în grăsuț.

Pe ramura-șef al păsării, este necesar să se atașeze ochi de plastilină. Puteți cumpăra ochi de plastic gata făcute. Apoi, se introduce această crenguță în pins bazei, suplimentar adopta prin masa plastilină.

picioare picioare introduse S-au introdus. Ele sunt, de asemenea, fixate, folosind plastilină. Gata macara din componente naturale pot fi fixate pe carcasa. Elementele de fixare pot fi prevăzute cu o masă plastilină. Pentru locul în care ar trebui să fie inserat coada păsării. În acest stadiu, handicapul original va fi finalizat.

Meșteșuguri de la prietena

Pasărea frumoasă se dovedește din alte materiale potrivite. Maestrii pot produce cu mâinile proprii de macarale foarte originale din spumyran, pachete, sticle de plastic și multe altele. Pentru a face o macara de la prietena, va veni la îndemână:

 • pungi de plastic+
 • Schiță de păsări+
 • foarfece+
 • Sârmă groasă+
 • carpa+
 • PVA Glue+
 • Vopsea și lac+
 • bandaje+
 • Bureți de la Foron+
 • Fire și ac+
 • Styrofoam+
 • Margele.
Citește mai mult  Artizanat de hârtie pentru ziua profesorului

Vom analiza instrucțiunile pas cu pas. Pe păsări de vopsea de hârtie cu contur de aripi. Puteți utiliza imaginea finalizată de pe Internet sau cărți. Luați pachete de culori adecvate. Pene tăie pene. Cele mai lungi detalii ar trebui făcute pentru aripi și coadă și mediu – pentru corp și cap.

Faceți baza pentru macara din sârmă de metal gros. Luați țesătura, tăiați-o pe dungi și vânați cadrul, formând grosimea laba dorită. Înfășurarea este impregnată cu o soluție adezivă de PVA. Picioarele de pasăre fac sârmă de aluminiu.

Apoi, cadrul este din nou din nou, dar deja prin bandaje. Ei, cum ar fi tesatura, lipici de plug de impregnare înainte de înfășurare. Apoi, cadrul este vopsit în culoarea dorită. Puteți acoperi baza lacului. Apoi modelului corpului păsării. În interiorul macaralei vor fi bureți și sârmă. Pentru gât este mai bine să luați un detaliu gros de fir.

Înconjurat de sârmă formează corpul păsării de la bureți. Surplusul de cauciuc spumă tăiat cu foarfece. Piesele necesare cusute împreună. Apoi, piesa de prelucrat se taie cu o cârpă. Nu este nevoie să trageți prea tare.

Acum puteți începe dispozitivele de fixare din pachete. Începeți să le coaseți cu extremități inferioare. Atașați penele este recomandată ca fiind cât mai simetric posibil, fără o tensiune excesivă. Cusăturile ar trebui să fie de înaltă calitate, de încredere, altfel penajul va abate repede. Apoi faceți pietrele aripilor unui formular oval. Ele sunt, de asemenea, tăiate cu pene din pachete. Rezultă numai pe o parte.

aripi finite sunt atașate la corpul macaralei. pene Apoi face un cap. Se va face prin Kuvik. Acesta este format dintr-o bucată de spumă, sheathered de pânză sau piele subțire. detaliu cusut finite la cap.

Ochii pot fi realizate din margele. Ele sunt fixate deasupra tastei pe capul păsării. ambarcațiunile de artizanat de lux!

Cu privire la modul de a face o macara de hârtie în tehnica Origami, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: