Facem meserii din orez

Facem meserii din orez

Orezul este un material excelent pentru o varietate de meșteșuguri: este ieftină, este aproape întotdeauna la îndemână, este vopsită fără probleme și bastoane atât pe lipici, cât și pe bandă sau plasticină. Mai mult decât atât, interacțiunea cu orez are un efect benefic asupra dezvoltării copilului.

Cum și ce poate picta orez pentru meserii?

Ia orez colorat pentru creativitate în mai multe moduri.

  • Pentru costume de lucru guașă sau vopsele deget pentru copii. Guașă este mai bine să ia pe baza unor componente naturale sau care conțin pigmenți naturali.
  • Activați și verde banală.
  • Rezultatul este necesar a permite coloranți alimentari.
  • În cele din urmă, puteți utiliza astfel de coloranți naturali, cum ar fi suc de spanac si sfecla, șofran și turmeric.

În toate cazurile de mai sus, pot fi adăugate câteva picături de ulei esențial în faza de amestecare și de a obține un miros plăcut.

Când pictura guasa orez, crupa este împrăștiată în mai multe rezervoare inutile, după care se adaugă soluția groasă a colorantului și o cantitate mică de apă pentru fiecare. Conținutul unui bol sau cupa sunt bine amestecate și lăsate într-o astfel de stat o jumătate de oră.

Excesul de umiditate, care nu va fi absorbită în orez, trebuie să fuzioneze, și orez se toarnă pe hârtie albă și lăsați să se usuce timp de zile. Dacă materialul este gata de utilizare, va fi posibil să se determine prin a lua-o în mână: în cazul în care crupa nu andoca pielea, atunci puteți trece la crearea de meserii. orez magazin de culoare mai convenabil în borcane de sticlă.

Lucrul cu verde. O picături pereche triplă soluție se adaugă la o pungă de plastic cu orez, care este apoi închis pe un fermoar și se agită bine. Agitarea componentele, cereala ar trebui să fie pus pe hârtie albă și se lasă să dormi. După 15 minute, materialul va fi gata pentru utilizare, chiar și mirosul neplăcut va dispărea fără urmă. Cu toate acestea, trebuie amintit că Greenstone are o sensibilitate ridicată la lumină, și, prin urmare, boabe strălucitoare va pal în timp.

Lucrul cu coloranți alimentari începe cu faptul că coloanele sunt prevăzute în recipientul de plastic. Există, de asemenea, câteva picături de colorant, precum și o jumătate de lingură de oțet. Dacă există doar un uscat colorant disponibil, va pre-da în câteva picături de apă. Box se închide cu un capac, și shake-uri de continut pana devine omogen. Apoi, orezul este pus pe hârtie sau folie alimentară, după care se usucă în mod natural de. Puteți, de asemenea, eliminați-le în cuptor și se încălzească timp de 45 de minute la 170 de grade. Saturate luminoase de culoare astfel de cereale va persista pentru o lungă perioadă de timp.

Citește mai mult  Facem o masă pentru modelarea cu propriile mâini

Trebuie menționat faptul că, pentru meșteșuguri, este mai bine să utilizați orez alb lung, caracterizat prin duritate și durabilitate.

În absența timpului suplimentar, acesta poate fi amestecat într-o cârpă sau o tifon cu un colorant uscat, după care este coborât cu apă fierbinte timp de câteva secunde. Când boabele sunt răcite, ei vor trebui să mănânce puțin la degete. Un alt mod neobișnuit de colorare necesită un compus al unei lingurițe de alcool etilic și o cantitate mare de vopsea alimentară. În amestecul rezultat, aproximativ 3/4 pahare de orez adosep și totul este amestecat bine. La finalizarea cerealelor, este lăsată pe folie să se usuce.

Cum de a face o aplicație pe tema „toamnă”?

Cu mâinile tale, copiii vor fi foarte interesați să creeze o lucrare intitulată „Vântul de toamnă”. Pentru a lucra, în plus față de orez, va fi necesară o carton de culoare dens, guache, lipici PVA, perie și mai multe rezervoare mici, de exemplu, ochelari. Primul lucru al cerealei este împrăștiat pe cupe. Cantitatea lor este determinată în funcție de cât de multe culori de orez trebuie să fie obținute. Pentru munca de toamnă, veți avea nevoie de minim nuanțe de galben, verde, roșu și portocaliu.

In fiecare container, se adaugă guasa de culoarea dorită și o cantitate mică de apă. Conținutul său este amestecat la culoare omogenă și pus pentru uscare.

În acest moment, linia orizontului și un simplu sat cu ramuri sunt desenate pe o foaie de carton de culoare. Guașă Negru. Întreaga zonă sub linia orizontului este etichetat uniform cu clei și umplut cu orez culoare: de exemplu, poate fi iarba verde, acoperit cu frunze de multicoloră. La finalizarea etapei, cereala va trebui să fie ușor presată pe hârtia pentru o mai bună fixare.

Citește mai mult  DIY Owl din materiale naturale

In mod similar, prelucrarea și coroana lemnului. La început, spațiul din jurul ramurilor se spală cu lipici, apoi frumos adormi cu un amestec de orez rămase. După formarea coroanei este un obiect subtil de grapple, va trebui să împingeți ușor pentru a face ramuri vizibile. Câteva picături de lipici sunt aplicate pe carton deoparte, pentru care Rixinki după.

Impresia ar trebui să apară că frunzele se estompează din copac.

Cum să faci ciupercile?

Prin conectarea orezului cu hrișcă, va fi posibil să faceți o aplicație destul de simplă pe subiectul „ciuperci”. Procesul creativ va fi efectuat folosind nu numai că crupe, ci și o foaie de carton dens, plasticină corespunzătoare nuanței de carton sau nuanță de cereale, markeri sau vopsele. Pas cu pas urmând instrucțiunile, trebuie să începeți cu desenul buclei de ciuperci pe foaie. Mai mult, tot spațiul intern este umplut cu plasticină.

Dacă este creată o ciupercă obișnuită, pălăria este făcută cu hrișcă, iar piciorul este orez de lungă durată. Planta magică poate fi schimbată cu locuri de hrișcă cu orez, iar acesta din urmă, de asemenea, tinkering cu un colorant luminos. Carnat boabele trebuie să fie atent cu un pic de presare.

Feltolsters și vopseaua va ajuta să emită un fundal de a face Appliqué de completat.

cutii Touch

orezul pictat este ideal pentru organizarea de cutii senzoriale – jucării educative care permit copiilor să se extindă experiența tactilă și de a dezvolta un motor mic. În caseta, unul sau mai multe tipuri de crup este de obicei adormirea, precum și figuri mici, pietricele, scoici și alte lucruri mici care pot fi atinse, sapat, sau explorați. Cutii senzoriale și pentru adult și mai interesant pentru tematica copilului. De exemplu, împreună cu un orez albastru într-un box transparent va fi capabil de a găzdui pește din argilă polimer, submarine din plastic și pietricele – bănuim dezvoltarea marin. În același rezervor, puteți construi un mic deal de nisip reale și se adaugă o varietate de scoici.

Caseta pe tema „Insecte“ va conține o cereale vopsite într-o nuanță verde, un set de bug-uri de cauciuc, crengi reale și câteva frunze tăiate din pâslă. În caseta de Paști după ce a dat o nuanta roz, puteți adăuga elemente decorative pentru Paste, figurine de iepurași și pui, testicule din plastic, margele mari și butoane buclat.

Citește mai mult  Meșteșuguri pentru copii 3-4 ani

Artizanat pentru decor

sticle Decor umplute cu orez, hrisca, linte, fasole și alte sunt adesea folosite crupe pentru a decora bucătărie. Rixinki poate fi revopsite intr-o nuanta potrivita. Frumos container – o sticlă de o formă neobișnuită sau o bancă – umplute cu diferite straturi de aproape la partea de sus. Gâtul este legat de clapa de pânză groasă de sac și o bucată de sfoară sau panglica.

cereale adecvate și pentru proiectarea ramelor foto, și de a crea un sfeșnic neobișnuit din borcane de sticlă umplute.

Alte idei

În general, cu ajutorul de orez de culoare se dovedește a face orice imagine. În acest caz, desenul cu elemente mari este desenată pe o foaie albă de hârtie sau carton, și apoi zonele individuale ale etichetat alternativ strat gros de adeziv și umplut complet cu riscuri de diferite nuanțe. Apropo, în loc de lipici, scotch bilateral nu are loc.

Macara pot fi lipite și doar în unele locuri de carton de culoare. De exemplu, este posibil pentru a obține un grăunte pentru o gogoasa sau inghetata corn.

Crafts sunt foarte originale, care sunt picturi din cereale pe o bază plastilina. Utilizați ecologic materiale în condiții de siguranță și pentru decorarea jucării de Crăciun. Pentru munca în acest caz, lac acrilic va fi necesar, hrișcă cu orez, perie cu clei PVA, panglici, placă de unică folosință și bile de plastic.

Amestecul de pâine este turnat în recipient, iar jucăria este acoperită cu un strat gros de adeziv. Mingea este prăbușită în boabe până când rămân lacunele. Surplusul se agită cu grijă, iar jucăria este lăsată să doarmă pentru aproximativ o zi. La sfârșit, mingea este acoperită cu lac acrilic și se blochează pe pomul de Crăciun cu o panglică.

În mod similar, se dovedește a decora ouăle pentru Paște. Fiecare este acoperit cu adeziv folosind o perie și cade într-un amestec de mai multe crupe. Puteți să acoperiți imediat suprafața sau să umpleți orezul numai imaginea pre-aplicată de simțit-tiper, iar restul spațiului este umplut cu un semoliant. Într-un alt caz, o parte a oului este plasată într-o cereale, iar o față amuzantă atrage pe cealaltă.

Cum de a face o ambarcațiune de la orez, vezi videoclipul următor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: