Florile de țesătură o fac singur

Florile de țesătură o fac singur

Florile fabricate din țesături făcute cu propriile mâini, pot fi o completare excelentă la decorul interior, va decora un ambalaj cadou sau va actualiza sacul vechi, costumul. Big muguri de clase denim, crizanteme elegante în kanzashi tehnica și alte idei pot fi inspirate de creativitatea independentă a unei persoane care nu a ținut acul de mult timp. O poveste detaliată despre modul de a le face începători pas cu pas de o clasă de masterat, vă va ajuta să vă dați mai bine să dați seama mai bine de tehnologia de a crea astfel de decorațiuni și elemente de decor.

Cum se face trandafiri din panglici din satin?

Decizia de a face flori din țesătură cu propriile mâini, merită să începeți cu cele mai simple clase de masterat pentru începători. Această categorie include o instrucțiune care vă permite să treceți prin pas pentru a face trandafiri din panglici din satin. 1 floare va necesita 16-20 segmente de 7 cm lungime.

Ordinea muncii va include 4 pași.

 1. Marginile focului piesei tăiate, astfel încât să nu se rostogoli.
 2. Edge 1 segment indoi de 2-3 ori, rola în sus și fixați-l cu un fir, fără tăiere. Se pare mugure central.
 3. petale Forma. Pentru aceasta, fiecare segment este introdus în interiorul diagonală, apoi din nou (până la mijloc) și din nou, apoi suprapus peste 1 jumătate. Conectarea unui bouton și 3 fire de petale. Necesitatea de a impune elemente în fiecare alte jumătăți, în jurul valorii de cotitură în jurul miezului.
 4. floare Collect. În acest scop, cercuri de 3, 5 și 7 petale sunt formate separat. Apoi se introduce mugurele cu thermopystole în cel mai mic inel. Apoi, în jurul lanțului închis de 5 și 7 petale.

În concluzie pe partea din spate a crescut, un cerc de pâslă verde și frunzele sunt căptușite. Gata cu flori Puteți decora un sac, o margine de păr sau inele pentru șervețele.

Fabricația în Kanzashi

Pentru a decora o casa sau costum din material sintetic (atlas, mătase artificială), puteți crea flori simple, dar spectaculoase. Acestea sunt potrivite ca un decor pentru deținătorii de perdele, saci de tesatura sau benzi de păr. In aceasta tehnica, ușor chiar și pentru începători, frumoase broșe sunt obținute pe rochie.

Kanzashi flori Efectuarea Machetă.

 1. Benzi tăiate în pătrate egale. Numărul acestora trebuie să corespundă cu numărul de petale.
 2. Prefabricați de două ori pentru a adăuga în diagonală pentru a obține un triunghi. Muchii pentru a pune în jos sau să cadă foc. În cazul în care petalele sunt necesare rotunjite, ori pătrat în jumătate, unghiurile sunt zdrobitoare în centru, părțile laterale sunt din nou descãrcat. Fixare similar cu petale triunghiulare.
 3. floare Collect. Va fi mai ușor să o facă pe o cană densă de pâslă verde. Petale adăuga până în jurul circumferinței, formând o floare. Pe laturile puteți pune pliante. În mijloc pentru a pune o marcă frumoasă, o stras mare sau o parte fină specială, imitând stamine.

Flori în tehnica Kanzashi. Este obișnuit să faceți luxuriante, volumetrice. Mai ales impresionant în acest caz, crizanteme cu petale ascuțite sau trandafiri, bujori.

Alte idei

Florile sunt fabricate din material – sub formă de appliqu sau broșe – utilizate pe scară largă în cultură manual. Cu ajutorul lor, puteți adăuga unicitate pentru pungi banale și plictisitoare, revigorați jacheta sau semi-cohorul necinstit. Este interesant să arate ca buchete artificiale de epocă, asemănătoare cu BoutonNiere și produse în vrac, agățându-se pe o centură sau o rochie tăiată. Puteți să le montați pe haine cu ajutorul unui știft, pentru decorul interior, flori texturate din rămășițele țesăturii sunt perfect potrivite – simple, dar elegante plasate pe perete. Florile mici sunt potrivite pentru copii, permit-le să surprindă jantele frumoase sau știfturile – oricare dintre opțiuni este ușor de făcut în instrucțiunile cu mâinile lor.

De la organza

Octorza translucidă ușoară – o bază excelentă pentru crearea de flori. Este destul de greu, bine deține forma ei cu ușurință este procesată. Flori gata de la ea nu ridică. Țesătura poate fi o monocromatica sau o colorație gradientului, mat și lucios. Producerea de culori poate fi realizată în mai multe circuite – fiecare merită luat în considerare mai multe detalii.

Metoda numărul 1

Flori de organza în acest caz, fac acest lucru, așa cum este descris mai jos.

 1. Preforma sculptată. 1 are nevoie de cerc 60-80 mm în diametru și 5 mm în dimensiune 80-120.
 2. Marginile fiecărei părți cântă ușor focul, astfel încât acestea să fie ușor îndoite. Lucrările efectuate pe un cerc cu elementul de rotație în mâini.
 3. Toate cercurile care fac lobi de incizie – 4-6 piese vor fi suficient de. Se prelucrează flacăra felii locuri.
 4. formă stamine firului galben. Este suficient să le vânt pe degete 2 conectate la înfășurări 10, apoi cravată din mijloc și se taie buclele la marginile. căpușă.

floare de colectare. Cel mai mic cerc este partea de sus a stivei. Centrul se investit stamină. fire sigilate floare.

Metoda numărul 2

În acest caz, veți avea nevoie de un efort pic mai mult. Realizat din carton pentru șabloane ale lobului 3 dimensiuni: mare (element de tăiere 24 Organza), intermediar (16 părți), mică (6-9). Puteți lua ca bază floare vie, analiza-l, și apoi trageți partea dorită pe carton. Petalele de organza manipulate foc la marginile.

Apoi, trebuie să urmați instrucțiunile.

 1. Blocul de spumă este blocat cu un ac și ață l vdet.
 2. La marginea florii înșirate succesiv. În primul rând, un cerc (cu laminare) montat cel mai mare, apoi – mici și mijlocii.
 3. Produsul este cusut folosind ac centrat pe finalizarea ansamblului. În mijlocul stamenilor sau margele majore, acoperind locul de asamblare.

Organza – material care arată foarte eficient în interiorul casei. Culorile rezultate pot decora perdelele sau pereții, adăugați perne de masă sau canapele. Nu mai puțin elegant se vor uita la o pălărie sau o rochie, sub formă de broșe.

Denim

Denim – material de bumbac, considerat mai degrabă plictisitor. Dar, cu anumite eforturi, este ușor să creați flori capabile să se ocupe de trandafiri vii. Denimul de tăiere poate fi înlocuit cu lenjerie de pat, vâscoză, burlap sau catifea. În funcție de alegerea țesăturii, aspectul meșteșugurilor se va schimba, de asemenea.

Lucrul cu textile este condus de 1 din 2 scheme.

 1. În primul caz, tunderea denim este tăiată în benzi de 20 × 200 mm. Ele sunt pliate cu role folosind o cantitate mică de adeziv de uscare rapidă. Floarea este colectat din semifabricatele, așezarea lor într-un cerc, cusute cu fire. Decoreaza un mugure gata făcute cu margele sau mărgele, paiete sau alte tipuri de decor.
 2. În al doilea caz, este mai bine să alegeți un denim moale sau de in pentru creativitate, puteți adăuga material cu dantelă. benzile sunt de două ori în recoltate lungime, de la 1 coturi laterale și de colț este atins. Apoi banda este turnată în jurul părții centrale, filare cu un ham, capătul este căptușit cu un interior.

flori denim uite bine în combinație cu obiecte de dulap și accesorii în stil hippie, Provence, Țara sau Bocho. Ei pot decora dvs. cizme, curele, pereți laterali, jachete sau bentițe.

Cu pâslă

Crearea de flori frumoase drepturile de autor din tesatura, este imposibil să renunțe la tentația de a lucra cu pâslă. Acest material este deosebit de bun pentru needlewomen începători. Nu necesită procesare specială, rebeli cu ușurință, nu se amestecă. Cea mai ușoară versiune a fetrului fetra – crizanteme, care este fabricată conform instrucțiunilor descrise mai jos.

 1. Curățați benzile lungi cu o lățime de aproximativ 40 mm.
 2. Îndoiți halvingul gol. Se pare că este o lățime de 20 mm. Le-au născut cu pini în lungime.
 3. Pe linia de pliere pentru a face tăieturi, fără a ajunge la capăt. Distanța dintre ele ar trebui să fie de 3-5 mm.
 4. Piesa rezultată este liberă de la PIN. Colaps în inel. Fetch și ac.
 5. Baza rotundă verde din partea greșită.
 6. În mijlocul părții frontale, lipiți sau coaseți un buton semicircular. Sub aceasta, puteți face și o mică căptușeală.

Nu pare mai puțin efectiv un trandafir de la simțit. Piesa de prelucrat pentru ea este tăiată din cerc de valurile de pe spirală. Apoi va trebui să o transforme strâns, adăugați un cadran Beau.

Astfel de trandafiri simtit sunt bine potrivite pentru decorarea ambalare cadouri.

Din spumă

Florile mari realizate din Isolon și Foamiran au reușit să devină populare în decorul interior. Ele au o înălțime de la 1 la 3 metri, completează perfect spațiul rezidențial în casa țării, dar pot fi instalate în buticuri, sali de banchet, studiouri foto. Foumiran este foarte asemănător cu țesătura în proprietățile sale, dar este mult mai ușor de spălat, reprodus, mergând la figuri mari. Acest material poate fi găsit și în vânzare intitulată o piele de piele franceză sau artificială într-o mare varietate de culori și nuanțe.

Pentru interior, este mai ușor să faci lămpi cu flori ridicate sub formă de mac-uri mari sau apelanți, crini cu o flappon pentru o lampă sau LED în loc de stamine. Va fi suficient pentru a reduce petalele mari în suma dorită. Foamiran dacă este necesar, pastel cu ușurință pata dacă o parte a lobului este să fie întuneric sau lumină.

Apoi a făcut suport de lemn, tulpini tăiate de la titularii de izolona. Florile sunt colectate pe baza. Lampa este conectată la un fir cu o furculiță, stabilit în interior. Lampă decorativă frumoasă gata.

stambă

Pentru decorarea haine pentru copii sunt perfecte țesături naturale ușoare. Creton nuanțe delicate transforma destul de ușor într-o floare, atunci când se taie în fâșii lungi. Apoi, lucrarea se face în conformitate cu o anumită schemă.

 1. Banda pliată în jumătate de-a lungul lungimii.
 2. Cusută în jurul marginilor, cu o ușoară spre interior îndoire.
 3. Ungand cusături de-a lungul marginii mari marginile cusute. Ai nevoie pentru a trage firul ușor, creând un fix cutelor.
 4. Rezultată a pus martor în jurul straturi îngustarea fiecare nivel următor. Cu cât bara, mai luxuriant vor flori.
 5. Marginea benzii fixat la centru. O marcă mare sau un buttță este cusută peste ea.

Sitse decoratiuni-floare pentru rochii sau bluza sunt gata. Câteva astfel de elemente pot fi decorate cu bluze cu bandă sau suplimente pe o bluză.

Fleece sau lalele de satin

Astfel de culori sunt create în tehnica Tilde – unul dintre cele mai populare în cusut de mătase. Produsele finite sunt obținute foarte blânde și frumoase. Ele pot fi o decorare reală a mesei de primăvară și colectate în buchet într-o ceașcă de hârtie rotundă transformă într-o înlocuire excelentă a culorilor live ca un cadou.

Efectuarea lui Tulip Novice să petreacă mai bine în conformitate cu schema.

 1. Fleece recoltată sau satin este tăiată în funcție de modelul scalei inițiale. Vom avea nevoie de stem, frunze (2-3 bucăți), Bud.
 2. Fiecare detaliu este cusut din interior, se dovedește, umplute cu bumbac.
 3. Elementele finite sunt în votay aminte.
 4. Flower se întâmplă.

În producția de lalele în stilul tilda este foarte importantă densitate de ambalare. Dacă ea pleacă doar o formă ușor atașată, în muguri și tulpini de umplutură ar trebui să ofere elasticitate și volum. lalele tesatura arata bine în celule mici, sau cu pastel de imprimare lumina. Cel mai bine este sa arate ca buchete de lalele 5-7 – ele devin foarte delicat, decorativ.

Pentru a lucra în inginerie Tilde se potrivesc, nu tot felul de țesături. În cazul în care semifabricatele sunt tăiate din materiale sintetice (satin, viscoza), marginea este în valoare de pre-pârli, sau tesatura „ticălosul“ a lungul timpului. Cusăturile nu vor fi ferm. De asemenea, este slab potrivită pentru bumbac, latex sau foamiran.

Pentru a afla cum să faceți o floare din țesut, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: