Idei meșteșuguri pe subiect flori albe

Idei meșteșuguri pe subiect  flori albe

De multe ori la școală sau la grădiniță necesită nici o lucrare de creație. În acest articol, vom spune cum să pas cu pas Fă-o singur artizanat de lumină pe tema „floare albă” din hârtie. Apropo, florile create pe aceste clase de master pot fi, de asemenea, utilizat ca un cadou pentru o vacanta special.

În clasele de master descrise, nu nuanțe albe sunt folosite în principal, dar puteți face cu ușurință flori albe, doar schimbarea culorii materialului.

Cum de a face Lilia?

Pentru a face hârtie de crin, veți avea nevoie de o foaie de hârtie, o hârtie șervețel verde, foarfece, lipici PVA, un simplu creion și un băț de un copac.

Pregătiți toate materialele necesare, puteți începe să câștigați.

Pentru a începe cu o foaie pătrată și îndoiți-o, astfel încât coturi diagonale și transversale sunt formate pe ea. În continuare, trebuie să fie pliat pentru a obține un triunghi dublu, atunci putem slăbi una din ea din pliurile în așa fel încât să se combine linia de pliere în centru. Același lucru trebuie făcut cu alte pliuri.

După aceea trebuie să ajustați marginile inferioare ale florii viitoare și îndreptați clapa. Acum îndoiți colțul de sus în jos pentru a sublinia pliul liniei de mediu transversal. După aceea se poate trece la formarea unei flori cu drepturi depline. Pentru aceasta aveți nevoie pentru a îndrepta culorile care au fost făcute mai devreme. Aceeași acțiune am terminat din alte părți. Acum trebuie să îndoiți colțurile de sus în jos din toate părțile, ca urmare ar trebui să obțineți o formă de diamant piesei de prelucrat. Acum trebuie să se încălzească top falduri la linia mediană, și de a face aceleași trei ori de restul părților.

Citește mai mult  Producția de flori de la simțită cu propriile mâini

Aproape gata! Acum rămâne pentru a implementa piesa de prelucrat, astfel încât petalele sunt de sus. le îndreptați cu grijă, și cu ajutorul unui creion ușor înfășurați capetele lor.

Bud flori gata, sejururi tulpină. Pentru a face acest lucru, vom lua un schelet și fixați-l în centrul Lily. șervețel verde Împărțim pe benzile, vânt băț și să le fixeze pe ea lipici. Floare gata!

Efectuarea unui musetel

Mușețel – o altă floare care poate fi atribuită școlii sau grădiniței, dacă doriți să efectuați un hack pe „White Flower“.

Există o mulțime de idei pentru a face această floare. Mai jos considerăm clasa master pe producția de discuri de bumbac Daisy. Fa-o floare singur este destul de ușor chiar și un copil fără ajutor din partea adulților. O face repede, făcând o mulțime de timp nu ia.

Pentru fabricarea unui buchet de margarete, veți avea nevoie de tampoane de bumbac, hârtie galbenă și verde, un creion, lipici PVA, foarfece și o monedă.

În primul rând aveți nevoie pentru a face baza pentru papilele. Acest lucru necesită cercurile verde de hârtie tăiate cu un diametru de 5 cm, cercuri galbene 3 cm în diametru și pătrate de aceeași culoare cu privire la dimensiunea de 7 cm 7.

Pe un cerc verde aveți nevoie pentru a face o mica incizie se face de la centru spre margine, astfel încât să puteți rola con aplicată adezivul. Cu ajutorul ei, vom atașa discuri de bumbac pentru a conului rezultat, astfel încât acestea sunt situate.

Separat se taie din hârtie verde cu dungi 7-30 cm. Wrap o bandă în jurul unui creion, un creion este îndepărtat, iar rola rezultată fixează de-a lungul marginilor lipici. Deci, vom obține o tijă florală. Introduceți-l în baza mușețel și repara cu lipici.

Citește mai mult  Florile artificiale o fac singur

Acum, face un mijloc de o floare. Pentru a face acest lucru, să ia un pătrat galben sculptat anterior și înveliți-l cu o monedă. De mai sus trebuie să lipici același cerc galben. Freshing un mijloc în centrul de flori cu lipici. Musetelul este gata.

Așa că ea nu arata prea singur, vă recomandăm să facă unele mai multe astfel de flori, colectarea de un buchet mic și frumos dintre ele.

Alte optiuni

Lalea

Faceti o lalea de hârtie va fi, de asemenea, ușor. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de hârtie, un creion simplu, lipici PVA și un spanch din lemn.

Pentru a face un bud floral, luați o foaie pătrată de hârtie și îndoiți-o în jumătate din toate părțile într-un mod așa cum se arată în 2 desen. Acum am pus un prospect în triunghi, pentru asta, îndoiți-l în jumătate, iar colțurile laterale sunt conectate în interior, așa cum se face în 3 desen.

După primirea unui triunghi, începeți colțurile din partea de sus și de mai jos, după cum se arată în figura 4 și 5, ca rezultat, ar trebui să obțineți un romb. Bend una dintre laturile sale, și conectați dreapta și la colțul din stânga în centru, la fel ca în figurile 7 și 8. După aceea, întoarcem piesa de prelucrat și repetăm ​​același lucru din partea inversă. Acum ne susțin mugur, și cu ajutorul unui creion îndoind petale lui.

Apoi, trebuie să facă o tijă florală. Pentru a face acest lucru, fixați scheletul în centrul lașului și vânzați-l cu hârtie verde, care este fixată cu adeziv. lalea gata!

trandafirul

De asemenea, puteți face un trandafir din hârtie obișnuită ca o ambarcațiune pe tema „Floarea albă” pentru școală sau grădiniță. Nu va face atât de greu, deoarece poate părea la prima vedere.

Citește mai mult  Florile din sticle de plastic cu propriile lor mâini

Pentru fabricarea trandafirilor veți avea nevoie de hârtie, creion simplu, foarfece, arma adezivă și sârmă subțire. Rețineți că, dacă intenționați să nu fiți albi, dar un trandafir colorat, atunci va fi cel mai bine să luați hârtie colorată cu două fețe, altfel floarea nu va arăta în cel mai bun mod.

Deci, procedați la fabricarea treptată a meșteșugurilor. Mai întâi trebuie să faci un șablon. Pentru a face acest lucru, luați o bucată de hârtie și cu ajutorul unui creion simplu, trageți o floare spirală cu linii ondulate, așa cum se arată în imagine. Tăiați șablonul de la margine la centru. Ar trebui să obțineți ceva ca un izvor. Furnizăm un șablon pe hârtie color din care intenționați să faceți un mugur și, din nou, tăiați același izvor.

Din sârmă taie bucata de lungime ai nevoie. De la ea va trebui să facă o tulpină de flori. Porniți arma adezivă, se aplică o picătură de lipici la vârful de sârmă, după care atașați un semifabricat tăiat să-l cu atenție și înveliți-l pentru a forma un boboc. La sfârșitul lucrării, repara mugurul lipici, și îndreptați petalele cu degetele.

Dacă nu doriți să părăsească tulpina florale goale, atunci puteți înveliți cu fire verzi obișnuite, fixarea lor cu lipici. Cu toate acestea, este necesar să o facă cu atenție, deoarece există un risc mare pentru a strica floare.

Rose este gata! Vă recomandăm să facă unele mai multe astfel de muguri să elaboreze o compoziție cu drepturi depline, care nu poate fi atribuit numai la școală sau la grădiniță, dar, de asemenea, pentru a da o vacanță.

Cum sa faci o floare de hârtie albă, uita-te în filme.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: