Meșteșuguri cu pistol adeziv

Meșteșuguri cu pistol adeziv

Adezivul diferă arma de la imprimantă 3D să lucreze asociat cu un laptop, faptul că rolul laptop este realizată de creierul uman, iar rolul imprimantei este o mână care deține un pistol. Cu ajutorul unui thermoclaus, puteți face mii de lucruri utile și meserii simple,.

Cum de a face bijuterii?

Crearea de bijuterii dintr-un thermoclaus, în ciuda „truc“ de execuție, este de fapt ușor. Acest lucru poate necesita suspensii metalice pentru perdele, fixate cu „crocodili“, eventual din sârmă de oțel (va da decorația rezistență suplimentară), din care se face bucla pentru o dantelă sau lanț. Procesul de fabricare bijuterii din clei fierbinte este depanat în trepte.

 • Indoiti bucla de sârmă, pre-curățat de urme de scară, rugina (în cazul în care se formează acolo). Este important să se facă o buclă simetrică, deoarece thermocons transparente va demonstra imediat non-precizie la fabricarea de „western“, în său mai gros.
 • Alegeți o matriță adecvată și să aplice un pic de thermoclause la acesta pentru a crea un strat cu una dintre laturile plate ale viitorului decor.
 • Ușor, poziționați exact bucla de sârmă pe rezultat adeziv „blank“. Aplicați un nou strat de adeziv, astfel încât bucla va fi în ei mai gros. Al doilea strat de adeziv se lipeste ferm primul. Așa că bucla nu este deplasată, puteți sprijini cu o pensetă, clești sau sfaturi foarfece. Așteptați până când cleiul este liber.

În cazul în care adezivul este transparent, fie culoarea nu-i place, puteți face un produs mat, împingându-l cu hârtie abrazivă de mică adâncime, și apoi pictura în culoarea dreapta. Apoi bucla din interior nu vor fi vizibile. Când adezivul este spălat și când vopsirea produsului rezultat, lasa voia fantezie.

În mod similar, puteți face o brățară, folosind o fâșie de tablă dintr-o tablă poate – după turnarea lipici, este ușor de îndepărtat.

Despre modul de a face decoratiuni drăguț cu un pistol de lipit, uite în următorul videoclip.

Fabricarea de candidați

După ce a făcut față cu fabricarea de elemente simple și bijuterii, puteți trece la utilizarea thermopystole în selectarea mai complexe. Pentru vaza-candlers, veți avea nevoie de: aerosoli pulverizare vopsea, sticlă sau porțelan ceașcă, folie alimentară, crema de maini cu un conținut semnificativ de grăsimi.

 • Cupa Înfășurați folie alimentară și acoperă stratul de crema – aceasta va ajuta la lipici congelate să se retragă după congelate.
 • Forma în partea de jos a vasului viitorului. Modelul formează un vas ar trebui să înceapă la parter, urca treptat marginile ei superioare și care formează elemente bizare. Frumusețe Vas este limitat doar la fantezia ta.
 • După ce a așteptat când se usucă lipici și se întărește, se îndepărtează produsul rezultat din baza.

Vaza este gata pentru a rafina. De exemplu, acesta poate fi vopsit, luminițe sunt aplicate pe partea de sus a vopselei, care sunt strâns se agață de ea atunci când uscare. Produsul este adecvat pentru fructe și bomboane.

Alte idei

Thermocles transforma într-un material pentru meserii nu numai într-un adult, ei se bucură, de asemenea, copii. Desigur, activitatea se desfășoară sub supravegherea adulților.

Citește mai mult  Facem un leagăn mouse-ul

Pantofi pentru păpuși

Acest accesoriu pentru păpuși se face cu foarfeca, markerul, pensule, vopsele, este posibil să se utilizeze lac de unghii. În plus față de păpușa, veți avea nevoie de o baghetă și film. Pentru a face pantofi pentru papusa, cu ajutorul folie înfășurați picioarele, apoi se aplică lipici la talpa. Compararea rezultatelor rezultate, pentru a realiza două pantofi identice.

Generarea de fundație, make călcâiele. Puteți utiliza un meci ascuțit sau scobitoare. Ea, la rândul lor, pauze în jumătate și se lipește de același lipici la călcâiul. Adezivul este aplicat pe ea, este de prisos. Acordarea de pantofi forma dorită, le șlefuire cu hârtie abrazivă și culoare.

Inima

Inima din thermoclause este destul de simplu. Veți avea nevoie de scoicile, ei seamănă cu forma de inima. Alte materiale – carton, Burlakov, Fiber, Spade Backet de plante de grădină și foarfece. Thermoclash se face sub forma unei inimi. Pentru a fixa în partea de sus a inimii, folosind un burghiu ultra-subțire (de până la 1,5 mm) găuri forate.

Pacle și Sizal sunt lipite pe cifra de afaceri facială. Burlakov va merge pentru fabricarea unei inimi de dimensiuni mari. Apoi, la rândul său, este fixat în spatele analogului de carton. În cazul în care elementele sunt fixate, sfoara este întinsă, este atrasă de mai sus folosind nodul. Partea din față este blocată cu scoici. Marginile suvenirului rezultat sunt legate cu o sfoară.

Butoane

Această opțiune este potrivită pentru meșteșugari care pot face elemente de noutate și abordare non-standard la modă. Butoanele din uleiul termic și sclipici – nu doar scârțâia de modă, ci una din multele mii de încarnări ale individualismului.

Citește mai mult  Meșteșuguri pentru ziua de naștere a tatălui

Glitterul reprezentând o substanță zdrobit este încurcat sub formă de cercuri mici în avans și nu a fost aplicat la adeziv după formarea sa sub formă de picături rotunde mari. Adezivul însuși pune un strat de strălucire. După uscare și întărire a adezivului cu o scobitoare sau bormer cu un burghiu mic, două găuri din apropiere sunt – pe fiecare dintre butoane.

Decorare sub formă de butoane pot fi vândute – întotdeauna există cunoscători ai originalului.

Decorațiuni interioare

Ca exemple – vaze și ghivece pentru flori, sfesnice, rafinament sau de fabricație de la zero jucării de Anul Nou pentru pomul de Crăciun. Asa de, Pentru a crea sau a rafina ghivece, sunt luate pietricele decorative plane, de exemplu, asamblate de mare. Ei decora aspectul oală, vă permit să schimbați punctul de vedere al cutiei, un piept mic și o mulțime.

După încleiere, pietrele sunt acoperite cu lac sau vopsea o culoare non-standard si cu materiale de umplutură, care permit îmbunătățirea calității stratului aplicat timp de mai mulți ani. Pentru a îmbunătăți punctul de vedere al vaselor deja disponibile, peste planul sau perimetrul său se realizează liniile simetrice. Fără ajutorul asistentului, acest pas va fi dificil.

Așa că fulg de nea, a făcut dintr-un thermoclaus, a servit pentru o lungă perioadă de timp, în timp ce specia ei nu a fost pierdut de-a lungul anilor, vopsele vor fi necesare, pergament și modele pentru care fulgii de zăpadă sunt fabricate. Pentru a forma din urmă, procedați în felul următor:

 • Desen un fulg de zăpadă pe hârtie, a pus pergamentul pe ea, și distribui lipici+
 • După întărire și uscare lipici, îndepărtați pergament+
 • Colora produsul rezultat din toate părțile.
Citește mai mult  Artizanat din discuri de bumbac

decorare gata.

Cascadă

O fântână decorativă concepută ca o cascadă va necesita următoarele materiale:

 • piatra decorativa – instanțe de diferite dimensiuni+
 • Rotunjit Box sau Stand+
 • pâslă verde sau site-ul aspectul de plastic de gazon pe bază de plante.

Pentru fabricarea acestui suvenir trebuie să efectuați o serie de acțiuni.

 • Cutie rotundă folie de pâslă, fie cu lipici stick la peluză ei aspect.
 • Din pietricele formează un mic model de un puț, în care fluxul de apă. Asigurați pietrele pe baza rezultată utilizând un termic.
 • Construiți un aspect de perete pe care se presupune că cascada este turnată.
 • Utilizarea clemei de apă a lipiciului. Streamurile directe de lipici în jos – Cascada ar trebui să arate ca natural. Cu ajutorul adezivului, creați la parter în puț, vizibilitatea apei înfricoșătoare.

Astfel încât suvenirul nu se destramă, nu cruțați lipiciul: pietrele trebuie să țină ferm. Acesta nu este un adeziv epoxid, cu ajutorul căruia îi vor apuca reciproc mai repede. Nu încercați să înlocuiți termocoalele cu o altă substanță, de exemplu, unghiile lichide de lipici – nu va permite pietrelor atât de ferm cum ar fi luat. Ca rezultat, suvenirul va fi unic, care nu este analogi. Timp acest suvenir la un eveniment semnificativ.

Sfeşnic

Pentru a crea un sfeșnic, au nevoie de o vază sau de sticlă acrilică sau de aerosol, legume sau ulei de pulverizare. Capacitatea ar trebui să fie suficientă pentru a fi folosită ca sfeșnic. Faptul este că parafina topită poate înmuia adezivul și, întâmplător ca flacăra să lovească acolo – topită sau chiar a pus foc la ea. Oferim o clasă de masterat la fabricarea sfeșnicului.

 • Îndepărtați urmele altor substanțe și produse din Vaza, care ar putea fi acolo. Acoperiți-l cu o cantitate mică de ulei.
 • Formează originalul, la discreția dvs., modelul de lipici pe suprafața exterioară a unui pahar sau vază. Linile de lipit ar trebui să vină în contact între ele.
 • Când se usucă adezivul, se separă cu grijă de un pahar sau de vază. Dacă el a rămas bine, folosiți un cuțit sau o cerneală.

Spălați geamul cu ajutorul unui detergent pentru feluri de mâncare, iar sfeșnicul rezultat tăiat în culoarea dorită folosind vopsea acrilică.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: