Cum să faci Calla din Isolon?

Cum să faci Calla din Isolon?

Recent, în diferite fotografii tematice, precum și în ferestrele magazinelor, pot fi găsite flori artificiale din Isolon durabil, care nu este vândută pe piețele obișnuite de hobby – este posibil să o găsiți numai la punctele de construcție. Florile din isolon sunt foarte realiste și frumos. Cum sa faci calla din acest material, să învețe mai târziu, și, de asemenea, face cunoștință cu lista de inventar necesare.

Particularități

Isolon se referă la materiale ușoare cu punct de topire necombustibile. De aceea, este posibil să se creeze adevarate capodopere de arta florale la domiciliu.

Calla de la Izolon pot fi cele mai diferite dimensiuni. De exemplu, o floare de creștere mare poate efectua, de asemenea funcția lămpii, dacă vă face o lumina de fundal în ea. Mulți folosesc astfel de plante pentru a decora interiorul casele lor.

Callas mari sunt adesea instalate pe diverse sărbători sau în vitrine. Orice flori din acest material sunt considerate sigure, și mulți chiar susțin că acestea sunt hipoalergenice. Mai mult decât atât, plante ornamentale rezistente la schimbările de temperatură, precum și un timp foarte rezistent peste, mai ales dacă îngrijiți.

calla mici de la izolona adesea adăugate la buchete artificiale sau umplute în vase decorative amestecate cu alte culori de izolona.

Instrumente și materiale

Pentru a crea flori frumoase de izolona, ​​care este în mod artificial spumă de polietilenă, acesta trebuie să fie pre-achiziționate de la cantitatea potrivită. De obicei, este disponibil în role, diametrul foii – de la 2 mm pana la un centimetru. Pentru Callas mici dreapta pentru un material subțire, pentru că grăsimea este utilizat pentru plante foarte mari. În plus izolona, ​​ar trebui să pregătească următoarele echipamente:

 • Montarea cuțit, foarfece+
 • lipici în arma+
 • riglă, creion+
 • hârtie și creion pentru șablon+
 • uscător de păr (chiar și acasă este perfect pentru flori mici).
Citește mai mult  Producția lămpii sub formă de păpuși de sulf

Pentru a crea piese mici și elemente de fixare, poate fi nevoie de o bandă gras, capsator, fire, sârmă, precum și vopsele. vopsea de primăvară sau de cauciuc vopsele sunt de obicei utilizate pentru insolon.

Sârmă pentru a crea o tulpină de flori este mai bine de a alege imediat culoarea – în caz contrar acesta va trebui să decora sau petrece timpul pe auto-pictura. țeavă din plastic sau tije metalice gata pot fi folosite pentru stalking de flori mai mari.

În ceea ce privește capacitatea în cazul în care va fi instalat viței, acesta poate fi orice. Unii preferă structuri sudate pentru plante de creștere, în timp ce alți maeștri preferă vase obișnuite și vase. Dacă Calla este mare, ar trebui să fie instalat într-un vas umplut cu o soluție de ciment, iar în cazul în floare este mic, spuma de montare este, de asemenea, potrivit.

Efectuarea master-class

  Luați în considerare instrucțiuni pas-cu-pas pentru fabricarea de apel realiste de la Izolon.

  • Pentru a începe cu, ar trebui să Pregătiți-șablon, Pentru care trebuie să petale tăiate pentru viitoarele culori. Șablonul poate fi luat gata sau face-te pe propriile măsurători. dimensiunea de flori va depinde de șablonul.
  • petale sculptate ale apelanților viitoare ar trebui să proceseze și să le dea o formă – Acest lucru va necesita un uscător de păr puternic. Numai sub influența temperaturilor ridicate, isolon se poate da forma dorită.
  • Dacă există o dorință da floare orice umbră, vopsea articole petale recomandate, nu o floare gata făcute, după care ajunge la colectarea în mod direct.
  • Pestik în mijlocul Calla este, de asemenea, realizate din Izolon. De obicei, este nevoie de un mic segment al materialului.
  • În cazul în care vițeii sunt mici, atunci tija poate fi lipite pentru a le după colectarea. Sau în etapa de formare de flori, în cazul în care este Rostov.
  • La asamblarea florii, toate piesele și componentele ar trebui să fie lipici fierbinte.
  Citește mai mult  Cum să faci Dahlia de la Isolon?

  Frunzele de apel sunt făcute de șablon.

  Dacă esența creării de petale de flori este de înțeles, atunci nu ar trebui să existe întrebări cu frunzele. Ele sunt, de asemenea, formate folosind un uscător de păr. Se recomandă vizionarea claselor de masterat gata, în care maeștrii dezasamblează crearea de plante din Icepano.

  Despre cum să faceți Calla de creștere din Isolon, consultați următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: