Decât Isolonul diferă de Foamiran?

Decât Isolonul diferă de Foamiran?

În arsenalul oricărei persoane profesionale, există insoluri și fumiran. Fiecare dintre ele este folosit în funcție de scopul ales. Cu toate acestea, pentru a judeca ce fel de materiale este mai bună pentru unul sau altul, va dura un pic pentru a afla ce sunt similare și ceea ce diferă.

Ce este?

Și Isolon și Foamiran folosesc foarte des în fabricarea diferitelor produse cu mâinile lor.

FOMIRAN

Acest material este numit „Suede de plastic”. Acesta este fabricat din cauciuc foarte moale și poros, care nu este numai bine tăiat, dar, de asemenea, reacționează perfect la caldura. Din acest motiv, acest material este facut de combustibil chiar și din căldura mâinilor.

În scopul producției, Foamiran este produsă sub formă de foi subțiri și moi multicolori. Dacă acestea vor fi atât de subțire, aceasta depinde de modul în care se poate face mult mai interesante produse. Cea mai înaltă calitate și comune este iranian Foamiran.

În ceea ce privește domeniul în care se folosește acest material, acesta poate fi creativitatea copiilor, și scrapbooking, și floristica. Folosind aceasta, puteți face nu numai flori, dar, de asemenea, agrafelor frumoase au o formă neobișnuită, și jucării mici lucrate manual, și chiar mici pupe.

Isolon

Materialul care este folosit pentru fabricarea de culori este destul de un alt pic de omologul său de construcție. Minciunile diferență în faptul că aceste foi nu au acoperire sub formă de folie, dar numai o suprafață poroasă și desen. Isolon este produs în rulouri a căror lățime este de 1 sau 1,5 metri.

Din aceasta puteți face nu numai flori de creștere, dar, de asemenea, papuci sau covoare, chiar și puzzle-uri. În ceea ce privește Isolonul, care este fabricat pentru flori, are o grosime de la 1 la 9 milimetri. Acest material este foarte popular cu specialiștii care sunt angajați în floristice, deoarece are un număr mare de proprietăți pozitive.

Citește mai mult  Cum să faci Dahlia de la Isolon?

Compararea proprietăților

Pentru a înțelege care este necesară diferența dintre aceste materiale pentru a dezasambla toate diferențele lor în detaliu.

Proprietățile spumiei

Deoarece baza acestui material este un cauciuc spumat, apoi ca urmare a fabricării, se dovedește foarte ușor și plastic. Adică, Foumiranul nu se poate întinde doar bine, ci și să ia orice formă. În plus, merită remarcat faptul că forma pe care acest material o ia este imediat păstrată. Foile Foumiran fără multă dificultate pot fi tăiate la părțile necesare pentru vrăjitorie. Un alt punct foarte important – acest material are proprietăți repellente cu apă. Astfel încât produsul finit poate fi spălat în caz de contaminare fără a vă îngrijora de consecințe.

De asemenea, trebuie remarcat prietenia mediului a materialului.

Când lucrați cu ea, nu se distinge nici o evaporare dăunătoare, astfel încât chiar și copiii mici vor putea să o folosească în lucrarea sa.

Deoarece foile Foumiran au o structură poroasă, ele sunt pictate perfect. Cel mai adesea pentru pictura utilizează ulei sau vopsele acrilice. În unele cazuri, aplică vedete cu experiență sau nuanțe cosmetice pentru acest lucru. Astfel încât în ​​viitor, stratul de acoperire nu se mișcă, poate fi fixat de la lac de mai sus: sau lucios sau mat.

În ciuda numărului mare de avantaje, există unele dezavantaje ale acestui material. În primul rând, este prea mare preț, precum și expunerea la deformare. În plus, în cazul în care materialul este utilizat incorect, acesta va fi ușor să-l rupe.

Proprietăți ale Isolonului

Pentru început, merită luat în considerare aspectele pozitive ale acestui material. În primul rând, Isolonul este un material destul de dens și durabil, deci va fi dificil să o rupeți. RPuteți, cu ușurință isolon nu numai cu foarfeca, dar, de asemenea, un cutter. Pe lângă Foamiran, Hypoallergen Isolon, are o greutate mică și, de asemenea, se topește rapid. Acest material nu este frică de umiditate, nu afectează mucegaiul și este perfect fixat.

Citește mai mult  Totul despre luminile desktop de la Izolon

În fabricarea culorilor pentru colorare, cel mai adesea folosesc pasteluri, ceea ce le dă similitudine cu culorile reale. Cu toate acestea, pictura poate fi făcută de vopsele acrilice și de alte coloranți. Isolon nu alocă deloc toxine și nu are un miros chimic neplăcut.

Cu toate acestea, acest material are, de asemenea, unele dezavantaje care diferă în multe feluri de la Foamiran. În primul rând, el poate suferi în timpul transportului. În plus, Isolonul este acoperit rapid cu praf și poate, de asemenea, să se electrizeze rapid. Din acest motiv, este mai bine să îl stocați într-un pachet de polietilenă, iar produsele finite la produsele realizate special pentru această soluție.

Spre deosebire de Foamira, când lucrați cu Isolon, este mai bine să utilizați un uscător de păr pentru construcții. La urma urmei, este mult mai puternic decât uscătorul obișnuit de păr sau fier. În ciuda faptului că materialul este ușor, pentru produsele finite merită să folosiți copii de rezervă speciale. La urma urmei, destul de des se străduiesc să cadă.

Ce să alegeți?

O astfel de întrebare poate pune nu numai nou-veniți într-un blocaj, ci și un maestru experimentat, deoarece materialele au un număr mare de caracteristici identice. Dar, în același timp, există diferențe semnificative pentru care este necesar să se acorde atenție atunci când cumpărați ambele materiale. Specialiștii cu experiență sunt recomandați să aibă în colecția și la Phomiran și Isolon. La urma urmei, primul dintre ele se face într-o altă paletă de culori: de la roz roz la violet închis. Cu toate acestea, culoarea al doilea din al doilea poate fi, de asemenea, la îndemână.

Citește mai mult  Producția lămpii sub formă de păpuși de sulf

Dacă vorbim despre confort și simplitate în muncă, este mai bine să faceți o alegere în favoarea Foamiranului. La urma urmei, pentru fabricarea culorilor pe care le puteți utiliza nu prea mare. Conectați doar fierul obișnuit pentru ao încălzi. În plus, produsele din acest material sunt mult mai ușor de vopsit. În același timp, când este folosit, se distinge de un miros neplăcut, care distruge doar într-o zi. În ceea ce privește Izolon, atunci el este miros deloc.

Dacă vorbești despreDurabilitate, apoi aici Campionatul este în valoare de fumyran. La urma urmei, chiar și zgârieturile mici apar foarte rar pe produsele fabricate din acest material. Dar Isolonul nu este doar ușor de rupt, ci și zgârieturi rapide. Este demn de remarcat faptul că dacă este necesar un material mai subțire, atunci merită să cumpărați un fumiran, deoarece grosimea sa poate fi egală chiar și 0,5 milimetri. Dar branțul este mai subțire de 1 milimetru nu se întâmplă.

În ceea ce privește prețul, Isolonul este un pic mai ieftin decât omologul său. Prin urmare, dacă alegerea depinde de buget, atunci preferința dvs. trebuie să fie dată primului. Foumiran practic nu se estompează, astfel încât produsele finite pot fi instalate chiar și pe stradă. Din acest motiv, mulți îl folosesc pentru a proiecta vacanțe sau banchete de nuntă, care sunt ținute în aerul proaspăt.

Dacă vorbești despreDisponibilitate, astăzi puteți cumpăra ambele materiale nu numai în magazine specializate, dar și la comanda online. Rezumând, Se poate spune cu încredere că ambele materiale pot fi folosite pentru a crea produse finite. La urma urmei, ei nu sunt sigure numai pentru sănătatea umană, dar, de asemenea, ușor de utilizat. Dacă se combină atât împreună materialul, apoi a crea produsul corect va fi mult mai ușor.

Care este diferența dintre Foamyran din Isolon, uita-te în video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: