Faceți o minge de lampă de la Isolon

Faceți o minge de lampă de la Isolon

Lampa sub forma mingea se potrivesc perfect în camera unui tânăr atlet. Este destul de real să-l faci singur, dacă utilizați material modern – Isolon.

Particularități

Isolon – principalul material utilizat pentru a proiecta lampa – mingea este un strat izolator care are diferite grosimi si poate fi fie de culoare albă sau folie.

De regulă, foile sunt utilizate pentru a crea elemente decorative, grosimea căreia este de 2 milimetri. Ele sunt atașate fie imediat pe tavanul finit, fie pe ambreiajul dispozitivului de iluminare.

De asemenea, este necesar să adăugați acest lucru Pentru lampa, Isolonul reticulat este mai potrivit, în timp ce producția a suferit o prelucrare specială. Isolonul Notchy va costa mai ieftin, dar și caracteristicile nu vor fi prea bune. Bilele de lampă din materialul izolator poate fi atât fotbal, cât și baschet – alegerea se face în funcție de preferința proprietarului camerei.

Isolon nu se va aprinde și nu se topește, dar sub acțiunea temperaturilor prea ridicate se poate schimba forma sau lipirea, deci se recomandă utilizarea becurilor cu LED-uri cu o putere de până la 7 wați la instrumentul de iluminare. Fixați părțile individuale fie printr-un pistol adeziv fierbinte, fie prin fire convenționale. Pentru a da materialului de ton necesar, va fi doar un aerosol sau vopsele acrilice, deoarece alte compoziții nu absorb.

Instrumente și materiale

Pentru a crea o lampă modernă care seamănă cu o minge de fotbal, vor fi necesare foile de isolon alb și negru. material alb este vândut gata, și pentru a obține o nuanță de culoare închisă va trebui să pre-proces foile de vopsea acrilică necesare umbră.

Citește mai mult  Meșteșuguri interesante din Isolon

template-uri Cut va fi mai convenabil de la simplu carton, iar foamyran verde este util pentru unele piese decorative. Ca bază pentru lampa, un plafon rotund. Cu ajutorul unui uscător de păr, elemente separate poate fi dat o formă rotunjită. În cele din urmă, pentru munca de succes, veți avea nevoie de un creion cu foarfeca, o riglă și un pistol de lipit cu tije de schimb.

Cum se face?

master-class pe de fabricație, cu propriile mâini lampa sub forma unei mingi de fotbal necesită pre-fabricarea două modele. Primele arata ca un pentagon cu laturile de 3 cm, iar al doilea model este un hexagon, a cărui parte sunt, de asemenea, egală cu 3 centimetri. Apoi, pe un hexagoane alb, 19 hexagoane trebuie tăiat în jos modelul, iar de la sursa de vopsit culoare negru – 12 pentagoane. Formarea o minge de fotbal, va fi necesar pentru piesele albe pentru a fixa pe negru.

Înainte de începerea conectarea pieselor individuale, fiecare insoleon este încălzită cu un uscător de păr, și o mică cavitate este formată în mijlocul acesteia. Toate componentele sunt lipite direct pe tavan, cu un pistol de lipit.

Lipire ar trebui să înceapă la etaj în centrul și, treptat, urmați în jos.

Benzi cu dinți, care va simboliza iarba tăiată de la phoamiran verde. Detaliile cu privire la partea de jos a lămpii sunt lipite. Lucrarea este completată cu instalarea luminii de economisire a energiei, conectarea sârmă, prize si comutatoare.

Separat, ar trebui să explice modul în care negru poate face negru. În primul rând, magazinul este încă în valoare de cautare pentru spuma de polietilenă gata făcute. Deoarece Black este o atingere de bază, nu ar trebui să existe probleme speciale cu acest lucru.

Citește mai mult  Asigurați-un corp de iluminat pufos de la Isolon

În acest caz, Când nu lipsește umbra potrivită, va trebui să derulați pe foile albe. În acest scop, canisarul este perfect. Astfel de vopsea creează rapid și este convenabil să se răspândească peste suprafață. Cu toate acestea, fluxul de material de colorat este prea mare, în plus, în timpul transportului lămpii, particulele uscate se pot întoarce.

Un alt mod de colorare a foilor de isolon este utilizarea smalțului acrilic. Substanța, situată fără probleme pe suprafață, se distinge prin rezistență ridicată și, prin urmare, nu apare de-a lungul anilor. Singurul lucru pe care smaltul poate fi aplicat doar de către paintopult, deoarece formele de role strat prea gros, și peria pentru a efectua această sarcină nu este potrivit deloc.

Pe scurt, Este posibil să pictați foi izolate și vopsea de cauciuc. Acoperirea nu va crapa peste ani lungi și va supraviețui diferitele tipuri de expunere, inclusiv mecanice. Este necesar, cu toate acestea, să țină cont de faptul că suprafața este obținută prin mată, și, prin urmare, dacă este necesar, în sclipici lucios, produsul va trebui să suplimentar Vanish. Unii maeștri pentru pictura branțuri sunt folosite de smalț auto, dar costul său, cum ar fi cheltuieli, foarte mare.

De asemenea, este necesar să se înțeleagă modul în care elementul de iluminat în sine este asamblat. In primul rand, inelul este scos din cartuș și fie lipici fierbinte sau superclaim este fixat pe partea superioară a dispozitivului de cuplare. În continuare va trebui să demontați cartușul pentru a atașa sârmă. Va fi posibil de a face acest lucru cu o șurubelniță plată, care este trimis caneluri speciale disponibile pe ambele laturi ale cartușului. Alunecare dispozitivul de blocare, puteți deconecta capacul cartușului.

Citește mai mult  Trandafiri de creștere de la Isolon

capetele de sârmă sunt curățate prin îndepărtarea materialului izolant. Se obișnuiește să se plece de la un centimetru la centimetri și jumătate dintr-un gol de cabluri. La etapa următoare, capetele firelor sunt introduse în orificiile special destinate în partea superioară a cartușului și sunt fixate prin comprimarea elementelor de fixare.

Capacul cartușului este pus pe spate și în siguranță, fix. La finalizarea cuplajului cu inelul deja conectat trece prin fir și este înșurubat la capacul cartușului. articole Clamp prea imposibile, deoarece inelul poate rupe.

Mai departe, a se vedea clasa de master pe fabricarea lămpii – mingea de la Isolon cu propriile lor mâini.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: