Meșteșuguri din mâncăruri de unică folosință

Meșteșuguri din mâncăruri de unică folosință

Pentru cei care nu pot decide cu privire la alegerea materialului pentru meserii, există o soluție simplă pentru problema – vase de plastic de unică folosință. Artizantele de la acesta nu sunt mai puțin originale și interesante decât din alte materiale. Un avantaj important este prețul bugetului. Despre ce produse pot fi făcute din mâncăruri unice de diferite tipuri, citiți în acest articol.

Ce se poate face din plăci?

Deoarece invenția de feluri de mâncare de unică originalitate și cusătoreasă fantezie a început să se dezvolte chiar mai repede. Cele mai multe meserii sunt ușor și rapid, și, de asemenea, nu au nevoie de vizite la cursuri de master profesionale. Vom analiza meșteșugurilor populare și simplu din plăci de unică folosință.

  • Cel mai simplu de artizanat, care pot fi realizate din plăci de unică folosință cu propriile mâini, esteProduse de desen Decorat. Pur și simplu pune, puteți lipi o imagine de pe o farfurie și a pus-o ca amintire. Se face destul de simplu: trebuie să luați șervețelele cu un model, taie-l și lipici pe o placă cu ajutorul PVA lipici. După uscare, suprafața este acoperită cu lac. Această tehnică este, de asemenea, numit decupaj. La solicitarea plăcii puteți pre-vopsea. Acesta este cel mai bine pentru acest proces de hârtie, plăci din material plastic nu.

  • Din plăci de plastic puteți face un om de zăpadă care să fie folosit ca decor pe perete. Este recomandabil să ne gândim astfel încât o placă să fie mai mare decât alta. Este permisă utilizarea a două și trei plăci de diametre diferite. Capul de zăpadă avea nevoie pentru a-și decora nasul și ochii tăiate din hârtie. Pentru aceasta, veți avea nevoie de foarfece, lipici PVA și hârtie colorată.

  • Recent a devenit popular șiGhirlande din plăci. Ele sunt făcute destul de simple: găurile mici sunt tăiate pe marginile produselor pentru a face firele, acestea sunt situate aproape unul de celălalt. Produsele pot fi decorate la gustul lor sau în funcție de subiectul evenimentului viitor. Utilizați cel mai bun fir luminos. Această metodă nu este potrivită pentru copii, deoarece necesită abilități și precizie.

  • O altă idee interesantă –Ceas de perete. Există două modalități de a face un cadran: scrieți numerele dvs. sau imprimați o imagine finalizată. Cel mai bine este să folosiți mecanismul de la orele vechi sau ale jucăriilor copiilor. De asemenea, merită să ne amintim că mecanismul de oră mic este ușor de cumpărat independent. Dialul este lipit de placă și un mecanism este instalat în mijloc în mijloc. Astfel de ore pot fi puse pe un suport sau atașați la un cui cu panglici lipite pe o farfurie.

După cum a arătat practica, în fabricarea unor meșteșuguri similare, este mai bine să utilizați plăci colorate.

Produse din furci și linguri

Puțini oameni se gândeau serios la faptul că din furcă din plastic și linguri este posibil să se facă meșteșuguri bune. Cu toate acestea, este așa, și, uneori, rezultatele depășesc toate așteptările. Mai jos sunt idei pentru meșteșugurile din linguri și furci.

Flori

De la linguri puteți face flori. Meșteșuguri pe tema „toamna” poate face independent chiar și elevii de clasă junior. Cea mai comună opțiune este Trandafiri. Pentru aceasta este necesar să se încheie porțiunea superioară a lingură roșu hârtie de ambalaj și PVA sale legătură adezivă. Apoi, trebuie să vă conectați patru astfel de linguri, în scopul de a obține un boboc. Trebuie să o faceți, întorcându-vă lingura cu o parte convexă spre exterior și plasându-le astfel încât să fie „locuite” unul în celălalt. Apoi ar trebui să înfășurați partea lungă a lingurilor cu hârtie verde, lipind-o cu PVA. Astfel de flori pot fi plasate într-o cutie sau într-un coș.

Altă opțiune –lotus. Pentru a face acest lucru, tăiați partea de sus a lingurilor și lipiți-le, imită Lotus Leads Locație. Produsul finit este montat pe carton.

Brad de Crăciun

O ambarcațiune neobișnuită de furci de unică folosință va fi copacul clasic. Contul de hârtie este fixat pe fir și în jurul perimetrului un număr de piese de sus sunt lipite în apropiere. Produsele Glue au nevoie de o parte convexă a conului. Un astfel de exercițiu este perfect pentru celebrarea Anului Nou în grădiniță, deoarece va imediat Notă.

Lampă

O opțiune neobișnuită poate fi o lampă decorat cu furci. Această opțiune nu este potrivit pentru co-fabricare cu copii preșcolari. Dar, pentru a face un produs adult destul de simplu: aveți nevoie pentru a lipi în jurul marginilor coarnelor (partea decorativă a lămpii) furci. Mai ales impresionant se va uita la momentul întunecat atunci când lumina este pornit atunci când dinții furcilor vor renunța la umbra.

vaze Linguri pot fi, de asemenea, decorate, rame foto, oglinzi. Speeciously arată în linguri pictate în luminos, dar nuanțe mate (de exemplu, menta sau roșu).

Idei de meserii de la cuțite

Există mai puține meserii din cuțitele decât cele de la feluri de mâncare unice ale altor specii. Cu toate acestea, principalul factor în acest caz rămâne fantezie. De obicei, cuțite servesc doar o parte suplimentară a decorului de orice produse. De exemplu, ceasuri de perete poate fi decorat în jurul perimetrului alternante cuțite, furculițe și linguri. Astfel de ore se va potrivi perfect în interior bucătărie.

Cel mai bine este de a vopsi toate produsele de unică folosință sub culoarea cadrului mecanismului.

Cuțite decorate și rame foto. Pentru o imagine mai completă asupra instrumentelor, detalii mici, cum ar fi fulgi de zăpadă sau margele sunt lipite. Cuțite sunt, de asemenea, similare cu pene și sunt folosite pentru a le imita. De exemplu, artizanat „Owl“ poate fi decorat cu cuțite pentru pene imitați pe cap.

În concluzie, este demn de remarcat și instalarea de artiști moderni. Una dintre cele mai faimoase este instalarea pe gazon, folosind produse de unică folosință (furculițe, cuțite și linguri) ca culori.

Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: