Cum de a face fluxurile de porumb din Foamiran?

Cum de a face fluxurile de porumb din Foamiran?

Recent, meșteșugurile din Foamiran își câștigă popularitatea. Acestea decorează interiorul, sărbătorile, crestăturile, părul și jantele. Acest articol prezintă o clasă de master pas-cu-pas pe fabricarea de albăstrele. Care sunt materialele și instrumentele, cum să creați o decorare, precum și exemple frumoase de muncă – o conversație va merge mai jos.

Descriere

Foumiran – material plastic și ușor care deschide oportunități largi de creativitate. Materialul este ușor de manevrat, nu absoarbe umiditate, murdărie, funingine, grăsime, nu se estompează la soare. Foumiran nu miroase și netoxic. El este foarte plăcut la atingere, Suede amintește. Foumiran este ușor întins, gluiți, tăieri cu un cuțit sau foarfece. Poate fi vopsit de orice vopsele. Materialul are rapid orice formă prin încălzire.

Paleta de culori include până la 24 de nuanțe. Din Foumiran, elemente ale decorului pentru spațiile rezidențiale, decora oglinzi și uși. Cele mai comune produse sub formă de flori. Foumiran Vasilka sunt un decor excelent pentru părul copiilor sau jantele. Creați flori separate pentru decorare sau colectați un buchet întreg. Atunci când decorați crestături, părul sau cercurile, utilizați astfel de decorațiuni suplimentare ca plimbări, margele, fluturi, dragonflies.

Buchetul Vasilkov decorează perfect camera de zi, dormitorul sau camera copiilor. De asemenea, puteți crea un buchet floral de flori de porumb alb și albastru. Compoziția de flori poate fi folosită ca un buchet de nuntă.

Clasa master pas cu pas

Pentru a crea flori de porumb de porumb de la spumyrane, vor fi necesare materiale și instrumente specifice. Despre ele merită să vorbească mai detaliat.

Materiale și instrumente

Pentru a face flori cu mâinile lor, veți avea nevoie de:

 • Foumiran, alb, albastru, albastru, liliac, verde, albastru, liliac, verde+
 • sârmă+
 • Șabloane sau șabloane+
 • foarfece+
 • Vopsele acrilice și pastel de ulei+
 • fier+
 • folie+
 • Scobitoare+
 • Adeziv fierbinte dintr-un pistol sau lipici „moment”.
Citește mai mult  Meșteșuguri din spumă

Fabricare

Pentru a începe munca este necesar să pregătiți șabloanele.

Stencil vopsea independent sau copie de pe internet. Vasilek – o floare simplu, desen dificultăți de desen nu va apărea.

instrucțiuni pas cu pas va fi astfel.

 1. Cut pe șabloane 7 semifabricate dintr-o foaie albastră și una dintre liliac. Lingoul de liliac de culoare ar trebui să fie curățat. Marginea inferioară trebuie să fie tăiate prin întreaga lungime pentru a crea un breton.
 2. Se încălzește eboșe albastre și twist fiecare în floare. lipici întreguri fix. Atunci când se utilizează lipici fierbinte este demn de reținut faptul că este necesară o cantitate mică de bani pentru lipire.
 3. Detaliu de liliac de culoare încălzit, răsucite într-o rolă. În timp ce partea nu a răcit, aveți nevoie pentru a conduce un gol pe suprafața mesei la marginea unde Fringe.
 4. Stripes și se desfășoară cu șurub în jurul firului.
 5. Vârfurile marginiti sunt nuanțate cu vopsea albastră sau pastel. Astfel, rezultatul final va arata mai natural.
 6. Acum, trebuie să ia o bucată de folie și dau forma de ou. Detaliu este fixat pe scobitoare, foamifra verde gluable.
 7. Cut mic pătrat verde. În adezivul picurare mijloc. Folie de gol pentru a pune în centrul pieței. Flip și trageți materialul pe folie.
 8. Cut Circle Cut. Excessly tăiat.
 9. martor verde cade complet.
 10. foarfece pentru manichiură nevoie pentru a face tăieturi triunghiulare de la bază către partea superioară a piesei de prelucrat. Tăietura trebuie să fie astfel încât să nu deteriora stratul de folie.
 11. Pentru efectul de naturalețe tonifiat sfaturi de detaliu de vopsea de culoare verde închis.
 12. Rămâne de a colecta o floare. Pentru aceasta, toate lingourile de flowerflies sunt lipite la mijloc finit.
 13. După aceea stick-o ceașcă.
 14. Subțire, frunze înguste sunt decupate din phoamyran verde și stick la tulpină și cupa.

Vasilek este gata. În mod similar, puteți face un număr mare de produse și să le asambleze în buchet original.

Citește mai mult  Tehnologia de producție de păpădie din Foamiran

Alb Vasilek

Tehnica de fabricare este următoarea.

 1. Se taie o fâșie alb de 20 cm lungime și lățime de 1,5 cm.
 2. Foarfece face franjuri o margine. De la marginea opusă de a părăsi 2-3 mm.
 3. La capătul firului face o buclă pic. sârmă Wellet fixat cu adeziv la un capăt al piesei.
 4. Necesitatea de a răsuci un mic cu role, în timp ce, uneori, jupuirea straturi.
 5. Marginile îngustării sunt încălzite.
 6. Se taie mai multe stamine, răsucite și lipite la exteriorul rolei.
 7. Pregătirea în timp ce trebuie să amâne. Începe crearea de petale.
 8. Modelul taie petalele. Necesitatea de a reduce 8 bucăți.
 9. Fiecare petală este tăiat, nu ajunge la mijloc.
 10. Fiecare martor încovoiate în tubul. Acest lucru va da elementele de la elementele.
 11. Fiecare petală este pliat în kulok și fixați-l cu lipici.
 12. Când toate detaliile sunt gata, ele sunt lipite la exteriorul îngustării.
 13. Sub motivul pentru care aveți nevoie pentru a lipi un șirag de mărgele sau stras.
 14. Pentru o ceașcă de cupe, flori verzi sunt tăiate în conformitate cu șablonul ca de petale.
 15. Câteva detalii trebuie să taie puțin, făcându-le puțin mai puțin.
 16. Marginile sunt tonifiate de vopsea maro, încălzite și dau forma castronului.
 17. Curăță cupele, începând cu mare, terminând cu mici.
 18. Slim Dunsul verde Puneți tulpini.

Lucrarea este finalizată.

Din flori de culoare albă și albastră creează compoziții interesante și frumoase.

Exemple frumoase

Decoratiunile Foumiran vor ridica starea de spirit si va decora orice vacanta. Pentru diferite sărbători, puteți face un buchet neobișnuit de flori de porumb. Flori albastre alternative cu galben, decorate cu crengi suplimentare, decor sub formă de boabe și fluturi. Un astfel de buchet de primăvară este perfect pentru sărbătorile de primăvară.

Compoziția de flori sălbatice decorează interiorul. În acest caz, este necesar să se observe paleta de flori din atmosfera camerei. Pentru designul camerei, este mai bine să creați flori volumetrice, mari. Compoziția perfect amenajată de la floarea de porți din interiorul dormitorului nuanțelor pastelate. Decor poate fi plasat deasupra patului și să completeze modelul pe perete.

Citește mai mult  Asigurați-vă flori mici de la Foamyran

Foamiran Vasils sunt decorate cu jante si agrafe de par. În prezența fantezie puteți face produse luminoase nu numai albastru. flori albastre alternativ plasate cu flori de umbră roz, galben sau margarete. Se pare un ornament armonios și frumos pentru o fetiță sau o persoană tânără.

Titularii pentru perdele cu albastrele va deveni un excelent plus la interior. Flori de flori albastre și albastre se va potrivi cu perdele de tonuri pastel. Pentru perdele saturate și nuanțe întunecate, este mai bine să facă albăstrele alb.

Produse din Foamiran sunt lipite obiecte de interior. lampă de calculatoare desktop a crescut va atrage imediat atenția în cazul în care este plasat în floare albastră. De asemenea, flori decora cutii. Albastrul obiect Decorați sau flori albe cu frunze luxuriante.

Opțiunea originală și neobișnuită va fi imaginea sau panoul cu albastrele. Compoziția este încadrată de cadru și va decora suplimentar diferite elemente.

Cea mai mare popularitate de flori în vrac, care sunt decorate cu arcade interroom, oglinzi.

Vasilka sunt potrivite pentru o celebrare nunta. Vasilek – simbol al simplitate, puritate si intelepciune. Prin urmare, mulți tineri căsătoriți aleg compozitii florale de la Foamiran la o nunta. Ei decora mese, scaune, arcade, scari, lot de nunta si chiar poarta.

Orice Flori de la Foamiran este întotdeauna interesant și frumos. Florile pot fi decorarea nimic. albastrele Foamiran sunt considerate cele mai simple cu privire la tehnicile de fabricație. Odată cu crearea de meserii, orice cusătoreasă incepator sau copil va face față. Deoarece materialul este sigur, nu poate fi teamă că copilul va otrăvi.

Vasilki va deveni un decor excelent, iar procesul de creare va ridica starea de spirit.

Master class pentru fabricarea de albastrele din Foamiran în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: