Efectuarea brândușeii frumoase din Foamira

Efectuarea brândușeii frumoase din Foamira

Material modern – Foamiran astăzi este în mare a cererii. Acesta utilizează mai multe checkeys. În acest articol vom afla cum să facă branduse frumoase din Foamiran.

Particularități

În țara noastră, Foamyran a început să fie utilizat relativ recent, dar nu-l împiedica să cucerească popularitate nebun în rândul cumpărătorilor. meserii excelente sunt obținute din acest material. Acesta poate fi flori destul de realiste, și diverse jucării și decorațiuni, și peisaj interior acasă. În cazul în care nava se face strict în conformitate cu instrucțiunile, frumos și gânditor, atunci aspectul său va fi impecabil.

În prezent, vânzarea Foamiran de diferite culori este găsit. Datorită acestui fapt, consumatorii au posibilitatea de a alege materialul adecvat pentru a crea orice produse. Mai ales mulțumit această caracteristică de maeștri care fac flori phoamyrane spectaculoase, deoarece necesită adesea materiale de diferite nuanțe luminoase.

Popularitatea Foamyran crește neobosit, și nu este nimic surprinzător. Acest material este, de asemenea, numit „piele de căprioară elastică“, datorită texturii sale catifelat și interesant avantaj în munca. „SOCIRATE“ cu Foamiran, chiar și un maestru novice, care nu este familiarizat cu el. Dacă se dorește, Foamiran este adesea procesat de pudră sau vopsea. Datorită acestei ambarcațiuni, se pare mai atractiv și pestriță.

Lucrul cu Foamiran – plăcere solidă. El este combustibil și nepretențioasă. Dacă este necesar, comandantul poate da acest material sub orice formă dorită. Suficient pentru a influența Foamiran cu temperaturi ridicate. Cel mai adesea pentru această utilizare de fier.

Ca rezultat, flori artificiale pot fi obținute, foarte similar cu trai.

Astăzi, Foamyran vine sub forma de foi fine cu ofertă, plăcută, dintr-un punct tactil de vedere,. Materialul se caracterizează printr-o structură ușor poros și produse din baza de cauciuc spumă. Foamiran are astfel de caracteristici distinctive:

 • este impermeabil la umiditate+
 • poate lua o varietate de forme în cazul în care au o expunere la temperaturi ridicate+
 • deține cu ușurință forma pe care l-a fost dat mai devreme+
 • Foamiran nu se teme de nici puternică de căldură sau frig.

In magazinele cu produse pentru creativitate se intalnesc 2 tipuri de Foamyran: chineză și iraniană. Prima opțiune este mai ieftin decât atrage mulți consumatori. Cu toate acestea, frunzele sale de calitate mult de dorit. Foile iraniene ale materialului sunt mai practice și conforme în lucrarea, care sunt mai scumpe. Este recomandat să cumpere un Foamiran din Iran.

Opțiuni pentru meserii

Brândușeii sunt culori luminoase și atractive, care sunt greu de nu să acorde o atenție. Ele pot demonstra diferite de colorat, de exemplu, violet, galben sau zăpadă alb-. Pentru a crea astfel de produse frumoase este mai bine să folosească materiale colorate. Apoi, în nuanțarea de detalii individuale de culori viitoare nu vor fi necesare. De la Foamiran Crocuses, puteți face o mulțime de meserii interesante și atractive. Luați în considerare mai multe opțiuni.

 1. Din brândușeii realizate din Foamyran, va fi posibil să se formeze buchete elegante. Astfel de componente pot deveni un decor interior elegant, iar în unele cazuri și accente luminoase.
 2. Aceste componente în compoziția de buchete de nunta pot fi folosite.
 3. Artizanat din Foamirain Este posibil pentru a decora o ramă foto sau Lukoshko pentru ouă de Paști.
 4. De multe ori, branduse Foamirane sunt plasate în coșuri fermecătoare – astfel de produse pot fi, de asemenea, interesante decoratiuni interioare acasă.
 5. brândușeii Foamiran poate fi un decor spectaculos de scoici, ace de păr sau jante de păr.
Citește mai mult  Tehnologia de producție de păpădie din Foamiran

Există o mulțime de opțiuni, ceea ce pentru a face branduse de la Foamyran. Maestrul poate da drumul de fantezie la libertate și să vină cu orice compoziție originală. De multe ori, elemente similare sunt utilizate pentru a prezenta într-un cadou, sau împodobesc cu ambalaj cadou.

Aceasta este o soluție foarte bună.

Fabricare

brândușeii Frumos din Foamiran face absolut nu este dificil. Cu o astfel de muncă creativă, toți utilizatorii pot face față – de la începători la maeștri mai experimentați. Principalul lucru este de a acționa conform planului și nu neglijează niciunul dintre pașii necesari de lucru. Dacă sunteți un nou venit în astfel de chestiuni, este mai bine să vă bazați pe o clasă de masterat detaliată, „spune” despre toate etapele de flori de auto-fățișare din „Suede elastic”. Citiți unul dintre aceste MK.

Șabloane și modele

Dacă vă decideți să faceți asta, faceți crocuses spectaculoase de la Foamiran, tu Nu trebuie să uităm de una dintre cele mai importante etape – despre pregătirea șabloanelor și a circuitelor pentru modele. Este peste aceste elemente că maestrul va fi capabil să taie toate petalele care vor fi la fel și mai precise posibil. Desigur, există astfel de femei care nu sunt necesare șabloane și pot tăia complet toate componentele, bazându-se doar pe ochiul lor. Dacă sunteți nou la astfel de lucruri, nu are nici un sens să risc.

Pentru culori simple, cum ar fi crocusurile, va fi necesar să cumpărați doar 2 șabloane. Pe măsură ce primul billet trebuie să aplice un model de petale de flori de casă. Pentru a-l desena pe un carton sau hârtie, vă puteți prezenta o rachetă de tenis, reprezentare cerc cerc de contur cu o grilă și o mică bucată de mâner obiect. Înălțimea șablonului nu ar trebui să ajungă la mai mult de 5,5 cm, 1,5 cm și ar trebui să aibă la mâner. Piese Optimal latime – 2,5 cm.

Piesa de lucru pentru fabricarea plăcilor din frunze de șofran va semăna cu o porțiune alungită și subțire a structurii triunghiulare. Înălțimea aproximativă – 2-4 cm. Pentru a construi 1 floare de crocus, va trebui să tăiați în conformitate cu șabloanele de 6 petale și 2 coli. Cu modele, va fi necesar să lucrați corect. Furnizați petale și frunze. Asigurați-vă că va fi în măsură să acționeze asupra materialului elastic cu indicatori de temperatură ridicată.

Citește mai mult  Totul despre Moldes pentru Foamyran

Puteți găsi la vânzare Moldova specială, care va fi acordată elementelor formularul necesar. Acestea sunt instrumente convenabile, dar comandantul poate face bine fără ele. În loc de MOLDES, este permisă utilizarea diferitelor materiale infirred. De exemplu, să se ocupe de tiparele brândușeii, va fi necesar să se folosească de fier și o foaie de hârtie ondulată. Vom descrie mai detaliat modul în care este necesar să se modele de proces pentru branduse phoamyran.

 1. Se taie în conformitate cu modelul 6 petale și 2 frunze pentru 1 floare.
 2. fier de căldură. Temperatura este mai bine pentru a expune la nivelul mediu.
 3. Atașați detaliile floare viitoare la platforma fierbinte a dispozitivului literalmente timp de 10-15 secunde.
 4. Apoi, apăsați elementele phoamyrane la cartonul ondulat (efectuează presiunea în mișcare mișcare, agitând un ticălos de degetul mare).
 5. Allowers pe frunze ar trebui să se întind de-a lungul petale.
 6. După aceea, veți observa că frunza a fost format pe frunze, în exterior au devenit mai mult ca naturale.
 7. Se tratează doar toate plăcile cu frunze.
 8. Dacă vă pregătiți un sofran de phoamyran alb-zăpadă, atunci este nevoie de jumătate din petale să se scufunde folosind pastel în formă uscată. Pick up o nuanță plăcută salata.

petale prelucrate de Crocus viitoare va păstra forma corectă pentru o lungă perioadă de timp. Ei vor arata, volumul natural.

elemente de asamblare

Atunci când sunt pregătite toate componentele ambarcațiunii viitoare, puteți merge direct la asamblarea componentelor. Formarea unui șofran artificial, acordând o atenție la toate petalele situate la un singur nivel. În special, acest lucru este relevant pentru acele flori, pe care există un număr mic de articole. În plus față de pliante și petale, pentru fabricarea unui Roamira Crocus, este de asemenea necesar să pregătiți mijlocul. Pentru ao construi, va trebui să tăiați un mic dreptunghi cu un spamoran înalt de 4 cm și 2 cm lățime.

Vom analiza pas cu pas, cum să colectăm corect crucusul Phoamyran.

 1. Primul pas variază partea superioară a dreptunghiului, oferindu-i forma unui fringe. Luați firul. Lubrifiați compoziția adezivă (este mai bine să utilizați partea de jos „momentan” adeziv) a dreptunghiului. Fundația de sârmă.
 2. Pistoalele și staminele trebuie să fie prezente în mugur. Acestea pot fi achiziționate într-un punct de tranzacționare specializat pentru creativitate sau pentru a construi cu mâinile lor.
 3. Pentru a face acest lucru, este necesar să tăiați 3 bucăți de fir, parametrul care ajunge la 3,5 cm. Atașați elementele de bază ale culorii galbene a polimerului la toate elementele de bază enumerate.
 4. Trimiteți pietre în cuptor. Când staminele devin uscate și nu mai sunt fierbinți, treziți-le cu machiaj adeziv, mai jos în semi-. Color Scaun de vopsea galben uscat.
 5. Fixați staminele de pe firul în direcții diferite, dar pe aceeași linie cu înfășurarea în care este prezentă marginile.
 6. Pregătiți 3 petale de crocus, amestecați-le în 1 rând în jurul părții centrale, astfel încât marginile lor „să se întâlnească” unul cu celălalt.
 7. Din celelalte trei petale pentru a construi al doilea rând. Ei vor trebui, de asemenea, să lipsească cât mai aproape de celălalt. Plasați componentele de la al doilea rând, astfel încât acestea să poată acoperi locațiile butucului petalelor situate la primul rând.
 8. Jumătate inferioară a petalelor Înfășurați o panglică pentru floristica verde. Același lucru ar trebui să fie ținut în legătură cu tulpina Crocus. Dacă nu aveți o astfel de panglică, puteți utiliza înfășurarea culorii pâlpâi în loc de ea.
 9. Apoi, puteți trece la fixarea plăcilor de frunze ale plantei artificiale. Ele trebuie să fie plasate în paralel unul cu altul, mai aproape de jumătatea inferioară a tijei.

Acest design va fi gata.

Exemple frumoase

  brândușeii frumos Minunat realizate din phoamyran de înaltă calitate poate deveni cu ușurință un decor interior de lux sau un cadou original pentru aproape orice vacanță. copiile făcute în mod corespunzător se disting printr-un aspect luminos și expresiv, astfel încât este dificil să se uite la ei. Luați în considerare mai multe exemple frumoase.

  • decorare drăguț pervazul ferestrei pe fundalul alb interior va fi Alb și violet Foamiran branduse plasate în ghivece verzi blânde. În rezervor, puteți pluti imitarea Pământului. decor similar va arata foarte confortabil si ospitalier.
  Citește mai mult  Tot ce trebuie sa stii despre culori mari de la Foamiran

  • brândușeii Foamiran poate fi multi-colorate. Un buchet format din flori artificiale de diferite nuante suculente va arata foarte original și inteligent. De exemplu, aceasta poate fi o combinație spectaculoasă de albastru, galben, portocaliu și alb muguri și petale verzi subțiri.

  • flori Foamirane sunt adesea folosite pentru a adăuga diferite decoratiuni si accesorii. Deci, branduse fermecătoare, care se disting prin viteză redusă și culori plăcute de muguri, poate deveni un excelent plus față de un mic scoici Saint-Jacques pentru coafuri. Produsul va arata chiar mai interesant daca ai decora cu petale lungi verzi și muguri Crocus imitând foarte începutul înfloririi.

  • Darul original și neașteptat poate fi un coș de elegant, umplut cu branduse phoamyran. În același timp, muguri de culori galben, alb, violet și alte suculente pot fi folosite în buchet de flori. Așa că prezentul părea și mai elegant, puteți alege coșul de a alege originalul și Motley. De exemplu, acesta poate fi un luminoase de culoare roz sau decorate cu panglica de culoare, cu un arc. Darul va funcționa bine.

  • Interesant este si un aspect viu ca brândușeii foamyrine, mugurii din care sunt realizate dintr-un material de culoare galbenă. Puteți face o combinație mică de astfel de culori fermecătoare și să le plaseze în imitație pateu de un sac de pânză, cu o frânghie subțire maro. Un astfel de element de poate fi un plus discret de multe interioare erodate în diferite stiluri.

  • brândușeii albe din Foamiran sunt potrivite pentru fabricarea unei lămpi cu pat rotunjit. Puteți adăuga o compoziție floral cu frunze subtiri verzi.

  Master class la fabricarea crocuses din Foamyran, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: