Meșteșuguri din spumă

Meșteșuguri din spumă

Producerea de meserii din Foamyran – un tip popular de creativitate, permițând la domiciliu pentru a crea compozitii florale originale sau panouri întregi. Despre ce se poate face cu propriile lor mâini pe scheme și șabloane din acest material spumă știu multe. O recenzie interesantă idee va permite pentru a obține o imagine mai completă a ceea ce produse din aceasta creează, cu excepția culorilor, va da un stimulent suplimentar pentru creativitate.

Avantaje și dezavantaje

Spumă sau spumeiran – material artificial popular asemănător cu o piele de piele subțire. Este folosit în mod activ în lucrul de ac – de la scrapbooking la creativitatea copiilor, iar unele sunt complet transformate foi de plastic în buchete florale luxoase sau decorațiuni de vânzare. Ca și în cazul oricărui alt material, EVA spumată (este de la aceasta că Foamiranul constă din) are avantajele și dezavantajele sale. CUAm început să enumerez avantaje evidente.

 1. Varietate de tipuri de materiale. Foumiran este obișnuit și mătase, răi, ancorare. Texturat sau foi presate sunt de asemenea disponibile.
 2. Palete de culori largi. Producătorii iranieni pot găsi foi de 30 de nuanțe, în chineză – până la 24 de ani. Cele mai diverse opțiuni oferă clienților lor branduri din Coreea.
 3. Tăiere ușoară. În acest caz, materialul nu apare pe margini, este ușor tăiat de foarfece sau cu un cuțit de papetărie.
 4. Abilitatea de a vina. EVA spumat este bine compatibil cu acrilic, vopsele de ulei, pasteluri mici, compoziții sub formă de pulbere utilizate în emboversing.
 5. Greutate mică. Foi sunt foarte ușoare, produsele sunt ușor de montat pe un cadru subțire de sârmă.
 6. Supliment. Atunci când se încălzește, seturile pot da cu ușurință orice formă dorită. În același timp, după răcire, coturile specificate vor continua.
 7. Rezistență la umiditate. Meșteșugurile contaminate pot fi spălate cu săpun, spălați fără pierderea rezistenței la conexiune.

Dezavantaje prea. Foumiran este destul de ușor să se grăbească cu o circulație neglijentă, el a fost dăunător.

În caz contrar, acest material poate fi numit unul dintre cele mai bune opțiuni pentru filme pentru meserii.

Cum să funcționeze corect cu materialul?

Există anumite reguli pentru a face munca cu Foamiran nu numai confortabil, dar, de asemenea, în condiții de siguranță. Principala greșeală a incepatorii poate fi numită selecție greșită a compoziției adezive. Spumată EVA nu pot fixa cu compozițiile „momentul“. Aici este un thermopystole cu tije adezive adecvate, precum și opțiuni implicite instantanee apucare.

Puteți aloca alte reguli importante.

 1. Impactul termic numai cu fier. Și-a încălzit unicul său poate doar până la 100 de grade Celsius. pe scurt Foamiran i se aplică, în căutarea de îndoire în partea dorită.
 2. Relief din cauza scobitori și MOLDES. În primul caz, liniile necesare privind elementele sunt extrudate la elementul. În prezența MOLDES – forme cu rifer – puteți face un set de detalii, un tip cu relief dorit.
 3. Atunci când pictura necesită uscare atentă. Este deosebit de important să nu depășească cantitatea de umiditate atunci când se aplică vopsele de cretă uscate.
 4. Conectarea elementelor este posibilă nu numai prin lipire. Acesta este adesea folosit de un ac de cusut, dar trebuie să ia un fel foarte subțire de ea, cu un diametru de cel mult 1 mm.

Atunci când se lucrează cu Foamiran, care este, de asemenea, găsit pe piață numit franceză, este important să se prevină întinderii excesive. În caz contrar, foaia pur și simplu pauze. Indicatorii maxime admisibile de întindere nu trebuie să depășească 10%.

Flori de fabricare

Cel mai simplu mod de a face flori și compoziții ale acestora de la Foamyran. instrucțiuni detaliate vă permit să pas cu pas de lucru, realizarea maximă realistă. Cu un anumit effortion de frunze și muguri de plante sintetice sau artificiale pot fi distinse de prezent.

trandafirul

Foamiran pentru fabricarea acestui tip de culori este atât de popular încât urșii chiar ies din ea. Acestea sunt formate din muguri formate cu ajutorul jeleu. În ceea ce privește forma de flori, cele mai populare astăzi este un trandafir pionic, luxuriantă, luxoasă. Dar începătorii vor fi mai ușor să învețe un bud simplu, făcând un șablon pentru petale, cupe și frunze ale plantei actuale.

Unii iau elemente gata făcute, dar mutați modelul la Foamiran destul de ușor.

Vom analiza procesul de asamblare a mugurilor pas cu pas.

 1. Todded Detalii sculptate.
 2. Dați-le o formă cu un fier, după ce a obținut o textura vie a petalelor.
 3. Face tulpină. Se face pe baza unei baze de sârmă și a benzii adezive verde sau a benzilor de mătase, țesături din satin.
 4. Miezul este format din folie, dă o formă în formă de picătură. Fixat pe tija.
 5. Petalele medii fungice acoperite într-un cerc.
 6. O gaură pentru tulpină se face în ceașcă. Este instalat în poziție.
 7. Petalele sunt fixate în mod constant. Dimensiunea lor crește treptat.

Reado Rose poate fi făcut parte din compoziție, fixează pe broșe sau păr de păr.

Crin

Acest tip de floare este foarte popular, dar mai complicat în fabricație. În primul rând trebuie să formeze stamine și pistil din sârmă verde și boabe de cafea. Apoi faceți petale pentru a face petale, baza de sârmă a fiecăruia dintre ele înfășoară țesutul de culoare neutră, fixați-o cu un interior pentru a forma o îndoire naturală. Apoi, marginile sunt ușor încălzite de o brichetă pentru a le oferi o structură ondulată. Floarea se desfășoară pe tija cu cavitatea din interior, unde se inserează „picioarele” firului, suplimentate cu frunze verzi din același material.

Snowdrops

De obicei, în conformitate cu prezentul titlu Înțeles primele flori de primăvară Crocuses cu petale de nuanta alb, galben sau violet. Acestea sunt fabricate din șabloane de 55 × 25 mm (15 mm de lungime se încadrează pe picior). In plus, detaliile pestles și staminele realizate din phoamyran galbene sub forma unei benzi de 20 x 35 mm, cu franjuri pe margine, frunze verzi nonconsagvni împăturit în jumătate. Pe fiecare floare aveți nevoie de 6 petale. Blank-uri sculptate:

 • încălzit, ondulat, presat hârtie ondulată+
 • vopselele Tonat din exterior+
 • Pe firul fixați Fringe bandă galbenă înainte, filare, formând miezul florii+
 • Bud merge în jurul unei baze de sârmă+
 • Tulpina este înfășurată într-o panglică de satin verde+
 • Fixe fixe de frunze de 1,5 × 13 cm în dimensiune, forate în jumătate și fier încălzit.

Dintre aceste culori, este mai bine pentru a forma buchete imediat. Ei arata mai elegant decat un singur bud.

Iris

Șabloane pentru aceasta poate fi făcută pe baza unei flori, sau de a lua gata făcute. Pentru petale nevoie de întuneric violet mare, medie liliac și piese mici albe – 3 piese. Green Foumiran va avea nevoie de o ceașcă. Detalii întunecate în centrul de burete sunt acoperite cu alb vopsea acrilica, lumina – purpuriu, uscate, pe margini sunt prelucrate de un fier pentru a obține un val.

Petale îndoiți spre exterior în jumătate pentru a forma un tubercul. Apoi, floarea este asamblat de către un thermopystole pe zbor în mod constant, incepand cu cele mai multe detalii in miniatura. petale de mijloc care definesc în Verificator centrală. Exteriorul atașat la bază curbată puternic în jos. Floare gata.

Langessi

Pentru fabricarea lor, aveți nevoie de pătrate albe foamiran 2 x 2 cm, de numărul de flori. Acestea sunt pliate în jumătate, ușor derula între degete, căldură fierul, forma pe Vezicula, apăsând pe buretele (puteți înlocui forma cu o baghetă pentru sushi cu un șirag de mărgele la sfârșitul anului). marginile suplimentare ale semifabricatelor obținute sunt tăiate cu foarfeca, reziduul este aplicat pe scurt un fier preîncălzit.

Acesta va fi lăsat să facă puncții la baza florii, inserați flyons din sârmă și TEEP-bandă verde. Marginea bazei este acoperită cu o bucată de phoamyran galben. Poti purta o floare pentru Leton, fixați cu lipici.

Sakura

Spring Twig japonez Cherry – Beautiful Produs. Clasa de master pe fabricarea de Sakura va fi ca aceasta:

 1. Din Foamiran alb sculpta 15 părți petale 25 x 20 mm și 6 dimensiune 15 x 12 mm+
 2. TINN suprafața cu un colorant roz+
 3. Ia stamine gata făcute, sigure pe un fir subțire+
 4. seashelistics Tempel din phoamiran verde+
 5. 15 petale mari în jurul lipici securizat stamine+
 6. 6 minor aranja afară, pre-încălzi fierul.

Acesta va fi lăsat să ridice o ceașcă de sosire la mugur. Sakura floare gata.

Gladiole

Pentru aceasta floare modele se potrivesc din Iris. Principiul de asamblare de pe tija este similară.

meserii neobișnuite la 23 februarie

Idei pentru cadouri pentru ziua de apărător al Patriei pot fi găsite și printre clasele de masterat din spumyran. Dacă vorbim despre creativitatea copiilor, materialul va permite o mică varietate de instrumente de copii accesibili la prețuri accesibile pentru auto-exprimare. Cel mai simplu mod în acest caz face o carte poștală. Pentru fabricarea sa, va fi necesar:

 • Hârtie albă și colorată+
 • Carton (folie, embosată, fabrică)+
 • FOMIRAN+
 • Curly foarfece+
 • lipici+
 • Șabloane sub formă de rezervor, mitralieră, rachetă, navă sau aeronavă.

Baza cărții poștale viitoare este făcută din carton de culoare sau textură.

Șabloanele sunt apoi transferate în Foumiran folosind scobitori, tăiate în cantitatea dorită. Cartea albă este utilizată pentru a imprima textul Felicitări, apoi tăiați în carduri mici pentru fiecare carte. De la culoarea tăiată dreptunghiuri ușor mai mare. Apoi, cartea poștală merge la:

 • În colțul superior este fixat de un dreptunghi de hârtie colorată+
 • pe partea de sus a acesteia atașat în diagonală felicitări de text pe o foaie albă+
 • Lingoul de la phoamyran este lipit în colțul din dreapta jos, decorat cu detalii originale.

Această carte poștală poate fi făcută cu ușurință chiar și cu copii de mai tineri. Dacă doriți ceva mai original, ar trebui să încercați mâna în fabricarea de meserii vrac tematice.

Rezervor

Această versiune a ambarcațiunii se va mulțumi chiar și cei care nu au servit în trupele de tancuri. O miniatură mașină autopropulsată este făcută complet din phoamyran, este ușor de asamblat numai cu adeziv. Înainte de a începe munca, va fi necesar să se pregătească un simplu set de componente.

 1. Semi-graysin negru – 10 bucăți de 6 mm diametru.
 2. Glitter Foamyran. Vei avea nevoie de 2 spații de roșu în formă de pătrate de 2 × 2 cm. Stele taie din ele.
 3. anvelope Stracean. Necesitatea de verde pentru a crea omizi.
 4. FOMIRAN GREEN 1 mm grosime. Fâșia de 0,5 × 30 cm este tăiată din ea pentru o lovitură, baza pentru corp este de 50 × 200 mm, 4 părți pentru partea inferioară a turnului 15 × 200 mm, 2 elemente 10 × 200 mm.
 5. FOMIRAN Glytter alb. Este tăiat din 8 părți 10 × 200 mm pentru roți, grosimea materialului trebuie să fie de 2 mm.

Toate componentele sunt trase, tăiate, au scăzut în zona de lucru, astfel încât este convenabil să interacționeze cu ei. Produsele tăiate sunt cele mai ușoare decât foarfece. Și, de asemenea, pentru muncă, va lua o scobitoare din lemn. Va fi baza pentru lovitura. Puteți conecta elementele cu un al doilea lipici sau termopistol cu ​​tije speciale.

Dăm ordinul de asamblare a meșteșugurilor.

 1. Benzi de strălucire albă Phoamyran se transformă în role dens. Trebuie să puneți începutul și capătul benzii. Cârligul rulează cel mai simplu mod, instalând scobitor în centru.
 2. Plăcile obținute sunt combinate secvențial în 2 rânduri de 4 bucăți. Ar trebui să facă roțile – piese pentru Caterpillars.
 3. bază largă de gol phoamiran verde pentru a pune pe un plan orizontal. La marginea sa de pe laturile opuse (paralel) pentru a lipi prefabricați roțile. Înfășurați marginea liberă a benzii, închis. Se pare rezervorul de omizi.
 4. dungi verzi Foamiran alunecă în rulouri cu dimensiuni. Prima va ieși din 2 părți 10 x 200 mm, iar al doilea de 4 elemente de 15 mm latime. Acestea vor fi partea de sus și de jos a turnului. Acestea sunt lipite, stabilind reciproc.
 5. Din verde tăiat pânză Stras off 2 dungi duble pentru fiecare 20 cm. Acestea vor fi anvelope. Ele sunt plasate pe marginile piesei cu omizi.
 6. Scobitori delicat salariu foamifra verde. În față și în partea de jos de a face un sul mic. Aceasta va forma o lovitură.
 7. Adeziv turnul bazei cu omizi în centru, la partea de sus. Atașați dun. Negru semi-grame lipesc pe partea de sus a turnului și vârful. Stele tăiat din foamiran rău roșu, fix pe laturile.

Rezervor gata. Poate fi ușor de prezentat cu un copil unui om militar sau bunic. Munca durează puțin timp, aduce multe bucurie de la creativitatea comună.

Produse pentru Anul Nou

Creând meșteșuguri interesante de la famoamil colorat subțire cu propriile mâini – Soluție excelentă pentru sărbătorile de Anul Nou. În acest caz, chiar și copilul va face față sarcinii. Cu ajutorul EVA Flexibil EVA în foi, puteți crea un copac de Crăciun miniatural sau o coroană frumoasă, faceți o fulg de zăpadă, o stea, clopot ca o decorare festivă. Cele mai simple și mai interesante clase de masterat ar trebui luate în considerare în detaliu.

Coroană

O astfel de decorare de Crăciun este perfectă pentru agăța pe ușa de intrare. Se poate face din ea dintr-o grosime verde simplă sau răutăcioasă de cel puțin 2 mm, decor – conuri sunt potrivite, pietricele strălucitoare, panglici roșii din satin și pietre. le fixați cu ajutorul unui thermopystole sau plug lipici într-un tub, împungere.

Ordinea de lucru este destul de simplu.

 1. Se taie baza pentru o coroană în forma unui inel. Se termină poate fi tocat cu franjuri, imitând o cheva.
 2. Decorați o coroană de flori improvizate de aplicelor. Puteți arăta fantezie.
 3. Asigurați-o buclă pentru agățat de bandă sau țesătură.

O coroană mai complex se face pe un inel de sârmă, o panglică. Laps de verde foamiran 1-2 cm, o lățime de până la jumătate sunt tăiate cu franjuri, înșurubată pe un fir subțire de pe spirala, astfel încât se dovedește o crenguță ca un cheva. Apoi, petalele sunt tăiate din jeleu roșu, petale de asamblare floare Poinsettia – „Crăciun Star“, lipite pe firele. Bile spumă sunt de asemenea laminate pe elemente de fixare – va ninge.

Toate elementele coroană sunt asamblate bazate pe inel. Floarea in sine este format din 3 niveluri: în top 3 petale, în al doilea la fel, în Lower 4. Cu ajutorul firelor toate detaliile, inclusiv „zăpadă“, sunt fixate pe inelul.

Simplu decoratiuni de Craciun de la phoamyran se poate face cu ajutorul unui material de răchită de 2-culori. Acesta este tăiat în afara cercului de diametru egal, 5 piese, precum și 2 elemente de aceeași formă mai mici, nu mai mult de 1 cm. Procesul de asamblare cuprinde mai multe etape.

 1. Cani ori cu un strat interior de pană.
 2. Pe marginea recoltării din interior, thermopystole este aplicată de-a lungul marginii. Al doilea detaliu al culorii contrastului i se aplică.
 3. Mingea se întâmplă în același mod, astfel încât se pare o cifră în vrac.
 4. În părțile superioare și inferioare ale sferei, un cerc mai mic este fixat. Un fir cu o balama pentru agățat pe pomul de Crăciun.

Jucărie gata mingii. Acesta poate fi decorat cu strasuri si margele, elemente supliment taie găuri buclate – sub formă de fluturi, fulgi de zăpadă, clopote.

Aplicații interesante

Prin organizarea de lucru cu copiii, puteți aplica cu ușurință Foamiran ca material pentru aplicații. Ele pot fi volumetrice, cu baza spumei de mai jos, sunt deosebit de populare pentru Paște. Cărțile poștale până la 9 mai pot fi, de asemenea, tematice: reprezentând un rezervor, foc etern. Orice aplicație – atât plat, cât și volum – ușor de făcut folosind o clasă de bază de bază cu instrucțiuni pas cu pas.

 1. Pregătiți materialele. Veți avea nevoie de PVA și clei de termopiști, foarfece, fumyran frunze, modele tipărite de ornament dorit. Până la 9 mai, puteți alege un porumbel – un simbol al lumii, în ziua mamei – flori sau inimi.
 2. Transferați șablonul la Foumiran folosind nave, ace de tricotat sau scobitori. Cu grijă cu grijă.
 3. Puneți o aplicație. Poate fi o foaie de fumyran cu carton alb, alb, color, color.

Trebuie să așteptați până când adezivul se usucă. În interiorul cărții poștale puteți scrie o dorință plăcută pentru vacanță.

Ce altceva se poate face cu propriile mâini?

Numeroase idei de meșteșuguri din Foumiran permit scheme detaliate și șabloane gata pentru a face elemente interesante pentru decorarea interioară, costum sau căptușeală. Materialul este atât de convenabil în munca pe care o poate avea încredere chiar și unui copil. Oferim o serie de idei care pot fi inspirate.

 1. Picturi pentru perdele. Cu ajutorul florilor din jeleu, puteți decora aceste elemente, dați-le originalitate.
 2. Dove compoziție pe un copac. Este ușor de întocmit sub forma unui panou sau aplicație volumetrică pe perete. Poate fi un dar bun pe aniversarea nunții.
 3. Coșuri. Din materiale dense, puteți crea produse de răchită originale care seamănă cu mesteacanul. Arată frumos pe masa de Paști.
 4. Genți de mână. Puppeturile miniaturale sau modelele pentru copii arată elegant și eficient. Puteți combina materialul rău și convențional pentru a crea modele mai interesante.
 5. Lădițe. Cu due diligence, acestea sunt ușor cusute sau legat în jurul marginilor, este suficient pentru a face găuri gaură. Aceste cutii sunt bine deținute.
 6. Figuri de animale. Mouse-ul, Piggy, Doggy – Fa-i cu propriile mâini poate chiar.
 7. Decor pentru o pălărie sau bandaj pe cap. Puteți face fixat – pe velcro, PIN-ul, sub formă de broșe.
 8. boutonnier nunta. Am terminat cu propriile sale mâini, ea nu doar va arata spectaculos, dar se va transforma într-un cadou foarte personal.
 9. magneți originale. appliques tematice cu simboluri ale anului pe calendarul chinezesc sunt deosebit de populare. Acestea pot fi date la prieteni pentru vacanță.
 10. Lampa de podea. Lampa cu decor în formă de o varietate de culori sau fluturi, fixate pe un cadru sferic, va decora interiorul dormitor sau camera de zi.

Ideea de munca poate fi veni cu ușurință cu independent. După ce am stăpânit principiile de bază de a lucra cu materialul, fiecare meșteșugagan poate crea cu ușurință lucrări de orice complexitate.

Cum faceți un pește de aur din Foamiran cu propriile mâini, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: