Totul despre meșteșugurile din Foamyran la 8 martie

Totul despre meșteșugurile din Foamyran la 8 martie

Ideea de a crea meserii din Foamiran la data de 8 martie este popular cu needlewomen adulți și la copii. Acest material este ușor de lucru, se distinge prin universalitatea utilizării, păstrează forma și foarte decorative. Asigurați-vă cărți poștale și flori, buchete și magneți pentru al optulea din martie, de la phoamyran rea și simplu, cu propriile mâini, chiar și o persoană fără experiență – doar aveți nevoie pentru a face un pic de efort.

Particularități

Un cadou ar trebui să fie frumos și original. Artizanat din Foamiran la 8 martie respectă în totalitate această definiție. Le puteți face din sclipici – materii prime strălucitoare sau foi mat obișnuite, plăcute la atingere. Foamiran se distinge prin plasticitate, este nevoie de o formă bună, ea se caracterizează prin bogăția paletei de culori. Pentru fabricarea de meserii tematice și cadouri, materialul de producție iranian nu este rău – se obțin cele mai multe flori frumoase, în prezența experienței puteți lua materii prime din Coreea și China, mai subtil și elegant.

La 8 martie, este cel mai adesea meserii simple: buchete miniaturale, compozitii elegante, brățări sau bavuri, decorate cu decor original,. Copiii pot face appliques – lucrul cu material este complet sigur.

Pentru fabricarea de același tip de produse, este mai bine să se pregătească șabloane și șabloane de la bun început pentru a ajuta la reducerea din părți.

Idei de meserii

Există mai multe opțiuni pentru produsele din Foamiran, care pot fi create cu propriile mâini pentru vacanța de 8 martie. Printre cele mai multe opțiuni populare observăm astfel.

 1. Card. Cea mai simplă versiune a prezentului. Puteți face o versiune plat sau în vrac, prin crearea unei adevărată capodoperă.
 2. Aplicarea cu flori. opțiune simplă pentru cei mai tineri copii. Chiar și un prescolar se va face cu o astfel de lucru.
 3. Buchete pentru al optulea din martie. opțiune cadou frumos și simplu. Puteți face un mini buchet, apoi transforma într-un boutonniere sau brosa.
 4. Coșuri. cadouri interesante pot fi realizate din phoamyran multicoloră. În interior, puteți pune un tratament dulce sau o altă surpriză.
 5. Magnet pentru frigider. Remedierea buna a festivalului, precum și un cadou complet deșurubar pentru profesori sau colegi.
 6. Piepteni și alte decorațiuni de păr. În special jantele și părul de păr, dobândind decorativitate incredibilă cu executarea corectă a tuturor acțiunilor.
 7. Brățări. Vă permit să faceți o mamă neobișnuită, o prietena, fiică, creând o decorare topică și exclusivă.

Aceasta este doar o mică parte din ceea ce poate fi creat din Foamiran Faceți-vă singur. Maeștrii experimentați creează compoziții florale reale în coșuri, nu cele mai rele și caută foarte realiste.

Implementarea tehnicii

Despre ce meșteșuguri până la 8 martie de la Foamiran pot fi făcute cu propriile mâini, puteți vorbi infinit. Dar este mai bine să efectuați o slujbă de 1 timp, pentru a aprecia toate avantajele unui astfel de cadou pentru experiența personală.

Cele mai simple produse sunt ușor de creat cu clase de master pas cu pas.

Coșuri

Pentru fabricarea coșurilor festive elegante, veți avea nevoie de un anumit set de materiale și unelte. Printre acestea – Foumiranul rău și obișnuit (foi de verde, galben, albastru, portocaliu, roșu, culoare roz). Pentru a conecta piese, veți avea nevoie de un terminal termic cu tije, un marker special cu paiete, pensete și foarfece. Pentru decorațiuni, margele sau margele mici vor fi utile. Pentru formarea fundației, veți avea nevoie de 4 goluri din carton – ca șablon: o placă cu frunze, o floare mare cu 8 petale, cercuri mici și cu medate.

Modelele sculptate sunt transferate în foi de phoamyran, tăiate. O floare mare tăie prin petale, care sunt apoi lipite împreună unul cu celălalt într-un cerc, formând un coș miniatural. Modelele unui marker sclipici sunt aplicate la frunza verde. Partea centrală mică poate fi, de asemenea, decorată. O bandă de lățime de 1 cm este tăiată dintr-o lățime de 1 cm lățime, se închide în inel, se lipesc între părțile florii ca mâner. Partea superioară este decorată cu un arc, asamblat din același material, dar o culoare contrastantă. O marcă este fixată în centru. Coș gata.

Mini Buchet

Pentru fabricarea unui buchet de flori miniaturale la 8 martie, va fi necesar un set minim de componente:

 • Vaze ceramice sau polimerice în înălțimea „tulpinilor”
 • foarfece+
 • sulă+
 • Fier pentru încălzirea materialului+
 • Sideboards+
 • Figura Punch sau Flori de Stencil (1 parte)+
 • Culoare Foumiran (roz, albastru, alb, zmeură)+
 • Lipici transparenți+
 • Sârmă flexibilă subțire de verde (poate fi în panglică)+
 • Margele galbene mici.

Secvența de acțiune în fabricarea meșteșugurilor va fi următoarea.

 1. Din Foumiran, detaliile sunt făcute de numărul de flori. Pentru fiecare aveți nevoie de 2 elemente. Dacă intenționați să faceți o mulțime de părți, merită să utilizați un pachet special de gaură cu o dimensiune adecvată.
 2. Se încălzește fierul. Modul de mătase sau „lână” este potrivit, temperatura totală nu trebuie să depășească 100 de grade. Este în mod constant stivuit pe talpă, căutând marginile fiecăruia dintre aceștia au dobândit o formă rotunjită și o îndoire mică.
 3. Puneți elementele unul pe celălalt, astfel încât petalele să fie într-un checker. Sille de făcut în gaura centrală.
 4. SELLOWS Deschideți firul pe segmentele lungimii dorite – 15 cm destul de suficient. Dacă este de două ori, cu o buclă în mijloc, acest indicator se dublează.
 5. Pe o singură margele de sârmă atașate cu un mod de lipire, formând o „stamen” a unei flori. Este mai bine să fixați adezivul cel de-al doilea sau instant, aplicând o picătură la vârful răsucirii metalului și apoi lăsându-l în margele. La dublu îndoit, fundația poate fi condusă și apoi îndoiți și răsuciți marginea buclei. În acest caz, întoarceți firul mai bine la NIZ.
 6. Introduceți piciorul finit în centrul florii.
 7. În aceeași schemă, faceți alte elemente pentru un buchet. Colectați compoziția. Pune-l într-o vază.

Mini Buchet poate fi transformat într-un bouonnier, și-a înfășurat baza cu hârtie decorativă sau o decorată cu o panglică frumoasă. O astfel de compoziție până la 8 martie se va bucura de mama mea și bunica mea.

Totul despre meșteșugurile din Spumyran, vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: