Totul despre Wicked Foamira

Totul despre Wicked Foamira

Dacă sunteți familiarizat cu sfera lucrurilor de ac, probabil că ați observat că, în ultima vreme, meșteșugurile și compozițiile autorului de la un astfel de material devin din ce în ce mai populare ca și răcorosul Foamiran. Astăzi, în articolul nostru vom vorbi mai multe despre Glitter Foamiran, precum și luați în considerare produsele care pot fi făcute din ea.

Ceea ce este și ce o face?

În primul rând, trebuie spus că Foumiranul rău este un fel de famamil convențional, decorat cu sclipici (de aici și numele materialului – „Glitter” cu limba engleză se traduce ca „glitters”). FOMIRAN a fost special conceput pentru lucrarea de ac, de la ea puteți face o mare varietate de meșteșuguri.

Deci, popular și distribuit sunt astfel de produse de la Foumiran rău:

 • Jucarii de Craciun si decoratiuni de Anul Nou+
 • Accesorii pentru păr (cel mai adesea părul de păr)+
 • Elemente decorative și decorative care sunt utilizate pentru cadouri (de exemplu, arcuri pentru o cutie cadou)+
 • Suveniruri și T. D.

Caracteristicile de lucru cu material

În ciuda faptului că o mulțime de compoziții diferite pot fi create din fumyranul rău, înainte de a continua direct la funcționare, este important să se familiarizeze cu toate caracteristicile și caracteristicile distinctive ale materialului. in afara de asta, Pentru a obține un rezultat final calitativ, trebuie să analizeze regulile pentru lucrul cu materii prime.

Deci, este în valoare de ea în minte că foamiran rea este destul de gros, în structura sa, nu este prea elastic, astfel încât este dificil pentru el să dea forma necesară. Prin urmare, nu va fi posibil să se facă meserii elegante.

Pe de altă parte, foamyran rea arata foarte elegant si festiv, atrage atenția asupra altora.

Citește mai mult  Cum de a face fluxurile de porumb din Foamiran?

Glitter Foamiran este produs sub formă de foi mici, costul care este relativ scăzut. Aproape fiecare cusătoreasă își poate permite să achiziționeze un astfel de material. De asemenea, este important să se țină seama de faptul că materialul este produs într-o varietate de culori și nuanțe, astfel încât să puteți face luminoase și produse neobișnuite.

Pe foile de foamyran rău, sclipici nu este aplicat pe ambele părți, dar numai cu un singur. În acest sens, este necesar să fie deosebit de atenți atunci când lucrați cu materialul, pentru a nu confunda partea din față cu greșelile.

În procesul de încălzire a materialului (efectuat pentru a le da forma dorită), fierul sau uscătorul de păr trebuie adus în acea parte unde nu există glitters (t. E. la greșit).

Inventarul necesar

Pentru a lucra cu WICKER FOIFRA, veți avea nevoie de o serie de instrumente și accesorii suplimentare. Printre ei:

 • Carton de înaltă calitate de densitate mare – acest material este util dacă decideți să faceți piese de prelucrat ale produselor viitoare+
 • Fier sau uscător de păr – aceste aparate de uz casnic sunt indispensabile în procesul de încălzire a materialului, cu ajutorul lor puteți da Foumiran în fiecare formă de caz+
 • Adeziv – În acest caz, arma adezivă va fi cea mai confortabilă și convenabilă+
 • Foarfece – ei vor trebui să taie părțile compozite ale compoziției, puteți utiliza papetărie, manichiură sau orice alt instrument+
 • Wire – va fi baza pentru multe meserii, în special, florale, și se recomandă să utilizați nu obișnuite, ci un fir floristică specializat+
 • Mold – Datorita acestui material, puteți crea textura si textura produselor tale+
 • Vopsele – vă permit să dea o nuanță realistă a compoziției, schimba culoarea+
 • Stiva este un instrument special prin care vă poate da forma dorită pentru decorarea și părțile sale+
 • lac acrilic – aceasta va ajuta la crearea unui efect lucios.
Citește mai mult  Toate meșteșugurile despre genial de la Foamiran

Trebuie avut în vedere faptul că nu este necesar să se utilizeze toate accesoriile prezentate mai sus pentru a face meserii de rău Foamiran. Deci, în unele cazuri, va utiliza doar unele dintre ele, precum și alte elemente pot fi, de asemenea, necesare și în alte situații.

Produse face singur

Puteți face o varietate de meserii (de exemplu, bandaje de păr, Kanzashi, și T. D.). Astăzi, în articolul nostru va prezentam cursuri de master și idei simple de produse dintr-un material genial neobișnuit.

Flori

Temele de plantare sunt destul de populare printre iubitorii de meserii din Foamiran rea. Deci, cu sclipici poti crea o floare ca o Poinsettia roșu, o plantă cu frunze mari, într-o oală, un buchet de flori și t. D.

Pentru a crea o compoziție de flori, aveți nevoie pentru a crea modele în avans cu carton. Prin acest model, va trebui să taie o imagine florale din phoamyran răchită, și apoi a da volumul compoziției (acest lucru se poate face cu ajutorul dispozitivelor de încălzire: uscător de păr sau fier). Acesta va fi, de asemenea, nevoie – aceasta va servi ca o tulpină de flori.

Dacă doriți să creați mai multe frunze, apoi utilizați materialul de altă umbră pentru a da o mai mare compoziție de ansamblu realistă. Pentru a crea un mijloc de o floare, puteți utiliza lipici și un șirag de mărgele mare.

Procesul de creare a puancetics din fomioran glytery într-un vas în video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: