Opțiuni pentru fabricarea Craft Heart

Opțiuni pentru fabricarea Craft Heart

Artizanat în formă de inimă va deveni un cadou excelent pentru ziua de naștere a mamei sau bunicii, 8 martie sau Ziua Mamei. Puteți să o prezentați și vă place fata în ziua tuturor celor dragi pe 14 februarie. În acest articol, vom analiza mai multe opțiuni pentru filmele „Inima” din diferite materiale pe care chiar le pot face față copiilor.

Cum să faci hârtie?

Meșteșugurile „inima” pot fi realizate din diferite materiale. Cea mai populară lucrare este, cu ajutorul său puteți face o mulțime de opțiuni interesante. Luați în considerare câteva clase de masterat pentru a face inimi sub formă de inimi pentru copii.

Card

Cartea poștală este cea mai ușoară modalitate de a-ți exprima atenția și dragostea. O astfel de ambarcațiune va fi capabilă să efectueze copii în grupul mai tânăr de grădiniță.

Luați o foaie de hârtie albă sau colorată, pliați-o în jumătate. Desenați o inimă cu un creion, apoi se taie cu grijă în jos figura pe conturul. Baza este gata.

umplere internă Scrie. Copiii pot desena orice desen, iar copiii mai mari – face ceva mai interesant. Ori o bucată de hârtie roșie de trei ori, trage o inimă, tăiat figura cu foarfeca pe contur. Deschideți ghirlandă rezultat, și ori fiecare inimă în jumătate, astfel încât să nu jura atunci când cartea poștală va fi închisă. Stick ghirlanda din două părți în interiorul hârtiei și decora desenul.

volumetric Heart

O astfel de ambarcațiune a poate fi făcută din hârtie sau carton strans. Pentru o varietate Pick up câteva culori sau produse cu modele frumoase. Ori hârtia în stivă și trage o cifră, după care vă îngrijit tăiat în jos mai multe inimi cu foarfeca. Dacă carton este utilizat pentru meserii, atunci de tăiere va trebui să fie alternativ. Prima cifră va deveni un model pentru următoarele. OPTIMAL va fi cantitatea de 5-6 inimi.

Citește mai mult  Facem meserii din ziare

Ori în jumătate. Acum trebuie să lipiți jumătățile unul cu celălalt, aplicând lipici pe o parte a inimii și înclinați cealaltă la ea – de la al doilea. Astfel, se obține o inimă mare volumetrică, care poate fi semănată ca decor pe candelabru sau mânerul ușii.

Garland

Acest exercițiu se va potrivi copiilor mai mari, deoarece va fi fabricat de tehnica de reflecție, pentru că veți avea nevoie de foarfece. Garlandul din inimile va fi o decorare frumoasă pentru orice cameră. Pentru a face un produs mai vizibil, se recomandă să faceți mai multe inimi imediat.

Luați câteva coli de hârtie roz și roșu, tăiați-l pe benzi subțiri lungi și îndoiți fiecare în jumătate.

Începeți cu foarfece pentru a scoate părțile laterale ale figurilor, apăsând ușor astfel încât capetele să fie rotunjite. Se obțin inimile de deschidere, capetele interioare ale căror ar trebui să fie lipite împreună între ele, astfel încât acestea să nu fie respinse. Dor de linia de pescuit transparentă de-a lungul fiecărei figuri și blocați adezivul. Pe o linie puteți conduce 4-5 inimi, faceți o instalare reală a mai multor astfel de ghirlande.

Produs de la Sharicov

Inima în formă de artizanat se poate face cu bile.

Opțiunea cu fire

În acest caz, veți avea nevoie de:

 • Ball în formă de inimă sau două bile mici+

 • PVA Glue+

 • Motok Thread Mulina.

Umflați bilele și asigurați-le între ele. Adezivul se toarnă într-un castron adânc și împărțiți firul în mai multe părți lungi. Îndepărtați alternativ fiecare parte într-un castron cu adeziv și începeți să vânați mingea, până când întreaga zonă cu bile este acoperită cu fir.

Lăsați crawlul să se usuce într-un loc cald. După câteva ore am izbucnit mingea, înțelegeți ușor. Delica este gata.

Papier mache

Face o probă „inima” poate fi, de asemenea, în tehnica lui Papier-Masha. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de:

 • minge+

 • hârtie+

 • lipici.

Citește mai mult  Opțiuni pentru meșteșugurile de arici

Umfla mingea în formă de inimă, tăiat hârtie în pătrate și moaie alternativ fiecare bucată într-un castron adanc cu lipici. Start înțepat treptat mingea cu hârtie în ritm propriu mai multe straturi, pre-uscat dând cel precedent. Deci, ar trebui să se facă cel puțin 4 straturi, după care trebuie să spulbere mingea, cu atenție și să-l. Acum puteți picta crawl pe propriul.

Instalare

Pentru a face o astfel de ambarcațiune de mare, copilul va avea nevoie de un ajutor pentru adulți. Urmează pachetul de bile mici și sârmă lung. Forma inima din sârmă, seturi de bile vor fi trase pe acest cadru. Umflați patru bile și să le conecteze între ele, fac o mulțime de seturi similare. Începe să meargă fiecare pe un fir, formând treptat o instalație de frumos „inima“ de bile.

Inima din servetele face singur

Eșantionul „inima” poate fi făcut din ambele mijloace de licență, de exemplu, de la șervețele.

Din Zhgutov

Pentru această ambarcațiune veți avea nevoie de:

 • servetele+

 • carton+

 • foarfece+

 • lipici.

Luați o foaie de carton, tăiați un cadru în formă de inimă din ea. Luați servetele și răsuciți alternativ fiecare în cablaj și apoi rotiți melcul prin blocarea adezivului. Atașați carcasa recepționată.

Continuați să repetați acțiunile până când cardul este complet umplut cu scoici de la șervețele.

Flori

O opțiune excelentă pentru munca colectivă. Pentru a crea această instalare, veți avea nevoie de bucăți groase de carton și șervețele de două culori. Tăiați trei inimi identice de la carton și lipiți-le unul cu celălalt. Luați un șervețel alb și ridicați-l de două ori în jumătate, acoperiți capsatorul. Luați foarfecele și faceți reduceri, astfel încât toate părțile să fie separate. Tăiați cifra de formă rotundă și faceți tăieturi pe tot parcursul diametrului. Răsturnați șervețele, formând treptat o floare. Repetați procedura cu șervețele Pink Tint.

Începeți scuturați partea inimii cu semne albe până când totul este umplut. În nucleu, prezintă flori roz și dacă doriți ca instalarea să arate mai magnifică, faceți un alt strat din detaliile tonului de contrast.

Citește mai mult  Modalități de cutii Decora

Alte idei

Luați în considerare opțiunile pentru meșteșugurile care pot fi decorați camera.

Fetra

DIY Dimensiune Alegeți-vă gustul. Puteți face o inimă mică pentru un fob cheie sau o pernă de simțit mare. Pentru meșteșuguri, veți avea nevoie de:

 • foarfece+

 • Două bucăți de pâslă+

 • Fire cu ac+

 • material de umplutură.

Puneți piesele simțite unul pe celălalt și trageți pe partea de sus a inimii. Foarfecele ascuțite tăie cu atenție cifrele. În interiorul trage o altă inimă, retragând câteva centimetri de la margine. Acesta este un șablon pentru care va fi necesar să se simtă simțit. Cusăturile pot fi alese, convenabile pentru dvs. Porniți lucrarea, și când va exista un buzunar mic, pus în interiorul materialului de umplutură și să finalizeze procesul de cusut. Soft inima gata. Opțional, poate fi decorat cu margele, paiete si alte elemente decorative.

Din carton și ață

O altă opțiune care este potrivit pentru decorul camerei și poate fi completată chiar de către copii. Puteți face mai multe inimi de dimensiuni diferite și atârnă la o mică distanță unul față de celălalt. Se pare foarte frumos. Pentru această ambarcațiune veți avea nevoie de:

 • foarfece+

 • carton+

 • fir de Gros+

 • Capsator+

 • Elemente de decor.

Adeziv două foi de carton, trage o inimă mare și cu atenție și se taie cu foarfeca. Primele fire de modul poate fi fixat cu un capsator sau adeziv, astfel încât păstrează mai bine și a fost mai ușor să continue procesul. Este recomandabil să înfășurați firul în jurul părții centrale de mai multe ori pentru o întindere mai strânsă. Acțiuni Repetați până când toate inimile sunt acoperite cu fir. La final, face o buclă.

Ca un accident vascular cerebral final, puteți decora ambarcațiunile de panglică, pietre sau culori artificiale.

Despre cum să faci o inimă din hârtie, uite în video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: