Creând origami module sub formă de ouă de Paște

Creând origami module sub formă de ouă de Paște

Ouăle de Paști din hârtie sunt cele mai bune de a face în tehnica origami modulare, adică din pătrate mici de hârtie, care au fost pre-pliate într-un anumit mod. Figurinele de ou sunt obținute prin volumetric, atractiv și foarte neobișnuit. Ele pot fi folosite ca decor pentru o masă festivă sau pentru un cadou.

Cum să pliați modulele?

Înainte de a continua fabricarea ouălor în sine, trebuie să învățați cum să faceți module. Pentru a crea aceste detalii, va trebui să luați o foaie de hârtie A4.

Motiv important: practicarea în crearea de module poate fi pe o foaie albă, care este de obicei utilizată pentru imprimarea imprimantei. Atunci când modulele începe pentru a obține curat și neted, puteți lucra cu hârtie neferoase.

Modulele de hârtie sunt realizate din dreptunghiuri dimensiune 1/32 sau 1/16. Procesul modulelor de fabricație constă în mai multe etape.

 1. Dreptunghiul este pliat în jumătate, iar apoi din nou în jumătate.
 2. Apoi, trebuie să-și încheie dreapta și stânga, astfel încât se dovedește un triunghi. După aceea l predea pe partea opusă.
 3. Hârtia care se va uita afară din triunghiul, trebuie să se stabilească. Colțuri înfășurați pe de altă parte, iar elementul se îndoaie în jumătate.

Trebuie amintit faptul că modulele tactile trebuie să fie suficient de greu. Un aspect mai detaliată a pieselor este prezentat în imagine.

Opțiunea clasică

Ca un cadou sau doar pentru decorarea mesei festive, puteți face un ou de Paste din module cu inscripția „«. Pentru munca, module de culori diferite și într-o anumită sumă (luând în considerare standul viitor) sunt:

 • culoare galbenă (notate ca baza indiciul produsului) – 538 bucăți+
 • violet – 111 bucăți+
 • albastru – 143 bucăți+
 • Alb – 50 buc.
Citește mai mult  Origami Opțiuni pentru preșcolari

Moment important: Se recomandă module make cu o marjă, pentru că în procesul de muncă există întotdeauna un risc de a strica mai multe triunghiuri modulare. Inițial, poate părea a face module plictisitoare, dar de fapt face posibilă destul de repede. Cel mai important lucru este de a înțelege principiul de pliere.

Master class la fabricarea unui ou de Paste este format treptat din mai multe etape.

 1. La bun început, este necesar să se ia un modul galben pentru funcționare. Dintre acestea, primele trei rânduri sunt realizate, fiecare dintre acestea va avea 8 module. Al patrulea rând este ca o aripă din rândul anterior se află în modulele din seria ulterioară. Ca rezultat, 16 aripi ar trebui să fie.
 2. Cea de-a cincea linie constă din 8 module galbene și 8 purpuriu. Ei trebuie să se alternească unul cu celălalt.
 3. Șase constă din 16 module purpuriu. În al șaptelea rând, aceeași culoare, dar este necesar să investigheze aripa rândului anterior în buzunarele noilor module purpuriu. Potrivit final, ar trebui să existe 32 de aripi.
 4. Cel de-al optulea rând merge, începând cu modulul proeminent. Gama de culori – 1 galben și 3 purpuriu.
 5. Al nouălea rând constă din 32 de module ale umbra principală.
 6. Cea de-a zecea este destul de complicată de decorarea culorii: 3 galben, 2 albastru, 1 galben, 2 albastru, iar restul sunt galbene.
 7. 11: 2 albastru, galben, albastru, galben, 3 albastru. Modulele rămase sunt galbene.
 8. 12: 2 cu., J., 2 S., 2 J., 2 S., J., 2 S. Restul sunt din nou galbene.
 9. 13: 4 cu., 3 J., 2 S., 2 J., albastru.
 10. 14 ROW: 3 Cu., 3 J., 2 S., Galben, albastru.
 11. 15 rând: 2 s., 4 J., 3 S.
 12. 16 ROW: 3 Cu., 3 J., 2 S., 1 J., 2 S.
 13. 17 ROW: 4 cu., 3 J., Albastru, 3., albastru.
 14. 18 rând: 2 cu., Galben, 2 cu., 2 J., 2 S., 2 J., albastru.
 15. 19 ROW: 2 Cu., 2 J., 2 S., 2 J., Albastru, 2., albastru.
 16. 20 rând: 2 cu., 3 J., 2 S., Galben, 4 s.
 17. 21 ROW: galben.
 18. 22 rând: purpuriu și galben alternativ.
 19. 23: Culoarea principală.
 20. În 24 rând, cifra ar trebui să înceapă gras pentru îngustare. Din cele 32 de module trebuie să faceți 23. În unele locuri, modulul este purtat imediat pe trei aripi.
 21. 25 rândul trebuie să cuprindă 23 de triunghiuri galbene.
Citește mai mult  Noi facem origami pentru tata

Origami sub formă de ou de Paște este gata. Dar există un plus mic – adăugați ușor un ou cu mâinile pentru a obține o formă mai corectă.

Ansamblul de ouă pe stand

La Paște puteți face un ou pe stand. Oul în sine este asamblat de același principiu ca în descrierea anterioară. Puteți scoate, dacă doriți, scoateți inscripția „KH”, atunci modulele vor fi necesare în aceeași cantitate, dar deja un singur foton.

Instrucțiunea pas cu pas a creării unui stand constă din pașii următori.

 1. Facem două rânduri de top. În fiecare dintre ele ar trebui să existe 10 triunghiuri albastre.
 2. În al treilea rând albastru alternativ și culoarea principală în aceeași cantitate.
 3. În 4 rând există 10 triunghiuri albe. Cu aceasta latura scurtă, acestea ar trebui să fie afară.
 4. Al cincilea rând este format din 10 de bucăți de umbră principale.
 5. Urmatoarea va fi de 20 de triunghiuri albe (unul buzunare du-te la o aripă).
 6. Al șaptelea rând este de 20 de module albastre.
 7. În culorile albastru și galben alternative opta.

Acum aveți nevoie pentru a trece la crearea unui alt detaliu legat de livrare. În primul și al doilea șir vor exista 10 module albastre. În continuare, în aceeași cantitate albastru alternează cu galben. În continuare, pentru un număr: 20 alb, 20 și 10 galben detalii violet.

Rezultatul Gata tuturor lucrărilor este prezentată în imagine. Ar trebui să se acorde faptului că culoarea triunghiuri pot fi diferite în fiecare caz. Alegerea este pur individuală. Dar, în raport cu materialul de fabricație există unele cerințe care trebuie respectate.

Citește mai mult  Cum se adaugă origami sub forma unei ciori?

Deci, nu se recomandă să se facă module de la carton de înaltă densitate, deoarece se pot desfășura în timpul muncii. Și, în general, nu va fi foarte convenabil. Cea mai mare parte a tuturor hârtiei colorate adecvate de bună calitate. Nu face rău, nu se rupe și nu minte în procesul de lucru.

Există o altă caracteristică importantă. Acesta constă în faptul că numărul de module trebuie să fie luate în considerare și controlate. În caz contrar, exercițiul poate fi răsfățat, va trebui să redo.

Ouă din module de hârtie, nici un an nu poate supraviețui. Principalul lucru este că nu există umiditate, raze solare directe, nu a existat niciun impact mecanic asupra acesteia.

Mai multe despre crearea origami modulare sub formă de ouă de Paște, consultați videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: