Crearea ORIGAMI pe subiect cosmos

Crearea ORIGAMI pe subiect cosmos

Arta Origami aduce în mare parte beneficii – dezvoltă gândirea spațială, stimulează imaginația, antrenează motilitatea mică, atenția, preferabilitatea. Fișierele de hârtie pliabile fără ajutorul foarfecă și adezivului este disponibilă pentru toată lumea, spre deosebire de cântări, desen, de a juca instrumente muzicale, unde fără abilități speciale.

Cum să faci o rachetă?

Pentru a face o rachetă de hârtie, este suficient să profitați de cea mai simplă schemă dezvoltată pe baza unei aeronave clasice. O astfel de secvență este cea mai accesibilă copiilor și începătorilor. După manipulările efectuate în fața artistului va sta tip de navă spațială „Apollo“. Feathering-ul răspunde perfect subiectul zilei de vacanță cosmonautică. Pentru fabricarea lui, veți avea nevoie de o foaie de pătrat cu dimensiuni 21×21 cm.

Executie pas cu pas.

 • Foaia este pliată în jumătate de diagonală mai întâi într-o singură direcție, apoi se desfășoară și se îndoaie în cealaltă parte.

 • Re-deplasat, pliați frunza de două ori de jos în sus, apoi îndoiți-o încă o dată spre dreapta.

 • Supapa de sus se deschide, dând jos și obținerea unui triunghi.

 • Figura se întoarce, repetați 4 pas.

 • Două unghi extern a coborât în ​​cartea, apoi figura se întoarce din nou, iar manipulările sunt repetate.

 • Piesa de prelucrat este rotită de un capăt liber în partea opusă a laterală, deschideți prima supapă, iar orificiul pătrat.

 • Același lucru se face cu opusul.

 • Supapa din stânga sus este tradusă în partea dreaptă și repetată cu laturi opuse, asigurându-se că toate părțile pătrate sunt în interiorul figurii.

 • Marginile sunt îndoiți spre axa centrală, repetați pe partea din spate, transferați supapa spre stânga și repetați-o pe cealaltă parte.

 • Buzunarele inferioare deschise, obținând o „casă” și repetați pe partea inversă.

Triunghiurile din mijlocul mijlocului, dezvăluind suporturile și vizionându-le să fie amplasate în aceleași unghiuri. Racheta este gata, poate fi furnizată, puteți pune pe un regiment la rând cu alte meșteșuguri și puteți folosi ca o jucărie.

Pliere de aeronavă spațială

Schemele propuse reprezintă trei tipuri de cosmole, fiecare dintre acestea put participă la războaiele Star, fiind la bordul navei transportatorului sau urcând sarcina de la sol și apoi revenind la cosmodrom. Toate cele trei scheme oferă diferite opțiuni de modele, stimulează dezvoltarea imaginației copilului, oferă abilități și scheme de lectură de bază. Este posibil ca în viitor această abilitate să se dezvolte și să vină la îndemână în alegerea unei profesii.

Alte idei

În ziua cosmonautică, puteți face meșteșuguri pe tema „Cosmos” nu numai sub formă de cosmolte și rachete pliate dintr-o foaie de hârtie. Poate fi o rachetă mai complexă, făcută în tehnica origami modular sau satelit, moonport, astronaut într-un safandra.

Următoarea este o schemă de lumină de adăugare din hârtia unui farfurie care zboară, ideală adecvată ca prima lucrare din tehnica Origami.

Clasa master pas cu pas.

 • foaie pătrat este pliată în jumătate, astfel obținându-se orizontal marcare, apoi rabatați. Hârtie din nou ori, uitam marginile privi în sus.

 • Un coturi și jumătate în jumătate și în jos, flex – în imaginea direcția indicată de linia punctată. După aceea colțuri pe jumătate îndoite în jos flex.

 • Apoi, începe să lucreze cu o jumătate de foaie neatinsă, ale cărui unghiuri de asemenea în jos îndoite, așa cum se arată prin linia punctată. Acum, piesa de prelucrat este predat de cealaltă parte, și înainte de ochii copilului este un aspect al unui disc care zboară reală.

Cifra poate fi reorganizata prin tragere la hublouri și chiar fețele străinilor, cu o curiozitate a lumii noastre uita la lumea noastră.

Cu privire la modul de a crea origami pe tema „Cosmos“, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: