Cum sa faci un șarpe în tehnica origami?

Cum sa faci un șarpe în tehnica origami?

Pentru orice ai nevoie pentru a face un șarpe, aș dori să se constate că procesul este destul de ușor, iar cifra este foarte rafinat. Mulți copii și adulți, nu sunt, de asemenea, frica de serpi, dar de hârtie! Artizanat poate fi făcută strălucitoare, atunci va părea amuzant.

Lucrarea poate fi deja colorată sau puteți crea o ambarcațiune de la alb, și apoi la ea va declara. Acest articol prezinta cursurile de master – urmați în mod clar, și ca rezultat vei primi un sarpe care poate fi folosit pentru jocuri.

Opțiune simplă

O creație simplă a unui șarpe de hârtie pentru începători nu necesită costuri mari de timp. Rezultatul te va impresiona. Tot ce ai nevoie este de 2 foi de hârtie colorată (mai bună decât culori diferite), vom plia frunzele de mai multe ori. O astfel de schemă este un potrivit atât pentru începători cât și pentru cei care au nevoie de un șarpe pentru jocuri sau decorarea cremalieră pentru copii.

Enumerăm etapele de lucru.

 • Ne ia o frunză și-l ori de mai multe ori (trebuie să existe o fâșie lungă). Pentru referință: puteți plia foaia în jumătate, apoi încă o dată în jumătate, și se continuă până când se formează banda (ne uităm la desen).
 • Ia-a doua foaie și de a face același lucru cu el.
 • Vei fi de 2 benzi în fața dumneavoastră – acestea trebuie să fie pus pe unul de altul (a se vedea figura 7).
 • Bend frize într-un pătrat, rezultând într-o muzicuță.

Există o altă opțiune elementară. Chiar si copiii prescolari se confruntă cu el pe cont propriu. Vom face un șarpe din hârtie verde (opțional, puteți alege o altă). Dacă face reptile la orice vacanță, cum ar fi o zi de naștere, puteți cumpăra hârtie genial.

Deci, va fi necesar să se lucreze:

 • A4 Cartea verde+
 • inspirație.

Acesta va fi bine dacă luați, de asemenea, o mică bucată de hârtie albă și un negru carioca cu vârf – este necesar să se creeze ochi. Tot ce se cere de tine este să te uiți la imaginea și să repete manipulările descrise pe ea.

Snake este una dintre cele mai comune origami care iubește pentru copii colecta. Un sistem simplu a fost special conceput astfel încât cifra este convenabil să se plieze copilul. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă distra și de a beneficia de timp cu el. Poate chiar vrea să se alăture artei antice. Șarpe, asamblate conform acestei scheme, va decora foarte mult biroul de scriere al copilului.

Pentru referință: Șarpele poate fi făcut un lucru, pentru că trebuie să tăiați ușor banda roșie și să îndoiți o parte și apoi lipiți de bot. Când șarpele de origami este asamblat, tăiați 2 cană mică de hârtie albă și trageți pe ele cu stilou negru cuțit. Am lipit pe față. Șarpele este gata! Se pare foarte spectaculos – copilul va fi bucuros să se joace cu ea.

Creând o figură modulară

Există o varietate de modalități de a crea un șarpe. Ansamblul Cobra cu propriile mâini – Ocupația este creativă, cu siguranță merge să folosească, dar merită remarcat imediat că origami de la modulele scapă pentru o vreme. Dacă doriți să creați o reptilă spectaculoasă, începeți să lucrați cu crearea capului ei. Acest lucru vă va ajuta cu o instrucțiune pas cu pas.

Pentru fabricarea unui șarpe modulare, vor avea nevoie de următoarele module:

 • 326 Green+
 • 223 galben+
 • 79 portocaliu+
 • 1 roșu+
 • 1 verde deschis.

În plus, în cursul adunării este imposibil să fii confundat dacă urmezi clasa master. Pot fi urmărite în detaliu modul în care se adaugă modulele care alternează culoarea. Dacă nu sunteți sigur de abilitățile dvs. – asigurați-vă că includeți video.

Etape de muncă:

 • Colectăm imagini de model, schimbarea culorilor+
 • Pornind de la primul rând, facem alternanță (laturi lungi din afară)+
 • Următorul rând trebuie colectat de către părțile scurte la exterior+
 • Continuăm alternanța până la capăt, adică coada.

În această schemă, burta se va întoarce la galben, iar înapoi – verde.

Sfat util

Dacă sunteți o origamistă neexperimentată, la început va fi dificil pentru dvs. asamblați perfect origami. Dar nu este întotdeauna ușor să începeți și este important ca schema să se apropie de un începător. Origami – un hobby care a venit la noi din Japonia, este în curs de dezvoltare perfect un mic motorcy și ia o lungă perioadă de timp. Este bine, deoarece nu necesită costuri mari de materiale, principalul lucru – mâini pricepute, hârtie colorată și dorința de a crea. Tehnica punerii sale în aplicare este relativ simplu, în stadiile inițiale este mai bine să ia meserii ușoare. Pe scurt, dacă ați învățat cum să facă o broască (una dintre cele mai renumite meserii), aceasta înseamnă că puteți trece la ceva mai complicat. Pregătiți toate materialele necesare înainte de muncă – astfel încât să nu trebuie să fie distras de căutarea lor.

Se crede că numai hârtie colorată este folosit pentru origami, dar nu este chiar așa. Este destul de pagini potrivite și cafea – așa că va avea chiar și un spray cu un punct culminant! Dar pentru origami modular este mai bine să ia blocuri pentru intrările – dimensiunea lor este convenabil pentru crearea de blocuri. origami Collect puteți copiii de la 3-4 ani, dar procesul ar trebui să controleze adult. Oamenii de toate vârstele place să facă origami: procesul dă o stare de spirit buna, calmeaza nervii, dezvoltă un voal creativ. Pentru meserii, puteți utiliza materiale suplimentare sub formă de panglici, strasuri, lac de unghii și alte. Scheme de modele și tutoriale video nu sunt greu de găsit pe Internet – Origamists sunt fericiți să le împărtășiți.

De obicei, schemele indică gradul de complexitate: scăzut, mediu, ridicat, ceea ce va permite imediat să stabiliți dacă munca este potrivit pentru tine sau nu.

Cu privire la modul de a face cobra în tehnica origami modular, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: