Cum se adaugă origami în formă de numere?

Cum se adaugă origami în formă de numere?

Numerele de hârtie sunt materiale de învățare excelente pentru copii. În procesul de pliere cifre de culoare, studiile copilului diverse forme. meserii gata Părinții pot folosi pentru a preda contul copil.

Cum de a face o unitate?

Mai întâi trebuie să înțeleagă modul în care să se plieze o piesă în tehnica Origami. Procesul de creare a unei figurină în vrac este alcătuit din următoarele etape.

 • Pentru a începe cu un dreptunghi îngust ce ai nevoie ori în jumătate și apoi implementați.

 • După aceea, jumatatea superioara si inferioara a frunzei trebuie reglată la mijloc. În continuare, fiecare detaliu trebuie să fie pliat din nou în jumătate. Acest lucru se face în scopul de a împărți foaia pe fâșii subțiri de aceeași lățime.

 • Acordeonul rezultat trebuie să fie dislocat și îndoite în jumătate. Apoi, toate etapele anterioare trebuie repetate, separarea foii la un număr mai mare de segmente separate.

 • După aceea, este nevoie de partea superioară a foii Ia cu atenție.

 • nevoia Billet de a transforma o față largă pentru a te, și apoi se colectează în armonica.

 • Apoi, trebuie să formeze o parte superioară a unei unități de hârtie. Pentru a face acest lucru, o parte a benzii superioare trebuie să fie întinsă cu precizie în afara bazei.

 • După aceea, muzicuta trebuie să fie îndoit în mijloc. Partea de jos a foii trebuie să fie îndreptați cu precizie, și apoi se colectează din nou, formând un fel de ventilator.

 • În continuare, trebuie să re-deploy. Partea de jos a foii trebuie reglată la baza. Apoi, având îndoit partea liberă a foii în jumătate, de la ea trebuie să colecteze baza uneia.

Citește mai mult  Opțiuni de Origami pentru copii de 10 ani

Cifra este durabil și original.

câte doi Folding

Înainte de a crea un doi câte doi, o foaie de hârtie are nevoie să fie împărțită în segmente conform schemei descrise anterior pas cu pas. Plierea-l într-o muzicuță subțire, puteți începe noi acțiuni.

 1. Upper dungi subțiri trebuie să fie atent. Extinderea cifra, trebuie să se adapteze cu atenție colțurile interior harmonica.

 2. După aceea, marginea de sus a figurii, în același mod Ai nevoie pentru a obține în jos.

 3. Deplasarea în partea superioară a foii, Este necesar să se adapteze cu atenție marginile sale și de a asambla figurinei la liniile prezentate.

 4. În continuare, fundația trebuie să fie îndoit din nou. Scena trebuie să fie puțin peste mijlocul dungi. Această parte a foii trebuie să fie, de asemenea, colectate de armonicei.

 5. Același fold face exact sub marginea de sus a „cârlig“. După aceea, recuperarea câțiva centimetri, aveți nevoie pentru a face ultima faltuire. Toate liniile trebuie să încerce bine.

Practicarea un pic, copilul va fi ușor mascată de astfel de cifre, fără a-și pierde interesul în procesul de creație.

Scheme de asamblare alte numere

Puteți face figuri de volum, cu propriile mâini și în tehnica origami modular. Pentru început, este necesar să se pregătească numărul dorit de module mici triunghiulare. Pentru aceasta, o foaie de format A4 se taie în dreptunghiuri mici de aceeași dimensiune. După aceea, ele formează module. Acest proces arata ca acest lucru.

 • Fișa trebuie să fie împăturit în jumătate. Pentru a programa o linie de pliere, un gol îngust este pliat din nou și din nou extinse.

 • Piese de partea dinspre Ridica.

Citește mai mult  Noi facem origami pentru fete

 • pliante Opened. Partea de jos în sus îndoiți. colțuri sunt libere de conducere prin marginile triunghiului.

 • Partea de jos este descărcat din baza, și apoi îndoiți înapoi, astfel încât colțurile sunt deja sub banda.

Această cifră rămâne doar îndoiți în jumătate și utilizarea în funcțiune. Face diferite blank-uri numere diferite foarte simplu. Modulele separate sunt pur și simplu introduse una în alta. După aceea, fâșii lungi îndoiți în direcția cea bună. margini separate, dacă este necesar, foarte ușor să se conecteze unul cu celălalt. Acest lucru se poate face 8, 3, 5 și alte numere, mai simple.

Cifrele Ready pot fi de asemenea folosite pentru camera de zi de naștere pentru copii Decora lui.

Despre modul de a face numărul 8, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: