Cum se face origami sub forma unei casete?

Cum se face origami sub forma unei casete?

Cabinet de hârtie sau carton realizat în stil Origami, poate fi folosit pentru a stoca cheile, bijuterii și alte elemente. Puteți face un astfel de dispozitiv cu mâinile dvs., bazându-vă pe diferite opțiuni pentru clasele de masterat.

Opțiune simplă

Pentru produsele de hârtie de masterat Novice este o versiune ușoară a casetei. Poate fi folosit pentru a stoca decorațiuni. Castul cu hârtie în tehnica Origami o face ușor. Luați o foaie pătrată, faceți diagonala luminoasă pe ea. Apoi îndoiți foaia din spatele verticalului și orizontal. După aceasta, treceți la formarea casetei din schema finită.

Această casetă sub formă de stele poate fi făcută din carton.

Meșteșuguri modulare originale

Meșteșugurile modulare sunt foarte impresionante. Ei pot decora orice interior. Castul hexagonal poate fi pliat fără a folosi lipici. Va dura 12 patrate de hârtie sau carton pentru asamblarea sa.

Clasa Master este reprezentată în imagini.

Box rotund ori de la modulele triunghiulare.Este important să se dizolvă schema de asamblare.Triunghiurile multicolore trebuie introduse în buzunarele lungi. Ca câteva rânduri apar, se formează un model. Pentru a da o formă de cerc de cerc, capetele opuse se conectează, inserând sfaturile ultimelor module în triunghiurile deschise. Pentru fabricarea fundului și capacul va fi necesar carton și circula. Trebuie să calculați raza casetei, să trageți și să tăiați cercurile. Unul dintre ei servește ca fund. Așezați imprimarea pe cealaltă carton rotundă și pe partea superioară agitului 3 diferită în mărimea și cercul modular de culoare.

Unii preferă vârful sub forma unei flori frumoase în stilul Origami.

Iată o instrucțiune pas cu pas de a face o cutie modulară frumoasă.

 1. Pregătiți modulele multicolore de 7,5×5 cm.
 2. Două rânduri primite se îndoaie de la 28 de spații albe prin conectarea lor într-un cerc.
 3. Următoarea serie implică alternarea unui element alb cu trei detalii albastre.
 4. Apăsați partea centrală a piesei de prelucrat și marginile ușor ridicate.
 5. Rândurile ulterioare trebuie să formeze părți în aer liber.
 6. Atașamentul alternativ de alternante cifre albe și albastre are loc după cum urmează: cifrele albe Traile într-o singură supapă la alb, iar al doilea – la colțuri albastre.
 7. La fiecare colț alb vizibil al rândului următor, atașați modulul albastru (cele 7 bucăți), partea intermediară trebuie umplută cu părți alternative albe și albastre.
 8. Al șaselea rând este format din 2 intermitent albastru și 2 module albe (doar 28 de bucăți). Prima valva a pieselor albastre surprinde unghiul de aceeași culoare, iar al doilea buzunar se transformă pe vârful alb al rândului precedent.
 9. Pe fiecare modul albastru rândul următor, arunca pe semifabricatul albastru (doar 7 bucăți). Umpleți partea intermediară cu cifre alternative albe și albastre.
 10. Formează un rând de intermitent 2 părți albastre și 2 albastre.
 11. Pentru fiecare proeminență albastră a următorul viraj, atașați la o figură alb. Piesa intermediară de umplere în elementele albastru și albastru repetitive.
 12. Cel de-al zecelea rând este format din părți intermitente 2 albastre și 2 părți albastre.
 13. Pe toate proiecțiile albastre ale următoarei rânduri, puneți pe un element de aceeași culoare, partea intermediară completează cifrele alternative albe și albastre.
 14. Următorul cerc constă în repetarea a 2 părți albe și 2 părți albastre. Figuri albe Traile într-o singură supapă la alb, secundă – colțurile albastre.
 15. Pe fiecare element albastru al următoarei rânduri, pus pe pregătirea aceleiași colorante. Gapurile completează detaliile alternative albe și albastre.
 16. Următorul cerc constă din elemente intermitente 2 alb și 2 albastre. Piese albe Traile într-o singură supapă la alb, al doilea – în colțul albastru.
 17. La fiecare proeminență albă a rândului următor, atașați detaliile de aceeași culoare, partea intermediară completează cifrele albastre.
 18. Bobina finală este formată din 28 de părți albastre. Ele sunt introduse în interiorul părții lungi.

Capacul este format din 3 inele de tonuri și dimensiuni diferite. Prima rundă va necesita 28 de părți albastre, pe cel de-al doilea – 21 de semne albastre, pe cel de-al treilea – 16 module albe. Conectați aceste inele cu adeziv. Mănâncă vârful. Se compune din 15 module albastre fixate cu 15 albastru și 3. Castul frumos cu un capac gata.

Sfat util

Box în tehnica Origami Efectuați pe schemele finite. Fără ei, produsul nu poate funcționa. Cu ajutorul lipiciului, ambarcațiunea poate fi dată rezistentă. Atrageți copiii pentru a crea cutii de hârtie și carton. Lucrul cu obiecte mici contribuie la dezvoltarea mâinilor de motilitate, gândire logică și spațială.

În procesul de pliere origami, copiii sunt formați abilități creative, este instruită memoria vizuală.

Cum de a face un sicriu în tehnica Origami va spune următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: