Echipamente militare de origami

Echipamente militare de origami

În prezent, Origami rămâne unul dintre cele mai populare tipuri de meșteșuguri din cauza ușurinței performanței și a disponibilității. Aproape toți copiii din clasele mai tinere sunt capabile să plieze nava, care pot fi folosite pe băi și avioane care zboară. Acestea sunt cele mai simple exemple de arme în stilul Origami, dar există mai complexe, care prezintă echipamente militare: Combaterea aeronavelor, rezervoarelor și navelor. Băieții le place să le tragă de la birou sau de hârtie colorată și de mână ca un cadou pentru Festivalul Apărător al Patriei sau Zilei Victoriei.

Fighter Fighter F-15

Embrama americană a luptătorilor de la punte este cunoscută încă din anii ’70 din secolul trecut, numit „Shercher”, este încă una dintre cele mai de succes versiuni ale aeronavelor de combatere manevrabile.

F-15 luptători multifuncționale reprezintă aproximativ 70% din flota militară aeriană totală a Americii, și sunt, de asemenea, considerate a fi aeronava principala luptă a armatelor Canada, Australia, Finlanda și alte țări NATO.

Expresivitate, ușurința și dinamismul aspectul luptător Shershny unul dintre cele mai moderne modele atractive pentru grafica armată și fani Origami face. Miniatura si mestesugaresc originală poate deveni un cadou excelent sau decorarea colecției personale de meserii pentru un subiect de armată.

Efectuarea origami F-15 avioane de hârtie nu este foarte dificil – este necesar doar pentru a efectua pași consecvenți:

Pregătiți-vă să lucreze cu foi colorate sau hârtie de birou+

adaugă în jumătate, ceea ce denotă mijlocul longitudinal, și apoi dezvăluie+

Bend la marginea din stânga colțul din dreapta sus al foii și dezvăluie din nou, repetați această acțiune cu partea opusă+

Apoi, foaia trebuie să fie îndoit la intersecția liniilor diagonale obținute și îndreptați+

Liniile de pliere rezultate ajuta pentru a asambla partea de sus a foii din figura „Water Bomb“+

Citește mai mult  Cub Origami

Apoi, trebuie să flip foaia de la partea din spate, iar cifra rezultată în jos îndoit, spre tine+

Unghiul din dreapta jos se dezvoltă în așa fel încât este adiacent la linia centrală pe suport de hârtie, facem aceeași operație și stângaci+

În triunghiuri îndoite rezultate, colțurile interioare trebuie să fie avansat până la partea+

Overgrowing din nou foaia, ori punctele extreme la centru, și începe colțuri închiriate pe direcția opusă+

Pornirea de hârtie, trebuie să ridice toată partea de jos a acestuia, astfel încât acesta a blocat cifra bombei+

Modelul aeronavei se pliaza in doua, iar aripile și supapei interioare sunt coborâte+

colțuri îndoite pot fi reînnoite un pic – asa ca avem un cockpit luptător+

În cele din urmă, este necesar să se stabilească toate detaliile, iar origami este gata.

nouă

Fotografii

Dacă aceasta este o opțiune cadou, puteți efectua un model de facturi, făcând aceleași manipulări în concordanță cu o bancnotă, ca o foaie de hârtie.

Cum sa faci un M1A1 Abrams rezervor?

Nu mai puțin interesant poate fi pentru incepatori procesul de pliere tancuri in tehnica Origami. Una dintre cele mai populare vehicule militare urmărite în lume este American Tank M1A1 Abrams. Caracteristici ale noului design se datorează numirea strategică a acestei tehnici în mijlocul „războiului rece“ a anilor ’70 și 1980, când a intrat în brațele multor armate europene, ca un agent de protecție de la presupusele atacuri de către unitatea socialistă.

Ultima dată a tehnicii de luptă, care intră încă în partea de sus a masinile cele mai echipate rezervor lume, a fost actualizat în 2019, când muniția electronică a fost adăugat la o armura multi-strat.

Dispunand fantezia, în special pentru copii, puteți crea o armată joc de hârtie și vopsea în culori de protecție. Munca începe pe aceeași schemă ca și în exemplul anterior. Diferența este că „bombe apă“ sunt făcute din două părți opuse ale foii de hârtie A4. Apoi, de ridicare pe fiecare parte părțile superioare ale triunghiurilor obținute, părțile laterale îndoiți în trei straturi în lungime – acestea sunt omizi viitoare. După aceea, de fiecare triunghi al bombei face rombul îndoind marginile lor la mijloc. După ce a primit două dublu romb pătrat, ar trebui să flip martor al rezervorului, cu partea din spate și îndoiți unul dintre ele. Prin plasarea piesei de prelucrat din lateral, este necesar să se conecteze capetele sale, reflectând în același timp aripile superioare ale uneia dintre ringramele pătrate din celelalte buzunare. Caterpillarii pot primi o formă oarecum ovală, iar trunchiul este realizat folosind o bandă de hârtie, înșurubată pe o bază rotundă, cum ar fi un creion. Turnul Tower poate fi umflat pentru volum și introduce trunchiul în el.

Citește mai mult  Cum pot adăuga origami în formă de cerb?

opt

Fotografii

Alte idei

Mulți copii și adulți sunt interesați să studieze și să facă propriile mâini numeroase în tehnica Origami pe tema armelor. Folosind hârtie simplă și scheme de lumină pentru muncă, orice început poate crea un întreg arsenal de rapitori rari, săbii, tipuri unice de arme din literatura istorică din diferite țări și popoare.

Una dintre cele mai simple eșantioane – chiar și pentru preșcolari – poate servi ca un asterisc care a folosit Warriors de Ninja de Est. Cu o astfel de jucărie de hârtie, nu vă puteți fi frică de siguranța copiilor în timpul jocurilor. Pentru muncă, nu vor exista foi de hârtie dens de culoare de două tone. Ele trebuie să fie tăiate în patru pătrate egale și să se pregătească aceleași fragmente modulare. Din fiecare pătrat ori o figură triunghiulară a patru straturi, și apoi toate piesele sunt colectate în mod constant, triunghiuri in jumatate de pliere și vândute împreună capetele înguste ale fiecăreia dintre ele în larg. Nu aveți nevoie de lipici sau bandă pentru conectarea părților, deoarece fiecare triunghi următor întârzie ferm capetele celei anterioare, lăsând ieșirile ascuțite ale Asteriscului.

Fanii luptelor desktop pot face copii ale echipamentelor militare cele mai expresive și interesante, unde acuratețea imaginii poate depinde doar de dorința artistului. Din foi de hârtie puteți crea orice tip de arme: Sabres, tije, automate, arme și lansatoare de grenade. Folosind scheme gata făcute de pe Internet, va fi posibilă obținerea unor asemănări semnificative ale Craft-Origami cu eșantioane reale. Modele de astfel de figuri în vrac, ca pistoale, sau tancuri, experți li se recomandă să efectueze pe baza de role de carton. Ele îndeplinesc cu succes rolul de trunchiuri, prin care puteți trage chiar, suflare gloanțe de hârtie. În același timp, hârtie pătrate, triunghiuri și diamante sunt realizate, din care, din modulele, părțile rămase ale armelor sunt făcute.

Citește mai mult  Opțiuni de Origami din hârtie pentru copii de 7-8 ani

Cowboy Jocuri joc poate fi realizată în tehnica Origami din tuburi de carton și hârtie strâmt. Două tuburi pot descrie un tip dublu-butoi de arme, și de a le conecta la o singură bandă de hârtie, pliat de două ori densitate. Banda de hârtie este pus pe partea de jos în conformitate cu cele două butoaie, apoi pictorul, prin partea de sus, cele două capete sunt jos. Astfel, trunchiurile sunt capturate de o foaie pliată merge în jos la nivelul mânerului pistolului. Mânerul poate fi apoi întărit cu detalii suplimentare pătrat pe ambele părți.

meserii Origami poate fi vopsit și acoperit cu folie, ceea ce face apariția lor mai asemănătoare cu produse din metal. Dar principala caracteristică a armelor de hârtie este că arsenalul său poate fi crescută fără restricții și costuri speciale.

Mai multe despre Echipamentul militar Origami, consultați videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: