Origami Opțiuni pentru băieți

Origami Opțiuni pentru băieți

Origami simplu va permite copiilor să se implice în procesul de creație al casei sau în modul în care atunci când acestea sunt tesut de plictiseală. În plus față de divertisment, această ocupație este utilă din punctul de vedere al educației fizice – dezvoltă foarte mult motilitatea fină. Și totuși, acesta este un moment interesant pentru a petrece timpul cu copilul.

Cum de a plia un rezervor?

Băieții iubesc armele, mașinile și tehnicile de luptă. Prin urmare, rezervorul de origami este o mare oportunitate de a-și încorpora preferințele în creativitate. Mulți dintre ei se vor ocupa cu bucurie de fabricarea unui rezervor, chiar dacă nu sunt interesați să facă alte figuri. Tehnica este destul de simplu și potrivite pentru incepatori. Pentru a face o mașină de luptă cu propriile mâini, veți avea nevoie de o foaie de hârtie de birou format A4 standard, de orice culoare.

Acesta poate fi folosit chiar si alb, dar tonuri de verde sunt cât mai aproape posibil de colorat militare – băiatul o astfel de alegere, probabil, va place.

Pas cu pas de adiție este prezentată în diagramă, este încă Citește mai mult și în mod clar în videoclip.

Citește mai mult  Cum se adaugă origami sub forma unei ciori?
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: