Origami origami de la hârtie albă

Origami origami de la hârtie albă

Dacă există mai multe coli de hârtie albă la îndemână, atunci puteți face meșteșuguri în stilul Origami. Articolul spune despre ce se obțin cifre din foaia de album de obicei. Există opțiuni care chiar și copiii se vor face față cu. Și există unele cifre mai complexe pentru copii de vârstă școlară.

Idei pentru cele mai mici

În grupul de tineri și de mijloc de grădiniță, va poate oferi baieti pentru a face figuri simple de animale de la A4 de hârtie albă. Todders va putea face față cu ușurință cu astfel de meserii. Real va fi subiect de animale domestice sau sălbatice.

 • Câine. Aveti nevoie de pătrat alb. Acesta este pliat în jumătate peste. Apoi, va trebui să se plieze din nou în jumătate și Deploy. După aceea, aveți nevoie pentru a face urechi un câine. Triunghiul este plasat în jos. Unghiurile laterale îndoiți în formă de urechi agățat. În colțul de jos este ușor ridicat și îndoiți în sus. Flomasters trebuie să atragă ochi, nas de câine. Puteți desena și pete.

 • Porumbel. Indoaie pătrat de hârtie albă în jumătate. Puneți-l pe masă, cu un sfat pentru mine. Fiecare dintre colțurile ascuțite situate în partea de jos, pentru a primi în sus spre exterior. Acestea ar trebui să fie puțin mai mare decât linia de pliere triunghi. După aceea, este necesar să se plieze viitorul porumbel în jumătate și rotiți-l în unghi drept sensul acelor de ceasornic. Agățat aripi, de asemenea, cot la etaj. Bird trebuie să atragă ochi.

Puteți face în continuare Origami acasă drăguț. Alb pătrat ori la jumătatea distanței de-a lungul și de peste. Extinde. Două unghi superior pliat spre centru. Aceasta este acoperișul casei. Creioane sau markere desena o fereastră, ușă, colorat acoperiș.

Artizanat pentru începători

Pentru copii cu vârsta de 8-9 ani, figurine sunt potrivite. Școlarii poate face un crawl în conformitate cu schema și decora o carte poștală pentru mama.

 • Bunny. Asigurați-vă un iepure de câmp este destul de simplu. Alb pătrat nevoie să se aplece în jumătate. Indoaie încă 1 dată și Deploy. Baza triunghiului de îndoire un pic mai sus. Întoarceți cealaltă parte pentru a le face și urechile de bate triunghiuri pe laturile. Urechile încheie. Marginile de sus și de jos pentru a obține un pic pentru a obține un bot. Trageți ochii, nasul, gura.

 • Floare. Este necesar să se taie goluri pentru petale – 5-6 identice în dimensiunea pătratelor albe. Pătrate pliază în jumătate. Face un ascuțit. Colțurile laterale se îndoaie spre centru. După aceea, fiecare dintre ei se fete în partea laterală în jumătate. Apoi, Wobbies Best trebuie să fie implementate astfel încât linia laterală să fie în centru. Colțurile ascuțite lipite în jurul marginilor. Triunghiurile rezultate trebuie să fie pliate în jumătate de-a lungul liniei de fragment. Figura rezultată este prăbușirea ca un con. Margini fixează banda sau lipici.

  Adolescenții cu vârsta de 12-13 ani pot fi oferite pentru a face flori de hârtie. Mai jos este o schemă de producție de trandafiri treptată.

  1. Tăiat pătrat din foaia A4. Îndoiți în jumătate de-a lungul și peste. Apoi faceți culori în diagonală. Rom.
  2. Partea inferioară stângă se extinde. După aceea romburi clapa. A doua jumătate a piesei de prelucrat se desfășoară în sus. Se pare că se dovedește o figurină sub forma literei „G”.
  3. De sus la coborâre, rotiți marginile. Petalele trebuie să se înfășoare cu atenție reciproc.
  4. Când floarea va fi gata, Marginile sale cu o scobitoare poate fi răsucit un pic. Va da asemănări la trandafir cu floarea naturală.

  Cum să faci cifre complexe?

  Cei care au însușit deja lampa de fabricarea de figuri de hârtie, puteți trece la fabricarea de meserii frumoase complexe. Una dintre acestea va deveni o lebădă, făcută în tehnica modulară de origami. Luați în considerare pas-cu-pas producător.

  • Pentru a face o pasăre în vrac cu mâinile tale, trebuie să taie 16 goluri dreptunghiulare. Dimensiunea fiecăruia dintre ele trebuie să fie de 7,4 cm lungime și 5,3 cm în lățime. Apoi, lucrăm cu fiecare modul. Piesa de prelucrat trebuie să fie îndoită în jumătate. Pliate din nou în jumătate și pauză. Sa dovedit linia gulerului. După aceea, părțile trebuie să fie pliate la mijloc. Marginile benzii proeminente din mai jos ar trebui să se îndoaie la etaj. După aceea, trebuie să conectați marginile triunghiului obținut unul cu celălalt. Se oprește modulul. Pentru fabricarea unui lebădă mare necesită 459 de semne.

  • Colțul primelor două module se introduce în centrul celui de-al treilea. Introduceți următoarea pereche de module în centrul precedent. Apoi alte 2 module. Trebuie să facă 3 rânduri. Apoi, blancurile sunt legate de același principiu. Se pare un cerc de 30 de module.

  • După aceea, trebuie să întoarceți cu atenție designul. Acum margini se îndoaie. Se dovedește un produs sub forma unei coroane.

  • Adăugați 6 rând de module. După aceea trebuie să faci aripi. Pe 7 rânduri 12 triunghiuri modulare sunt atașate. Pe 8 rânduri trebuie să săriți 2 module. Acest loc pentru gât. În construcția a 9 rânduri Aripile lui Swan trebuie să fie reduse cu 1 triunghi. Aripi, reducând fiecare rând la 1 modul. La sfârșitul aripii ar trebui să fie 1 modul. Porniți coada. La fiecare rând, numărul de module scade, de asemenea.

  • În continuare trebuie să faceți un cap de 20 de bucăți. Unul dintre modulele de pe cap de care aveți nevoie pentru a picta maro sau roșu. Acesta este ciocul viitor. Colțurile trebuie să fie lipite. Pentru fabricarea modulelor gâtului de păsări trebuie poziționate vertical, introducerea colțurilor unuia la alta. Următorul act în același mod. După aceea, trebuie doar să atașați gâtul.

  Mai multe despre crearea origami din hârtie albă Vezi în videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: