Origami sub formă de daffodies

Origami sub formă de daffodies

Pentru a plia meșteșugurile în tehnica Origami este ușor, chiar și un copil poate face față cu această sarcină. Acesta nu va ajuta doar sa se dezvolte o fantezie, dar, de asemenea, contribuie la studiul motoarelor de mică adâncime.

Pentru a crea astfel de cifre trebuie doar să acționeze în conformitate cu instrucțiunile. În acest articol vă vom spune cum să facă în tehnica Narcissus Origami cu propriile lor mâini.

Schema Folding Ramississal de hârtie

Acest atelier va fi o sarcină ușoară pentru copii preșcolari. Pentru a crea o ambarcațiune, trebuie doar să fie ghidat de instrucțiuni pas cu pas și stocul de materialele necesare, și anume foarfece, hârtie colorată, creion simplu, strâmbă și lipici.

 • În primul rând aveți nevoie pentru a trage o bucată de hârtie pe 6 pătrate identice, astfel, că partidele lor au fost de 6 centimetri – Poti sa o faci cu un creion și linie. În continuare, toate aceste pătrate trebuie să fie tăiate, exact va fi format petale de flori.
 • Acum trebuie să ia una dintre pătrate și împăturiți-o în jumătate, mângâind cu atenție linia de pliere. Se pare un triunghi equifiable, colțurile laterale pentru care ar trebui să fie beatened pe partea drop-down, care este, la început. După aceea, colțurile răcite trebuie să fie aplatizate așa cum se arată în fotografie. Vîrfurile triunghiuri aplatizate trebuie să interior îndoit. Se pare triunghiuri mici, care au nevoie, de asemenea, să se aplece în jumătate. O petală este gata!
 • Urmând aceleași instrucțiuni, va trebui să facă șase petale. Apoi, formând mijlocul de hârtie colorată, acestea trebuie să fie atașat la un schelet, care în prealabil ar trebui să fie învelite cu fire verzi sau hârtie ingrosata verde. Floare gata!

În acest fel, puteți forma un întreg buchet cu propriile mâini și să-l prezentați ca un cadou frumos pentru orice vacanță.

Cum sa faci o floare modulare?

Modulare narcissis origami va fi mai complicat.

 • Pentru o floare Narcissa va trebui să facă 16 module triunghiulare, care se îndoaie de la dungi dreptunghiulare de hârtie colorată de 6 până la 4 centimetri. Mișcarea de lucru este destul de simplă: dreptunghiul trebuie să fie pliat în jumătate și încă o dată la jumătate, accelerați cu atenție faldurile faldurilor. Pe lângă marginile dreptunghiului trebuie să fie pliat la centru. Acum piesa de prelucrat se întoarce și se îndoaie partea inferioară a lui. După aceea, ne plia colțurile, trecându-le printr-un triunghi mare, apoi se cântăresc colțurile și fundul. Acum pliam colțurile din nou, după cum se arată în imagine, ridicăm partea inferioară în sus și pliați piesa de prelucrat în jumătate. Un modul este gata!
 • Efectuarea numărului necesar de astfel de părți, puteți începe La asamblarea florii. Mai întâi trebuie să luați trei detalii și să le copp unul cu celălalt, deoarece este afișat în imagine. De asemenea, trebuie să mergeți cu restul modulelor: În conformitate cu rezultatul ar trebui să aveți un bud de flori constând din 2 rânduri de 8 module în fiecare.
 • Acum trebuie să formați un mijloc floral. Luați pentru această bandă de hârtie colorată și tăiați-o, făcându-l ca o margine, fără ao tăia cu hârtia până la capăt. Apoi, acest articol răsucite în tub și capătul său este fixat cu adeziv. Rețineți că mijlocul ar trebui să fie volumetric și, prin urmare, nu se străduiesc să-l tragă din greu. Introduceți elementul în muguri din module și asigurați-l pe un schelet sau un tub pre-pregătit, bine înfășurat cu liner PVA sau pistol adeziv. Delica este gata!
Citește mai mult  Anime în origami

Alte idei frumoase

Există și alte opțiuni pentru crearea unei flori narcisa în origami. Aceasta floare este facut din aceleași materiale ca și restul, dar nu este un dreptunghi standard sau un pătrat, dar un hexagon.

Lucrul pe o astfel de ambarcațiune este destul de simplu.

 • Mai întâi trebuie să rotiți dreptunghiul în diagonală, să implementați și să vă pliați din nou, Dar în direcția opusă și de mai multe ori, după cum se arată în figură, linia punctată este necesară pentru a schița faldurile. După aceea, pliam piesa de prelucrat, astfel încât punctele albastre să fie în partea superioară, iar roșu – în interior. Acum pliam ambele părți ale figurii la linia centrală prezentată, re-informând pliurile, întoarceți-vă înapoi și pliați aceste petreceri pe pliurile din interior.
 • Apoi rotiți stratul superior al părții drepte spre partea stângă și pliați-o înăuntru. Acum trebuie să transformați cele două straturi din partea stângă spre dreapta și să le adăugați în interior, după cum se arată în imagine. Întoarceți stratul superior de sus pe partea dreaptă și pliați-l în interior, după care se desfășoară straturile dreapta la stânga.
 • Apoi, pliam stratul din partea dreaptă spre interior și rotiți-o în partea stângă, După ce am pus stratul final al părții drepte.
 • Acum vom face falduri așa cum se arată linia punctată din figură, piesa de prelucrat de cotitură. W Trebuie să rămâneți un strat care va trebui să se întoarcă și să repete aceleași acțiuni ca și în stadiul anterior. Întoarceți piesa de prelucrat pe cealaltă parte și înfășurați colțul așa cum este afișat în imagine, după care vă extindeți cu atenție centrul modelului, puneți pliul de rotunjire cu liniile de pliere intenționate și faceți fețele florii.
 • Puneți piesa de prelucrat în lateral și deschideți cu atenție cele două petale de-a lungul shooters care sunt descrise în imagine. Act cu atenție, nu rupe hârtia. Faceți același lucru cu petalele rămase.
 • Pe lângă plia piesa așa cum se arată în figură, pentru a forma un alt pliu – Trebuie să fie făcut cu toate petalele. Extindeți piesa de prelucrat pentru a le face față și începe colțurile petale la centru.
 • Întoarceți-vă la martor spate și Curle petalele. După ce ai nevoie pentru a stoarce mugur așa cum se arată în figură, în direcția indicată de săgeată împotriva ceas.

Pentru floare în aer liber să fie convexe, inserați un creion sau non-declanșare din partea din spate a acestuia.

Cum de a face Narciselor din hârtie colorată obișnuită, uita-te în următorul videoclip.

Citește mai mult  Cum pot face origami sub forma unui cal?
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: