Origami sub forma unei căni

Origami sub forma unei căni

În conformitate cu tehnica japoneză Origami, puteți face practic orice cifre. Crafts sunt foarte original, în formă de articole de uz casnic simplu, de exemplu, cani. Există o mulțime de scheme de modelare astfel de desene. În acest articol vom afla cum să facă origami în formă de cană.

Cum sa faci o ceașcă simplu?

figurine origami creative în formă de cupe se poate face, sprijinindu-se pe o varietate de scheme. Există atât foarte complexe și extrem de simplu, adaptat pentru copiii prescolari.

Inainte de a ajunge una dintre instrucțiunile complicate, este recomandabil să se stăpânească claselor de master de lumină.

Pentru a asambla independent o ceașcă simplu frumos, ar trebui să pregătească o foaie de hârtie de formă pătrată. Se recomandă să utilizați hârtie de înaltă calitate, cu grosime suficientă.

 1. bucată de hârtie ales în prima etapă va trebui să se aplece de două ori. În același timp, unghiul de la partea de jos este pliată în colțul de sus spre.
 2. După aceea, va trebui să se aplece marginea triunghiului superior situat pe partea stângă către muchia inferioară. În continuare, piesa de prelucrat trebuie să fie straighted. Este necesar să se realizeze o linie îndoită pronunțat pe suport de hârtie.
 3. În etapa următoare, în colțul din stânga al triunghiului va fi capabil să se aplece spre capătul liniei de îndoire de pe partea dreaptă.
 4. Acum colțul, care este drept, îndoiți la colțul spre stânga.
 5. Următorul pas va necesita îndoire în partea de sus a lingoului.
 6. goale de hârtie va trebui să flip peste cealaltă parte.
 7. Top jumătate a piesei de prelucrat a scăzut din nou.
 8. Acum inversare produs de hârtie.
 9. În etapa finală, ar trebui să fie dezvăluit cu atenție pentru a dezvălui buzunarele formate de proiectare.
Citește mai mult  Idei Origami din hartie pentru copii 8-9 ani

zece

Fotografii

  Aceasta este o schemă foarte simplu, care este ideal pentru origamists începători și copii mici. Pentru fabricarea unui astfel de cana de hârtie, este necesar un minim de timp liber. Cartea de culoare pătrat poate fi ales pe oricine, în funcție de dorințele comandantului.

  Cane cerc din module

  Tehnologia origami modular este mult mai complexă. Pentru a simula astfel de meserii, este nevoie de mult mai mult timp liber. Principiul tehnicii este de a pre-fabricarea de piese individuale – module, care sunt apoi asamblate într-un singur model de hârtie dintr-o anumită formă.

  Cane figurină poate fi făcut posibil, în conformitate cu tehnica de modulare. În acest scop, este în primul rând necesar să se pregătească numărul necesar de componente modulare ale viitoarelor meserii:

  • 271 Modul alb+
  • 71 gol portocaliu triunghiular.

  De asemenea, comandantul ar trebui să fie pregătite în avans pentru a pregăti clei de înaltă calitate, prin care se va fixa figurinei cani de hârtie.

  Luați în considerare pas cu pas, de la componentele specificate, este necesar să se colecteze în mod corespunzător o figură modulară ca un cerc original,.

  1. Va fi necesar să se colecteze 3 componente principale ale cercurilor: castron, farfurie, mâner. Toate aceste elemente vor trebui în cele din urmă să fie conectate prin compoziția adezivă.
  2. Începeți cu o cana. Este necesar să se efectueze baza tipului standard folosind 21 modulul alb.
  3. Este necesar să se adune câteva rânduri de 21 Modul de zăpadă. După aceea, cercurile în formă ar trebui să fie închise.
  4. Din al treilea rând, instalați componente modulare de portocaliu. Va fi necesar să alterneze 1 piese de hârtie portocalie și 6.
  5. În al patrulea rând, va fi necesar să se fixeze alternativ 2 portocalii și 5 billete triunghiulare albe.
  6. Trebuie să continue asamblarea canalelor modulare viitoare. În fiecare dintre rândurile din întreaga ansamblu, ar trebui să fie setat pe un element modular de 21.
  7. În cel de-al 5-lea model de coroană se va schimba. Trebuie să instalați 1 portocaliu, 1 alb, 1 portocaliu și mai mult 1 modul de zăpadă-alb.
  8. În cea de-a șasea pană, comandantul va trebui să fie fix 1 portocaliu, 3 alb, altul 1 portocaliu și 3 componente triunghiulare albe.
  9. Pentru asamblarea celui de-al 7-lea rând, este necesar să se utilizeze 1 componente de portocale, 2 alb, 1 portocaliu și 3 mai multe componente albe.
  10. Făcând al 8-lea rând de desene, maestrul va trebui să alterneze 1 portocaliu și 1 părți modulare albe și apoi din nou portocaliu și 4 alb.
  11. Deci, treptat, asamblarea canei originale se va apropia de finală. La montajul rând al 9-lea, va fi necesar să se utilizeze o pereche de portocală și 5 eboșe triunghiulare albe.
  12. Colectarea a 10-coroana a produsului, se introduce o parte modulară portocalie prin 6 snow-white. În ultimul rând trebuie să instalați 21 modul alb.
  13. Acum puteți face butonul cănii. Pentru a face acest lucru, este necesar să se colecteze un lanț de 12 elemente triunghiulare. În același timp, două culori ar trebui să fie alternativ – puteți începe absolut de la oricare dintre ele.
  14. detaliu a format trebuie atașată la suprafața laterală a cupei. Pre-mâner nevoie să arcuită.
  15. În etapa finală, acestea colectează o farfurioară. Aceasta se face extrem de simplu. Pentru a face acest lucru, nu aveți nevoie pentru a modela fundația – este necesar doar pentru a insera toate elementele modulare într-o singură direcție. În același timp, latura lungă ar trebui să fie plasate în buzunare.
  16. Farfuriei trebuie să fie alcătuit din 4 rânduri. Trei dintre acestea trebuie să fie de culoare albă, iar finala – portocaliu.
  17. Formată Fotbal ar trebui să atașeze la partea de jos a unui pahar din hârtie. Pe aceasta, ambarcațiunea original și frumos va fi gata!
  Citește mai mult  Cum se face hârtie de origami care se mișcă?

  unsprezece

  Fotografii

  O afacere similară poate servi ca un decor interior creativ sau un cadou neobișnuit pentru un iubit-o, de exemplu: pentru tata, mama, bunici.

  Design-ul modular frumos sub forma de o cana de ceai cu o farfurie va fi cu siguranta placut surprins de orice persoană.

  Alte idei interesante

  Multe origamists bucura de alte clase de master interesante pe modelarea figuri sub forma unei căni. De exemplu, hârtie origami cupe se disting printr-o vedere foarte drăguț, concepute pentru a decora sau invitații de felicitare. Un astfel de exercițiu ar trebui să aibă o structură bidimensională și un aspect festiv.

  Vom face cunoștință cu instrucțiunile pas-cu-pas de modelare, cu propriile mâini de o astfel de figurina original și frumos.

  1. În primul rând, comandantul ar trebui să ridice o frunză de hârtie adecvată de formă pătrată. Dimensiuni optime – 15×15 cm. Start de lucru rezultă din partea greșită. Piața trebuie pliați în conformitate cu axa verticală.
  2. Acum, piesa de prelucrat trebuie să fie dezvăluit.
  3. Marginile care se află pe părțile laterale dreapta și stânga va trebui să fie ajustate spre partea centrală.
  4. Ca urmare a acțiunilor de mai sus, forma de bază a „Doors“ ar trebui să fie eliberat.
  5. Acum colțurile de mai jos se odihnesc la mijloc.
  6. Se formează un detaliu triunghiular.
  7. Partea de jos a piesei este zdrobitoare „munte“, concentrându-se pe linia punctată.
  8. colțuri de fund reinfeit și întoarceți produsul.
  9. În partea de jos va fi vizibil Rhombick. Ar trebui să fie dezvăluit din interior.
  10. Marginile se desfășoară pe laturile și aplatiza. donyshko format.
  11. ceașcă de hârtie poate fi lăsat în această formă, se lipi la baza, iar apoi termina sau încercarea de mânerul.

  Așa că tipul de ambarcațiuni este mai spectaculos, este în valoare de a recurge la decoratiuni appliqu.

  Există încă cani foarte neobișnuite și drăguț KAWAI. Despre cum să le facă cu propriile mâini, uite în următorul videoclip.

  Citește mai mult  Opțiuni pentru plierea origami sub forma unei geante
  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: