Plierea origami în formă de păpuși de hârtie

Plierea origami în formă de păpuși de hârtie

păpuși origami japoneze pot fi atât de foarte simplu, accesibil copiilor în algoritmul producătorilor acestora, precum și de complex și elegant. Ar trebui să fie început cu unul simplu, deoarece cu „pista“ pentru a masca origami este aproape imposibil.

opțiune simplă pentru copii

Totul este ușor, dar în același timp, procesul nu este cel mai rapid. Doll fată include trei părți: corp, cap și picioare. Și fiecare parte să-l ori separat.

Care vor fi necesare pentru munca:

 • Galben cu o singură față de hârtie colorată (pentru Head)+
 • hârtie roșie față de un (corp și rochii)+
 • Roz / bej hârtie cu o singură față (pentru picioare)+
 • Ochii adezive (mai bună în mișcare)+
 • Feltolsters, lipici.

Da, origami este arta de îndoire de hârtie, foarfece și lipici, de obicei, nu participă la procesul de. Dar pentru munca copiilor este permis. Având în vedere faptul că aceasta va simplifica procesul de.

Origami-păpușă a făcut treptat, după cum urmează.

 • Nevoia de a face 3 de hârtie pătrat tăiat. Pentru centimetru pătrat cap pentru 2-3 ar trebui să fie mai puțin. pătrat galben trebuie să fie pliat de două ori colț în colț, apoi încă de două ori. Liniile transversale vor fi vizibile (cu toate acestea, o transversal va veni, de asemenea în jos).

 • Trebuie să vă întoarceți hârtia la colțul în sus și fața albă pentru a le și apoi rupe colțul în centrul pătrat.

 • Hârtia este de două ori în gulerul a format un triunghi.

 • Pe de o distanta de vârfurile de sus îndoiți în jos colțuri: dreapta și la stânga. Ei se aplece simetrice.

 • Ai nevoie de un cap pentru a rotunji, îndoire colțuri spate pe părțile laterale, colțul lumina de jos a feței prea. ochii Glit și zâmbet. Șef făcut.

 • Corp Cut pentru 2-3 cm Mai multe Cap. Puteți utiliza hârtie bilaterală. nu va trebui să fie selectate: rochia va fi într-o singură nuanță. Hârtia trebuie să fie împăturit în jumătate pentru a ieși triunghiul. Fig este formată.

 • Lucrarea se transformă în colțul în sus, astfel încât pliul era perpendicular, era de sus în jos. Doi pereți laterali ale formelor din partea inferioară trebuie să fie în interiorul îndoit, și apoi aliniați pe guler.

 • colțul de sus prea îndoiți. Partea de jos este trimis în sus, presat. Colțul devine gât.

 • Pe partea dreaptă a unghiului, partea dreapta este îndoit. apoi a plecat. Aici și rochia este gata.

 • hârtie cu o singură față pentru picioare ar trebui să fie pliat de două ori, dar partea în lateral. Va fi dreptunghi, în interiorul alb. Ar trebui să fie dezvăluit, să facă o mică ori în partea de jos, definind un pantof pantof păpușă.

 • Intoarceti hârtie, rupe părțile dreapta și stânga, aliniind colapsul principal.

 • Rămâne doar pentru a lipi bucăți de păpușă unul de altul.

Doll este gata, puteți juca sau decora-l, de exemplu, o carte poștală.

Cum sa faci o păpușă japoneză?

Foarte interesant opțiune – „semne de carte Girls” (Shoryi-Ning). Papusa pare frumos, și mai mult multifuncțional. În mod tradițional, aceste păpuși nu au fețe. Fata de obicei semn de carte este creat din mai multe straturi de hârtie având culori diferite și desen, care imită tinuta papusa.

  Luați în considerare o clasă de master privind proiectarea treptată a Schiori Ning.

  1. Acesta va fi mai ușor pentru a descărca schema de model de pe Internet. Munca nu va fi atât de voluminos și de a crea o păpușă se va transforma rapid. Dacă este așa, atunci capul lui Pupa ar trebui să fie tăiate, băț pentru carton (astfel încât un design de hârtie va câștiga putere suplimentară).
  2. Dens element trebuie să stabilească între două elemente ale modelului, care devin o față și populație păpuși.
  3. Dacă doriți să combinați origami cu un alt tip de creativitate, Nu puteți imprima o păpușă, dar pentru a face pe deplin te. De exemplu, firele Iris vor fi folosite pentru păr.
  4. Guler cu propriile mâini pot fi făcute dintr-o lungă și lucrări pliate de hârtie dungi. Ea este în mijlocul gâtului, îndepărtat înainte, plierea va traversa. Puteți alinia capetele.
  5. Piața pentru kimono Pe de o parte, împrejmuită pe jumătate astimeter. Apoi, este situată în interiorul lui, capul de păpuși este așezat deasupra. Colțul de sus al chimonoul este pliat astfel încât V-gât. A doua parte se apleacă de asemenea. Guler trebuie să efectueze de la decupaj. Detalii sunt lipite. Marginile rămase trebuie să fie activată.
  6. Cifra este rănit de centura. Este necesar să se taie două semicercuri, îndoiți în jumătate: acesta va fi kimono mâneci. Acestea sunt lipite în spatele.

  Opțiunea se dovedește de lux!

  Alte idei

  Cele mai celebre personaje de hârtie de păpuși din Japonia – este, probabil, un articol de îmbrăcăminte și un membower. Obaja este papusa bărbaților, Messina – lui Femei.

  Apropo, păpuși de hârtie de acest tip sunt utilizate nu numai sub formă de exclusiv decorații. De asemenea, ele servesc, de exemplu, doage sushi.

  Iată câteva sfaturi în fabricarea de păpuși japoneze.

  • Foarte interesant, sunt obținute modele combinate: De exemplu, baza va fi o baghetă de lemn din smântână sub gheață, pe care se va lipi capul păpușii cu coafura (acesta poate fi realizat din hârtie catifea neagră). Dar Kimono păpuși și va fi principalul origami-element meserii, și este foarte convenabil de a face din servetele mari frumoase. Papusa poate fi o suspensie de mare.

  • Puteți folosi pentru a crea figuri din cele mai diferite de hârtie: ambarcațiuni, fixare, cadou, chiar și hârtie de bomboane. Deci, tinuta de papusa va fi mai festiv, solemn, iar lucrarea în sine va deveni mai atractiv.

  De asemenea, o opțiune bună va fi imprimat un hârtie colorată, astăzi este vândut în mod activ, iar soiul este impresionant. De obicei, o parte dintre ei un foton, altele – cu un model. Se închide complet nevoia de Origami-păpuși.

  Cum să se plieze origami în formă de păpuși de hârtie, uita-te în clipul video de etanșare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: