Cum să faci un dovleac într-o tehnică de papier-mache?

Cum să faci un dovleac într-o tehnică de papier-mache?

Simbolul principal al Halloween – „Lampa Jack”. El a fost făcut din Turnip, dar dovleacul a fost considerat un produs mai ieftin, atât de treptat, a împins outpring și a devenit spațioasă pentru lumânare. Se credea că o față teribilă sculptată în dovleac și pus pe pervazul ferestrei distinge de casa spiritelor rele. Dovleacul a primit asociații puternice cu vacanța, este atributul său principal și mulți nu vă deranjează să facă un dovleac atât de decorativ, astfel încât acesta să servească mai mult de un an. De la Papier Masha, de exemplu.

Ce trebuie folosit ca bază?

Baza este o formă care este ulterior plasată pe hârtie și este adusă la starea de asemănare maximă cu dovleacul. Opțiunea cea mai evidentă pare să folosească un balon. Și astfel încât dovleacul sa dovedit în mod natural nervos, mingea este strâns legată, imitând sectoare.

Când totul se face, mingea poate doar să străpungă acul – el suflă, iar resturile lui chiar cu frânghia pot fi îndepărtate prin gaură. Toate celelalte opțiuni cu urma elementului rotund sunt mai problematice, deoarece va fi mai greu de îndepărtat baza. Mingea este cea mai ieftină și cea mai simplă opțiune. Da, iar dimensiunea dovleacului poate fi ajustată.

Ce instrumente sunt necesare?

În plus față de minge, va fi necesar să lucrăm la dovleac:

 • ziare sau hârtie de pictură+
 • PVA Glue+
 • Vopsea acrilică+
 • Shpagat-coarda+
 • Perie+
 • şurub+
 • cuțit acut+
 • creion.

Poate, pentru decorarea autorului, munca va necesita altceva, dar de obicei este de ajuns. Dacă dovleacul este cu un model, nu va fi necesară o vopsea acrilică portocalie, dar și alte culori.

Poate că înclinația de dovleac cineva va dori să facă texturate, iar apoi va avea nevoie de hârtie verde sau maro de catifea. Se întâmplă, utilizați pastel pentru a face dovleac mai pitoresc, natural. Cineva acoperă lacul ei (pentru păr), puteți cu sclipici, dacă doriți ca un dovleac să arate mai elegant.

Instrucțiuni pas cu pas

Ai nevoie pentru a începe cu inflația de minge, care este apoi legat strâns. Mingea este umflat la mărimea potrivită, atunci sfoara este legat, astfel încât nava viitorul este împărțit în sectoare, și părea organic. În acest stadiu al baza fundației completat.

Cum sa faci un dovleac într-o tehnica papier mache.

 1. Primul strat de adeziv nu este străfulgerat – Acesta este un moment obligatoriu, pentru că altfel obține mingea va fi o problemă. Baza, cum ar fi bucăți de hârtie, sunt pur și simplu udate cu apă, astfel încât să nu cad de pe suprafața mingea. Astfel, primul strat nu este acoperit, ci doar se lipeste de baza. Acesta acoperă complet, fără goluri.
 2. Al doilea strat este aplicat Clauster. O bucată de minge treptat, fragment pentru un fragment, este gătită de clei. Aceasta este susținută cu bucăți de hârtie. locuri Neoclete nu ar trebui să fie. Nu aveți nevoie pentru a acoperi imediat întregul mingea cu lipici, așa cum se usuca până ajunge la locul de dimensionare. Mirosit – lipit, și astfel toată suprafața.
 3. Hârtia este mai bună împărțită imediat cu 2-3. Acestea ar trebui să difere în culori sau grosime. Acest lucru nu este făcut să piardă scorul straturilor. Va fi vizibil, indiferent dacă un strat este prelungit complet, următorul a început. Deci, un strat poate fi un ziar, altul – un notebook pur într-o celulă, al treilea – notebook-ul utilizat, cu inscripții și t. D.
 4. Numărul minim de straturi – 5. Dar lucrul greu pe care vreau să-l fac un dovleac, cu atât ar trebui să fie mai multe straturi. Dacă dovleacul este necesar mare, straturile sunt mai bune pentru a face mai mult.

Aceasta este cea mai importantă etapă de fabricație. Fundația trebuie încă să picteze și să decoreze, dar nu se face imediat. În primul rând, trebuie să se usuce cu atenție dovleac. Prin urmare, cei care sunt în căutarea pentru clasele de master într-o tehnica papier-mache pentru câteva zile înainte de vacanță, puțin succes. Marele dovleac și se usucă de la o săptămână și trebuie luată în considerare.

Următoarea etapă este deosebit de responsabil – tăierea teribil (sau amuzant – cui ca) se confruntă.

 • În primul rând, pe dovleac, fata trebuie să fie trase, mai precis, schiță pe baza unui creion: Ochi, orificiu pentru nas și ranjitoare ascuțite, dinți periculoase. Ea nu funcționează întotdeauna prima dată, dar trebuie să câștige răbdare. Se taie tot cuțitul ascuțit. Dacă va exista o lumânare în interiorul dovleac, este în valoare de ea pentru a face o gaură sub lumânare. Pentru a nu suferi cu ea pentru a lipi prin gura și aprinderea ulterioară (și este extrem de dificil), este mai bine să se limiteze baza în gaura.

 • Există o formă, fața este tăiat, dar dovleac nu este încă deloc ca el. Toate pentru că nu este colorat. Este timpul pentru a lua vopsea. În interiorul dovleac ar trebui să fie negru. Nu este foarte ușor de a face o sablare interior, dar fă-o într-adevăr. Ar trebui să ia o perie largă, astfel încât pictura a trecut mai repede. Cineva reușește să-l facă un balon. Puteți utiliza, de asemenea, un burete spumă pe un creion care plânge zone mari în interior, care este, procesul merge mai repede.

 • dovleac În afara Orange. Guașă sau vopsea acrilică, da în câteva straturi, de a face cu ea. Nu este nevoie să se grăbească, dovleac trebuie să fie zgâriat uniform.

 • Coada este fabricat din hârtie sau de nuci, de exemplu, care este lipit pe lipici fierbinte în locul potrivit. Nut este, de asemenea, acoperit cu hârtie, astfel încât forma inițială nu este recunoscut. Cineva face înclinarea tesatura, din hârtie de catifea. Într-un caz, va trebui să-l vopsea, iar în cazul utilizării de hârtie catifea sau simțit – nu.

Nu exista efectul de orbire pe dovleac, trăgând, Sterling, depinde de decizia autorului.

Cum să decoreze?

Decorare depinde de scopul de dovleac. În cazul în care este în picioare pe pervazul ferestrei, puteți decora cu o pălărie vrăjitoare – va fi amuzant și atmosferice. Pierde o lumânare în interior – de la sine. Dacă nu doriți să contactați ceva inflamabil (de exemplu, există riscul ca copiii mici să vină să verifice în interior), este posibil să se limiteze ghirlanda de Anul Nou pe baterii, grosier în interiorul dovleacului. Și puteți folosi unul sau mai multe licurici de pescuit deloc.

De asemenea, pe un dovleac, puteți desena modele tematice – Spider Web, de exemplu. Se face prin vopsea acrilică neagră și o perie subțire. Puteți acoperi dovleacul cu un lac transparent, astfel încât exercițiul să devină lucios. Se pare foarte frumos pentru un set de diverse dovleci – puteți spune o familie de trei bucăți. Expuse pe pervaz, ei vor ridica starea de spirit și maeștrii și trecătorii.

Clasa master de dovleac Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: