jucării Crăciun-tree-mache

jucării Crăciun-tree-mache

Cu debutul lunii decembrie în fiecare familie există o întrebare despre decorarea copacului de Crăciun și cumpărarea de jucării noi de copac de Crăciun. În grădinițe și școala elementară în lecțiile de muncă, băieții cu crawlere meșteșuguri interesante, care pot fi decorate cu o casă pentru Anul Nou. Clasele de masterat în fabricarea cifrelor Papier-Mache au primit recent o mare popularitate. În articol, vă vom spune cum să faceți decorațiuni de pom de Crăciun cu propriile mâini folosind această tehnică.

Ceea ce face baza?

Baza oricăror meserii de la hârtia Papier-Mache devine vopsită într-o soluție adezivă specială. Există două tipuri de fundații care pot fi utilizate în timpul clasei de masterat. Prima opțiune este mai simplă și rapidă. Veți avea nevoie de două boluri, hârtie și șervețele colorate. Hârtia tăiată în bucăți mici și trimite în boluri, turnați apă în ele și lăsați-o minute la 15 ani, astfel încât conținutul să fie perfect spațiere. Pe lângă o bază de hârtie, se adaugă PVA lipici și aluatul este amestecat. Compoziția de-a gata puteți acoperi orice formă.

Pentru fabricarea de Alee în al doilea modul în care aveți nevoie de un pahar cu apa si o lingura de faina cernuta. Se amestecă totul într-o cratiță mică și pus pe foc de mijloc, în mod constant, agitând până devine o masă pic mai gros. În această soluție va fi tras în afară de hârtie.

Amintiți-vă că Clayster va deteriora rapid, de aceea este recomandat să-l păstrează în frigider, în intervalele dintre lucrările.

Ce instrumente vor avea nevoie?

Pentru a crea Crăciun-pereche-mache, este necesară o listă destul de lungă de articole, dar toate sunt cât mai simplu posibil și sunt acasă în orice familie.

 • Orice hârtie. Acesta poate fi o foaie de peisaj, ziare, servetele.
 • PVA Glue.
 • Ciucure pentru lipici.
 • Meltenka sau masă de topire.
 • Ulei de floarea soarelui.
 • Foarfece.
 • Cuțit de papetărie.
Citește mai mult  Totul despre Cleaster pentru Papier Masha

Și, de asemenea, du-te la detaliile pentru decoratiuni pe alegerea ta:

 • lac+
 • tresă+
 • Vopsele+
 • Tassel pentru vopsele+
 • Sequins+
 • Sequins+
 • Pietrele.

Puteți decora produsul finit și orice alți tehnicieni. Totul depinde de imaginația și abilitățile voastre.

Proces de fabricație

Luați în considerare câteva clase de masterat pentru fabricarea jucăriilor de pomi de Craciun din Hartie-Mach face tu singur.

Mingi

Mingi pentru pomul de Anul Nou poate fi făcută în două moduri.

Din ziar

Foi de ziare trebuie să mărească în bile dens și se leagă cu grijă în fire, astfel încât acestea să nu dezvăluie în procesul de procesare. Când totul este fixat ferm, faceți câteva straturi de fire pentru a atașa panglici. Aluatul de hârtie care este pregătit de prima opțiune, cele de mai sus, este plasat în jurul circumferinței bilelor și netezită de mâini.

Produsele finite pleacă la uscare completă, după care puteți trece la decor.

Balon

O altă modalitate simplă este să luați o minge de cauciuc. Umflați-l la dimensiunea de care aveți nevoie și traversați-o umezită cu foi cu foi, așteptați până când totul se usucă și apoi împiedică mingea cu un ac subțire și luați-l cu atenție din interior. Gaura rămasă este, de asemenea, sigilată cu foi umede în cuten.

Nu uitați să pre-aflați în interiorul panglicului de suspensie

Snow Maiden

Tăiați din plasticină sau răsuciți de la fetele Foil Figura într-o haină lungă de blană și lubrifiați uleiul în aer liber pentru a facilita trage mai târziu. Foi de hârtie de moină cu o frunză și acoperă alternativ cifra cu mai multe straturi, pre-dați uscarea celei anterioare. Părțile suplimentare pot fi formate din testul adeziv al hârtiei. Când versiunea finală se usucă, tăiați ușor în jumătate și obțineți forma. Apoi tăiați o mică gaură pentru bandă și introduceți-o, a spus că un capăt unui nod gros pentru stabilitate. Lipiți ambele părți cu adeziv PVA.

Citește mai mult  Fructe și legume de la Papier-Mache

clopot

Acest exercițiu este considerat unul dintre cele mai simple, poate fi făcut cu copii. Forma de clopotniță poate fi slăbită din plasticină, face o folie sau ziar. Pe lângă forma, puteți cumpăra cifre din plastic deja gata, care sunt vândute în aproape orice supermarket înainte de sărbătorile de Anul Nou. Produsul trebuie să fie lubrifiat cu un strat subțire de ulei de floarea-soarelui înainte de procesul însuși. Apoi, umeziți hârtia în onestitatea și jefuirea în jurul perimetrului clopotului. Dați primul strat să se usuce și să facă alte 3-4 astfel de straturi pentru putere. Când produsul este gata, obțineți ușor formularul din interior. Pentru a face acest lucru, nu este necesar să tăiați figura, destul de puțin strălucitor și forma se va cădea cu ușurință.

Din testul adeziv al hârtiei puteți tăia un arc frumos cu panglici și instalați-l în partea de sus a clopotului, a așteptat pre-panglică. În interior, puteți lipi limba pentru mai mare realistă.

Cifre de la WATI

Să încercăm să facem o jucărie de Anul Nou pe tehnica lui Papier Masha folosind bumbac. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de wați și fiți de sârmă. Din firul trebuie să pregătiți un cadru de meșteșuguri viitoare, astfel încât să fie durabil și a reușit să servească mai mult. Apoi, trebuie să umeziți benzi de bumbac în soluție de lipici și să le legați în jurul cadrului ușor presat pentru densitate. În funcție de dimensiunea și forma decorului, puteți face mai multe astfel de straturi. Când baza este gata, ar trebui să fie plasată prin hârtie ondulată pe principiul mașinii. Detaliile suplimentare pot fi făcute din compoziția de lipire a hârtiei.

Citește mai mult  Papier-mache face singur pentru incepatori

Cum să decoreze?

Decorați cifrele de Crăciun de la Papier Masha poate fi orice fel vă place. Atrage procesul tuturor membrilor familiei și petreceți timp împreună. Bilele de Anul Nou colectează vopselele oricăror culori, apoi observați locul cu adeziv transparent și presați-le cu paiete sau margele. Se pare foarte frumos. Opțiunea Ready Se recomandă acoperirea cu un lac transparent pentru fixare.

Ninsoare Maiden este mai bine pictat cu ciucuri subțiri, deoarece există mai multe detalii. Suprafața albastră cu blană albă poate fi decorată cu fulgi de zăpadă și scânteie. Se confruntă cu atenție, referindu-și ochii, nasul și buzele. Clopotele sunt de obicei vopsite în culoarea aurie sau galbenă cu boluri luminoase și colorate.

În procesul de decorare a jucăriilor din Papier-Mache, conectați-vă fantezia, nu vă fie frică să faceți ceva neobișnuit. Mai luminos pomul de Crăciun, cel mai greu arată în cameră.

Cum de a face o jucărie de Crăciun de la Papier-Mache, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: