Papier Masha Rețete pentru modelare

Papier Masha Rețete pentru modelare

Meșteșugurile de la Papier Masha sunt populare nu numai la copii, ci și la adulți. Ele sunt atractive și ușor de fabricat. Prin urmare, fabricarea unor astfel de cifre poate deveni un hobby de familie excelent.

Ce va fi necesar pentru gătit?

Înainte de a începe să creați jucării, trebuie să pregătiți toate instrumentele și blanurile necesare. Următoarele materiale sunt utilizate pentru fabricarea meșteșugurilor originale:

 • Baza (ziare vechi, carton, hârtie igienică obișnuită)+
 • Substanță adezivă (lipici de tapet sau PVA + Kleister)+
 • Ciucuri pentru desen (dimensiuni diferite)+
 • guașă sau orice alte vopsele+
 • ulei vegetal+
 • muşama.

Toate aceste lucruri pot fi găsite acasă sau cumpăra în cel mai apropiat magazin.

Ce tip de hârtie pot fi utilizate?

Pentru modelarea cifrelor în această tehnică de a folosi diferite tipuri de hârtie. Fiecare dintre ele are propriile caracteristici.

 1. Hârtie igienica. Mulți needlewomen cred că aceasta este cea mai bună opțiune pentru a face cifre. Acest material este moale, astfel încât se transformă foarte repede. Puteți chiar să-l strivi manual.
 2. Vechiul ziare. Acest material se caracterizează printr-o structură mai densă. Prin urmare, prepararea amestecului ia mai mult timp și tărie. Pentru a crea o bază de cifre, trebuie să șlefuiți ziare bucăți mici și se toarnă-le cu apă caldă. După câteva ore, este necesar să se scurgă excesul de apă. Amestecul rezultat trebuie zdrobit din nou, dar cu ajutorul unui mixer. În soluția gătită, se adaugă baza de adeziv. Se va face o mulțime de mai elastică și potrivite pentru a crea figuri frumoase si durabile.
 3. tave pentru ouă de hârtie. Acest material este, de asemenea, foarte potrivit pentru a crea meserii în această tehnică. Masa adezivă a unei astfel de baze pentru a găti foarte ușor. Tăvi de ou sunt zdrobite în același mod ca și ziarele. Puteți amesteca baza de hârtie atât cu clei PVA, cât și cu un butuc, gătit acasă.
 4. Clay de hârtie. Acest material poate fi achiziționat în magazine specializate. Aceasta nu este cea mai bugetară opțiune. Dar creați meșteșuguri de o astfel de lut foarte ușor.
Citește mai mult  Producția de păpuși din papier mache

În plus, dacă utilizați o astfel de bază, nu trebuie să așteptați o uscare completă a cifrelor.

Cum se face o masă pentru modelarea cu diferite brațe?

Foarte adesea pentru pregătirea „testului” de la baza de hârtie a acului preferă să folosească un hubby, realizat de propriile mâini. Folosind rețete simple, face ca masa adezivă la domiciliu să fie prima dată.

Ingredientele necesare pentru a pregăti o astfel de masă adezivă, pot fi găsite în aproape fiecare casă. Această listă include următoarele componente:

 • 1 rolă de hârtie igienică+
 • 20 grame de clei plug+
 • 20 grame de chit+
 • apă+
 • mică bucată de țesătură+
 • 1 C. L. Sapun lichid.

PVA sau chit

opţiunea de preparare.

 1. Pentru a începe, hârtia trebuie zdrobite, și apoi pliate într-un recipient prepreparată.
 2. După aceea, conținutul vasului trebuie turna apă caldă. Deci, spațierea imediat că hârtia, trebuie să utilizați apă clocotită.
 3. Când baza devine moale, conținutul vasului trebuie sfărâmate folosind un blender, apoi se strecoara prin tifon. Dacă acest lucru nu se face, produsele finite vor fi acoperite cu fisuri mici.
 4. Apoi, amestecul trebuie mutat într-un recipient curat și uscat. Acolo trebuie să adăugați adeziv și chit. In acest stadiu, se adaugă săpun lichid la bol. După aceea, masa finit trebuie să fie bine amestecat. Cel mai bun face acest lucru cu mâinile.
 5. Amestecul final va fi dur. Dar jucării din ea se va dovedi puternic și durabil.

resturile de masă de hârtie nu este utilizat imediat, pot fi depozitate în frigider timp de două săptămâni.

Cu adeziv tapet

Amestecul preparat în acest mod, pentru plastilină sale seamănă consistență sau lut. Deci, a face figurine sau jucării din ea foarte simplu. Pentru prepararea acesteia, vor fi necesare următoarele componente:

 • 5 role de hârtie igienică și apă+
 • 1 Art. L. Oboy lipici+
 • 200 ml de apă pură+
 • 100 ml de lipici plug.
Citește mai mult  jucării Crăciun-tree-mache

opţiunea de preparare.

 1. În primul rând, este necesar să taie toată hârtia toaletă și rabatați-l în recipientul pregătit.
 2. Apoi, conținutul său trebuie să fie turnarea de apă, astfel încât a acoperit complet hârtia.
 3. După câteva ore, amestecul trebuie zdrobite cu un blender sau pur și simplu complet.
 4. Apoi, conținutul bolului trebuie să fie aruncat într-o strecurătoare, acoperit cu o pânză densă sau tifon, și apoi se lasă până când toate frunzele de excesul de lichid. Este nevoie de numai 5-10 minute.
 5. După aceea, lipiciul de tapet trebuie divorțat într-un castron cu o cantitate mică de apă.
 6. Hârtia presată trebuie deplasată într-un recipient mare, turnați-l cu lipici de tapet și adeziv de plug. După aceea, totul trebuie amestecat cu o stare omogenă.

Cu făină sau amidon

Această rețetă de epocă este utilizată cu homen de lucru timp de mai multe decenii la rând. El este testat de timp și de încredere. Pentru a pregăti masa adezivă perfectă, vor fi necesare următoarele componente:

 • 2 rulouri de hârtie igienică obișnuită+
 • apă+
 • 5 St. L. Făină sau amidon.

Metoda de gătit.

 1. Pentru a începe, hârtia igienică tocată trebuie să fie pliată în mâncărurile selectate.
 2. Atunci trebuie să turnați apă caldă, astfel încât să acopere complet hârtia. După aceea, conținutul trebuie să stea câteva ore.
 3. Între timp, puteți găti alea. Pentru a face acest lucru, va fi necesar să se toarnă 2 litri de apă curată într-o tigaie pregătită, după care a pus foc. În timp ce apa se încălzește într-o ceașcă sau un pahar, este necesar să se amestece amidon sau făină, cu o cantitate mică de apă. Când lichidul va fierbe, este necesar să se toarnă conținutul în el cu un jet subțire. După ce trebuie să aduceți totul la fierbere și apoi să eliminați din foc.
 4. Când hârtia este dizolvată, amestecul trebuie să fie lovit pe un blender. Excesul de lichid trebuie să se transforme prin țesături dense.
 5. După aceea, trebuie să se mute masa în recipient și se amestecă cu încetarea proaspătă. Gata „aluatul” trebuie lăsat singur pentru o jumătate de oră.
Citește mai mult  Papier-mache face singur pentru incepatori

La expirarea acestui timp, puteți începe să creați meșteșuguri.

Recomandări

Pentru a face un amestec de hârtie și lipici pentru a fi moale și elastic, în procesul de gătit, trebuie să adere la sfatul profesioniștilor.

 1. Pentru a crea cifre folosesc cel mai bine hârtie igienică moale. Culoarea sa nu contează, pentru că la sfârșitul lucrării sunt încă acoperite cu un strat de vopsea.
 2. Pour hârtie este cel mai bine fiartă sau apă caldă. La urma urmei, va fi capabil să atenueze mult mai repede.
 3. Astfel încât cifrele sunt la fel de inofensive pentru cele mai bune posibil să se utilizeze componente naturale pentru a le crea, de exemplu, făină sau amidon. Astfel de meșteșuguri pot folosi chiar și copii mici pentru joc.
 4. Când vă îmbraci soluția, puteți utiliza mănuși.
 5. Dacă un mic amestec rămâne după muncă, acesta trebuie plasat în frigider. Acolo poate fi stocat timp de aproximativ două săptămâni.

Oshiving câteva rețete simple de pregătire Papier-Masha, puteți decora casa prin meșteșuguri create cu propriile mâini. Astfel de produse vor deveni, de asemenea, un cadou excelent pentru cei dragi și cunoscuți.

Alte rețete Papier Masha pentru modelarea în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: