Cum se face o bancă de porc de la hârtie sau din carton?

Conținutul articolului
 1. Produs sigur
 2. Pușculiță
 3. Alte idei

Cum se face o bancă de porc de la hârtie sau din carton?

Hârtie și carton sunt materiale disponibile din care puteți face un număr mare de meșteșuguri diferite. Poate fi nu numai aplicații, ci și produse interesante în vrac. De exemplu, sunt obținute mașini foarte originale, modelate de hârtie și carton. În articol, spune-mi cum le poți face.

Produs sigur

Dacă doriți să faceți o unitate creativă de la cartonul obișnuit dens, atunci merită să luați în considerare opțiunea de a face meșteșuguri sub forma unui seif original. Pentru un copil, el va fi primul din viața sa un depozit fiabil pentru bani și monede de hârtie.

Pentru a simula o bancă piggy frumoasă și fiabilă, veți avea nevoie de următoarele poziții:

 • Carton dens (cardul este potrivit, din care se fac cutiile, dacă nu există nimeni, este suficient să lipiți câteva straturi un carton subțire subțire)+
 • Cuțit acut de papetărie+
 • Compoziția lipiciului+
 • Vopsele (de preferință preparați imediat un set de culori diferite)+
 • Feltolsters+
 • O varietate de autocolante pentru decorarea cartonului finisat în siguranță.

Dimensiunile viitoarei stocare monetară poate fi absolut orice. Totul depinde de dorințele copilului. Dacă tânărul utilizatorului a planificat să păstreze o mulțime de monede într-un seif de casă, este recomandabil să îl faceți mai compatibil.

Dacă nu aveți nevoie să stocați acumulări impresionante aici, puteți face dispozitivul de stocare compact.

Vom înțelege în Adunarea pe etape a unui carton de siguranță.

 • Dacă cazanul este fabricat dintr-o foaie de carton subțire, atunci toate părțile necesare trebuie să adeze strict pereche, altfel produsul va fi nesigur. Materialul etanș poate fi utilizat într-o singură instanță – multe straturi nu vor avea nevoie.
 • Este necesar să tăiați cu atenție 8 părți identice ale formei dreptunghiulare. Vor fi pereții, acoperișul și baza viitorului improvizat.
 • În interiorul pereților peretelui, trebuie tras nivelul înălțimii acceptorului de monede. Este necesar să reziste la o indentare din punctul de margine, egală cu grosimea cartonatrului înmulțit cu 3.
 • În etapa următoare, va fi necesar să lipiți în siguranță părțile de ghidare ale viitorului receptor pentru monede. Ei ar trebui să se facă mai scurți decât lățimea pereților laterali ai designului. Este necesar ca suficient spațiu liber să rămână pentru jumperi.
 • Apoi, prin soluția adezivă, va fi necesară combinarea bazei și pereților porcului original. Nu folosiți lipici în cantități prea mari, deoarece se va usca pentru o lungă perioadă de timp, frunze în spatele petelor urâte. Porțiunile de compoziție adezivă trebuie să fie moderate.
 • Între pereții laterali fixi, va trebui să lipiți detaliul jumperului, astfel încât să nu fie emis pentru cadrul limită. Aceasta va fi componenta de fațadă a autocamitului finit.
 • După aceea, puteți trece la modelarea receptorului pentru monede. În aceste scopuri, va trebui să tăiați cu atenție 2 părți ale formei dreptunghiulare. Parametrul lățimii lor trebuie să corespundă distanței dintre pereții ambarcațiunilor de carton.
 • Într-un detaliu dreptunghiular, va fi necesar să tăiați 3 laturi și în a patra – doar jumătate din grosime, astfel încât piesa de prelucrat să poată deschide ușor ușa. Îndoiți „ușile” „Receptorul pentru monede trebuie fixat prin bandă consacrată din partea greșită.
 • În centrul unui alt detaliu, se va lua o gaură de tăiere foarte frumos, având o formă pătrată.
 • În continuare se colectează cu atenție acceptor de monede, după care acesta este fixat pe ghidajele de carton pre-instalate.
 • Apoi au colecta o cutie de carton. Legați peretele din spate, capacul, iar apoi partea din față.
 • Banda preparate din carton dens este lipit de acceptor de monede.
 • Crafts sunt practic gata. Rămâne doar pentru a restabili orice mod selectat. Pe partea de sus a desenului sau modelului, puteți desena o fata amuzant pentru a face un acceptor de monede într-un singur aspect, cum ar fi o combinație gura deschisă sau închisă.

Deci, se pare că originalul „vesel“ artizanat.

Pușculiță

Porc-porc – acesta este cel mai real clasic. Porțelan sau ceramică soiuri de astfel de unități sunt cele mai populare și comune, ci un model de foi de hârtie sau de carton va fi o soluție bună.

Citește mai mult  Cum de a face o bancă sticla de porc?

Foarte original sunt purceluș-porci, de hartie intr-o tehnica populara numita artă scriitoricească. Producerea unor astfel de meserii se dovedește a fi foarte curios și interesant pentru copii. O să ne dăm seama cum să simuleze în mod corespunzător o pusculita de hârtie rece în tehnica de artă scriitoricească.

 • Progresul modelare o astfel de casă creativă este din mai multe etape. Asigurați-o frumoasă pusculita nu va fi greu, va dura destul de un pic de timp. În primul rând aveți nevoie pentru a imprima un șablon corespunzător pe hârtie groasă. Se recomandă să utilizați hârtie A4.
 • Apoi, prin intermediul foarfece sau un cuțit special de papetărie, va fi necesar cât mai mult posibil pentru a reduce în mod clar modelul de contur. Nu se recomandă să meargă dincolo de limitele sale, deoarece aceasta va afecta în mod negativ aspectul ambarcațiunii viitorului.
 • În etapa următoare, va fi necesar să se cu atenție, dar îndemne cu încredere liniile linia flex existente de-a lungul liniei.
 • Conectarea adeziv cu fiecare alte vane cu Pairwise, va fi posibil să rapid și ușor de a asambla o ambarcațiune neobișnuită.

A face o astfel de Piggy neobișnuit bancă-porc, în conformitate cu schema de clar existent, ar trebui să acționeze ca atenție și fără nici o grabă în plus. Start ceea ce face este recomandabil de la cele mai mici detalii. Există mai multe modele diferite, bazându-se pe care este posibil să se facă o bancă rece de porc. Fiecare maestru poate alege cea mai bună opțiune.

Alte idei

Există încă o mulțime de alte idei interesante de modelare Piggy originale și foi de carton. Copiii pot face meserii rece, folosind un număr foarte mare de diverse tehnici.

De exemplu, băncile foarte destul de porc sunt obținute, dacă le simula în tehnica origami cu foarfece și fără foarfece.

Luați în considerare în detaliu modul în care va fi posibil pentru a simula cele mai simple, dar elegant și estetic pusculita în tehnica Origami.

 • În primul rând, va trebui să imprimați schema viitorului produs. Se recomandă să se facă toate imprimate pe o hârtie mai densă și de înaltă calitate, deoarece va fi mai ușor de lucrat cu ea.
 • Apoi, trebuie să taie toate părțile disponibile strict de contur. Ar trebui să fie de fapt corecte, fără a lăsa limitele liniilor și dasheds, deoarece afectează calitatea elementului finit de hârtie.
 • În etapa următoare, este necesar să se vândă cu atenție liniile prevăzute de falduri de linie. Necesitatea de a îndoi supape existente.
 • În ultima etapă, toate articolele vor trebui să lipici. Pentru a face acest lucru, este recomandat să folosiți un creion adeziv simplu. Compoziția lichidă a PVA nu este potrivit pentru astfel de operațiuni, deoarece impresionează repede hârtia și poate lăsa urme bine notabile după. Cu el, handicapul va fi mai puțin curat și ordonat.
Citește mai mult  Cum de a face o bancă sticla de porc?

artizanat simplu Ready poate fi decorat cu o varietate de moduri. Acest caz ar trebui să aibă încredere în copilul. Acționarea realizată în tehnica Origami poate fi decorat cu o varietate de desene, autocolante, insertii multicolore și alte decoruri.

Și, de asemenea, din carton, un copil poate face o primă clasă de carton pusculita „Domik“. ambarcațiuni Acest copii interesante pot fi mici sau mari, alegerea de decor de culoare nu este, de asemenea, limitat la nimic. Învățăm cum să facă în mod independent, o astfel de bancă Piggy originală, de a lua o cutie de carton, care ramasite din bomboane.

 • La prima etapă, va fi necesară pentru a consolida partea de jos a design-carton. Pentru a face acest lucru, să ia o foaie de carton ondulat. Este necesar să se taie din ea un element pătrat, care va repeta complet dimensiunea și contururile de jos a casetei de culoare.
 • Partea densă de carton se spală cu adeziv, așezată pe fundul cutiei, apoi strâns apăsați pentru lipirea sigură.
 • Pentru a face buza acoperișului, ar trebui să taie o pereche de piese triunghiulare din nuanțe luminoase de culoare din carton. Baza lor trebuie să respecte cu exactitate cu parametrul a bazinului Top Box Lățime.
 • Primele aripi ale cutiei trebuie să fie ridicat în sus, și apoi se taie la un unghi, după care puteți lipici elemente triunghiulare preparate.
 • În etapa următoare, foaia de carton trebuie să fie îndoit de două ori. Pe de o parte, ar trebui să taie o gaură rotundă. În conformitate cu dimensiunea sa, o răsucire a tubului, care va acționa ca un coș de fum, precum și găuri pentru monedele trimise în interiorul băncilor de porci.
 • Apoi, conducta este lipită în gaură. În aceste scopuri, capătul său este tăiat pe o margine, îndoiți și țesute cu o cantitate mică de adeziv. Mai bine în această etapă pentru a folosi creionul adeziv și nu PVA.
 • Dacă caseta din bomboană există o fereastră deschisă dintr-un film sau material plastic, atunci trebuie curățat. Dacă nu este prevăzută o astfel de gaură în design, va trebui să fie tăiat cu atenție pe cealaltă parte și apoi lipiți o piesă de plasticină care înlocuiește „sticla”.
 • Piggy Bank House Walls trebuie să fie prinși cu hârtie colorată. Este recomandabil să alegeți nuanțe mai strălucitoare și atractive pentru acest lucru ca cel mai mult copilul. Fereastra în timpul acestor lucrări nu ar trebui să fie afectată.
 • După aceea, va fi posibil pentru a lipi acoperiș, cu o țeavă, precum și completează casa finit de alți constituenți decorative și decorațiuni.
Citește mai mult  Efectuarea pușculițe din cutii cu propriile mâini

Desigur, din carton și hârtie, este posibil să se facă o pusculita nu numai sub forma unei case. Se obțin structuri cool, daca le da o formă solidă a unei nave sau mașini – masa opțiuni.

Despre cum altfel poti face o pusculita din carton, uita în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: