Efectuarea pușculițe din cutii cu propriile mâini

Efectuarea pușculițe din cutii cu propriile mâini

Foarte des lucruri de gunoi aparent sincer se dovedesc a fi foarte util și funcțional. De exemplu, cei mai mulți oameni arunca imediat vechi, nimeni nu are nevoie de bănci. De fapt, aceste elemente pot servi drept o bază excelentă pentru a face pușculiță creative. În acest articol vom afla modul în care pot să le facă mână.

Crearea de cutii de sticlă

Excelent pusculita va face ușor de făcut dintr-un borcan de sticlă simplu. containere similare sunt disponibile în aproape fiecare casă. Cel mai adesea, acestea sunt utilizate pentru stocarea murături și alte spini, dar astfel de nave sunt mari și pentru stocarea de bani.

Pentru a face un recipient similar din sticlă pentru a face un opac, trebuie luat o foaie de plisat specială. Acest lucru trebuie să-și încheie materiale cu atenție borcan. Dacă există o hârtie colorată multiple în stoc, îl puteți utiliza în condiții de siguranță. Cu un astfel de detaliu, viitorul alipi va arata mult mai luminos și mai atractiv. În jurul gâtului unui borcan de sticlă va trebui să-și încheie dantelă.

Prin această parte, va fi posibil să se foi ferm și sigur de hârtie fix. Deci, va fi foarte simplu, dar destul de o bancă de porc.

Există și alte modalități de a simula pușculițe frumoase din cutii de sticlă. Pentru a pune în aplicare va fi nevoie de această clasă de master:

 • bancă de sticlă+
 • Capac pentru răsucire sau plastic simplu+
 • frânghie+
 • Soluție adezivă (PVA obișnuit este adecvat)+
 • Scenery si decoratiuni.

Volumul băncilor poate fi orice. Băncile bune de porc poate fi făcută atât de 3 litri și recipiente mai compacte. Luați în considerare modul de a face o pusculita estetică și utilă dintr-o cutie de sticlă.

 • Partea centrală a capacității transparente va trebui să-și încheie coarda. ei sfaturi și de la bun început, iar în cele din urmă trebuie să fie fixat prin compoziția adezivă.
 • Jumătatea superioară a cablului trebuie să fie atractiv pentru a decora prin bijuterii mici.
 • Acum capacul selectat ar trebui să fie pus pe banca. Va trebui să faceți o gaură pentru bani.

O astfel de pusculita pentru bancnote și lucruri mici se face foarte simplu și rapid. Efectul apariției sale depinde numai de fantezia persoanei care va stăpâni. Produsul se poate face extrem de simplu și minimalistă sau foarte elegant, luminos, completate de pandantive strălucitoare și lanțuri.

Citește mai mult  Cum se face o bancă de porc de la hârtie sau din carton?

Cum de a face alte borcane?

Foarte frumos și convenabil pusculita se poate face nu numai din cutii de sticlă simplu, dar, de asemenea, de la alte tancuri. fundații minunate pot efectua borcane de cafea, maioneza sau chips-uri. Din astfel de componente, este posibil să se facă posibilă pentru a face băncile de primă clasă de porc, în căutarea frumos și foarte original.

De la „Pringles“

Capacitatea rămasă de populare „Prinls“ chips-uri va deveni o bază foarte bună pentru viitoarea pusculita convenabil. Proiectarea și decorarea unei astfel de capacitate a poate fi selectat pentru gustul tau. În primul rând, capacul de-a lungul marginilor din interior lipsesc cu compoziția adezivă, după care au fost închise ermetic. Puteți merge la etapa următoare numai după ce adezivul este complet uscat. Pe partea inversă cu ajutorul unui cuțit va trebui să facă o tăietură dintr-o lățime suficientă.

Frumos adăugați o pusculita de la o astfel de borcan în moduri diferite.

 • Puteți imprima pur și simplu imaginea pe care doriți, și apoi avionul le container. Capacul poate fi reappeted în aceeași ordine de idei.
 • Piggy bancă poate fi vopsit frumos de vopsele acrilice. Colorarea poate fi absolut orice.
 • decupaj adecvat sau hârtie colorată de marcă.

din staniu

Unitatea foarte originală și fiabilă va fi capabilă să simuleze de la calea ferată. Producția unui astfel de produs va fi posibilă pentru condițiile de domiciliu. De obicei, dificultăți serioase în această chestiune nu apar.

Luați în considerare etapele, cum să faceți o bancă de porcină frumoasă și fiabilă din borcanul de fier.

 • Este necesar să alegeți un recipient adecvat. Este recomandabil să alegeți astfel încât să aibă un capac.
 • În mijlocul capacului unei astfel de capacități, va trebui să faceți o gaură de dimensiuni mici pentru a găzdui facturi de numerar și trivia.
 • Când faceți gaura necesară în capac, se recomandă efectuarea măsurătorilor pe cea mai mare monedă pe care o aveți.
 • În etapa următoare, ar trebui decorată cu bănci de piggy. Fiecare persoană poate alege cea mai atractivă versiune a designului dispozitivului de stocare a casei de la staniu. Este interesant să privim produsele de fier decorate cu decupaj, dar puteți face și desene atractive lipite pe borcan.

De la cafea

Nu sunt făcute unități mai puțin atractive și convenabile din borcane rămase din cafea solubile sau de cereale. De regulă, astfel de recipiente sunt de asemenea făcute din staniu, astfel încât să facă posibilă realizarea unui lucru util de la aceiași schemă ca în clasa de masterat considerată mai sus.

Citește mai mult  Cum de a face o bancă sticla de porc?

A face o pusculita dintr-o cutie, care a rămas de cafea, este foarte important să se asigure că partea sa interioară este complet curățat de toate resturile de produs. De preferință, spălați bine rezervorul. Schimbarea purceluș finit banca de la bănci de cafea, de asemenea, în diferite moduri.

O decorare bună și originală va servi laces multi-colorate de la pantofi – ar trebui să fie înfășurate într-un borcan, folosind o miscă de lipici.

De la maioneză

Există o mulțime de idei interesante despre modelarea unităților estetice de la băncile de maioneză. În prezent, sosul bine-cunoscut este cel mai adesea implementat în recipiente din plastic care au cravată largă. Din acest motiv, este foarte posibil să faceți o bancă de porci amuzantă și originală.

Dacă un borcan de maioneză din plastic este transparent și nu pictat, poate fi vopsit în culoarea și interiorul corespunzătoare și în exterior. Pentru a face procesele suprafețelor interioare, este suficient să vărsați suficientă vopsea în interiorul rezervorului și apoi este mai frumoasă să o agitați acolo, făcând mișcări de rotație în direcții diferite. Apoi, borcanul se deschide și se lasă deschis de ceva timp pentru a picta compoziția complet uscată.

Învățăm cum să acționăm în continuare pentru a face o bancă frumoasă și drăguță.

 • Capacitatea trebuie așezată orizontal. Pe de o parte, va trebui să facă un slot pentru bani și monede cu ajutorul unui cuțit de papetărie.
 • Pentru a forma drăguț picioare picior piggyback, ar trebui să utilizați părțile din tava din ouă de pui. Se va lua pentru a reduce detaliile corespunzătoare din această tavă, și apoi le-a pus pe lipici pe borcan butuc.
 • Urechile si coada piglery trebuie decupate din hârtie. Aceste componente vor trebui, de asemenea, să fie lipit de recipiente de plastic de la maioneza.
 • O pereche de cercuri de hârtie lipi capacul, formând astfel un plasture. Puteți face aceste cani nu din hârtie, dar le trage prin vopsea acrilică. În același mod, este posibil să se plaseze ochii pusculita originale.
 • În rolul de decoratiuni suplimentare și peisaj a unui astfel unui produs original, puteți utiliza panglici elegante, Funde, paiete si multe alte produse similare.

Piggy bancă este foarte simplu, dar se pare cool. Un astfel de lucru va fi nu numai funcțional, dar, de asemenea, decorative. Acesta poate fi pus pe raft, de exemplu, în camera copiilor, în cazul în care acesta va arata foarte armonios.

Recomandări

Asigurați-o frumoasă și de încredere pusculita din diverse cutii cu propriile mâini nu este deloc dificil. Aproape fiecare persoană poate face față cu o astfel de activitate de. Vom sublinia câteva recomandări utile în ceea ce privește auto-simulare de drive-uri excelente.

 • Înainte de a face o pusculita, trebuie să eliminați toate resturile de produse care au fost în ea înainte de. Acest lucru este valabil și pentru cafea, si maioneza, și alimente pentru copii, precum și orice alte produse. Este recomandabil să clătiți bine recipientul înainte de începerea lucrului, și apoi da-l la uscat. În interiorul borcan nu ar trebui să fie absolut nimic din fosta umplere.
 • Este important să se facă găuri în borcane foarte atent. Lucrul cu cuțitul de papetărie și foarfece în toate cazurile este necesar cu o precauție maximă. Este deosebit de important să se monitorizeze nivelul de siguranță, dacă un copil mic funcționează pe modelarea. Pentru astfel de operațiuni se recomandă monitorizarea adulților.
 • Guașă obișnuită sau acuarelă de acuarelă pe suprafața majorității borcanelor de staniu și din plastic nu vor fi eliberate. Aceste compoziții sunt grav în astfel de motive, foarte lungi pentru a fi ținute pe ele. Dacă unitatea este programată să picteze, este recomandabil să utilizați vopsea acrilică.
 • Făcând găuri pentru facturi și monede, ar trebui să aveți încredere că pot trece prin ea. Nu face găuri prea mici, pentru că atunci punerea banilor în banca de porci va fi foarte incomod. Cu toate acestea, găurile prea mari nu ar trebui să fie.
 • Trebuie avut în vedere faptul că casa frumoasa pusculita poate fi un cadou excelent pentru un prieten sau o rudă apropiată. O persoană va fi foarte frumos pentru a obține ca un cadou de un lucru atât de original. Delight va fi chiar mai mult dacă Donel plasează mai multe proiecte de lege în ea.
 • Pentru fabricarea de pușculițe atractive și îngrijite, se recomandă să se utilizeze numai bănci de înaltă calitate, care nu au daune, deformări, chips-uri sau urme de lovituri. Din baza deteriorat nu va fi capabil să facă o ambarcațiune cu adevărat frumoasă.
 • Ar trebui să fie gândit în avans modul în care terminat pusculita va decorat. Maestrul ar trebui să pregătească toate decoratiunile si peisajul înainte de începerea lucrărilor de creație. Design-ul unui astfel de produs poate fi reprezentat de absolut orice, în acest caz, fantezia unei persoane este absolut nici limitat.
Citește mai mult  Cum de a face o bancă sticla de porc?

În următorul videoclip, puteți citi una din clasele de master mai detaliat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: