Cum de a face slide-uri de la produse cosmetice?

Cum de a face slide-uri de la produse cosmetice?

De data aceasta este foarte popular cu copii si nu numai foloseste o astfel de jucărie anti-stres ca subțire. Poate fi cumpărat în magazin, precum și faceți-vă acasă la domiciliu. Pentru această utilizare decorativă obișnuită sau cosmetice care părăsesc. Despre cum să faci o diapozitive din ea, citiți în articol.

Ce poate fi folosit?

Asigurați-vă un diapozitiv la domiciliu poate fi dintr-o varietate de ingrediente. Deci, puteți utiliza cu ușurință apă și sare, făină și gel de duș, spălat vase și amidon, spumă de ras, clei PVA și tetraborat de sodiu, pastă de dinți, șampon și zahăr, sodă, acid boric și diverse produse de piele, printre care există cosmetice.

Marele avantaj al multor compoziții cosmetice este prezența apei, ceea ce contribuie la fixarea principalelor componente ale jucăriei, și, de asemenea, face vâscos. Și grăsimile vegetale și glicerina incluse în anti-stres fac mai elastică.

Pentru a face o diapozitiv de produse cosmetice, trebuie să alegeți corect un instrument cosmetic, care, în prezent, setul Mare este prezentat pe contoarele de magazin. Cel mai adesea pentru fabricarea de diapozitive Luați o mască de film sau o cremă de mână. Când alegeți un instrument, merită să luați în considerare compoziția sa. Componentele care includ acesta pot avea un impact mare asupra aspectului jucăriei anti-stres ale copiilor.

În general, este mai bine să alegeți creme cu o consistență groasă, care, pe lângă aceasta, ar trebui să fie hipoalergenic. De asemenea, recomandăm acordarea atenției la data fabricării: o unitate de jucărie restanță va fi necorespunzătoare.

În același timp, observăm că achiziționarea de creme cu un cost ridicat este complet opțională. Pentru fabricarea unui borcan ieftin cu cremă groasă va fi destul de suficient.

in afara de asta, Puteți utiliza o spumă sau gel pentru spălare, crema de ras, spuma de stabilire a parului si cosmetice chiar decorative, inclusiv ruj și strălucire, precum și umbre ochi. Desigur, cumpararea produse cosmetice prea scumpe pentru a face jucării este, de asemenea, nu merită, deoarece calitatea jucăriilor nu depinde de valoarea sa. Și puteți utiliza, de asemenea, produse cosmetice pentru copii.

Citește mai mult  Cum de a face roz subțire?

Rețete

Cremă de mâini

Pentru a face în mod independent lysun din crema, ai nevoie de 2 linguri de crema de maini, o lună și jumătate linguri de spălat vase, 4 st. L. ulei pentru copii pentru corp și aceeași făină. Pentru a da o culoare jucărie la compoziție, de obicei, se adaugă colorant. Dacă face o jucărie pentru un copil mic, se recomandă utilizarea la fabricarea numai acele componente care sunt dovedite și nu va fi capabil de a provoca alergii.

Rețetă simplu de gătit. Primul lucru în container se amestecă crema pentru mâini și agenți de spălare a vaselor. După aceea, compoziția se adaugă la făină și, dacă este necesar, colorant. În același timp, făina nu ar trebui să fie împins imediat, dar frumos și uniform, în timp ce amestecand constant amestecul pentru a scăpa de bulgări. În continuare, este necesar să se aștepte îngroșarea amestecului, după care acesta este obligat să fumeze în palme, astfel încât acesta devine moale. Adăugați ulei după cum este necesar.

Apropo, făina, dacă se dorește, poate fi schimbat pe amidon. Această componentă poate elimina excesul de apă, astfel încât jucăria ta devine mai elastică și o grosime.

Ruj

Plus minciuni ruj în faptul că are o textură vâscoasă, astfel încât este o componentă excelent pentru a crea lysuine. Mai mult decât atât, dacă utilizați ruj, atunci necesitatea unei achiziții suplimentare a colorantului dispare de la sine.

Asa de, Pentru a crea un diapozitiv, veți avea nevoie de 150 mililitri de lipici PVA, 1 tub de ruj și 0,5 lingurițe de tetraborat de sodiu.

Adezivul trebuie să fie scos în container, ar trebui să adăugați ruj pliat. Toate acestea trebuie să fie lingură și se amestecă astfel încât amestecul să devină omogen și fără bulgări. În plus, la componente se adaugă tetrabratul de sodiu, ceea ce contribuie la grosimea masei. După aceea, cursorul trebuie să fie bun în mână. Despre disponibilitatea jucăriilor va mărturisi că nu va mai rămâne la palme.

Mousse pentru păr

Utilizarea în fabricarea unui mousse de diapozitive pentru păr ajută la realizarea unei jucării anti-stres, aerului și elastic.

Citește mai mult  Producția de sloturi cu bile

Aveți nevoie de 1 lingură de lipici PVA și aceeași cantitate de film de masă, 3 lingurițe ale componentei principale, linguriță de amidon, precum și o picătură de ulei cosmetic, 0,5 lingurițe de apă, la fel de multă cremă și 5 picături de tetraborat de sodiu.

În recipient, în primul rând, este necesar să se toarnă cantitatea potrivită de masca și lipici PVA. Toate acestea sunt bine amestecate, după care se adaugă o mousse de păr la amestec. Apoi, amidonul este adăugat, amestecând în mod constant masa. După aceasta, componentele rămase sunt adăugate la ingrediente, dacă doriți, puteți adăuga un colorant pentru ele. În cele din urmă, compoziția este introdusă un tetraborat. Apoi, diapozitivul este frământat în palme. Gata!

Fard de ochi

Umbrele obișnuite uscate pentru pleoapele diferitelor nuanțe sunt înlocuirea excelentă a coloranților. Ei vor putea să vă ajute să pictați o liză de jucărie în culoarea dorită.

Asa de, Pentru fabricarea jucăriilor, veți avea nevoie de 50 de mililitri de lipici și cât mai multă apă, 5 linguri de spume pentru bărbierit, tetraborate de sodiu și umbre uscate.

În rezervor este necesar să amestecați apa și lipiciul. În același timp, este necesar să se asigure clar că adezivul merge bine și compoziția a fost omogenă. După aceea, se adaugă o spumă la capacitate, după care toată lumea este bine amestecat, încercând să facă compoziția omogenă și a aerului. Apoi, se adaugă un tetraborat la amestec. Jucăria este frământat în mâinile. Acesta ar trebui să devină un elastic, după care trebuie să fie descompuse pe Matrițele și umbre strânse cu inima stropitul pentru vârsta. După aceea, amestecul este agitat și din nou frământat.

Gata! Dacă ai făcut totul bine și în mod clar în conformitate cu instrucțiunile, apoi slide-ar trebui să se dovedesc a fi omogene, umbra, în același timp, nu va apărea de la ea.

Masca-film

Masca-film pentru fabricarea glisierei este, de asemenea, un ingredient excelent, care poate fi înlocuit cu clei PVA și baza întregului amestec. Se va lua 3 linguri de component principal și 2 lingurițe de gel de spălare.

Citește mai mult  Cum sa faci un diapozitiv de lut?

În rezervor, este necesar să se toarne masca-film, și a urmat și un gel de spălare. Toate acestea, este necesar să se amestecă bine și rapid, după care este de a framanta si sparge, căutând masa pentru a obține o grosime și elastic.

Cremă pentru spălare

Un alt instrument bun adecvat pentru fabricarea lysuine dur și elastic. Vei avea nevoie doar 1 linguriță de componentă principală, 90 mililitri de clei PVA, 5 picaturi de gel pentru spălare și ca multe ulei cosmetic, precum și jumătate din linguriță de tetragano sodiu. La cererea compoziției pe care se poate adăuga un colorant sau vopsele obișnuite, care va da jucăria ta culoarea dorită.

Pentru prepararea slide, mai întâi de toate, trebuie să se amestecă crema și lipici bine, după care se adaugă vopsea și gel de la amestecul. Toate acestea se amestecă, apoi ulei și agent de îngroșare sunt adăugate. Apoi, masa se amestecă perfect, iar lysun frămîntă cu atenție în mâinile.

Recomandări utile

Așa că jucăria este de înaltă calitate, nu folosesc produse cosmetice restante pentru fabricarea. În caz contrar, principalele sale calități se pot deteriora în mod evident. Același lucru se aplică și altor ingrediente în jucărie.

De multe ori pentru îngroșarea completă și bună a amestecului necesită o cantitate mare de timp. Cea mai mare parte este nevoie de cel puțin 15 minute.

O atenție deosebită trebuie acordată rețetele în care tetraborat de sodiu este prezent. Trebuie să fii atent. Este recomandat să-l adăugați ușor și treptat, deoarece contribuie la grosimea maselor și, în cazul în care vă mutați-l, atunci glisiera se poate dovedi a fi scăzut elastic.

jucărie Ready trebuie să fie depozitate în frigider, folosind recipiente ermetice speciale pentru acest. În același timp, cu o perioadă de 2-3 zile, este necesar să se adauge un fluid ușor sărat acolo, în caz contrar glisiera se poate usca. Lasă-l în soare pentru același motiv, nu este recomandată.

Cum sa faci un diapozitiv de produse cosmetice le căutați în clipul video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: