Cum de a face un diapozitiv de 1 ingredient?

Cum de a face un diapozitiv de 1 ingredient?

Slime, de asemenea, cunoscut sub numele de Lizun sau Hendgam, este o jucărie pentru copii, în curs de dezvoltare motilitate fină. Acesta se distinge printr-o textură elastică și își schimbă cu ușurință forma lui. Slies sunt acum vândute în mai multe magazine. Dar mult mai interesant pentru a face o astfel de jucărie simplu face singur.

Cum de a face slide-uri din plastic moale?

Una dintre cele mai simple ingrediente, de la care se pot face slide-uri cu propriile mâini – plastilină. Acest material elastic este caracterizat printr-o densitate ridicată. Prin urmare, pentru a se înmoaie masa, trebuie să utilizați apă caldă.

Pentru a pregăti un slider cu drepturi depline, trebuie să luați 10 de grame de plastilină moale și spin-l bine în mâinile. După aceea aceasta trebuie să fie omisă timp de 10 minute într-un bol de apă caldă. După timpul dorit, masa elastică trebuie din nou demolat. Ai nevoie să repetați această procedură până când consistența fantă devine perfectă. O astfel de Hendgam este bine întinsă și nu se va lipi de mâinile.

Copiii, îi place mai mult de diapozitive cu plastilina pe bază de adeziv.

Angajate în fabricarea de diapozitive plastilină, nu o urzeală într-o baie de apă. În cazul în care materialul se va încălzi impar, lysun de la 1 ingredient va fi de slabă calitate.

Leasingul moale din plasticină va servi destul de mult timp. Este necesar să-l stoca în frigider, În ambalajul închis ermetic. Pentru a nu usca produsul, trebuie să jucați din când în când.

Făcând gumă de mestecat

Un alt material popular care este folosit pentru a crea Lysunov – gumă. Gătitul slide foarte simplu. La fel ca plastilina, mestecat trebuie să fie înmuiate timp de câteva minute în apă caldă, și apoi de spin bine în mâinile.

Lizun de la un astfel de material va fi elastic și moale. În același timp, va fi perfect ținută. Mari plus nămol fantelor este că, după ce se usuca, poate fi „reanimat“ folosind apă caldă. Dezavantajul unei astfel de Lizun este dimensiunea sa mică. Culoarea diapozitivul depinde de rhiners selectate, cum ar fi aroma sa.

Alte rețete ușoare lysunov

Utilizați alte produse pentru gătit lysunov.

de la Banana

Una dintre cele mai neobișnuite sloturi pot fi preparate dintr-o banana regulat. Fructele în sine este foarte moale la atingere. În plus, este cald cu ușurință în Cashitz. Minus un astfel de produs – adezivitate și wateryness excesivă. Pentru a face diapozitive mai groase, amidonul banana presărare, care absoarbe excesul de lichid.

Citește mai mult  Cum de a face un diapozitiv de la masca de film?

După ce lichidul absorbit amidonul, banana poate fi malaxat manual. Acest proces durează doar câteva minute. După aceea, banane subțire poate fi folosit pentru a juca. O astfel de lysun deget neobișnuit nu este numai parfumat și moale, dar, de asemenea, comestibile.

Dintr-un gel de duș dens

Pentru a pregăti un diapozitiv moale și plăcut mirositoare, puteți folosi un gel regulat pentru spălare. Principalul lucru este ca aceasta să fie dens. În compoziția sa, un astfel de produs conține un număr mare de agenți activi de suprafață și polimeri.

Se prepară subțire de gel este foarte ușor. Pentru aceasta, produsul trebuie să fie turnarea în recipient și se amestecă bine. Se acoperă nici capacitate cu un capac. Recipient cu nevoie de subțire pentru a fi trimise la frigider timp de 10-15 minute. După aceea, lysun rece poate fi luat din castron și utilizați pentru a reda. Trebuie reamintit faptul că un astfel de produs este o scurtă durată. De îndată ce se încălzește, masa va pierde toate proprietățile sale utile. Pentru a continua jocul, produsul trebuie să fie trimis înapoi la frigider.

Este demn de amintit că înainte de a folosi gel pentru gătit diapozitiv, trebuie să vă asigurați că copilul nu are alergii.

De la lipici pentru constructii

Acest material poate fi achiziționat în orice magazin de construcții sau comanda on-line. Principalul său avantaj este că el „se dovedește“ cât mai repede posibil. În unele cazuri, se bazează pe agentul de îngroșător. Dar poate fi transformat într-o masă groasă, folosind apă rece și convențională.

Pentru prepararea de clei de diapozitive, aveți nevoie pentru a turna un firicel subțire într-un bol cu ​​apa foarte rece. Trebuie să mișcăm constant. Literalmente în câteva minute se va transforma într-o bucată densă. Întoarcerea substanței din apă, poate fi folosit pentru a juca.

Puteți lucra cu handgam în câteva minute. Principalul dezavantaj al unui astfel de produs este un miros ascuțit. Prin urmare, în scopul de a lucra cu un astfel de material o sa mai placute, diverse arome adauga la ea.

Din făină

Se poate face diapozitiv simplu de făină literalmente în câteva minute. La urma urmei, acest ingredient poate fi găsit în orice bucătărie. Pentru prepararea subțirelor din făină utilizează făină de grâu de măcinare fină.

Citește mai mult  Producția de sloturi cu bile

Pregătirea lysun este foarte simplu. În primul rând, trebuie să treci două pahare de făină într-un castron mare. După aceea, aveți nevoie de apă caldă. Nu este necesar să fiarbă. Lichidul hidh ar trebui să se topească un jet subțire într-un castron cu făină, amestecând constant. Când produsul se răcește, puteți juca imediat.

Sloturile de făină nu au un miros neplăcut și absolut sigur pentru sănătate. Prin urmare, să se joace cu ei chiar și copii mici.

De la Stachmala

O altă opțiune de gumă pentru mâinile făcute din remedii – slot de la amidon. De asemenea, este complet sigur pentru copii. Pentru a pregăti un astfel de produs, trebuie să utilizați 300 ml de apă și o cantitate mică de amidon.

Produsul uscat este adăugat într-un container cu lichid cald și agitat timp de câteva minute. După aceea, produsul trebuie lăsat pentru câteva minute în frigider. Dacă, în acest timp, nu se îngroapă, într-un castron trebuie să-i bați puțin mai mult amidon.

Lysun ca rezultat va fi ușor lichid. El este moale și perfect situat, luând orice formă. Astfel încât diapozitivul este mai elastic, este necesar să se utilizeze amidonul de cartofi.

Gheaţă

Un diapozitiv neobișnuit de gheață va face apel nu numai copiilor, ci și adulților. El se pregătește foarte simplu. În primul rând, este necesar să înghețați cantitatea dorită de gheață. Un castron de sticlă în care va pregăti glisorul, este, de asemenea, necesar să se pună în congelator timp de zece minute. După aceea, trebuie să fie livrat și adăugați la gheață. De asemenea, trebuie să se toarnă o cantitate mică de apă și să adauge soluție de sodiu. Îl puteți cumpăra în orice farmacie.

În esență, este singurul ingredient activ. Amestecați conținutul vasului cât mai curând posibil, astfel încât gheața nu este topită. Jocul cu o astfel de Lysun nu va fi lung, pentru că este foarte repede topit.

Adăugați lysuin realizat dintr-un ingredient, atractivitate, folosind diferite materiale suplimentare.

  • Vopsea fluorescentă. Acest produs poate fi cumpărat în magazin pentru creativitate sau online. Acesta este mare pentru a crea lysunov luminos. Astfel de subțire, atât ca și copiii cât și adulții.

  • Coloranți. Puteți da o culoare slider luminoase folosind guașă sau vopsea acrilică. Ele sunt perfect combinate cu cele mai multe produse utilizate în fabricarea diapozitivelor. Precum și pentru vopsirea lysunov aplică colorant alimentar sau candyurin. Astfel de aditivi pot fi găsite atât în ​​uscat și în formă lichidă. Acestea sunt vândute în magazin alimentar obișnuit sau într-un supermarket. Nu se recomandă adăugarea prea multor coloranți pentru a adăuga prea mult. Excesul de pigment face o jucărie prea lipicios. În plus, glisiera în timpul jocului va fi vopsit mâinile și suprafața de lucru.
Citește mai mult  Cum de a face slotul de suc?

  • Coloranți naturali. Pentru a face produsul sănătatea unui copil complet securizat, puteți utiliza sucuri naturale. Puteți picta diapozitiv în culoarea dorită prin adăugarea de sfeclă de zahăr, piersici sau suc de granat la bol.

  • Uleiuri de aromă. Puteți face produsul mai aromat prin adăugarea de câteva picături de lămâie sau ulei de conifere. Principalul lucru este că acestea sunt de înaltă calitate și în condiții de siguranță pentru sănătate. Adăugați ambele arome sau parfumuri. Le puteți utiliza în procesul de Slims din făină, plastilină, amidon de gătit.

  • Glitters. Paiete de diferite forme și folie de dimensiuni marca. Ei au o culoare strălucitoare și de dimensiuni mici. Pentru a crea sloturi originale „cosmice“, luminițe sunt de obicei folosite în formă de stele mici colorate. Adăugați un astfel de produs de la bază în etapa de amestecare.

  • bile de plastic. Colorate sau bile albe pot fi cumpărate într-un magazin de construcție convențională. Acestea sunt folosite pentru a crea sloturi speciale „crocante“. Ele sunt plăcute la atingere și să păstreze forma mai mult decât lysuns obișnuite. Puteți adăuga o astfel de umplutură de la compoziții lichide. În plus față de bile de plastic, artificial zăpadă este de asemenea utilizat la fabricarea lysus. Fantele de acest tip sunt obținute lumină și aer.

  • Ulei de bebeluș. Acest produs este adăugat într-un vas cu lysome pentru a face genial. Glossy Sliem nu numai că arată frumos, dar are și o textură plăcută. În plus, jocul cu o astfel de anti-stres va atenua pielea mâinilor.

Asigurați-un simplu diapozitiv dintr-un ingredient foarte ușor. După joc, un astfel de produs o poate fi pliat în container și trimite la frigider sau pe balcon. În congelator, anti-stres nu pot fi stocate, pentru că dacă el se referă la gheață, va fi imposibil să-l restaureze. În cazul în care lysun a fost făcută pe baza de produse alimentare, acesta poate fi aruncat afară. Faceți o nouă jucărie anti-stres din nou nu va funcționa.

Slims ușor de simplu de a face cu propriile mâini. Procesul de lysunov de gătit, mulți pare a nu mai puțin interesant decât un joc cu ei.

Cu privire la modul de a face slide-uri de la 1 ingredient, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: