Cum de a face un diapozitiv de la masca de film?

Cum de a face un diapozitiv de la masca de film?

Visul de mulți copii și adolescenți – să găsească o rețetă pentru un lysun dintr-o mască de față, fără lichid pentru lentile și alte ingrediente scumpe – destul de fezabile. moda moderne pentru compozițiile cosmetice cu consistență originală vă permite să găsiți toate componentele noi pentru fabricarea de mucus decorative populare cu propriile mâini. Este suficient pentru a studia diferite rețete înainte de a face glisiera de pe masca de film achiziționat, și apoi să le aplice în practică la domiciliu.

De ce ai nevoie?

cosmetice de curățare pentru față sunt din ce fabricate sub formă de compoziții speciale înghețate pe piele cu un strat subțire de substanță translucid. Materialul elastic poate fi utilizat în alte scopuri. Faceți o subțire de masca de film este destul de simplu. Mai întâi trebuie să achiziționați ingredientul principal. Mască Pelicule sunt implementate atât în ​​porții unice, cât și în containere proiectate pentru mai multe doze.

Le puteți găsi în vânzare pe inscripția „dezlipirea“ pe ambalaj. Într-o formă lichidă, ele sunt o substanță cremoasă sau de gel care, atunci când contactează aerul, începe să dobândească proprietățile din cauciuc sau de toate diapozitivele familiare. Această proprietate este utilizată în fabricarea Lysun.

Aproape în toate rețetele, un tetraborat de sodiu este un ingredient suplimentar – pulbere bera. Când lucrați cu această substanță chimică, se recomandă purtarea mănușilor de cauciuc de protecție, observați alte măsuri de precauție. Puteți cumpăra un boor în magazinele de radioelectronică, unde este implementat ca un flux pentru lipire. În cosmetologie, compusul de sodă și acid boric este utilizat pentru a atenua apa rigidă, precum și un conservant.

Pentru fabricarea de diapozitive, va fi de asemenea nevoie de feluri de mâncare curate. Este mai bine să luați o sticlă neutră din punct de vedere chimic sau un castron ceramic în care va fi convenabil să amestecați materiile prime pentru diapozitivul.

Citește mai mult  Cum de a face subțire fără agent de îngroșare (activator)?

Rețete

Există multe rețete, cu care puteți face o jucărie de închiriere – transparentă sau mată, negru și culoare – faceți-o singură. În cazul în care filmul de mască este luat ca bază, va fi posibil să se facă fără lichid pentru lentile și alte ingrediente scumpe.

Efectuarea amestecurilor la domiciliu poate adăuga componente care se află în orice baie sau un kit de prim ajutor.

Cele mai populare opțiuni sunt mai bune pentru a explora mai detaliat.

Rețetă clasică

Filmul de mască poate fi o bază destul de bună pentru diapozitivul. Puteți lua o versiune pictată sau incoloră de aproximativ 2 st. L. sau 50 ml. O nevoie, de asemenea, 2,5 ml de orice creme de mână și 1/2 linguriță pulbere parte borax, diluat până la 10-12.5 ml apă. Luați în considerare ordinea de fabricație Slyme.

 1. Masca-film în pus ecran a spus în recipient pregătit.
 2. Adăugați Cremă de mâini. spatula de lemn sau plastic pentru ingrediente se amestecă.
 3. Treptat administrat dizolvat în apă borax. Când acest amestec trebuie să fie amestecând continuu Slyme. Odată ce compoziția este puternic îngroșat, frământare poate fi prelungită cu mâna, purtarea de mănuși.
 4. Slyme frământă până când, până când acesta este stick-ul nu mai mâinile și recipiente.

Compoziția finală poate fi mutat într-un container de depozitare, capac.

Cu toate acestea, dacă nu sunteți mulțumit de rețete simple, puteți utiliza o mască de film pentru a face opțiuni mult mai interesante Slyme.

Gel Rețetă pentru spălare

În loc de un agent de îngroșare pulbere clasic la domiciliu, puteți utiliza un agent de spălare de tip gel. 1 jucărie va avea nevoie de 50 ml de masca de film – este pus în vase curate. Acesta este apoi adăugat prin doze mici de 3-4 agenti de spalat lingurite. In acest stadiu, scula trebuie să fie amestecat în mod activ până când se dobândește densitatea dorită și densitatea.

mată antistres

Lisun bazat pe masca de film de buget de pe piața de masă poate fi făcută de mată, fără revarsarile, la atingere care seamănă cu un nor pufos. În plus față de ingredientul principal, o spumă de ras este folosit aici, sifon alimentar, acid boric și colorant (puteți lua orice umbră), proiectat pentru gătit. Procesul de preparare slide-mat la moda are nevoie de timp. Procedura include mai multe puncte.

 1. Pune o capacitate curată pentru a așeza 50 de măști de film ml.
 2. Cântând acolo o spumă de ras într-un volum de aproximativ egal cu mandarina mare sau mere de mijloc.
 3. Amestecați ingredientele de bază cu o spatulă sau stivă, introduceți un colorant. Decât este mai mult, cu atât mai strălucitoare va primi diapozitivul. Nu uitați de precauții. Substanțele de colorare pot absorbi în pielea mâinilor – mănușile trebuie să poarte neapărat.
 4. Să adăugăm treptat la viitoarea pulbere de diapozitive a acidului boric și a sifonului.
Citește mai mult  Cum de a elimina subțire din covor?

Inițial, agitarea ingredientelor pot fi spatule. În stadiul injectării de agenți de îngroșare, va trebui să acționați manual. Este necesar să se controleze elasticitatea, astfel încât să nu se adauge prea multă praf de sodiu și acid boric. Cu abordarea corectă, amestecul se va opri în curând în mâini, va dobândi o elasticitate dorită și un aspect atractiv. Când se întinde, diapozitivul mat făcut gata nu se rupe.

Slot transparent de suprapunere

Pentru această rețetă, nu faceți fără o soluție pentru stocarea lentilelor și a sifonului alimentar. O film transparentă de mască în volum cu o aplicație (aproximativ 50 ml) este prevăzută în mâncăruri curate, reamintește. Se adaugă un vârf de sodă și câteva picături de fluid până la stocarea optică. După fiecare ingredient, compoziția este așezată cu grijă până când se îngroașă. Dacă doriți, puteți adăuga un pic de lichid lichid sau pulbere, sclipirea.

Slot negru

Coal Hue oferă un mister special lysu. Cu selecția corectă a ingredientelor, masa va fi bine întinsă, dar nu se rupe sub influența întinderii mecanice. Pentru a pregăti o astfel de Lysun neobișnuit, este necesar să adăugați în mod consecvent mai multe ingrediente pentru a curăța recipientul.

 1. Masca de film negru din magazinul cosmetic. Suficient 2 articol. L. Amestecuri.
 2. Naftizină (picături pentru nas). Sticlă cu dozator. De la nas pe masca trebuie să adăugați 6-7 picături. Ingredientele sunt amestecate.
 3. Tetraborat de sodiu. Suficient pentru a introduce treptat 1 h. L. Pudra. Se face frumos, în timp ce compoziția nu începe să se îngroașe mult.

După aceea, Lizun este cald cu mâinile până când se opresc lipirea acestora. Compoziția finită va fi elastică, strălucitoare, dar nu va fi pictat mâinile în timpul jocului.

Citește mai mult  Cum de a elimina subțire de pe canapea?

masa aeriană

Pentru a obtine, 50 ml de orice mască film color este combinat cu spumă de ras în volum ca și portocală mediu. Pentru a da compoziția airiness, amidonul este utilizat – suficient și 1 oră. L. Este introdus treptat, până la o amestecare completă, și apoi se adaugă treptat un mârlan. substanță îngroșată continuă să perfecționeze manual. Finit voința subțire nu se lipească de mâini, are o structură de aer interesantă, este ușor să se întindă și zdrobit.

Sfaturi de jucării de stocare

După ce a făcut un diapozitiv dintr-un film masca Vreau să salvați pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru se poate face dacă urmați anumite reguli.

 1. Între jocuri pentru a păstra lysuine în rezervor închis ermetic. Operați geamul din sticlă sau din plastic din crema de mână.
 2. Așezați compoziția într-un loc rece rece. Alegerea optimă va fi rafturile laterale de pe ușa frigiderului. Sloturile de înghețare sunt interzise categoric.
 3. Respirați un amestec din încălzire. Sursa de pericol este razele drepte ale soarelui, radiatoarele de încălzire, încălzitoarele.
 4. Ține departe de un mediu umed. Depozitul de baie nu va fi potrivit.

Cu pierderea plăcii de elasticitate, apariția semnelor de lipiciune, un mucus artificial este suficient de scurt pentru a se înmuia în soluția de farmacie a boraxului cosmetic și apoi torsiunii. Când se usucă Lizuun, este suficient să cumpărați suficient în apă caldă, jerk cu cremă de mână sau ulei cosmetic. Periodic, masa este alimentată de un amestec de așchiere de sare și 10 ml de apă caldă. Toate acestea sunt implantate în amestec până la absorbția completă.

Despre cum să faci subțire dintr-o mască de spumă, uită-te în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: