Cum de a ploua pete de la diapozitiv?

Cum de a ploua pete de la diapozitiv?

Probabil că există puțini copii care ar fi indiferenți față de Lysunes. În procesul de joc, ei nu reprezintă nici o amenințare pentru cei care îl înconjoară, dar dacă le uitați pe haine, placi, paturi, articole de mobilier sau chiar păr, jucăria va începe să se răspândească. În special rapid se întâmplă atunci când diapozitivul este într-o cameră caldă sau sub razele luminoase ale soarelui, fragmentele masei de răspândire sunt atât de profund absorbite în fibrele din care nu este ușor să le eliminați.

Ce să curățați din țesături de slile?

Imediat avertizează – nu încercați să scăpați de diapozitivul de pe rochie, blugi, prosop și o pătură cu ajutorul mașinii de spălat. Maxim, ceea ce pot conta – îndepărta majoritatea Lysun, dar particulele de colorant și fragmentele mici de mucus chiar și cea mai scumpă praf poate fi greu de ieșire. Cel mai simplu mod de a da un produs rasfatata în curățătorie chimică, dar aceste servicii sunt destul de scumpe. Această decizie stațiuni numai în situații lansate sau dacă Lizun a absorbit în chestiune delicată – ghipura, vascoza sau matase.

Este foarte important cât mai repede posibil pentru a prinde scurgerea de lysun. Poluarea proaspătă este îndepărtat mult mai ușor decât uscat. Cu toate acestea, cea mai mare parte a zilei rămâne destul de flexibil, astfel încât, chiar dacă nu-l prind în primele minute, atunci încă mai ai timp pentru a salva situația.

Pentru început, încercați să eliminați cât mai mult mucus cu hainele cu degetele, numai după aceea puteți începe eliminarea pata.

Remedii populare

Există mai multe căi de atac simplu populare care te vor ajuta să facă față cu eliminarea spotului din diapozitiv.

 • Apă fierbinte. Pentru a lua în considerare din hainele colorantului din diapozitiv, aceasta trebuie să se toarnă apă rece de fierbere. După expunerea termică pentru a elimina reziduurile lysen va fi destul de simplu. Prin urmare, în unele cazuri, situația poate fi corectată fără compoziții agresive. Și pentru a spori efectul efectului în apă, o amoniac poate fi adăugată la apă, apoi să se hrănească și se spală într-o mașină de scris.
 • Congelare. Acesta este calea opusă, el implică înghețarea lucrurilor de slăbire. Produsele deteriorate sunt plasate în pachete de polietilenă și pentru câteva ore sunt trimise la congelator. În acest timp, mucusul se ridică și va fi posibil să se ia în considerare, să nu desfășoare mai mult poluarea. Cel mai dificil lucru nu este de a deteriora produsul cu un subiect acut.
 • Acetonă. Pentru a salva lucrurile din blană, cel mai mare efect dă utilizarea acetonă. Discul de bumbac este ușor umezit în lichid și colectează cu atenție toate murdăria blocată. Păstrați în minte – utilizați această metodă pentru hainele adiacente pielii și lenjeriei de pat nu este recomandată. Problema este că acetona aparține categoriei de solvenți puternici, se spală rău chiar și atunci când spălarea în mașină. Componentele rămase ale acestei substanțe sunt capabile de a provoca o reacție alergică și iritarea pielii puternic. In plus, acetona are un miros chimic ascuțit, care cu fermitate „bastoane“ la țesut Înăsprește.
 • Apă oxigenată. Aceasta este una dintre cele mai preparatelor bugetare care să permită pantaloni de curățare și un tricou de la lisub. Ceasuri sunt umezite în peroxid de hidrogen și să înceapă să colecteze rămășițele diapozitivul de la marginile spre centru până curățare completă. De obicei, durează 20-30 de minute. Această metodă vă permite să eliminați rapid pete proaspete, precum și de mucus vechi. Acordați atenție faptului că nu este în valoare de turnarea directă a peroxidului de pe Lizuun – această prelucrare nu va da nici un efect, în afară de aceasta poate deteriora materialul.
 • Amoniac. Cea mai fiscală modalitate de a spăla diapozitivul de la haine este de a prepara un amestec de amoniac, suc de lămâie și sare de masă luată în volume egale. Curățitorul rezultat cu un disc de bumbac frecat într-o pată lipicioasă. Dacă mucusul a reușit să intre adânc în chestiune, atunci amestecul este lăsat pe un fragment deteriorat timp de 20-25 minute, după care periuța de dinți se mănâncă cu atenție. Pentru a elimina particulele Lizen rămase, lucrul este laminat și a fugit.
 • Benzină. Aceasta este „artileria grea”. Se utilizează numai într-o situație în care nu există alte modalități de a neutraliza traseele diapozitivului. Pentru procesare, clapetele sunt umezite în benzină și ștergeți cu atenție petele. De îndată ce Lizun a căzut complet din țesătură, produsul este mai frumos și mai șters – va elimina resturile de mucus și un miros specific de benzină.
 • Sapun de rufe. Un instrument foarte eficient care va ajuta la îndepărtarea petelor proaspete ale mucusului de la haine cât mai repede ca acetonă și peroxid de hidrogen. Este demn de remarcat faptul că săpunul poate fi utilizat în materie de diferite tipuri. Pentru a salva haine de la mucus, trebuie să vă grăbiți o bucată de forță și să turnați jetoanele rezultate cu apă fierbinte. Soap Casseea este aplicată la fața locului, frecați bine și lăsați-o timp de o jumătate de oră. După aceea, săpunul este spălat dacă contaminarea nu este complet eliminată – procedura este repetată. De obicei, pentru a scăpa de cele mai complexe pete, suficiente două sau trei tratamente. Pentru această lucrare este mai bine să luați săpun cu un conținut crescut alcalin – aproximativ 60-70%.
 • Etanol. Instrumentul se confruntă bine cu poluarea nouă și veche. O cantitate mică de alcool este turnată într-o zonă deteriorată și se lasă timp de 25-40 de minute. Pentru a accelera ușor procesul, compoziția poate fi lansată puțin într-o pată de perie. După aceea, produsul se clătește și șterse cu mâna.
 • Alcool izopropilic. Această metodă este folosită pentru lucruri curate din tesatura de in și bumbac. Alcoolul este aplicat la urmele de lysunov și așteptați timp de 10-20 de minute. De obicei, de data aceasta este suficient pentru ingredientele active dizolvate complet toată murdăria. Se va clăti numai produsul și trimite la mașină.
 • Lysun. Poate părea ciudat, dar uneori mucus adezive pot fi îndepărtate utilizând o altă jucărie. Pentru a face acest lucru, este necesar să apăsați cu atenție diapozitivul la fața locului proaspăt și zbura departe. În acest caz, el va începe să atragă cea mai mare parte a poluării.
 • Unt. Puteți face cu lysuns asupra materiei cu cremă, ulei de floarea soarelui sau crema de grăsime. Componentele lor rapid de a distruge structura de mucus. Cu toate acestea, uleiurile și grăsimile pleacă după sine pete low-nesthetic, de la care este dificil de a scăpa de. Prin urmare, este posibil să recurgeți la această tehnică de curățare numai în cel mai extrem caz.
Citește mai mult  Cum de a face roz subțire?

Produse chimice

Este mai ușor să scapi de urme de mucus pe țesătură folosind substanțe chimice de uz casnic – albire, precum și compoziții de curățare colorate. Potrivit recenziilor utilizatorilor, mai multe produse dau cel mai mare efect.

 • Rnway rw-4 – Acesta este un lubrifiant pentru mașini, este utilizat pentru suprafețe curate de pete de origine diferită. Compoziția este aplicată la murdărie și se așteaptă la 3-4 minute. Componentele de lubrifiere activă dizolvă reziduurile de leasing, după care este necesar să ștergeți ușor pata cu un șervețel, clătiți și înfășurați cu o pulbere convențională.
 • Dr. Beckmann – această remodelare a petelor este utilizată pentru a neutraliza urmele de lipici, vopsele, precum și polishul de unghii și înveselește. Ingredientele sale de lucru dizolvă Lysus, precum și toate divorțurile de la colorantul adăugat la el.
 • Dispărea – Linia populară de diverse mijloace. Efectul medicamentului este îndreptat spre neutralizarea colorantului, care face parte din diapozitiv. Scapi de mucus în așa fel încât este puțin probabil să reușească.

Acordați atenție la ceea ce trebuie să preziceți în prealabil modul în care se comportă remedierea gătită este dificilă. Se întâmplă ca corpul de droguri, țesătura și schimbă culoarea produsului, astfel încât înainte de a aplica compoziția, este necesar să se simtă efectul substanței pe o mică parte din materie din partea din spate.

După utilizarea substanțelor chimice de uz casnic împotriva mucusului, îmbrăcămintea trebuie să fie cu atenție defectuoasă – va ajuta la eliminarea mirosului toxic și va elimina particulele de componente active agresive care pot provoca erupții cutanate, edem și alte reacții alergice. Și astfel că un miros ascuțit este mai rapid, o mică oțet este adăugată la fluidul de clătire. Pentru curățarea lucruri pentru copii, preferința este în valoare de a trimite compoziții moi pentru spălat vase. Acestea se dizolvă în apă rece și inmuiat lucruri perepanny pentru cateva ore.

Citește mai mult  Cum sa faci un cursor timp de 1 minut?

Cum se Linnet din piele și păr?

În plus față de haine, parul poate suferi de diapozitiv. La prima vedere poate părea că, în acest caz, este imposibil de a scăpa de mucus. Cu toate acestea, nu este necesar să disperare și să ia pe foarfece – pentru a curăța părul de lysun este dificil, dar puteți.

 • Gheaţă. Ia cub de gheață și atașați-l într-o zonă afectată de păr. Dupa ce se topeste complet, îndepărtați cu atenție mucusului călite cu mâinile. Resturile masei adezive pot fi îndepărtate cu ajutorul unui pieptene cu dinți frecvente.
 • Unt. Pentru aceste manipulări, orice ulei disponibil în casă este de origine vegetală sau cosmetică. Efect bun oferă copiilor Johnson Baby. Compoziția se aplică pe o suprafață afectată de păr pe un sfert de oră, după care firele sunt spălate cu șampon, preferabil folosind un washcloth. păr Disted pieptănare bine pentru a indeparta toate resturile de mucus. Vaselina are o acțiune similară. De asemenea, este aplicat la un fir deteriorat, și după o jumătate de oră, pieptene părul.
 • crema Bold. Un efect bun da crema de grăsime pentru fata sau spuma pentru par. Această compoziție de lysuine este înșelat de un strat gros. După 20 minute, se spală și se combate toate resturile de diapozitiv.

Cum de a stoarce petele de mobilier?

Uneori lysun devine pe covoare, mobilier tapițat și chiar scaunele din mașină. În acest caz, va fi dificil de a scăpa de urme neplăcute, deoarece pentru a absorbi astfel de elemente în pelvis, și apoi se spală mașina de spălat nu va funcționa. Cu toate acestea, există mai multe tehnici care vă permit să eliminați o masă lipicioasă.

 • metoda mecanică. În timp ce spațiul nu este redusă, puteți încerca să-l răzuiește văzut, un răzuitor sau orice alt subiect ascuțite
 • Gheaţă. Această metodă sa dovedit pe suprafețe covor. Ca și în cazul părului, cubul de gheață se aplică în zona de deteriorare și să păstreze până când se topește. După aceea, luați următoarea bucată și se repetă procesarea. De obicei, procedura durează 30-40 minute, după care lysun înghețat este ușor cu ușurință de la suprafață.
 • covor de spălare. Un mijloc bun efect da pentru covoare de curățare. Cele mai bune componente ale Dispari, Faberlic și Amway.
Citește mai mult  Cum sa faci un diapozitiv de lut?

Sfaturi pentru curățare alte lucruri

Dacă glisorul lovit tavan și pereți, îndepărtați-le de acolo, folosind peroxid de hidrogen sau alcool. Cu toate acestea, această metodă va funcționa doar atunci când suprafețele contaminate sunt acoperite cu vopsea. În camera de placat cu tapet, a scăpa de petele nu vor fi eliberate – mucus și colorant va intra ferm într-o bază de hârtie.

În concluzie, observăm că nu este necesar să se aducă în mod independent, piese din Lizun, dacă vorbim despre lucruri din sifon, satin, matase, dantela si alte materiale delicate. Este inacceptabil să se aplice mijloace primare scumpe lucruri de proiectare.

Cu mare dificultate poate fi îndepărtat pete uscate. Dacă Lizun este pe 5 zile și mai mult, nici acasă și magazin va da un efect de 100%. În acest caz, este mai bine să se aplice pentru ajutor la craftsmans. Folosind instrumente speciale, acestea pot returna produsul la vizualizarea inițială.

Despre cum să se spele diapozitivul de la haine, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: