Cum se face diapozitivul fără lipici și tetrabratul de sodiu?

Cum se face diapozitivul fără lipici și tetrabratul de sodiu?

Slime este o jucărie care este populară în rândul copiilor, și printre adulți. Faceți-o acasă este destul de posibilă chiar și fără tetrabratul de sodiu și lipici. Lisun va fi elastic și complet sigur.

Ce va dura pentru muncă?

Pentru fabricarea de sloturi, utilizați două componente principale: agenți de îngroșare și bază. Diferitele ingrediente pot acționa ca un activator.

 1. Detergenți. Puteți face diapozitiv fără adeziv și tetraboratul de sodiu cu gel pentru duș, săpun lichid sau detergent. Este foarte important să se respecte proporțiile. Nu mai mult de 1-2 linguri de ceai trebuie să fie adăugate la amestec. Puteți cumpăra produse pentru gătit, produse cu orice miros.

 2. aerosolii. Puteți îngroșa subțire folosind un mijloc de fixare a părului sau spray-uri pentru ferestre de spălat. Astfel de produse fac posibilă pentru a face lysune elastică și elastică. Folosiți-le numai într-o cameră aerisită bine.

 3. Amidon și făină. Aceste produse, de asemenea, vă permit să facă slide-uri mai groase și dens. Dar, adăugați-le la amestecul foarte atent. Dacă depășiți, cursorul se va rupe în mod constant în timpul jocului.

Puteți face o consistență slot cu un mai interesant, folosind diferite componente suplimentare. Ele pot fi găsite în orice casă.

 • Spumă de ras. O astfel de instrument o va face glisiera fără ochelari de PVA de aer și volumetrica. Adăugați acest produs frumos. Acest lucru va permite să obțineți un cursor phlaffic frumos.

 • Zăpadă artificială. Acest produs poate fi cumparat in mai multe magazine de papetărie. phlowes aeriene sunt preparate din ea. Dacă utilizați zăpadă artificială, jucăria va primi crocant și plăcut la atingere.

 • Glicerol. Această substanță incoloră este folosită pentru a face diapozitiv greu mai elastic. În plus, datorită utilizării unui astfel de produs a, jucăria devine strălucitor.

 • Plastilină. Acesta este utilizat în procesul de fabricare a unt sloturi. Ele sunt foarte moi și nu scad în joc.

 • Cremă de mâini. Un astfel de produs este de obicei o adaugă la baza pentru a face mat subțire. În plus, el catifeleaza pielea mâinilor în timpul jocului.

Și, de asemenea, în amestec, coloranți de multe ori se adaugă, acrilice și guașă. Alegerea unui produs pentru colorarea unui diapozitiv, este demn de amintit că nu toate vopselele sunt utile. Produsele chimice pot provoca dezvoltarea alergiilor și apariția iritării pe piele cu un joc lung.

Slide-ul făcut în mod corespunzător va fi omogen și elastic. O astfel de jucărie este ușor de îndepărtat din rezervorul de stocare și nu se va lipi de mâini.

Rețete

Pregătiți silenții la costurile la domiciliu, după rețetele pas cu pas. În acest caz, jucăria va ajunge cu siguranță, așa cum a fost concepută.

Din făină

O astfel de subțire este preparată din ingrediente simple, care sunt întotdeauna la îndemână. În primul rând într-un castron aveți nevoie pentru a stift 400 de grame de făină. Acolo trebuie să turnați 50 ml de apă rece. Masa trebuie să fie agitată în mod constant, astfel încât să nu existe bucăți în ea. Încă 50 ml de apă trebuie să fie încălziți, fără a aduce la fierbere.

Apa caldă trebuie, de asemenea, să fie turnată într-un amestec de făină cu un jet subțire. Sliderul rezultat trebuie amestecat bine și este pus într-un recipient din plastic. Înainte de utilizare, trebuie să țineți jucăria în frigider timp de câteva ore. De fiecare dată când trebuie să răciți Lysun în frigider 30-60 de minute. Acest lucru vă permite să o faceți moale și elastică.

De la amidon și șampon

Un astfel de lysun este, de asemenea, complet sigur pentru sănătate. O poți găti ca tine, și cu copilul.

Înainte de a începe de gătit, spațiul de lucru trebuie să fie prinse sau folie alimentară. Într-un castron trebuie să adăugați un amidon de cartofi sau de porumb. Apoi trebuie să se toarnă apă caldă.

Puteți face o jucărie luminată și atractivă folosind guașă, vopsele acrilice sau coloranți alimentari. Adăugați-le la cursor nevoie cu atenție. Trebuie remarcat faptul că amidonul ușor „mănâncă” luminozitatea. Prin urmare, în amestecul trebuie să adăugați un pic mai mult decât de obicei.

În slim gata de a adăuga 3 lingurițe de șampon. După aceea, amestecul trebuie amestecat din nou. Nu ar trebui să fie prea lichid. Dacă diapozitivul este apus, acesta este adăugat la el un amidon mai mic.

Puteți face o jucărie mai moale, mușcă într-un castron de 1 linguriță de ulei de copil și amestecați totul din nou.

De la pastă de dinți și șampon

Slide-ul realizat din astfel de instrumente simple este obținut lumină și aer. Pentru gătitul său a folosit șampon gros. Poate fi alb sau transparent.

Într-un castron este necesar să se toarnă 2-3 linguri de șampon selectat. Acolo trebuie să strângeți o pastă de dinți mică. Cel mai bine este să alegeți un produs fără un miros ascuțit. Conținutul bolul trebuie să fie amestecat cu grijă cu o baghetă de lemn. Amestecul va fi gros și elastic. Dacă pare prea lichid, este necesar să strângeți o pastă mică de dinți. Dacă este prea gros – adăugați mai multe șampoane. Are nevoie de cu atenție.

Apoi, castronul cu glisorul trebuie trimis la frigider timp de 20-40 de minute. El trebuie să devină densă, dar nu înghețați condiția de gheață. După ora dorită, Lizuuna trebuie luată din castron și frământată în mâinile lor câteva minute. Datorită acestui lucru, va deveni elastică și moale.

Din păcate, pentru a juca mult timp cu el nu va funcționa. După câteva zile, diapozitivul se va usca și va trebui să scape de ea.

Masca film

Acest produs poate fi folosit și pentru a crea Lysunov de înaltă calitate. Acest mijloc cosmetic are o structură de gel. Când contactați aerul, masca se transformă într-un film elastic durabil. Acest lucru îl face un instrument ideal pentru a face Lysunov.

O jucărie pregătește doar două componente. Masca film stors dintr-un tub într-un castron mare. Există puțină pastă de dinți. Toate acestea sunt bine amestecate. În amestec, dacă doriți, puteți adăuga un pic de colorant. După aceea, un castron cu un diapozitiv trebuie să fie pus pe o baie de apă și să gătească câteva minute, amestecând în mod constant.

În cazul în care masa devine suficient de gros, recipientul trebuie scos din foc și trimite-l la frigider pentru cateva ore. După aceea, aveți nevoie pentru a obține o jucărie din castron și de spin-mi bine.

De la plastilină lumina

Acest material poate fi găsit în aproape orice casa in care locuiesc copii. Se pare Slims elastice excelente. Culoarea jucăriei depinde de culoarea plastilinei selectat. Ea se pregătește foarte simplu. Următoarele ingrediente sunt folosite pentru a crea un aluat fantă de aer plasticies:

 • Ușoare plastilina – 1 ambalaj+

 • Apa caldă – 3 linguri+

 • Amidon – 1 linguriță.

În primul rând, plastilină trebuie să fie pus într-un castron și se toarnă apă caldă. Avudine trebuie să fie acoperit cu un capac și se lasă o jumătate de oră într-un loc cald. După aceea, plastilinei trebuie obținută din apă și bine la fum. Pentru jucărie devine mai dens, mâinile înainte de a juca trebuie să stropească cu amidon. În unele cazuri, acesta se înlocuiește cu aspersoare pentru copii. Mahala devine luminos moale și destul. Pentru a face o jucărie mai interesant, puteți utiliza lysuins de mai multe culori. Această metodă de fabricare a glisierei, cu propriile mâini va face nu mai puțin atractiv decât achiziționarea de lysun.

Spumă pentru bărbierit și amidon

Astfel este subțire obținute prin aer și volumetric. Asigurați-o astfel de jucărie chiar și copii mici. Pentru ao crea, puteți utiliza atât de porumb și amidon de cartofi. Rezultatul va fi același.

spumă de ras ar trebui să fie stoarse într-un castron. Acolo trebuie să adăugați un pic de amidon. Așa că diapozitivul nu se dovedesc prea dens, acesta trebuie adăugat treptat. Gata de jucărie ar trebui să fie destul de elastic.

În unele cazuri, amidonul se înlocuiește cu făină. Dar, în acest caz, jucăria se întinde mai rău și nu servește atât de mult timp. Adăugați paiete și bile de plastic într-o astfel de diapozitive nu este în valoare de. În caz contrar, va fi rău.

Alte

Utilizați pentru a crea slide-uri cu textura diferite, puteți și alți tehnicieni. este foarte des adăugat Vesellin. Puteți să-l cumpere în orice farmacie.

Pentru a face o jucărie într-un castron aveți nevoie pentru a turna un pahar de apă caldă. Acolo trebuie să adăugați o linguriță de vaselina. Toate acest lucru trebuie să se amestece bine. Așa că vaselina topit, amestecul trebuie să fie trimise la cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde. După aceea, în amestec trebuie să adăugați un pic de amidon. Se amestecă produsul este necesar, până când masa devine destul de gros. Dacă doriți în cursorul, puteți adăuga orice colorant. În acest caz, se va dovedi nu numai moale și elastic, dar, de asemenea, luminoase.

calitate si lysuns excelenta sunt diferite, pentru prepararea unui gel de duș sau detergent. Un pic de zahăr, se adaugă într-un vas cu ingredientul principal. Acest amestec este bine amestecate și trimis la frigider timp de câteva ore. În acest timp, zahărul are timp să se dizolve. Amestecul datorită acestui lucru devine destul de elastic. În unele cazuri, scânteia și coloranții de culoare adaugă la o astfel de bază.

Fiți atenți la ambele sloturi de sodiu și de detergent. Ele sunt, de asemenea, pregătite fără utilizarea agenților de îngroșare. Procesul de gătit durează doar câteva minute. În primul rând, trebuie să adăugați câteva linguri de detergent într-un castron și o sodă. După aceea, într-un amestec omogen trebuie să turnați colorantul selectat și să amestecați totul din nou.

Sfat util

Efectuarea de subțire pentru prima dată, merită acordată atenție sfatului specialiștilor care vor contribui la obținerea unui rezultat reușit.

 1. Pregătirea subțire împreună cu un copil mic, merită să acordați atenție faptului că copilul nu trage ingredientele în gură. La urma urmei, multe dintre componentele folosite în crearea lysuinei pot dăuna sănătății sale.

 2. Trebuie să lucrați cu atenție. Suprafața de lucru este de obicei plină cu un film lipit sau alimentar. Toate ustensilele de bucătărie folosite ar trebui să fie curate. În unele cazuri, diapozitivele folosesc mănuși.

 3. Dacă unele ingrediente trebuie să se încălzească pe placă, este necesar să o faceți numai pe căldură lentă. În acest caz, consistența sloturilor va fi omogenă.

 4. Coloranții ar trebui să fie pusă treptat în baza diapozitivului. Dacă treceți, atunci jucăria va picta mâinile.

 5. Pentru a nu strica diapozitivul, trebuie să observați cu atenție toate proporțiile. Nu puteți înlocui unele ingrediente de către alții. Acest lucru poate duce la rezultate neașteptate.

Extindeți durata de viață a diapozitivului, asigurându-i condițiile de depozitare corecte. Indiferent de ingredientele, a fost făcută o jucărie, trebuie să fie stocată în frigider. În caz contrar, Lysun nu numai că poate pierde elasticitatea, ci și mucegaiul.

Dacă jucăria este redusă în timp, ea trebuie să ofere îngrijire suplimentară. Slum pot fi stropite cu apă sau se stropesc cu o cantitate mică de sare de fiecare dată după meci.

În acest caz, jucăria va fi întotdeauna elastică și nu va pierde cu timpul de atractivitate.

Găsiți retete interesante pentru lysuns fara tetraborat de sodiu și lipici poate fi, de asemenea, pentru începători, cât și pentru slidesmers cu experiență. Dacă urmați instrucțiunile pas cu pas și utilizarea ingredientelor de înaltă calitate, jucării va primi întotdeauna de înaltă calitate.

Cum de a face spațiu publicitar, fără lipici și tetraborat de sodiu, uita-te în film.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: