Producția de sloturi cu bile

Producția de sloturi cu bile

Lysuns cu bile au în interior un efect excelent calmant și de a dezvolta motilitatea mic de copii. Asigurați-o astfel de jucărie la domiciliu foarte simplu. Este suficient doar pentru a alege o reteta potrivita pentru tine si stoc ingredientele dorite și bile frumoase.

Ce bile sunt potrivite?

La crearea sloturi, bile mici de spumă sunt de obicei folosite. Aveți posibilitatea să le cumpere în magazine specializate sau online. La alegerea unor astfel de mingi pentru slide-uri, ar trebui să acorde atenție la mai multe puncte.

 1. Marimea. Pentru ca bilele fixate în siguranță în masa plastică, este cules de produse în valoare cu un diametru de 0,4 până la 3 mm. Într-o jucărie puteți combina detalii mari și mici.

 2. Culoare. Potrivit pentru decorarea de diapozitive ambele bile albe si colorate. De regulă, acestea sunt selectate, concentrându-se pe ce culoare lysun în sine este realizată. Pentru înregistrarea o jucărie, puteți utiliza ambele bile monofonice și colorate.

 3. Forma. Cele mai multe bile subțire au o formă rotundă clasic. Dar există, de asemenea, produse ovale. Pentru copiii mici pot face jucării cu bile de diferite forme. Acest lucru va permite copilului sa se dezvolte rapid un motor de mică adâncime.

Pentru a crea slide-uri pot fi de asemenea folosite. De exemplu, spuma, care este de obicei pus în cutii de tehnologie sub sau mobilier. Ar trebui să fie atent la detalii neexploatat mici și numai elimina gunoiul suplimentar.

Și, de asemenea, pentru a crea sloturi crocante frumos, puteți utiliza materiale de umplutură de la jucării inutile.

Unii maeștri le vopsea, folosind coloranți alimentari, guașă sau acrilice. După o astfel de prelucrare, bilele arata la fel de frumos ca cumpărate.

Instrucțiuni pas cu pas

Marca lysun face singur foarte simplu. Ai nevoie doar de a alege o rețetă adecvată și urmați instrucțiunile.

Lizun cu clei de papetărie și spumă de ras

Aceasta este una dintre cele mai populare rețete. Acesta este verificat de mai multe slimmers. Pentru a crea jucării cu bile, vor fi necesare următoarele componente:

 • 100 grame de adeziv siliconic+

 • 200 ml de spumă de ras gros+

 • 20 ml de orice săpun lichid+

 • Alb sau bile multicolore+

 • Tetraborat de sodiu.

Citește mai mult  Cum de a face subțire fără agent de îngroșare (activator)?

Luați în considerare metoda de preparare.

 1. În sticlă sau vase de plastic trebuie să se toarnă lipici, după care trebuie să adăugați săpun. În cazul în care amestecul este prea gros, este necesar să se adauge puțină apă să-l.

 2. În continuare, este necesar să se toarnă cu grijă în spuma rezervor, în timpul agitării conținutului până când amestecul devine omogen.

 3. Pentru îngroșarea de diapozitive și să devină mai elastică, trebuie să adăugați un tetrabott de sodiu la castron. Se toarnă-l într-un recipient cu un cursor o picătură pentru a controla modul în care se obține o grosime de închiriere.

 4. Atunci când amestecul se ingroasa un pic, trebuie să adăugați bile din spumă.

Pregatite lysun necesitatea de a pune în container, și a pus apoi într-un loc rece.

Deci, el a servit mai mult, trebuie să joci în mod regulat.

Lizun cu Stachmal

În această rețetă, amidon acționează ca un agent de îngroșare. Cu toate acestea, pentru a obține jucăria este elastică, va fi necesar să se respecte cu strictețe proporțiile. Dacă adăugați prea mult amidon, cursorul se va dovedi prea dens și de multe ori se va grăbi. Pentru prepararea lysun, aveți nevoie pentru a pregăti următoarele componente:

 • 30-40 grame de Starchmala+

 • 1/3 dintr-un pahar de apă pură+

 • Dye culorii dorite+

 • 100 ml de lipici+

 • Bile (spuma sau polistiren).

Gătitul Slot constă dintr-un număr de pași.

 1. În recipient emailat sau de sticlă, trebuie să se toarnă lipici. În acest stadiu, puteți adăuga, de asemenea, un colorant de orice culoare. Puteți utiliza atât vopsele achiziționate, cât și produsul natural.

 2. Amidonul trebuie amestecat cu apă și ar turnați această masă în adeziv. Conținutul castronului trebuie amestecat până când amestecul se îngroațește. Dacă acest lucru nu se întâmplă, merită adăugat mai mult amidon lichid.

 3. La sfârșit, bilele de spumă sunt adăugate la castron.

Ready Slim poate fi luată dintr-un castron și poate fi folosit pentru a juca. Dacă totul se face corect, va fi moale, elastică și nu se va lipi de mâini.

Citește mai mult  Cum sa faci un tobogan de apă?

Lizun cu Bura

Această rețetă este practic diferită de clasic. Lysun gata este obținut gros și elastic. Pentru a pregăti un cursor moale de înaltă calitate, vor fi necesare următoarele componente:

 • 1/2 C. L. Bura+

 • colorant+

 • 1 ceașcă de bile de spumă+

 • 100 ml de adeziv siliconic+

 • apă.

Metoda de gătit:

 1. Adezivul trebuie să fie strâns în mâncăruri preparate anterior, trebuie să adăugați un colorant+

 2. Apoi, în acest amestec, este necesar să se toarne bile colorate de dimensiunea dorită+

 3. Acum, în conținutul de care aveți nevoie pentru a vărsa cu atenție boul+

 4. astfel încât Lysun nu este prea dens, trebuie să adăugați puțină apă într-un castron.

Când diapozitivul devine suficient de gros și dens, poate fi luat dintr-un castron și de a frământa mâinile. Puteți utiliza Handgam pentru joc imediat după gătit.

Cu plug lipici

Adăugarea unui clei de plug simplu face slot cât mai ușor posibil. Pentru ao crea, în plus față de sticla lipici, trebuie să pregătească următoarele ingrediente:

 • 20-30 grame de șampon+

 • 150 ml de cincci de bărbierit+

 • 3-4 picături de îngroșare.

Metoda de pregătire include mai multe puncte.

 1. În container este necesar să turnați sticla de lipici și șamponul. Toate acestea trebuie să fie amestecat cu atenție. Dacă amestecul sa dovedit prea gros, trebuie să adăugați o cantitate mică de apă acolo.

 2. Alături de conținutul trebuie să fie condus cu atenție o spumă de bărbierit și să amestecați totul din nou. Ca rezultat, ar trebui să obțină un amestec gros.

 3. Pentru a obține moale și de a conduce subțire, totul trebuie să fie împușcat într-un îngroșător.

 4. La sfârșitul întregii lucrări pregătitoare, bilele de spumă sunt adăugate la castron și amestecul este amestecat din nou.

Pentru a face o astfel de glossie glossă, puteți forma un mic zahăr.

După gătit, jucăria trebuie lăsată în frigider pentru câteva ore.

Cu picături pentru lentile de contact

Slim dens și elastic poate fi obținut utilizând următoarele componente:

 • 2 sticle de adeziv de plug+

 • 2 C. L. Food Soda+

 • 2 C. L. Picături pentru lentile+

 • 1 ceasca de bile din polistiren+

 • colorant.

Metoda de gătit:

 1. Într-un vas pre-gătit, este necesar să se amestece sifonul alimentar, la câteva picături de vopsea și un adeziv de plug+

 2. Apoi, trebuie să adăugați picături acolo, pentru a interfera cu totul până când amestecul devine gros+

 3. Slote rezultat trebuie sa fie bine sa se intinda cu mâinile pentru a se asigura că sa dovedit a fi moale și elastic.

Citește mai mult  Cum de a face slide-uri de la produse cosmetice?

lysun Gata nu ar trebui să rămânem la mână.

cu pasta de dinti

O astfel de jucărie este de asemenea ușor de făcut acasă. Pentru ao crea, va fi nevoie de următoarele componente:

 • 100 ml de adeziv transparent+

 • 2 C. L. apă+

 • 1 C. L. Gel pentru suflet+

 • 2-3 Santimeters Pasta de dinti+

 • 1 cană de bile+

 • Tetraborat de sodiu.

În cazul în care este pregătit totul, puteți începe să faci slot pentru.

 1. În recipiente emailate sau din sticlă, este necesar să se amestece lipici, gel de dus, o pastă de dinți convențională și o cremă grasă pentru mâini. Masa s-ar dovedi gros și parfumat.

 2. Într-un astfel de amestec omogen, se adaugă câteva picături de agent de îngroșare. Procesul este în valoare de atenție și monitorizare. Dacă este prea mult, glisiera se va dovedi prea dens și va grăbi.

 3. Pe lângă amestecul trebuie să adăugați bile.

 4. Este necesar să se interfereze cu conținutul până când glisiera este suficient de dens.

Lizuuna rezultat poate fi luat dintr-un castron și se frământă la starea dorită.

Reguli de stocare

Pentru a mări durata de viață a glisierei, acesta trebuie să fie păstrate în mod corect și utilizare.

 1. Container cu lysun trebuie să fie bine închideți capacul și să se ascundă de lumina directă a soarelui. Cel mai bine este de a stoca un astfel de diapozitiv în frigider.

 2. Nu se poate pune un recipient cu lysome lângă baterie. Acest lucru va conduce la faptul că va începe lipirea la mâini sau se topeste. În plus, acesta nu poate fi stocat în congelator.

 3. Așa că lysun nu schimb, trebuie întotdeauna să se spele pe mâini înainte de joc. Dacă este încă vizibil praf sau vilozități, acesta poate fi spălat cu apă curentă.

Slims crocantă făcute la domiciliu, practic, nu diferă de la achiziționate. Fa-i singur poate atât adolescenți și copii mici.

O reteta simpla pentru fabricarea sloturi cu bile în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: