Cedar conuri meserii

Cedar conuri meserii

umflaturi cedru sunt un material natural minunat de la care este posibil să se facă mai multe meserii frumoase. produse atractive și originale se poate face atât pentru grădiniță și școală. În articolul de astăzi, vom face cu modul în care se poate face diverse meserii din conuri de cedru.

Produse pentru grădină

Așa cum sa menționat mai sus, de la conuri de cedru se poate face un număr foarte mare de meserii fermecător pentru copii de diferite categorii de vârstă. Există o mulțime de cursuri de master care vizează procese creative pentru grădiniță.

Vom fi familiarizați cu unii dintre ei.

Bunny

Un copil în vârstă de 4 până la 5 ani pot face un iepuras foarte drăguț de conuri de cedru și plastilină de înaltă calitate. Este suficient pentru a găsi material natural, de aproape orice formă și dimensiune.

Principalul lucru este că nu are murdărie, praf sau orice daune.

Cucui va acționa ca un trunchi iepuras. Pentru a face capul, puteți profita de alte materiale naturale: ghinde, castane sau plastilină mingii. Urechile frumoase ale animalului, fixate pe cap, va face face cu ușurință din frunze, sare sau aluat aceeași plastilinei.

Bufniţă

Cedar conuri, un copil poate face fermecător bufniță înțelept. Pentru a face acest lucru, să ia un cucui mare, pe care ochii și varec din plastic gata făcute sunt lipite prin „momentul“ lipici. Acestea din urmă pot fi elbowed din plastilină sau realizate dintr-un alt material similar.

Dacă nu doriți să utilizați lipici, are sens pentru a face toate componentele necesare din masa plastilină. Se pare simplu, dar foarte frumos pasăre, aripile pentru care le puteți face din frunze de toamnă, iar picioarele sunt mai mici de lovituri de brad mici.

Peşte

Pentru gradinita, un copil poate colecta un FICKER fermecător de conuri de cedru. Acest exercițiu este simulat foarte ușor și simplu, dar se pare foarte elegant si original. Este suficient să găsiți o ciocnire de cedru frumoasă și îngrijită, apoi să vă lipiți de aripioare, coada și ochii din plasticina multicoloră. Coada poate fi în continuare realizate din frunze, hârtie și chiar beteala de Anul Nou.

Citește mai mult  meșteșugurile de toamnă umbrela frunze

Păun

O ambarcațiune foarte luminoasă și atractivă pentru grădiniță va fi păun frumos din conuri de cedru. În fabricație un astfel de caracter va fi mai complex, astfel încât tânărul maestru va avea nevoie de asistență pentru adulți.

Pentru a pregăti conuri de cedru, crengi îngrijite, de la care vor fi colectate designul general și picioarele păunului, colorate și ghinite. De la acesta din urmă va forma un cap de păsări.

Dacă nu există crengi adecvate, detaliile individuale pot fi fixate de un pistol de lipici.

Cedar Cone poate servi un trunchi de păun. O coada elegantă a acestei păsări frumos poate fi format din pene luminoase multicolore, detalii de hârtie colorată sau carton. Capul este posibil să se facă din plastilină, carton sau fructe de padure rosii.

Idei pentru școală

conuri Cedar au posibilitatea de a face un număr mare de meserii drăguț pentru școală. Din material natural specificat se dovedește a face cifre diferite, nu numai pe tema „Toamna“, dar, de asemenea, cu privire la orice alte subiecte interesante.

Vom face cunoștință cu unele clase de master fascinante concepute pentru copiii care studiază în clasa a 1-2.

Coş

Pentru această meserie, veți avea nevoie de o mulțime de conuri de cedru. Cantitatea lor ar trebui să ajungă la 40-50 de bucăți. De multe ori coșul decorativ este colectat de lovituri de pin și brad. În plus față de materialul natural, va fi necesar să se pregătească un fir, compoziție clei și carton.

Materiile prime de origine naturală va trebui să se crampona unul cu celălalt prin cablu. elementele Bonded ar trebui să fie o construcție sub forma unui inel. Treptat, va trebui să construiască forma coș. De regulă, aceste coșuri sunt formate din 2-3 rânduri de conuri. Pe partea de jos a produsului finit, puteți fixa o foaie de carton sau mușchi. De mai sus, trebuie să atașați mâner.

Păianjen

Dacă doriți să faceți un neobișnuit și atractive conuri de cedru, vă puteți întoarce la fabricarea unui păianjen amuzant. Se face ușor și rapid. Prin scapam de care aveți nevoie pentru a transforma sârmă negru, și apoi stick la botul să se alăture ochii lui plastilină. Ca urmare, se dovedește o, absolut nu o insectă teribil de drăguț, care va distra elevi după lecții.

Citește mai mult  Cum să faci o ambarcațiune de toamnă umbrelă & ?

Lesovik

Loving licean poate face o conuri de cedru alungite. Pantofi pentru acest personaj se pot desface de bile de plastilina, mânerele sunt realizate din nuiele subțiri. Ochii si nasul este, de asemenea, bine pentru a face plastilină. barbă lungă gros fix sub gura de o fabrica de cherestea, se pare de tăiat hârtie colorată în jurul marginilor. O ambarcațiune similară poate fi decorat cu o varietate de moduri, de exemplu, frunzele căzute, o pălărie din materiale naturale.

Home Decor Articole

De la conuri de cedru, nu pot fi făcute numai cu diverse meserii pentru copii, dar, de asemenea, componente decorative foarte atractive. decoratiuni similare sunt capabile să completeze în mod eficient interior, pun accentul pe personalitatea luminoasă a gazdelor. Multe elemente decorative din conuri de cedru sunt foarte simple, dar arata superb.

coroană de Crăciun

Din umflaturi de cedru pot face o coroană de flori de Crăciun foarte elegant. Pentru a-l face singur cu propriile mâini, este suficient să taie un cerc de carton dens. Acest element va servi drept bază pentru care ar trebui să fie atașat conuri, crengi de brad și alte componente decorative în tema de Crăciun.

Castron de conuri

conuri de cedru sunt un material natural din care se obțin bile decorative elegante. Baza pentru meseriile specificate este de obicei format din spuma, cu toate acestea, va fi dificil să-l dețină cu elemente suplimentare, deoarece materialul poate piti.

Pentru a decora o minge spumă, clești, sârmă, thermoclay și vopsea ar trebui să fie activat.

Cea mai baza de conuri de cedru se introduce o mică bucată de sârmă. Locul joncțiunii este dimensionat pentru un plus de fiabilitate. resturi de fire torsadate într-o spirală. Apoi l-au șurub în piesa de prelucrat și să continue astfel de acțiuni până când elementul de spumă este complet ascuns. Mingea poate fi vopsit atât înainte de începerea tuturor lucrărilor și după, deja în versiunea finit.

sfesnice decorative

decorare interior confortabil va fi sfesnice decorative din conuri de cedru. artizanat similar este extrem de ușor de fabricație. Cu ajutorul ei în casă puteți crea o atmosferă de un adevărat miracol de Crăciun. Pentru a face decorarea, nevoia de somn din lemn, piese de dantelă, vopsea sau zăpadă artificială, lipici, braduri de brad pentru decorare.

Citește mai mult  Avioane de toamnă coș

Bumpurile trebuie să fie lipite printr-un termoclaut la marginea unei baze din lemn. Materialele naturale sunt vopsite sau acoperite cu zăpadă artificială, paiete. Piesa de prelucrat este legată de dantelă. În plus, o ambarcațiune festivă poate fi decorată cu ramuri de brad sau brad.

Sfat util

Dacă este planificată să se producă o varietate de meșteșuguri din conuri naturale de cedru, este logic să vă familiarizați cu o serie de sfaturi și recomandări utile.

  • Pentru a simula cifrele și peisajul, este necesar să se utilizeze numai materiale curate. În conuri nu ar trebui să existe praf sau murdărie, plăci de matriță sau putregai.

  • Dacă produsul de conuri și plasticină va fi fabricat de un copil mic, trebuie utilizate numai materiale plastice de înaltă calitate și moale.

Copiii nu sunt recomandați să cumpere plasticină sculpturală deoarece este prea dur. Lucrul cu el este foarte dificil.

  • Chiar dacă copilul deține cel mai simplu ambarcațiune de conuri de cedru, părinții sunt încă mai bine să fie aproape, urmați toate acțiunile domnișorul. Acesta nu va salva numai pe probleme posibile, dar, de asemenea, se apropie de copil cu oamenii nativi.

  • Dacă copilul face din conurile de diferite animale, atunci ochii pentru ei nu numai că pot sculpta din plasticină. Foarte interesant și luminos, se obțin meșteșuguri, ale căror fețe sunt completate cu ochi plastic. Astfel de lucruri sunt vândute în magazine pentru creativitate.

  • Lucrul cu materiale naturale nu ar trebui să fie grăbit. grabă excesivă va afecta în mod negativ estetica și acuratețea ambarcațiunii finit.

  • Multe meserii din conuri sunt completate de componente plastilină. Dacă se utilizează material plastic, se recomandă să se rostogolească în mâini sau pe o placă specială. Pe o masă deschisă fără o masă de masă sau ziar, acest lucru nu ar trebui să facă, deoarece pe mobilier, atunci petele de grăsime rămân.

Cu alte idei originale pentru crearea meșteșugurilor din conuri pot fi găsite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: