Crafts & Hedgehog Crupe și semințe

Crafts Hedgehog Crupe și semințe

Ca meșteșuguri de toamnă, puteți face un arici. Acest rezident pădure este întotdeauna portretizat cu frunze sau ciuperci de pe spate. Și pentru fabricarea acelor, cerealele și semințele alungite sunt perfecte.

Facem aplicații din cereale

Din cerealele puteți face nu numai acele, ci și o față cu un corp. Buckswheel sau orez întunecat. Mortal este mai bine făcută din orez, mei, porumb sau mankey.

De asemenea, pentru munca va fi necesar:

 • clei PVA+
 • Tassel pentru lipici+
 • Contur Figura Ariciul Carton+
 • elemente decorative.

În primul rând a făcut partea din spate a Ariciul. Pentru a face acest lucru, adezivul este aplicat pe carton, iar apoi cerealele sunt turnate. În mod similar, fata adoarme. Acum trebuie să părăsească suportul, astfel încât să poată usca. Și astfel încât să fie mai bine fixate crupe, este recomandat pentru a pune o foaie albă de hârtie pe partea de sus și a pus o presă, de exemplu, o carte groasă. Alternativ, adeziv poate fi utilizat plastilină maro sau negru. Pentru a face acest lucru, este uns cu un strat subțire cu degetele de-a lungul zonei din spate. În continuare, cerealele cu un efort nu este presat în plastilină.

De îndată ce se usucă lipici, este necesar să se ridice ușor nava pentru extra cereale. Acum puteți trece la decorarea. Asigurați-Ariciul de ochi și gura de scurgere, de exemplu, din perle sau plastilină, atașați la partea din spate a boabe, frunze sau ciuperci.

În loc de cereale, puteți utiliza semințe de floarea-soarelui sau de pepene verde. În acest caz, ele trebuie să fie prevăzute cu ascuțite „nas“ într-o singură direcție.

Opțiunea cu plastilina

Mă întreb meșteșugurile volumetrice din plastilină cu propriile lor mâini. Ace pot fi făcute din semințe de floarea soarelui, frasin, cocos sau fascicul de cafea. Pentru muncă va fi necesară:

 • culoare bej plastilină+
 • semințe+
 • Bucăți mici de plastilină alb și negru pentru ochi.
Citește mai mult  Ce și cum puteți picta lovituri pentru meșteșuguri?

Sparge o bucată de plastilină bej în mâinile, astfel încât acesta devine moale și pliabilă. Roll-o minge. Apoi, pe de o parte, este necesar să se scoate o parte din plastelină, astfel încât, în cele din urmă se dovedește o picătură-ca formă – botul Ariciul. În loc de plastilină, puteți utiliza aluatul pentru modelare. Acum aveți nevoie pentru a face un ac. Pentru această sămânță, partea proastă este așezat într-un corp sferic. Dacă le-a pus cu rânduri, nu haotic, meșteșugurilor va uita atent.

plastilină albă ar trebui să se rostogolească două bile mici, aplatiza. Același lucru de a face cu plastilina negru, dar diametrul bile ar trebui să fie mai puțin. Se combină detaliile și atașați ochii Ariciul. O altă bucată de plastilină negru rulare în minge și atașați o față la vârful – acesta va fi un canal de scurgere. Delica este gata.

Alte idei de meșteșuguri

În plus față de semințe, cereale și plastilină puteți crea meserii din materiale diferite.

Din frunze

Un alt exercițiu în tehnica aplicelor. Pentru muncă va fi necesară:

 • Carton alb+
 • frunze uscate+
 • Marker negru+
 • PVA Glue+
 • foarfece.

Pe carton trage silueta Ariciul. Puteți folosi o schiță gata făcute, de exemplu, imprima de pe Internet, tăiat și stick-ul pentru carton. În continuare de frunze formează ace. Pentru a face acest lucru, le Glit pe carton cu laturile ascuțite în sus. Ai nevoie pentru a începe cu un nivel de lungă și, treptat, așeza rândurile mai aproape de tine, fie de la coadă la cap.

Dacă este necesar, vă poate da frunzele forma necesare cu foarfeca.

de la cartofi

Multe pentru toamna meserii legume utilizare. De la forma de cartofi alungită puteți face un arici destul. Pentru muncă va fi necesară:

 • cartofi ovale+
 • cuţit+
 • seminte de floarea soarelui+
 • 2 bete pentru catei ochi+
 • Bucata de plastilină pentru braț+
 • Fler Brown.
Citește mai mult  DIY Hedgehog & Frunze

Pentru a începe cu tubercul dreptul de care aveți nevoie să se spele bine de la sol. Apoi, din mijlocul de cartofi face marcator marker pentru ace viitoare. Pentru a face acest lucru, linii în circumferința de cartofi.

Potrivit notelor este necesar să se facă reduceri cu un cuțit. Adâncimea trebuie să fie astfel încât sămânța poate intra în mijloc. Pe lângă reducerile apropiate unul de altul semințe de inserare. Ar trebui să pas în pas cu semințe întreg spatele Ariciul. sloturi pentru ochi Asigurați și introduceți stick-uri garoafa. În schimb, puteți utiliza gata făcute ochi de rulare pentru jucării. Din plastilinei, rola mingea și atașați la nas.

Din sticla de plastic

Crafts dintr-o sticlă de plastic se obține mare și poate fi utilizat pentru instalarea de toamnă. La muncă va fi necesară:

 • sticla de plastic pentru 1 sau 1,5 litri+
 • Gri sau bej Plastilină pentru caroserie+
 • Negru Plastilină pentru ochi și nas+
 • seminte de floarea soarelui.

În cazul în care sticla de plastic este prea alungit, corpul hedgehum va arata nenatural. Prin urmare, acesta trebuie să fie tăiate în jumătate, și introduceți piesele una în cealaltă. Locul articulației este învelit cu scotch. Apoi, ar trebui să inducă în eroare organismul cu plastilină gri sau bej. Grosimea stratului trebuie să fie astfel încât să poată ține semințe. Apoi a face ace. Semințele de floarea soarelui cu un capăt bont pentru a fi soluționate în plastilină cu rânduri dese.

plastilină negru este gătită capacul flaconului pentru a obține nas. De la el sunt realizate din ochi și urechi. Toate meșteșugurile sunt disponibile nu numai pentru elevii, ci copiilor mai mici. Perfect potrivite pentru orice expoziții atât ca o muncă individuală, cât și colectivă, de exemplu, pentru a face o familie de eroi pe o plimbare.

Citește mai mult  DIY BIRD frunze

Cum se face o aplicație frumoasă din semințe și hrișcă, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: