Cum să faci un urs din conuri?

Cum să faci un urs din conuri?

Din materiale naturale puteți face un număr mare de meșteșuguri variate. De exemplu, animalele foarte interesante și drăguțe sunt obținute din conuri. În articolul de astăzi, învățăm cum poate fi făcut un urs din aceste materiale naturale.

Cum să pregătiți materialul?

Copiii iubesc să creeze diverse homemade din materiale naturale. Din aceleași conuri pot fi făcute aproape orice personaje și animale. Sunt obținute rezidenții pădure amuzanți și originali – urși.

Înainte de a face astfel de animale, este necesar să se afle toate caracteristicile pregătirii materialelor naturale.

 • Absolut toate materialele naturale trebuie colectate exclusiv în vremea uscată. După colectarea conurilor, este necesar să se lasă în interior, astfel încât acestea să se culce ușor și să se usuce. Dacă bumpul de molid este umed, apoi după un timp se va transforma într-un mare și discontinuu. Acest lucru trebuie luat în considerare dacă lucrarea cu materiale naturale este programată.
 • Dacă forma conului, dimpotrivă, este necesar să se păstreze în starea inițială, trebuie să fie menționată ca un pahar apos de adeziv de tamplarie. Câteva zile mai târziu, va fi posibil să începeți direct la modelarea.
 • În Shishke nu ar trebui să existe incluziuni suplimentare. Material natural Este foarte important să curățați absolut din toate urmele de murdărie și praf. La această întrebare trebuie luată cu atenție, deoarece copilul nu ar trebui să funcționeze cu detalii murdare. Materialele trebuie să fie perfect curate și uscate.
 • Orice elemente găsite în natură nu ar trebui să aibă daune sau defecte uniforme. Este necesar să se asigure că conurile nu sunt legate de dents, locuri de mucegai sau putregai. Artizantele atractive pot funcționa numai din materiale de înaltă calitate și „proaspete” fără defecte.
 • Toate conurile colectate, acorne și alte componente sunt recomandate imediat cu atenție și sortare. Componentele netede și îngrijite trebuie utilizate în forma lor completă, iar elementele în care nu sunt în mod suficient scale sau pălării, pot fi dezasamblate în partea pentru a le folosi separat una de cealaltă. În cazul în care este planificat pentru a face un urs fermecător din conuri, apoi caldurile din ghinde sau scale pot fi folosite pentru a crea un animal EUD.

În cazul în care toate materialele naturale pre-asamblate sunt pregătite în mod corespunzător, atunci desenul va fi capabil să fie curat și atractiv. Copilul este mult mai ușor și mai sigur de a lucra cu componente naturale, care nu au nici dezavantaje.

Meșteșuguri cu sfoară

Foarte original și atractiv poate obține un urs de conuri și sfoară. Acest artizanat poate fi atribuit grădiniței sau la o expoziție școlară. Este destul de simplu, dar se dovedește foarte interesant.

Pentru a face un urs creativ, va fi nevoie de astfel de componente:

 • shishk molid+
 • Swina+
 • Compoziția lipiciului+
 • Margele+
 • Baruri de plasticină.

Vom analiza o clasă de masterat detaliată privind realizarea unui urs din elementele și materialele enumerate.

 • În primul rând, va fi necesar să se pregătească în mod corespunzător materiale naturale la toate manipulările ulterioare. Una dintre bolțurile de brad recoltate va trebui să încheie sfoară. Vorbim despre materialul natural care va juca rolul capului de urs.
 • Din masa plastilină a culorilor corespunzătoare, nas ar trebui să fie tăiate și alte componente pentru botul ursului.
 • Apoi, trebuie să luați o altă lovitură de dimensiuni mari. De asemenea, ar trebui să fie înfășurată în sfoară. Componenta pregătită va fi utilizată în continuare ca un trunchi al unui locuitor de pădure.
 • În etapa următoare, va trebui să ia conuri care au dimensiuni modeste. Materialele naturale mici ar trebui să fie lipite de corpul ursului. Va fi labele lui. De asemenea, va fi necesar să se alăture ochilor feței ursului.

Urechile unui astfel de urs interesant pot fi făcute de la beetlekul firului, peletele de plasticină sau resturile de arc.

În această chestiune, copilul poate arăta fantezie și poate alege opțiunea care va părea cea mai frumoasă. De asemenea, tânărul loc de lemn pot alege independent decorul pentru o astfel de ambarcațiune.

Opțiune cu plasticină

Meșteșugurile reci sunt obținute dacă materialele naturale se combină cu o masă de plasticină de culori diferite.

Din aceste componente, un copil poate crea un număr mare de o mare varietate de cifre având diferite fețe, posturi și peisaje.

Urșii de pădure miraculoasă sunt în afara conurilor și materialelor din plastic. Luați în considerare instrucțiunile detaliate, deoarece acestea pot fi făcute din componentele specificate.

 • Mai întâi trebuie să pregătiți toate materialele necesare. Pentru a crea o figurină de urs, va trebui să luați o pereche de braduri de brad.
 • O ciocnire care are dimensiuni mici poate juca rolul ursului.
 • Este necesar să se întindă masa de plasticină. Ea va trebui să facă urechi, fata, nasul și ochiul animalelor. bile plastilină de negru va fi folosit ca un ochi, și de la bila galbenă poate fi format un gât al unui locuitor pădure.
 • Toate detaliile preparate făcute din plastilină în masă va trebui să stabilească Bishke Ursului.
 • Apoi, trebuie să ia o denivelare de molid având o dimensiune mai mare. Această componentă va acționa ca un urs.
 • Trebuie să rola 4 bile din plastilină maro. Aceste bile trebuie să aibă dimensiuni diferite. Vorbitorii trebuie să fie utilizate pentru a crea labele din față, iar detaliile sunt mai mari – pentru labele din spate, care vor fi lipite la partea de jos a corpului de molid. De asemenea, trebuie să rola 2 alungit oval din plastilină.
 • Pentru corpul unui mare nevoie cucui de brad pentru a lipi gata făcute labele plastilină. Ei au nevoie să fante de formă utilizând stiva. Deci, va fi creat imitație de degete.
 • Puteți decora o astfel de interesant și drăguț ambarcațiuni poate fi frunze de toamna. foi de cedru Perfect.

Alte idei

Există încă o mulțime de alte idei interesante pentru a face un urs de molid naturale sau conuri de pin. Creați un frumos și amuzant tineri maeștri pe șenile cutie de toate vârstele. Luați în considerare mai multe detalii mai multe instrucțiuni pentru fabricarea de ursi atractive din materiale naturale.

Ursul Sitted

Charming ședinței urs în grădiniță este posibil să se facă de brad foarte ușor și simplu sau conuri de pin. Cazanul este foarte drăguț și elegant, nu are nevoie de unele aptitudini speciale de la un copil.

Pentru a face un urs de zi, să ia doar câteva conuri diverse. Materialele naturale sunt necesare pentru a pregăti în mod corespunzător înainte de a face o ambarcațiune.

Luați în considerare instrucțiuni etapizate pentru a face un simplu urs de zi cu propriile mâini.

 • Mai întâi trebuie să sortați colectarea pentru fabricarea conurilor. Cel mai mare dintre aceștia vor servi ca un corp de urs de ședere. La o bază similară, va fi necesar să se atașeze conuri mai mici care să îndeplinească funcția labei.
 • Picioarele din spate trebuie fixate în partea de jos a corpului astfel încât sentimentul să fie creat că ursul este într-o poziție așezată.
 • În etapa următoare, va trebui să luați o altă lovitură de dimensiuni mici. Ar trebui să fie mai puțin decât un trunchi de urs. Această componentă va trebui să fie fixată ferm pe locul capului animalului.
 • Următorul va trebui să facă urechile animalelor. Pentru a face acest lucru, de la unul dintre conuri ar trebui să se repete literalmente o pereche de scale.
 • Toate detaliile recoltate trebuie să fie COPP într-o singură sculptură. Astfel încât meșteșugul finit părea mai atractiv și elegant, poate fi suplimentat cu o panglică strălucitoare strălucitoare sau cu un alt peisaj pe care copilul îl va alege.

Figurină mare

Dintre materialele naturale avute în vedere, este posibil să se facă nu numai mici și frumos, dar, de asemenea, ursi mari. Pentru meserii care diferă în dimensiuni mari, aveți nevoie pentru a colecta mai multe conuri. Le, ca și în toate celelalte cazuri, vor fi necesare pentru a pre-pregăti pentru manipulări ulterioare.

O caracteristică mare de un urs frumos poate fi fabricat pentru diferite concursuri și expoziții la școală sau la grădiniță. Acesta este un meșteșug minunat pe tema „Toamna“, deoarece aceasta poate fi suplimentată cu un decor din frunze îngălbenite sau nuiele Rowan.

În cazul în care este planificată pentru a face o astfel de cifră spectaculoasă și frumoasă a unui animal din materiale naturale, ar trebui să acționeze pas cu pas.

 • Toate collishes asamblate pentru crearea de figurine trebuie mai întâi să se pregătească. Apoi, ei vor trebui să fie elegant, dar ferm conectați unul cu celălalt. Pentru elementele de fixare bune, se recomandă să se utilizeze un pistol fierbinte. Se recomandă să lucrați cu acesta sub control strict al adulților.
 • Pentru a completa ambarcațiunile spectaculoase ale unui bot fermecător, puteți utiliza o varietate de materiale. În aceste scopuri, masa de plasticină a diferitelor culori este cea mai bună. Puteți face cu ușurință și cu ochii și gura locuitorului pădurii.
 • Dacă nu doriți să utilizați plastifia, în schimb, puteți contacta castane, Rowan, Componente din plastic. La sfârșitul activității animalului finit, este posibil să se decoreze. O panglică frumoasă legată de un arc sau alte componente similare este perfectă pentru acest lucru. Alegerea decoratiunii depinde de preferințele tânărului maestru!

Mishka la modă

Din conuri este posibil să faceți o fiară de pădure foarte frumoasă. Se pare că un suvenir uimitor, care nu va fi rușinat să manifeste ca un cadou prietenilor sau rudelor. Un locuitor de pădure fermecător din materiale naturale poate fi completat inițial de diferite costume luminoase. Elementele garderobeului de urs de casă pot fi tricotate cu tricotat sau croșetat. Mulți maeștri coase lucruri pentru meșteșuguri cu mâinile lor. Cineva este mult mai ușor și mai convenabil să se îmbrace cifrele de suveniruri similare în îmbrăcăminte, care este disponibilă în mod specific pentru păpuși.

Idei cu privire la decorarea urșilor la modă sunt diverse. Foarte interesant și drăguț privesc din conuri, îmbrăcați cu atenție în lucrurile de Anul Nou. De exemplu, poate fi un costum luminos de Santa Claus sau Snow Maiden. Ursul în astfel de haine la modă va deveni o prezentare chică și originală pentru noul an.

Nu este nevoie să se îmbrace un braț complet de la cap la laba. Concorarea decorarea unor astfel de produse, este foarte important să nu rearanjați, astfel încât să nu se ascundă și să nu deranjeze estetica naturală a materialului natural. Puteți face singurul capac Santa Claus. Un singur zăpadă de zăpadă. Aceste componente vor fi suficiente pentru fabricarea unui urs foarte frumos și la modă din conuri.

Adesea animale la modă din materiale naturale sunt făcute pentru a prezenta ulterior oameni apropiați ca un cadou creativ. Dacă ursul este fabricat tocmai în acest scop, poate fi interesant să-l decoreze printr-un astfel de obiect de îmbrăcăminte, caracteristic unei persoane credete. Puteți adăuga ambarcațiunea unei eșarfă elegantă, o pălărie sau un arc.

Astfel de componente decorative vor fi suficiente. Principalul lucru nu este acela de a supraîncărca un element de urs de casă considerat.

Despre cum să faci un urs din conuri, să privești în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: