Decor de conuri

Decor de conuri

materiale naturale pregătite corespunzător pot servi ca bază pentru fabricarea unui număr foarte mare de peisaj variat. De exemplu, coroanele chic, sfeșnici, buchete și alte decorațiuni originale de Anul Nou sunt obținute din conuri. În articolul de astăzi învățăm cum să facem un decor spectaculos din aceste componente naturale.

Pregătirea materialului

Înainte de a începe să modelați o varietate de decorațiuni de Anul Nou (și nu numai) decorațiuni, trebuie luată o pregătire atentă a materialelor naturale. Si molid, pin si, cedru si conuri vor avea nevoie de mai multe proceduri pregătitoare, neglijate care nu pot. Luați în considerare mai multe reguli majore pentru pregătirea adecvată a componentelor naturale pentru lucrări creative suplimentare.

 • Asamblate în pădure sau în parc Punshih trebuie să fie cu siguranță curățată. Va fi necesar pentru a scăpa de tot gunoiul și poluarea, care sunt lipite între solzi. Vorbim despre ace, iarbă, praf, pământ și așa mai departe. Curățarea poate fi efectuată manual, dar puteți folosi o perie aspră.

Este recomandat cât mai curând posibil pentru a începe curățarea conuri, astfel încât casa nu are timp să se răspândească diferite animale dăunătoare, care pot fi ascunse cu pricepere în ele.

 • Când materialele naturale sunt complet curățate, Ei trebuie să se înmoaie într-o soluție preparată din oțet (6-7%) și apă într-un raport de 1: 1. Compoziția pregătită trebuie să acopere în totalitate componentele naturale, astfel încât toate presupusa vioiciune în ele a murit.

 • Pentru a procesa conuri, nu trebuie să luați apă prea rece. Lichid fierbinte se potrivesc mai mult. Este mai convenabil să luați un castron de o adâncime suficientă, să o umpleți cu conuri și apoi să turnați soluția menționată mai sus. De mai sus, mâncărurile pot fi acoperite cu film și se lasă timp de 1,5 ore.

 • După ora specificată, filmul poate fi scos din rezervor. Va fi vizibil că loviturile au introdus apă, dar în același timp forma lor nu ar trebui să se schimbe. Dacă materialul complet uscat este asamblat, se poate schimba ușor după prelucrare, dar de îndată ce moare, se va întoarce la starea anterioară.

 • Acum, materialele naturale ar trebui să fie clătite cu apă curată de mai multe ori. Apoi, componentele pot fi puse pe pervaz sau balcon pe pre-strălucire cu ziare sau suprafețe de prosoape. În camera rezidențială, uscați loviturile după prelucrarea prin oțet nu este recomandată.

Opțiuni de decor

Când loviturile sunt complet uscate și pregătite pentru implementarea diferitelor modele creative, puteți să vă deplasați direct la implementarea acestora.

Coroană

Puteți face cu ușurință și pur și simplu o coroană de iarnă foarte frumoasă și elegantă de conuri pentru Anul Nou. Vom înțelege principalele caracteristici ale fabricării unui astfel de decor de Crăciun spectaculos pentru casa ospitalieră.

 • Baza viitoarei coroane frumoase ar trebui să servească un cadru puternic. Ar trebui să fie pregătită înainte de a începe alte lucrări. De asemenea, trebuie să fii mai rău cu firul, carton, ramuri grabice și ziarele vechi răsucite în inel.
 • Când baza coroanei de Anul Nou este gata, va fi posibil să începeți atașarea loviturilor. Este posibilă implementarea acestei etape în mai multe moduri.
 • Cea mai simplă soluție este utilizarea soluției adezive. Această metodă de fixare este ideală dacă baza pentru casă este fabricată din hârtie sau carton.
 • Pentru fiecare dintre elementele decorative, puteți atașa covoare mici strânse pe baza firului. Conectarea vârfurile cercului va fi capabil să finalizeze după executarea finală a produsului.
 • Conurile, peisaj nuci și alte fixați pe o linie de pescuit sau pe o sfoară, care apoi înfășurat pe baza cadrului.
Citește mai mult  Opțiuni pentru meșteșugurile de toamnă pe subiect & păpușă

coroană de flori de Anul Nou Gata Este posibil să stea pe ușa de la intrare sau puse pe masă sau de lângă pomul de Crăciun. Pentru a decora astfel de meserii, puteți utiliza o varietate de decoratiuni si detalii.

decorațiuni de Crăciun

De conuri pot face, de asemenea, o mulțime de diverse decoratiuni originale pentru pomul de Crăciun. Faceți cunoștință cu una din clasele de master pe modelarea un astfel de peisaj curios.

 • În primul rând, va fi necesar să se pregătească toate componentele din care va fi stăpânite mingea decorativ. Vor fi necesare: hârtie igienică și lipici, minge de aer, vopsea sub culoarea conuri, ei înșiși umflaturi.
 • La prima etapă ar trebui să umfla mingea. După aceea, este absolut rănit la fel de mult ca hârtie igienică, pre-pictată în soluție adezivă. Compoziția pregătită este lăsată de ceva timp neatinsă în timp ce nu se usucă.
 • Apoi, suprafața piesei de prelucrat este vopsită pentru a ascunde posibilele lumeni ale hârtiei.
 • Mingea este tensionarea benzii elegante festive. Acesta va efectua funcția de fixare a buclăi prin care ambarcațiunea poate fi montată pe arborele de Crăciun sau fixată sub deschiderea tavanului sau a ușii.
 • Următoarea etapă a muncii va fi cea mai dificilă. Este necesar să lipiți Shishk. Baza este destul de fragilă, deci actul este necesar cu atenție.
 • Bumps Stick Rows, încercând să nu lase goliciunea. Când toate detaliile sunt uscate, mingea poate să se culce suplimentar.

Brad de Crăciun

De materiale naturale, figurine foarte drăguțe și fermecătoare sunt publicate. Pentru a face un astfel de lucru, veți avea nevoie de 1 bombă mare fie aproximativ zece conuri egale. Micul copac de Crăciun ar trebui să fie plasat în aceeași oală mică. Bump trebuie să fie vopsite folosind o cutie. Preferat sau verde, sau de culoare argintie. În cazul în care vopseaua este de conducere, puteți decora ambarcațiunii.

Pe scări deschise atârnă margele, asteriscuri sau bile formate din hârtie strălucitoare / folie. Dacă pomul de Crăciun este mare, aceasta ar trebui să pregătească un con din carton. Este necesar să se lipească umflăturile cu capete ascuțite. denivelări mai mari sunt atașate în partea de jos, iar umflaturi sunt mai mici – pe partea de sus. casă Ready este completat de atribute diferite de Anul Nou.

Citește mai mult  meșteșugurile de toamnă umbrela frunze

Sfeşnic

Pentru lumanari este posibil pentru a simula un lux sfeșnic din conuri. Cel mai simplu, dar nu mai puțin drăguț opțiune va ieși din recipient din sticlă obișnuită. Sare umflat în ea. Ea va imita zăpadă. Ei bine, se adaugă suplimente sub formă de crengi subțiri. Chiar în centrul compoziției rezultată plasat o lumânare.

Zelashko-urile ar trebui să fie înfășurate cu soluție de lipici, care este apoi stropită cu nisip de sare.

Pe partea de sus a stratului artificial „zăpadă” fixează câteva conuri decorative, fixate pe o panglică de satin sau sfoară.

Idei pe tot parcursul anului pentru decorarea interioară acasă

Conurile sunt cadouri naturale, dintre care este posibil să se simuleze nu numai Anul Nou, ci și peisajul pe tot parcursul anului, arătând foarte frumos și original. Produsele gata pot fi foarte spectaculoase pentru a decora o varietate de setări. Uită-te la unele clase de masterat excelente.

Buchet într-o vază

Din componentele naturale considerate, flori uimitoare sunt obținute din care pot fi buchete creative neobișnuite. RAspect pas cu pas, cum să simuleze în mod corespunzător astfel de lucruri neobișnuite.

 • Aveți nevoie de conuri pictate fixate pe un fir bazat. Pentru a face acest lucru, utilizați compoziția de adeziv de calitate. Prin intermediul acestei componente, firul este lipit de un con bazat pe larg. Apoi, ultima componentă trebuie să fie vopsită cu vopsele acrilice sau să urce o bandă specială de teep. Scufundând elementul în vopsea, va trebui să așteptați până nu reușește.

 • Există un alt mod în care trebuie doar să utilizați o conuri mai mari. Pentru aceasta, macushk lor este stabilită, lăsând doar partea de jos. Partea dedicată este pictată în alb, gaura este făcută în ea și a trecut firul. Acesta din urmă va trebui să înfășoare o panglică de apărare.

 • Făcut în orice mod, culorile elegante din conuri pot fi conectate la un buchet în vrac, Legați-vă la fir sau iută, apoi puneți în orice vază doriți. Ca urmare, se dovedește un decor rece pentru acasă sau țară de interior.

rama foto

Pentru a face un cadru de fotografie frumos, trebuie să stocați elemente în astfel de componente:

 • pin sau brad nu sunt dimensiuni foarte mari+
 • Caseta de la bomboane+
 • foarfece+
 • hârtie densă+
 • pistol de lipit.

Vom analiza o clasă de masterat pas cu pas.

 • Pregătirea conurilor, eliberați caseta de dulciuri, cruste și bomboane.
 • Hârtie de înaltă densitate, modelul tăiat curat sub formă de inimă. Dimensiunea acestei părți trebuie să corespundă dimensiunii fotografiilor viitoare care vor fi plasate în cadru.
 • Șablonul stabilește fundul casetei, va fi elaborat și tăiat.
 • Apoi puteți trece la conuri de lipire. Grăbește-te cu el. În primul rând, va fi necesar să le descompun ușor în jurul unei găuri în formă de inimă.
 • Conurile trebuie să completeze complet absolut întreaga suprafață a casetei. Pentru a face acest lucru, utilizați un pistol de lipici. Apoi încorporează o fotografie în casă și remediați-o în cadru.

Poziția decorativă gata poate fi agățată pe perete în cameră.

Alte

Există multe alte scheme interesante pentru fabricarea de decoruri originale din conuri naturale. De exemplu, consiliile fermecătoare făcute din materiale naturale pot fi o decorare interioară interesantă și neobișnuită. Luați în considerare modul în care pot fi făcute.

 • Bumpul de pin va servi ca bază a corpului viitorului păsări drăguțe. Poate fi tratată cu vopsea gri sau albă și puteți pleca în formă primară.
 • În partea largă a unei conuri suficient de deschise Atașați picioarele. Cel mai simplu mod de a le face din masa de plasticină.
 • Aripi, ochi și ciocuri pentru consum pot fi făcute din hârtie sau simțit. Toate aceste componente trebuie să fie instalate cât mai tare pe bază.
Citește mai mult  Bretelele Pește frunze

Ca rezultat, figurile foarte drăguțe se vor dovedi, care pot fi aranjate pe rafturile din casă. Banca decorativă va deveni o decorare interioară bună, decorată creativ de componente naturale. Este suficient pentru a alege un borcan de sticlă, care are orice formă non-standard. Ar trebui să fie umplut cu conuri pregătite în mod corespunzător, pre-vopsite în culori atractive, cum ar fi alb, negru, albastru sau gri. Este permisă vopsea componente naturale în vopselele de tone de acid. Acest lucru va fi suficient pentru a obține un detaliu decorativ rece, care va atrage cu siguranță atenția în interior.

Puteți aranja adresa discutată mai sus un pic diferit. Pentru a face acest lucru, găsi un borcan simplu. Va fi necesar un al treilea pentru a umple conuri multicolore pictate. De-a lungul componentele naturale, va fi posibil să se stabilească un strat de ghirlande alimentate de o baterie ascunsă în ziua. Un astfel de peisaj va arata superb, atât în ​​Anul Nou și setările pe tot parcursul anului.

Exemple în proiectarea apartament

Din materialele acordate omului prin natura însăși, un peisaj uimitor. Datorită acestor produse, o varietate de interioare devin mult mai original, luminos, creativ. Luați în considerare câteva exemple de succes folosind decorul de conuri.

 • Foarte estetic și confortabil pe raft, în interior vor exista trei mari chips-uri, pe deplin realizate din conuri. stele decorate elegant din aceleași componente pot fi prăbușit pe partea de sus a acestora.

Un astfel de decor poate fi setat pe standuri elegante făcute într-o cheie de compus.

   • Dacă doriți să aducă un punct culminant la interior, puteți face topiara conurilor. partea superioară a acesteia în vrac ar trebui să fie fixat pe ramuri descendente în imitație de cânepă cu un strat subțire de iarbă verde. Astfel de lucruri se vor găsi locul lor într-o varietate de setări, în special în cazul în care există un finisaj de tonuri neutre pe fundal.

   • O decorare interioară elegantă și rafinată va fi cu siguranță o sticlă transparentă mai apropiată, sub care există mici vaze strălucitoare cu sezoane plasate în ele, pictate în alb. Partea superioară a piesei de sticlă poate fi completată cu imitație de intrare sau zăpadă și poate fi lăsată fără astfel de elemente.

   Despre cum o faci singur o ghirlandă din conuri, uită-te în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: