DIY BIRD frunze

DIY BIRD frunze

Adesea la școală sau în grădiniță necesită o ambarcațiune pentru o expoziție pe tema „toamnă”. Face o astfel de ambarcațiune de toamnă din materialele naturale este ușoară. Pentru a face acest lucru, este posibil să aveți nevoie de frunze obișnuite, precum și o mică fantezie și efort. Mai jos vom spune despre cum cu mâinile lor împreună cu copilul puteți face o leagăn sub forma unei păsări.

Cum se face o bufniță?

Faceți-vă propriile mâini Volumul frunzelor din frunze – sarcina, la prima vedere, nu este dificilă, ci mai degrabă dureroasă. Nu este greu să o facă cu greu pentru un copil, așa că va trebui să ceară ajutor părinților.

Pentru a crea o astfel de ambarcațiune sub formă de bufnițe, veți avea nevoie de următoarele materiale:

 • Frunzele de diferite culori și dimensiuni+
 • Hârtie de carton+
 • Hartie colorata+
 • Creion simplu+
 • foarfece+
 • Adeziv fierbinte (pistol de lipici).

Este de remarcat faptul că atunci când lucrați cu un pistol fierbinte, este necesar să urmați reglementările de siguranță pentru a nu strica accidental dispozitivul și nu ard.

Lucrările ar trebui făcute pas cu pas.

 • Mai întâi trebuie să faci un șablon. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați hârtie carton și să răspândiți contururile bufnițelor pe ea, apoi tăiați. Care va fi șablonul dvs. depinde numai de dorința voastră. De exemplu, puteți face o bufniță mică într-o poziție de ședere și puteți crește ușor dimensiunea și puteți face aripi deschise.

 • După aceea, puteți trece la baza frunzelor. Înainte de aceasta, pentru confortul dvs., foliile ar trebui sortate după culori și dimensiuni, în plus, frunzele trebuie să taie picioarele.

 • Acum puteți începe lipire cu frunze lipici fierbinte. Pentru primul rând de „pene“, se recomandă selectarea de tonuri întunecate frunzele cu margini ascuțite, rândurile rămase pot fi realizate din foi luminoase. În același timp, nota că, făcând un penaj pentru bufnițe, trebuie să încercați să alegeți pliantele de aproximativ aceeași colorare, astfel încât aeronava în cele din urmă sa uitat frumos.

 • După ce a făcut aripile pentru bufnițe, puteți începe piept o pasăre care se încadrează. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a ridica pliante mici, luminoase, cu o margine de sculptat. În același mod, vom obține partea din spate a șablonului.

 • Aproape gata! Rămâne doar pentru a face ochii din hârtie colorată și ciocul pentru bufnițe. Partea de jos a meșteșugurilor pentru stabilitatea poate fi decorat cu un cluster Rowan sau ramură.

Dacă doriți să faceți un crawler mai simplu sub formă de bufnite, adică, să o aplice obișnuită din aceleași materiale. O mulțime de timp nu va dura, copilul va putea să facă față ei independent.

Pentru muncă este nevoie de hârtie colorată, frunze, creion simplu, foaie de carton.

Creionul simplu conturează contururile bufnițelor de pe carton, după care salvează un desen de frunze de diferite culori și dimensiuni. De la hârtie tăiați ciocul și ochii păsării. Gata! Dacă se dorește, o astfel de aplicație poate fi diversificată prin desenarea a ceva cu acuarelă sau markeri pe ea.

Fabricarea de pavaj

De la frunzirul obișnuit, puteți, de asemenea, să facem posibilă propriile mâini și o astfel de păsări ca păunul. Este o sarcină destul de simplă.

Pentru meșteșugurile, veți avea nevoie doar de frunze uscate de diferite copaci, lipici, foarfece, foaie de hârtie sau carton.

Pregătiți toate materialele necesare, puteți începe să lucrați.

 • În primul rând, pregătim frunzele, tăind foarfecele „picioarelor”. După aceea, vom expune frunzele preparate pe carton, formând un păun, și începe să-i lipici alternativ cartonului.
 • Delica este gata! Dacă doriți, acesta poate fi diversificat prin iarbă desen sau alte detalii prin tragere cu vopsea sau wovers.

Există o altă opțiune de a face Peacock din frunze de toamnă. Pentru astfel de ambarcațiuni o, veți avea nevoie, în mod direct, frunzele ei înșiși, hârtie, creion simplu, lipici, vopsele și așa-numitele elicoptere din cenușă sau Clean.

 • Pentru a începe cu, trage pe sine Pavlin. Cele mai multe detalii aveți nevoie pentru a trage corpul său, cap și picioare, coada trebuie doar să contureze. Etapa de desen păsări de curte este, probabil, cel mai complex.
 • Cum păun va arăta pe appliques depinde numai de dorința și imaginația ta. Puteți să-l trage cu un flippower, și cu pliat. În plus, acesta poate fi amplasat în orice postură, de exemplu, ținând capul sus sau de cotitură lateral. Așa că aeronava se dovedește a fi mai interesant și original, fantezie dop.
 • Colorat păun cu vopsele, carioca sau creioane colorate, puteți începe să lucrați cu frunze. Se taie picioarele de frunze și le pune pe carton, formând o coadă de păun, după care ne-am lipici alternativ le carton.
 • Acum, din iernile vom face Pavlin Khokholok. Din frunzele rămase puteți face un verde mai curat. Delica este gata!

Artizanat de păsări fabuloase

Pentru a crea meserii pe acest subiect toamna, puteți alege ca o sursă de inspirație de frumos foc pasăre. Fa-o astfel de mână de un copil independent, poate fi cu greu în măsură să facă dificilă pentru el la adulți de ajutor.

Veți avea nevoie de următoarele materiale:

 • ziare nenecesare+
 • Foaia de carton+
 • Hartie colorata+
 • Malyan Scotch+
 • lipici fierbinte, pistol adeziv+
 • Flomaster+
 • copaci frunzișului de culoare galbenă.

Acum, ia în considerare instrucțiuni pas cu pas pentru crearea volumetrica de căldură-pasăre.

 • În primul rând, este necesar să se facă baza pentru Firebird. Pentru a face acest lucru, trebuie să scoateți ziarele inutile în așa fel încât să formați corpul și capul păsării. După aceea, ziarul este obligat să remedieze cu un scotch. Acum, tăiați din hârtie de carton bază pentru o coadă de păsări și lipiți-o în corp.
 • După ce a creat baza pentru Firebird, puteți începe să lucrați cu frunzele. Tăiați picioarele, după care lipiți baza cu frunze, fixându-le cu adeziv fierbinte.
 • Pens-ty pens desenați păsările de curte sub formă de două puncte și tăiați labele din hârtia colorată. Dacă se dorește, decora ambarcațiunile de fructe de pădure și ramuri. Toamna Firebird din materiale naturale gata!

Există o versiune mai simplă a creării unei păsări fabuloase din materiale naturale. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un creion simplu, foarfece, hârtie de hârtie de carton, frunze roșii și galbene și lipici.

 • Desenați mai întâi contururile Firebird. Aici puteți permite fantezia ta pentru a obține răcnește. pasăre dvs. fabulos poate fi descrisă după cum puteți alege, de exemplu, în zbor cu aripi luxuriante sau îndreptat, dimpotrivă, într-o poziție șezând cu aripile pliate.
 • Acum taie picioarele din frunze și le-au pe carton, formând coada păsării și corpul ei. Rețineți că, pentru ca mestesugul să fie frumos, frunzele trebuie să fie combinate în mod corect.
 • Acum am lipici alternativ frunze la foaia de carton.
 • Meșteșugarii sunt aproape gata! Rămâne doar să-l decoreze. Puteți face acest lucru cu ajutorul acelorași materiale naturale, vopsele acuarele, creioane si markere colorate.

În loc de căldură păsări pe oricare dintre schemele propuse, puteți face un phoenix fabulos. Adevărat, veți avea nevoie de frunze roșii.

Alte idei

Există multe și alte idei pentru crearea de meșteșuguri sub formă de păsări din materiale naturale care sunt perfecte pentru expoziții pe teme de toamnă, care sunt adesea ținute în școala mai mică sau grădinițele.

De exemplu, va fi foarte ușor de făcut cu foliile de arțar uscate, lipici, hârtie colorată, carton și foarfece de pui amuzanți.

 • Tăiați frunzele de arțar ale piciorului și lipiți-le la carton. Rețineți că este necesar să o faceți cu atenție, altfel frunza uscată poate fi reluată accidental, din cauza tăierii tăierii.
 • De la hârtia colorată, tăiați dispozitivele de blocare în două labe, tastaturi și ochi. Avem un mod dorit și lipici. Delica este gata!

În mod similar, alte pui pot fi făcute, de exemplu, din frunze de tei și ramură.

     in afara de asta, Există multe opțiuni pentru crearea de meșteșuguri din frunzele de toamnă sub formă de alte păsări. Acestea sunt papagali cu penaj strălucitor și cocoși și un pui în nestschka și alte varietate de păsări.

     Astfel, din frunze obișnuite, puteți face o varietate de compoziții, rămâne doar să includă fantezie și cu capul pentru a plonja un proces creativ.

     O clasă de master vizual la fabricarea de păsări din frunze pot fi găsite în următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: