Facem o coroană de frunze de arțar

Facem o coroană de frunze de arțar

Frunzele de arțar pot fi colectate și puse într-o vază, vor trăi foarte mult timp, dar câteva ore de atmosferă de toamnă în casă vor oferi. Le puteți procesa cu ceară și apoi își vor păstra frumusețea mult mai mult. Acesta este un decor minunat de interior sezonier, una dintre principalele asociații de toamnă. Și din frunze fac coroane de flori, a căror utilizare este destul de variată.

Pentru ce cazuri pot țese coroana?

Asemenea opțiuni atunci când coroana este adecvată și folosită ca produs decorativ, nu atât de puțin.

Luați în considerare principalul principal.

 • SESIUNE FOTO. Ea a devenit o parte integrantă a vieții – se pare că fotografiile de familie sau fotografiile individuale sunt în activ. Aroma toamna ca și cum persoana se apasă pe fundalul ei. Mai ales când vine vorba de o fată, o fată sau o femeie adultă. Iar arțarul frunze într-o coroană de pe cap incredibil de precis, să transmită starea de toamnă și să meargă practic tuturor.

 • Sărbători tematice. De exemplu, ziua recoltei din grădiniță – toamna ar trebui să apară pe scenă înainte de reoxoite. Este logic că va fi un profesor într-o coroană de frunze.

 • Coroană pe ușă. Cum să desemnezi sezoanele? Da, o puteți face chiar de la prag. Și coroana poate atârna de oricare dintre părțile laterale ale ușii. Starea de spirit în locuință este setată imediat, arată și în mod tradițional, frumos și conceptual.

 • Coroana pe perete în orice parte a casei. Coroana nu se află neapărat pe ușa de intrare, poate fi un zid în camera de zi sau în bucătărie, în hol, coridor, dormitor, copii și t. D. Dacă balconul este folosit ca stocare, ci ca o parte funcțională bine păstrată a casei cu un design frumos, o coroană poate fi acolo.

 • Design de cadouri. Coroana simbolică mică poate decora un cadou închis într-o cutie de hârtie artizanală. Se pare că această adăugare fermecătoare și atingerea.

 • Meșteșuguri în grădină. Și nu trebuie să vă gândiți la ce să faceți acest timp în viziunea tradițională a meșteșugurilor de familie de toamnă.

 • Ca parte a unei compoziții decorative pe o masă de masă. Astfel de compoziții pentru Anul Nou fac mai des: ramuri de brad, lovituri și t. D. Dar masa poate fi decorată în toamnă, iar o coroană va face parte din această idee. În interiorul acestuia, puteți pune un sfeșnic frumos cu aromasoni cu un miros caracteristic de toamnă.

Pe scurt, există o mulțime de modalități de a folosi coroana. Prin urmare, pentru a practica în compilația sa, are sens și a învăța câteva trucuri ale decoratorului.

Citește mai mult  Meşteşuguri

Ce altceva poți folosi?

Tot ceea ce se referă cumva la cădere. Orice material natural care dă naștere asociațiilor corecte. De la ghicitori și castane la flori Rowan și uscate – totul este folosit în frunzele de arțar.

Ce să luați pentru o coroană de coroană:

 • Hortensia – Uită-te perfect în uscat, volumetric, expresiv, modern+
 • Colosa – Dacă nu există posibilitatea de a le asambla într-un mediu natural, întotdeauna ceva potrivit poate fi găsit într-un magazin de flori+
 • Împrăștierea arbuștilor – De exemplu, vița de struguri sau gardieni, precum și ramurile de barbar dau orice coroană de toamnă a harului+
 • Rose Hip – Decorează orice coroană+
 • merişor – De asemenea, berry expresiv+
 • Kalina – fără ea este greu să ne imaginăm o coroană combinată tradițională pe ușă+
 • Legume decorative și fructe, capete de floarea-soarelui – Într-adevăr, nu este întotdeauna posibil să ne limităm la materiale naturale naturale, care nu anulează frumusețea produsului+
 • Panglici – Puteți decora o coroană de flori cu diferite produse decorative în culoarea compoziției (de la panglica fina la atlas largi și benzi din pânză groasă).

Multe idei se nasc în procesul de creare a unei coroane de flori. De exemplu, este vorba de peste ochii unui lac de par cu paiete de aur: acesta poate fi un accident vascular cerebral finală frumos pentru compoziția finită. Cea mai logică opțiune este de a aranja o plimbare de-a lungul parcului de toamnă și de a colecta ceea ce poate fi construit din coroană de flori.

Numele unor plante, arbuști nu poate ști, dar elementele colectate sunt perfect alternează într-o coroană de flori elegant.

scheme de țesut

Există o schemă simplă pentru punerea în aplicare a care numai frunze și mâinile de master. Chiar și un copil va face fără dificultate. Pentru o astfel de coroană de flori, frunze, cu picioare lungi, frumoase și nu deformate.

Numai din frunze

În mâinile trebuie să ia două foi frumoase, puteți și trei, cel mai important, observă densitatea țesutului. Apoi două foi sunt luate astfel încât să pună crucea vor veni la precedent. După aceea, picioarele superioare sunt în partea de jos, sunt evidențiate între frunze. Și două frunze sunt luate din nou, procedura este repetată și așa că țesutul continuă până la sfârșit. Nimic complicat, dar coroana va fi simplă, fără înfrumusețare.

Cu fixare pe bază de sârmă

Sarcina devine mai complicată – nu trebuie doar să legați frunzele unul cu celălalt și să le fixați, de asemenea, pe fir.

Facem o coroană pe un fir bazată pe propriile mâini.

 1. Tăiați o bucată de sârmă necesară cu diametrul capului pre-montat. Firul se conectează la un cerc.
 2. Apoi, puteți repeta țesutul din punctul anterior, numai din când în când picioarele răsucite ale frunzelor fixate pe adezivul fierbinte. Puteți face altfel – înfășurați firul cu sârmă de arbuști, ramuri de boabe, folosind, de asemenea, adeziv. Și apoi folosiți frunzele. Dar va fi deja o coroană de flori combinate.
 3. La capetele firului care woves în două straturi, puteți face bucle mici. Apoi, panglicile va fi întinsă prin ele, ajutând în cele din urmă de a lega coroană de flori, consultarea-l pe cap fiabil.
Citește mai mult  Avioane de toamnă coș

Dacă doriți să faceți un accesoriu de joc lung, frunzele vor trebui să ia sau artificiale, sau conserve. Există mai multe moduri de a frunze preservate. Una dintre cele mai utilizate – glicerină.

Într-o soluție apoasă de glicerină, frunze poate fi înmuiate (dar câteva săptămâni!), Și este mai bine să ciugulească în ea frunze, și totul va fi mult mai rapid.

Este posibil să se utilizeze rasina epoxidica, iar în umplere sale materiale naturale păstrează frumusețea lor pentru o lungă perioadă de timp. De obicei, acestea sunt umplute cu epoxidice, apoi să se transforme într-o brosa sau cercei, dar poate fi folosit pentru o coroană de flori – se pare incredibil de drăguț.

Prin adăugarea altor materiale

Foarte frumos, bogat în detalii de lucru se poate face într-o singură seară. Coroana va arăta uimitor de decorațiuni interioare, poate fi folosit pentru fotografii și pentru decor de masă.

Ce va fi necesar pentru o astfel de lucrare:

 • 2 berilor coroane țesute+
 • 3 Little Tykovy+
 • ciorchini de boabe+
 • Bile colorate+
 • mănunchiuri de fructe uscate și frunze+
 • Justiţie+
 • Shishki+
 • două ramuri+
 • 3 pumni+
 • lipici fierbinte+
 • sârmă.

Bypass-ul pasului de clasă Master va ajuta la crearea compoziției lor.

 • Două coroane de coroane de la tije trebuie să fie conectate la una. Poate să-și poată izbi și imediat unul mare, dar conexiunea arată mai originală, volumul și coroanele mici de cântărire mai ușoară – nu se destramă, dețin ferm. Pentru coroane de țesut, sunt necesare fire în culoarea tijelor, care, cu un anumit pas, vor fixa țesutul.

 • Borders Bronds ar trebui să apară pe coroana twin finisată. Pentru a face acest lucru, au nevoie de ele înaintea numărului de puncte de fixare pentru a lipi pe adezivul fierbinte. Distanța dintre frontiere ar trebui să fie rezistentă la uniformă. 3-4 fragmente cu boabe sunt folosite pe o coroană de mare.

 • Este timpul să fixarea dovleci mici. În avans, le puteți acoperi cu lac si se presara cu paiete, astfel încât acestea vor arata bine. Pe de o coroană de flori sunt suficiente 3 ticăie, acestea nu ar trebui să fie situat lângă.
Citește mai mult  Toamnă Crafts Clock

 • După aceea, pe lipici fierbinte, aveți posibilitatea să atașați jir, umflături și în cele din urmă frunze. Material natural pot fi combinate cu fructe de pădure și frunze artificiale, în cazul în care totul este potrivit în schema de culori, o astfel de combinație cu siguranță nu va tăia ochiul.

O astfel de MK sugerează întotdeauna o anumită proporție de improvizație. Puteți începe cu o panglica de frunze de o coroană de tije, fructe de pădure, ocolind dovleci și ghindă, care va fi lărgită numai din frunze. Totul depinde de cantitatea de decor și dimensiuni.

În general, este mai ușor să se concentreze asupra exemplelor concrete, găsiți imagini de coroane frumoase și încercați să le repetați, observând același desen și găsirea unor componente adecvate și similare.

Cum să păstrați coroana?

Una dintre modalitățile favorabile de a păstra frunzele de toamnă – ceară. Trebuie să fie topit în cuptorul cu microunde, într-o baie de apă și apoi coborâți frunzele din masa topită. Le ia de la ceară simultan, de ceva timp care deține greutatea pentru a excela topirea sticlei. Apoi pleacă în „filmul” trimite în folie. Ceara este înghețată rapid, formând straturi subțiri pe frunze. Puteți obține ceara de la lumanarea stearină obișnuită.

Dacă este în prealabil pentru a recolta frunzele, apoi fixați-le pe coroane, o bază de sârmă sau carton, o coroană nu va dura două zile, dar cel puțin sezonul.

Va fi util să învățați cum să utilizați glicerina pentru a salva frunzele.

 1. Pan este luat (mici, 2-3 litri), glicerină și apă este turnat acolo. În cazul în care frunzele ar trebui să fie „gras“, glicerină cu apă ia în proporții egale. Dar, de obicei, 1 parte din apă reprezintă o parte din glicerina.
 2. Cratiță cu compoziția merge pe foc, frunzele arunca acolo, și toate acestea se fierbe la foc lent. La gătit va pleca de aproximativ o oră. Soluția nu este aruncată, ci se unește în bancă, deoarece acesta va fi utilizat pentru mai multe astfel de conservärilor.
 3. Leafers se spală cu apă, se usucă pe prosoape de unică folosință. Ei vor lucra netezi, strălucitoare, gata pentru a decora orice meserii.

Ca și mai înainte de netezire de frunze, fierul, această metodă este bun pentru coroane de flori, durata de viață a cărui câteva zile. La fel ca și utilizarea de bandă nu dă rezultate pe termen lung. Încă frunze de laminat (sub formă de hârtie obișnuită), dar nu pare convingătoare deosebit.

experimente creative fericit!

Cum să evacuați coroana coroanei din frunzele de arțar, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: