Meșteșuguri din conuri și ghindă

Meșteșuguri din conuri și ghindă

Natura este foarte generoasă pentru materialele din care puteți face o mare varietate de meșteșuguri pentru concursuri școlare și grădinițe sau doar pentru decor de acasă. Cele mai căutate sunt lovituri și dureri, se află în spatele lor care vânează în fiecare septembrie, în speranța de a colecta cât mai mult posibil, astfel încât să fie evidențiate meșteșugurile lor pe un fundal general. În acest articol, vom analiza variante interesante de meșteșuguri care pot fi ușor făcute din conuri, ghinde și alte materiale sănătoase.

Cum se face un panou?

Cu ajutorul panourilor de toamnă, puteți decorate cu bun gust casa. Pentru orice ambarcațiune, veți avea nevoie cu siguranță un pistol lipici, care poate fi rapid și eficient repara toate elementele.

Panoul de flori din ghinde

yellies Collect, frunze uscate și mici umflaturi. Din ghindele de separare pălării – acestea vor deveni un accident vascular cerebral separat în imagine. Ca bază, puteți lua un carton strâns, și dau o formă ovală. hârtie sau carton Cut alb pe șablon, și de a lua pe partea de sus a bazei.

Pentru început, este mai bine pentru a poziționa desenul fără adeziv pentru a fi în măsură să corecteze deficiențele.

Ia trei galben și să le stick la panoul de ușor departe unul de altul. În jurul lor repara șase mai multe fructe, pentru a forma un boboc. Pentru tulpinile puteți folosi crengi subțiri de copaci sau picioare de frunze. le atașați la flori. Trei mai crengute, situate pe diagonală, în colțul din dreapta sus. La sfârșitul anului și de-a lungul ofertelor, lipesc capetele de ghinde. Se taie din conuri pentru a taie vârfurile și le lipesc în ordine aleatorie. Panoul este gata, puteți atârna pe perete sau puse pe suport pentru a le decora raft în bucătărie sau în camera de zi.

Panou pentru uși de intrare

master-class mici pe fabricarea de panouri de uși, la fel ca în filmele americane. Pentru fabricarea de care aveți nevoie:

 • mici umflaturi+
 • Lipici+
 • Alune în coajă+
 • Dryechvest+
 • carton+
 • Penoplast sau burete+
 • Mărgele și o frânghie subțire pentru decor.

Se taie cercul din carton și acoperă spuma sau un burete pe partea de sus. Ele vor da volumul panoului și să-l vizual mai mult. Dacă acasă nu mai era nimeni, nici un alt material, fundația poate fi făcută în mod independent, tăierea în bucăți mici de ziar și-l văd în clei PVA. Apoi, cu ajutorul unui pistol de lipit, repara umflăturile și țărănește, în ordine aleatorie, acestea trebuie să umple cea mai mare parte a panoului.

Treci de umplere în arahide, încercați să facă totul frumos, deoarece acestea au o carapace fragilă. Între materiale naturale vor rămâne lacune mici, acestea ar trebui să fie inserate în betivii. Într-un cerc, așezați mărgele și cravată arcurile din corzi, acestea ar trebui să fie, de asemenea, fixate cu ajutorul lipici. Panoul este gata, rămâne doar pentru a face o buclă.

Producția de coș „Daras de toamnă“

Acest exercițiu va fi un cadou excelent pentru o zi a unui profesor sau o altă sărbătoare. Ea arată foarte bogat și va decora interiorul camerei pentru o lungă perioadă de timp.

din castane

În acest caz, veți avea nevoie de un coș mic sau castron inutil, de preferință fără mâner. Burst o mulțime de castane, cel mai mare retrase din circuitul agricol pentru titular. Se clătește fructe bune, se usucă și începe să le repare pe tot corpul unui bol cu ​​un pistol de lipit. Prin lipire un castan într-un alt mâner. Deci veți avea un coș adevărat de castan. Dacă doriți, castanele pot fi înlocuite cu umflături.

Pentru volumul umple coșul cu o bucată de hârtie, ziare sau puneți în interiorul unui burete. Opțiunea optimă va fi un burete special pentru culorile care utilizează florarii pentru a crea coșuri de flori și instalații. Începeți să umpleți recipientul cu cadouri de toamnă. În margini, introduceți sprigs de brad, în mijloc, puneți o pereche de pantă de Ryabina, Gooseberry, nu uitați de Zhöldy. Pentru frumusețe puteți preluma frunze mari de arțar.

Cu ciuperci

Dacă familia ta are ciuperci reale, ei vor putea să ajute cu această ambarcațiune. Luați un coș de răchită, puneți în interiorul umpluturii pentru volumul și începeți decorate. Pe laturi, introduceți frunzele de arțar, partea interioară se umple conuri și ciuperci albe. Completați toate fructele de padure și margele Ryabina împrăștiate în întâmplare. Mânerul coșului Decorează arcuri, frunze galbene și ghindă. Se pare că un coș foarte frumos, cu realități reale de toamnă.

De la acorns

Ca bază, din nou, orice coș existent este luată, puteți lua o cutie de carton regulat. În acest caz, veți avea nevoie de o mulțime de ghinde. Începe să se acumuleze corpul cu fructe de stejar din partea de jos în sus, folosind un pistol lipici. Pune baza în interiorul coșuri, începe de umplere. pere Fotografiază și mere pe nave și introduceți unul. Skip Completați mugurii de flori, iar marginile decorează ciorchini de Rowan cu frunze.

Alte idei

Cele mai revendicate meșteșuguri din Bumps și Acorns pentru competițiile de toamnă în instituțiile de învățământ. Ele pot fi completate de alte materiale naturale, cum ar fi frunze, castane, mușchi, nuci. Luați în considerare câteva clase de masterat simple pe tema toamnei, pe care copiii le vor putea face mâini.

La o grădiniță

Pentru copiii preșcolari există o mulțime de opțiuni ușor de artizanat cu care pot face față rapid.

Hedgehogs

Copiii iubesc să sculpte animalele. Cea mai ușoară ambarcațiune din conuri sunt arici. Vei avea nevoie:

 1. con+
 2. plastilină+
 3. ochi+
 4. Spray de aur.

ROCK OUT BEIGE SAU LIGHT BROWN BALL PLINGINE. Trageți ușor pe o parte, formând un bot. Rulați o mică minge neagră și atașați-o la vârf, se pare că se aprinde. Atașați ochii spre față și împingeți ușor. Rulați patru cârnați pentru labe și conectați toate detaliile împreună. Pentru un aspect mai elegant, culoarea ciocnirii vopselei de aur sau a sprayului.

curcan

O altă caracteristică interesantă pentru care veți avea nevoie de:

 1. con+
 2. PVA Glue+
 3. Carton colorat+
 4. frunze+
 5. ochi.

De la carton maro tăiați cercul pe un picior scurt, de la galben-triunghi. Lipiți-vă nasul în față, de sus – cu ochii, dacă nu, le puteți desena la stiloul de vârf. Introduceți cercul într-o denivelare cu un picior în jos, clei de pre-lubrifiere. În spatele lipi frunzele incepand de la cele mai mici și se termină cu o frunză de arțar mare.

Forest Glade

Copiii din grupul de vârstă va fi interesat de a face mai complicat ceva. O astfel de Glade va fi un decor excelent al mesei competitive. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de:

 1. Capacul din cutie de pantofi+
 2. frunze+
 3. hartie alba+
 4. ramuri cu frunze+
 5. pauzele Ryabina+
 6. Shishki+
 7. Lipici+
 8. Alb și fire roșii Moulin+
 9. Carton alb.

Pentru a începe cu, face ciuperca. tăiat carton pe două părți. O poftă de mâncare în sulul și glisează va fi un picior. Din a doua taie un cerc mare, face o incizie la mijloc, a pus lipici pe de o parte, iar cealaltă impune de sus, pălăria se dovedește. Aplicați plastilină pe aripioarele ale piciorului, această acțiune va ajuta să instalați ciupercile finite pe compensare și repara pălăria.

tabără adeziv vârful unui fir alb la baza picioarelor, se aplică un pic de benzi în mai multe locuri, și începe să ștergeți firul într-un cerc, se deplasează în sus. Acțiuni similare petrec cu o pălărie, înfășurat cu fir roșu. Decorați picior și zâmbet, o pălărie – cercuri albe și fructe de pădure Rowan. Conectați ambele părți împreună, și figura centrală a meșteșugurilor este gata.

Oprire capacul din cutia de pantofi cu frunze, lăsând un spațiu mic pentru ciuperci. Instalați-l în colțul din stânga sus. Pe prim plan, de a plasa o ramură de brad, la baza ciuperca, a pus un pic de mușchi, și fixați frunza de arțar pe picior. Brozdi Ryabina se descompun pe partea stângă, în colț, a pus o ramură cu frunze, iar în mijloc există conuri și dureri.

La scoala

Pentru elevi, puteți alege mai multe opțiuni complicate.

Un ananas

ananas suculent se poate face nu numai din plastilină sau desena pe hârtie, dar, de asemenea, cu un cucui. Vei avea nevoie:

 1. con+
 2. Hartie verde+
 3. Vopsea galbenă și perie+
 4. foarfece+
 5. PVA Glue.

Pentru a începe vopsirea vârfului loviturii de vopsea galbenă, puneți-o uscată. Între timp, tăiați o bandă groasă de hârtie, faceți tăieturi încrucișate, dând fiecare formă în formă de frunze. Benzi ușor răsucite și înfășurați figura într-o rolă, fixând vârful cu adeziv. Introduceți figura rezultată în Plump și Blocare. Se pare că fructele tropicale originale.

Cerb

Foarte interesant artizanat, care va fi încântat orice student. Pentru ao crea, veți avea nevoie de:

 1. Două lovituri+
 2. ghindă+
 3. Lucruri+
 4. plastilină+
 5. Pistol adeziv+
 6. stand+
 7. mușchi.

Veți avea nevoie de o bombă mare și mici pentru gât. Lipiți-le unul cu celălalt, formând litera „g”. Pentru fabricarea capului, scoateți fiorul, scoateți gura și ochii, atașați-i pe față. Faceți coarnele din ramuri și, de asemenea, lipiți-le cu un pistol de lipici. Salvează capul pe gât, introduceți picioarele din ramuri cu cani de plasticină la sfârșit pentru o mai mare stabilitate.

Se prepară un stand. Pentru a face acest lucru, luați o carton groasă, împărțiți 2-3 părți și lipiți-le unul cu celălalt. În partea de sus a hârtiei superioare, pereții laterali decorează coaja copacului. Când totul se usucă, cu ajutorul MCH, faceți imitația de iarbă și pe partea superioară a acestuia instalează cerbul finit.

Pădurea de molid

Caracteristica principală a acestei ambarcațiuni este că coaja reală a copacului este folosită ca bază aici. Componente necesare:

 1. Trei lovituri mari+
 2. PVA Glue+
 3. Vopsea verde+
 4. Bucată mare de crustă+
 5. mușchi+
 6. plastilină+
 7. semințe+
 8. Rowan Berries.

Lubrifiați suprafața cortexului cu un strat subțire de adeziv și impune un mușchi deasupra acelei iarbă imitarea. Conurile se rostogolesc cu pălării în jos și vopsea verde de culoare. Lăsați-i pe toată lumea să împingă, între timp, meșteșugurile din plasticină. De la masa albă rulează două cârnați scurți, de la roșu pălării de Amansarov, decorați-le cu puncte albe.

Să facem un arici. De la plasticina maro roll oval și trage un capăt ușor. Pe vârf, lipiți un mic cerc negru și pe fața ochilor. Torchish umple semințele. Rămâne doar pentru a distribui toate cifrele asupra perimetrului bazei.

Mai mult, vezi clasa master pe groveul pomului de Crăciun de conuri și ghinde.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: