Varietate de meșteșuguri din meciuri

Varietate de meșteșuguri din meciuri

Umanitatea a învățat cum să-mi fie de la focul meu cu multe mii de ani în urmă, astăzi acest proces este simplificat cât mai mult posibil – trebuie doar să faci o potrivire despre casete. Un astfel de material accesibil, cum ar fi meciurile, nu a rămas neobservat printre vechea locu – a început să o folosească pentru diverse meșteșuguri.În acest articol, sugerăm să luăm în considerare modalitățile de fabricare a cifrelor de meci, precum și alte metode non-standard pentru utilizarea meciurilor.

Instrumente și materiale

Pentru ca procesul creativ să fie fascinant și confortabil, trebuie să alegeți un loc potrivit și să pregătiți unelte și materiale. Lucrați cel mai bine la masă, pe care există suficient spațiu pentru creativitate și cu iluminare bună. Luați în considerare o listă de elemente care trebuie pregătite.

 • Chibrituri. Există trei tipuri de meciuri: clasic, pentru cuptor și pentru șemineu. Utilizarea clasică cel mai adesea, deoarece sunt în fiecare casă – de la un astfel de material puteți face atât meșteșuguri simple, cât și complexe. Meciurile reale au o lungime de 8,5 cm – se fac layout-uri mari din ele. Paturile potrivite cu un număr mare de detalii sunt cel mai adesea făcute din meciurile de șemineu – sunt lungi de 10 și 20 cm.

 • Schema sau instrucțiunea pas cu pas. Rezultatul lucrării vă va mulțumi mult mai mult dacă vă gândiți cu atenție în toate etapele de a crea meșteșuguri.

 • Foarfece sau cuțite. În unele meșteșuguri, trebuie să eliminați sulful cu potriviri sau să împărțiți paiele pentru piese mici. Pentru acest foarfece costum sau papetărie cuțit.

 • căpușă manichiură. Uneori, un artizanat necesită bijuterii și precauție, în acest lucru va fi ajutat de tweetere ordinare.

 • Lipici și lipici. Acest material va fi necesară doar pentru meserii complexe – multe modele simple sunt create fără a utiliza adeziv. Pentru a lucra cu chibrituri, „momentul“ lipici carbonat este perfect, dar puteți folosi, de asemenea, de obicei PVA. Dacă aveți de gând să se angajeze în procesul creativ al copilului de la 3 la 5 ani, este mai bine să utilizați plastilină la piese de conectare.

 • Carton. Acest material va fi folosit ca bază pentru meșteșuguri, deci este mai bine să alegeți o carton mai densă.

 • Elemente suplimentare. Dacă tamburul planificat este complex și multilateral, puteți utiliza diverse accesorii, de exemplu, bucăți de țesături, plasticină, dopuri de vin, casete de potrivire sau scobitoare.

Ce jucăriile pot fi făcute?

Oamenii care încearcă mai întâi să creeze meșteșuguri din meciuri, este mai bine să începeți cu ateliere simple, deoarece modelele în vrac au mult timp și efort – pentru începători este prea plictisitor. Începând cu Azov, puteți face cu ușurință și rapid cifre interesante și treptat vă veți îmbunătăți abilitățile. Luați în considerare mai detaliat cum să creați meșteșuguri simple din meciuri.

Casă

Casa simplă de potrivire fără a folosi lipici – aceasta este baza viitoarelor meșteșuguri complexe, cum ar fi cabana rusă, casa cu două etaje, cu balcon sau alte capodopere arhitecturale. O astfel de creație este cel mai popular printre needlewomen începător, deoarece tehnica este simpla, iar rezultatul este foarte interesant și drăguț. Tot ce ai nevoie pentru creativitate – suport de carton, chibrituri și monede de cinci-core.

  În mod independent, face o casa de la meciurile te va ajuta cu instrucțiuni pas cu pas.

  • În primul rând, de a crea o bază pentru o casă. Locul două partide în paralel unul față de celălalt pe suportul de carton, apoi perpendicular pe 8 mai multe bucăți. După aceea, pe „pluta“ care rezultă din nou perpendicular pe meciurile de sus. Locul 8 mai multe piese.
  • Construiți fundația pentru pereți. Pentru a face acest lucru, instalați două partide paralele una cu cealaltă de-a lungul marginilor de fundație, și apoi încă două bastoane peste alte două muchii. Continuă să se stabilească în pereți într-un cerc, toate așeza 14 straturi de chibrituri.
  • Asigurați-un gol acoperiș. Așezați 8 grinzi pe pereți, apoi alte 6 bucăți perpendiculare pe stratul anterior și strâns unul altuia și puneți moneda deasupra lor. Introduceți meciurile din acoperiș vertical, astfel încât acestea să înconjoare moneda – pătratul 7 ar trebui să se dovedească a fi. Ridicați ușor caseta, apăsați pe pereți astfel încât bastoanele să fie strânse unul cu celălalt, scoateți moneda.
  • Sigiliul Wall. Pentru a face acest lucru, instalați capetele rândurilor de meciuri din fiecare dintre laturile cu 4 fețe ale casei. Apoi adăugați un alt strat de meciuri într-un cerc.
  • Continuați să faceți acoperișul. Introduceți meciurile lipsă în colțuri și începeți să formați pereții acoperișului. Apoi salvați meciul dintre pereții laterali, capetele alternative și partea inferioară a copacului. Apoi puneți țigla și compactă toate detaliile acoperișului.
  • Pe baza schemei sau a fotografiei, adăugați casa de ușă, Ferestrele și coșul de fum cu capete de sulf.

  Bine

  Pentru fabricarea puțului, veți avea nevoie de meciuri, un cuțit de papetărie și un lipici. Luați în considerare instrucțiuni pas cu pas pentru a face un meci bine.

  • Scoateți cuțitul din sulf chibrituri, apoi ori fundația din 4 stick-uri. Print sfaturile lor la următorul meci, ușor în retragere de la bază.
  • Creați un alt rând de peste fundație, care se suprapun locațiile meciului.
  • Continua lipici de același principiu până când se obțin 10 straturi.

  În această etapă, aeronava deja arata ca un bine și poate face o compoziție frumoasă cu o casă, dar, dacă se dorește, puteți adăuga un acoperiș și poarta de scobitoare.

  Arici

  Pentru a crea un arici, cu excepția potriviri, va, de asemenea, nevoie de plastilina pentru a face corpul animalului. Luați în considerare mai în detaliu fabricarea de meserii, cu propriile mâini la domiciliu.

  • Ia torsului ariciul. De la plastilină rola ovală maro sau bej, alungite pe de o parte.
  • Creați ace. Introduceți meciul în spate, astfel încât acestea să ocupe întregul spațiu, cu excepția partea alungită a ovalului. Pentru a face potriviri pentru a avea un ac, scoateți sulful de la ei.
  • Face un fruct al ariciului. De la 3 meciuri foarfece tăiat afară de sulf, lăsând o mică bucată de bastoane. Introduceți detaliile pe locul ochilor și nasul animalului.

  În loc de plastilină pentru a crea un corp, puteți folosi jumatati de cartofi, mere sau castane.

  Pod

  Făcând o punte din meciuri – nu cea mai ușoară sarcină, pentru că veți avea nevoie de experiență în crearea meșteșugurilor. Pentru a face o punte de legătură mai puternică, trebuie să utilizați adeziv pentru conectarea pieselor, precum și de carton pentru a crea baza și părți ale structurii. Luați în considerare câteva exemple de poduri matchmatice create de propriile mâini.

  • Podul simplu. Podul mic cu balustrade, peroxid cu arc prin râu, va completa perfect compoziția potrivită cu o casă și un puț. Pentru a crea o astfel de ambarcațiune, va trebui mai întâi să faceți o bază netedă cu grinzi transversale. Apoi, se distribuie uniform suporturile panoului și conectați arc de la meciuri. Atașați bețele transversale pentru aceste arce, pentru care va avea loc un rezident al unui pețitor, și a stabilit balustrada grinzi pe marginile superioare.

  • pod lat. Pentru a crea un astfel de creare a, aveți nevoie de chibrituri, carton si lipici. Trei arcuri de lagăr sunt create din carton – două laterale și una medie, distanța dintre ele ar trebui să fie egală cu lungimea meciurilor. Arches sunt conectate cu bare transversale din carton, iar designul este lipit de bază de carton. Apoi, în două rânduri lipici meciuri arcadelor, direcția capului alternativ. După aceea, din potrivirile, lipici balustrada de-a lungul marginilor podului larg și instalați produsul în locația planificată.

  • Podul Leonardo da Vinci. Design foarte neobișnuit ca orice persoană va fi interesat de construirea. Pentru o astfel de pod o, nu are nevoie de lipici sau alte materiale de lipire – sunt suficient de 24 de meciuri și o bază de carton. În două margini, introduceți două meciuri în carton, astfel încât distanța dintre meciuri a fost puțin mai lungă decât lungimea meciului. Segmentul între început și sfârșitul designului ar trebui să fie aproape egal cu lungimea a două meciuri. Din exteriorul grinzilor introduse, instalați un detaliu peste. Apoi, este necesar de la o margine a podului la altul pentru a crea o țesătură de două fascicule longitudinale și una transversală. Când intercalarea ajunge la cealaltă margine, va deveni stabilă și poate păstra încărcături mari.

  Lemn

  Matching Tree va completa perfect compoziția din casă, bine și pod, dar pentru a face-o singură, trebuie să fii pregătit pentru muncă lungă și grea. Oferim să luăm în considerare variantele copacilor care pot fi făcute din meciuri.

  • Copac simplu. Frumusețea unei astfel de creații este că puteți alege independent forma coroanei – poate fi triunghiulară, înecată, rotundă sau alungită.

  • Sakura. Dacă în fabricarea meșteșugurilor de a folosi meciuri cu roz sau roșu roșu, puteți crea un copac destul de japonez cu flori strălucitoare.

  • Brad de Crăciun. Meciurile din forma lor seamănă cu acele de Crăciun, astfel încât acestea sunt potrivite pentru a crea un brad de Crăciun pufos.

  Potrivirea copacilor – meșteșuguri foarte neobișnuite care necesită o mulțime de timp și materiale, fiecare tip de plantă va dura cel puțin două zile. Pentru fabricarea unei astfel de creații, este mai bine să luați timpul când aveți experiență în crearea de potriviri de potrivire.

  Masa și scaunele o fac singur

  Toți copiii mici iubesc să se joace cu mâncăruri miniaturale și probabil visează la un mic model de masă cu scaune pentru ceai. Astfel de mobilier de jucărie poate fi creat cu propriile mâini de la meciuri, lipici și carton. Luați în considerare mai multă producție a unor astfel de meșteșuguri.

  • Scaune. Mai întâi tăiați spatele și scaunul scaunului de pe carton, apoi fixați meciurile pe el, alternând capetele. Apoi tăiați capetele suplimentare ale meciurilor și lipiți meciurile de limitare pe toate cele 4 laturi ale detaliilor. În unghi drept lipiți spatele cu un scaun. Se amestecă patru picioare ale scaunului din bastoane (3-4 meciuri pentru fiecare picior) și lipiți-le în colțurile părții inferioare ale scaunului.

  • Masa. Tăiați hexagonul de pe carton și împărțiți-l în segmente – meciuri de lipici care părăsesc centrul figurii în colțurile sale. Apoi umpleți spațiul liber cu bețișoare, alternând poziția capetelor. Când piesa de prelucrat se usucă, tăiați marginile suplimentare ale meciurilor, restabilind forma hexagonului și fierbeți bastonul cu bastoane în jurul perimetrului. Picioarele din lemn fac din meciuri mai lungi, astfel încât masa era deasupra scaunelor.

  Puzzle interesante

  Pentru a fi interesat și distractiv să vă petreceți timp, încercați să rezolvați puzzle-uri neobișnuite de meciuri. Ghicitorii cu bețișoare sunt ca niște copii simpli și dificil, peste care trebuie să gândești destul de mult. Vă sugerăm să luăm în considerare câteva puzzle-uri interesante pe care le puteți decide cu prietenii sau copiii.

  • „Pătrate”. Din meciuri, așezați trei pătrate în contact cu colțurile. Din aceste cifre, două pătrate ar trebui să se dovedească după ce ați mutat 5 meciuri.
  • „Cheie”. Ghidul este alcătuit din 10 părți care sunt așezate sub forma unei chei. Pentru a rezolva puzzle-ul, trebuie să schimbați doar patru bastoane și obțineți trei pătrate.
  • „Casa”. O altă sarcină simplă care trebuie rezolvată prin mutarea doar două meciuri. Schimbați poziția a două meciuri, astfel încât casa să se întoarcă la cealaltă parte.
  • „Chiuretă”. Pentru un puzzle, veți avea nevoie de un alt element, de exemplu, o frunză sau o monedă. Pentru a rezolva sarcina, eliberați scoul de la frunze, deplasându-se doar două meciuri.
  • „Un pește”. Misterul neobișnuit care vă face să gândiți non-standard. Trebuie să întoarceți peștele pe cealaltă parte, mișcați 3 bastoane.
  • „Spirală”. Pentru a rezolva sarcina, aveți nevoie pentru a face două pătrate de zig-zag, 5 părți în mișcare.
  • „Vacă”. Ai nevoie de 15 meciuri pentru sarcina, din care animalul este expus. Esența acestei sarcini este faptul că vaca începe să se uite în cealaltă direcție, dar numai două partide pot fi mutate.
  • „Zăbrele”. De la 12 bastoane așezați grila și pentru a muta 3 dintre ele, astfel încât se dovedește trei pătrate.
  • „Piața Mare“. Din această cifră trebuie să eliminați șase meciuri pentru a obține trei pătrate.

  Toate puzzle-urile reprezentate atât de destul de simplu încât acestea să poată fi rezolvate cu copiii. Cu toate acestea, această ocupație va fi fascinant nu numai pentru copii, ci și pentru adulți.

  Desene pe carton

  Crearea unei imagini de meciuri acasă cu propriile mâini – o lecție foarte simplu, ceea ce va interesa cu siguranță fiecare copil. Cu ajutorul unui astfel de material de accesibil, puteți crea peisaje frumoase în timpul anului, diverse animale sau cifre doar drăguț. Pentru ca procesul să devină pentru copii, chiar mai interesant, puteți adăuga pentru a picta sau materiale plastilină.

  Luați în considerare mai multe opțiuni pentru a crea un desen de chibrituri pe carton.

  • peisaj de toamna. Imagine a meciurilor – o soluție interesantă pentru crearea de meserii la școală. Pentru a lucra, trebuie să creați pe un fundal colorat din carton – o poiană cu iarbă galben și verde, cer cu nori și un râu. Apoi, cu ajutorul lipici și bețișoarele descrie o casă, copaci cu crengi și poduri.

  Pentru ca aspectul de perete toamna, este suficient pentru a trage galben, portocaliu și frunze roșii în jurul unui copac matchpie.

  • Owl pe o sucursală. Pentru aceasta aveți nevoie de o ambarcațiune de carton de culoare, întreaga imagine va renunța la meciuri. Pe creionul de carton desena conturul imaginii viitoare, și apoi umple spațiul de meciuri. Pentru a fi interesant, vă va arăta trunchiul de la meciurile de pe ea, ramura pe care bufnita va sta, și mai multe frunze, apoi cu ajutorul corespondențelor, se repetă formele tuturor obiectelor. Owl lipici ultimul lucru pe care ea sa așezat cu grijă pe o ramură de copac.

  • Fulg de nea. Idee interesantă pentru meserii de Anul Nou. Se taie un octogon din carton, apoi cu ajutorul corespondențelor, împărțiți-l pe opt fețe lăsând centrul la liniile de colț. Așa că creația pare mai interesant, meciurile ar trebui să fie ușor merge dincolo de marginea cartonului. Apoi completați fateta cu chibrituri, alternând poziția capetelor și capetele.

  Pe lângă fulgii terminat, puteți face un alt strat de 1-2 mai mici, astfel încât handicapul arată volumul.

  Cum de a face o masă și scaune de chibrituri cu propriile mâini, uite în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: